Mojesta Mökömät! Aivan mahtavan DVD paketin olette saaneet aikaan: live-meuhkaaminen toimii ja muutakin matskua on sopivasti mukana. Mänttibussissa pistäytyminen livekeikkojen välissä on onnistunut veto myöskin. Kiitos ja jatkakaa.

Ostin eilen dvd:nne ja voi pojat, kun se on hieno! Lahkeet lepattavat ja hilse lentää myös kotioloissa. Kiitos tästä kulttuurityöstä!

Ei voi muuta sanoa kuin että nyt te mäntit sen teitte. Mahtavaa, siis kerrassaan. Kävin korvausta vastaan noutamassa paikallisesta “hyvin varustetusta levykaupasta” tuon dvd:n. Aivan loistavaa. Otti kupoliin, kun ette päässeetkään esiintymään Stella Star`iin, mutta nyt saa hieman hyvitystä. Näin teidät aikanaan Nosturissa Anthrax´in lämppärinä ja ihmettelin, että mikä kumman MOKOMA. Vaan enpä ihmetellyt kauaa. Mulle se oli sen jälkeen aina nimenomaan MOKOMAn keikka. On teillä vaan helvetin upea LAUMA kasassa… Meen jatkamaan rainan katsomista, Kiitos!

Onpas tuo dvd kyllä hyvä paketti… kiitos myös Bar 68:n leppoisista dvd-julkkareista!

Helvetin hyvä tuo teidän DVD! Aivan mahtava. Lahdessa tavataan (toivottavasti) 😛

Loistava dvd. Te ootte äijiä.

Hieno pläjäyshän tuo dvd oli..hilpeä meno oli koko ajan(mökillä ehkä enemmän asiapitoista) ja hyvä niin..se hieman ihmetyttää miksi juuri dipolista noinkin monta biisiä(kenties teknisiä syitä?).hyvä meininki kyllä sielläkin..kiitos kuitenkin!

Päivää. Tuli tuossa postissa kiva piristys tässä synkässä säässä, Mokoma DVD. Kiitos. Kuuntelin tuon uusi aatami, uusi eeva ja ihmettelen, että miksi te sen jätitte pois oikein levyltä koska sehän on W*ttu PARAS! Toivoisin joulupukilta, että te saisitte sen kappaleen seuraavaan pitkäsoittoonne. se olisi mahtavaa. tai sitten single… mutta kuitenkin niin, että tämä kappale ei jäisi dvd:n sisään vaan tulisi maailmaan ulos cd:n muodossa. kiitän.

Oikein on maukas DVD, etenkin soundimaailma on vallan muhkea ja miellyttävä. Lisäksi soitto kulkee kuin juna yhdessä paikassa. Kiitos kovasti tästä!

Tulipa tässä katseltua tuo DVD läpi. Varsin mukavan paketin olette siihen kasanneet. Kiitoksia… Ja minä vielä näyn Minä Elän -videossa, sielä yleisömassan keskellä. Hetkeni kuuluisuudessa.

Aivan uskomaton tuo teidän DVD! Loistavat valikot ja erittäin hyvät keikka taltioinnit. Parhaaksi kohdaksi nousi kumminkin kappale “mökillä”, joka kurkistaa ehkä vähän pintaa syvemmälle ja näyttää enemmän teidän suhteitan toisiinne. Harmi että Uusi aatami, uusi Eeva jäi pois levyltä, koska se on todella hyvä. Uskomaton levy. KIITOS!!!

DVD oli huima. Kiitos.

teiän dvd oli hyvä ostos.. kannatti ottaa vapaapäivä sen takia. kyllä kumarrus teille..

Olipas muuten kovaa runttausta tuo teijän dvd-lätty! Sai rahalle vastinetta! Hyvä hyvä!

Kiitos kaunis. Viihtykää, ystävät!

http://irc-galleria.net/view.php?nick=vanilla^&image_id=890011&navi=true Perkeles!

Jaa.

Teidän DVD oli sitä mitä odotinkin. Reilusti materiaalia ja sopivasti mäntteilyä sekä sopu hintainenkin vielä. Kiitos!! Onko muuten uutta levyä suunniteilla ja että millon jatkuu keikat?! -BGM

BGM vastaa: No nyt kun luin sitte ton etusivunkin ni tiijän millo keikkailu jatkuu.. 🙂 -BGM

onko mahdollista, että sakara tulee joskus hamassa tulevaisuudessa julkaisemaan nyt ilmestyneen mokoma dvd:n 5,1 ääniraidalla, jos sitä myydään todella paljon? itse en sitä 5,1 ääniraitaa tarvitse tulipahan vain mieleen, käyn kuitenkin tänään airosta hakemassa oman mokoma dvd:n! ja hyvää joulua!

Tehdään mieluummin uusi raina myöhemmin ja käytetään siinä sitten jotain tulevaisuuden teknologiaa.

Meinaakos kukaan Mokoman poika mennä katsomaan Kreatoria?

Ei tiedä vielä.

Voi vitti, mie voitin tuon kilpailun. Olen sanaton. Kiitos teille! Ja tietenkin, olkaa hyvät! Erityisen hyvää joulua!!! -silmäterä-

Onnea vaan, ja kiitos hienosta piirrustuksesta. Palkinnot ovat jo postissa.

Ei se Tuomo yhtään vähemmän hyväntuuliselta näyttänyt aamunavauksessa, vaikka olikin joutunut heräämään epäinhimilliseen aikaan. Markokin vaikutti oikein hyvinvoivalta – taitaa lomailu tehdä terää. Tuli ihan ehdoton tarve hankkia se dvd, kun näin sen videon – tosi hyvä mun mielestä. Hirveetä kehua, mutta ei voi mitään:D

Ei tee mitään.

lähdempä tästä poistamaan tuon dvd-julkaisunne. :Å

Jeh!

Janne, kuka on paras rumpali (sinun lisäks)? Tama on paras merkki HYVÄ!!!

Janne vastaa: Lombardo on paras! Mutta jos totta puhutaan, niin tuntuu, että vähän joka toisessa metallibändissä on hiton hyvä rumpali, eli listaaminen on aikas mahdotonta.

Päiviä. Jep tuli tuossa herättyä aamulla katsomaan kun herrat seikkaili televisiossa. Taisi teitä hävettää juontajan käytös? Ainakin tuli sellainen vaikutelma. Jepjep tuota sellaista kyselisin, että onko teillä mielessä tehdä jonkinlaista “syvällistä” videota jostain teidän kappaleista jossain vaiheessa. Tarkoitan sitä, että punainen kukko ja Minä Elän! on kuvattu livekeikoilta ja haudan takaa sekä rajapyykki on tehty hieman kuvailevaksi tai siis kappaletta koristaa video. Toivottavasti te ymmärrätte mitä yritän kysästä kun itse kadotin punaisen langan jo alussa. Olisi mielenkiintoista nähdä minkälaista saatte aikaseksi. Hyvää kuvamateriaalia tietenkin.. siitähän ei ole epäilystäkään eikös? Kiitän.

Kattellaan tulevaisuudessa mitä saamme aikaiseksi.

Voisko tosta piposta kertoa vähän enemmän? Että mimmonen logo siinä on, onko uloketta ja minkämoista materiaalia? Ei viittis ihan sokkona ostaa,vaikka suhteellisen halpahan toi on.

Pipo on musta ja siinä on taitettu reuna jossa Mokoma-brodeeraus. Pipo on sen verran reilun kokoinen, että se mahtuu myös kusen turvottamaan päähän.

mitä piätte children of bodomin the trooper (iron maiden coverista)?

Varmaan ihan hyvä. En oo kyllä kuullu.

Mistä kivestä siinä Minä elän -biisin kertosäkeessä lauletaan? Onko se se viisasten kivi (joka kaataa allensa), vai onko se semmonen hautaluolan edessä oleva kivi (niinku yhdellä Jeesuksella, ootte ehkä kuullu)? Ja sori jos oli sekava kymysys.

Marko vastaa: Tämä on helppo, tämän minä tiedän! Se on se viisasten kivi minkä alle kaatuu kun ei sitä käyttääkään osaa.

Onkos muuten Santun introspektio (suom.navankaivuu) tuottanut tulosta?

Santtu vastaa: Ei mennä siihen, mutta navassa on kyllä nöyhtää ihan kotitarpeiksi.

Laitoin taannoin sanoitukset tänne tuosta “Kuolon enkelistä”, mutta voin sille kommentoineelle tyypille sanoa, että kyllä mulla on ihan oma bändi joo. Soitetaan vaan vähän toisenlaista mättöä… (SLOWLY WE ROT FOR EVER) vai mitä äijät?

Tsätti jatkukoon Mokoma-foorumissa.

Se aamunavauksen juontaja oli kyllä vähän sekaisin.. Mutta hyvin te veditte siitä huolimatta!

Anssi on vähän sekaste, mutta siitä huolimatta tai juuri sen takia hän on hieno ihminen.

Tota noin. \m/ on käytetty kyllä ylleensä kuvaamaan sellasta mossausta. Tuo “m” symboloi piiskatukkaa. \,,/ taas on se perkuleen etana. Terveisin nördehevarit.

Selvis. Ei kyllä kiinnostanut, mutta on niitä muistipaikkoja turhemmillakin tiedonmuruilla täytetty.

Indica on tiktak 2. Mariska sitten muuten vaan huono.. Mutta antakaamme mielipiteenvapaus.

Ehdottomasti jyrkkä ehkä.

Marko, milloin käyt parturissa?

Nyt ei jaksa. On liian hyvä meininki.