Löytyykös näihin paitoihin jostain kuvia?

Ei valitettavasti löydy. Ne ovat mustia perusmallisia Fruit of the Loomeja, ja niissä on Mokoma-fanille tuttuja tunnuskuvia (Mokoma-logo, siivet, karkyylin naama jne.).

Vittu Mokoma! Ootte kovia! Mutta miksi Haunted vasta kolmas? All Hail Dimebag!

Kysy Tuomolta.

Black Sabbath vai Deep Purple? Iron Maiden vai Metallica?

Metallica ja Black Sabbath.

herrat hyvät viitsisittekö kertoa missä tämä kuva (http://www.mokoma.com/images/promo_brandt2004_5_lores.jpg) on otettu? kiitän jo nyt

Jonkun pietarilaisen räkälän eteisaulassa.

Kiitos kaunis!

Eipä kestä.

Se joka vitsaa säästää, saa kaatumataudin!

Joka kevät kun leppä kukkii, kylän nuoret miehet hakataan.

DVD on oikein hyvä. Sen katsottuani törmäsin sattumalta vanhaan SFP-lehteen (1998?), jossa oli Annalan haastattelu ennen Valun julkaisua. Melkoinen kontrasti näiden kahden asian välillä. Annala mm. sanoi haastatelussa vaikutteikseen Frank Zappan ja Slayerin, mutta lisäsi, etteivät ne välttämättä kuulu Mokoman musiikissa. Ehkä se Slayer on parilla tuoreemmalla cd:llä nostanut päätään hieman Zappaa enemmän. No, onnittelut hyvästä julkaisusta. Ja hyvää joulua!

Heh, maailma muuttuu, veliseni.

Ja minä kun luulin että Mokoma- pyyhe on vitsi! Kiitokset loistavista palkinnoista! Kyllä nyt kelpaa suihkunraikkaana pistää pyyhettä ja paitaa päälle! -silmäterä- p.s: Kiitti sytkäristä ja puumerkeistä myös!

Ole hyvä!

Mitkä on hyrkkään crashien koot ja mallit?

Janne vastaa: Koko: 17′ & 18′. Merkki: Alchemy Agop Istanbul. Malli (vaihtelee): Custom Rock, Rock, Medium. Mitä sattuu löytymään, nämähän ovat kulutustavaraa nääs…

Sellaista vaan, että näyttää dvd:llä Janne soittavan puukapuloilla (merkki, malli?), eli utelen: montako paria menee keskimäärin illassa?

Janne vastaa: Nyt on ollut käytössä Taman “japanilainen” tammikapula 5B/5A . Kulutus vaihtelee aika lailla: joskus koko ilta menee yhdellä parilla, toisinaan kapuloita menee motillinen.

Mitä mieltä ootte Pain Confessorista? Huomasin, että poijjat kiittelee teitä levyn kansiteksteissä.

PC saa meinigistä ja asenteesta täydet pisteet, mutta musiikkinsa on jättänyt vielä hieman kylmäksi. Potentiaalia orkesterilla on liki rajattomasti, niin ei muuta kun tsemppiä sinne Hämeenlinnaan. Tuutit tanaan!

moi mokoma. mä oon mokoma fani porvoosta.tänne porvooseen ei ikinä tulee mitään hyvii bändej.niin että raahatka teiän kamat tänne ja tulkaa tänne soimaan!!! teiiän uus DVD on törkeen hyvä!

Tullaan jos tilataan, ei tosin ennen ensi syksyä.

Heipähei Mokoman miehet! Itseäni rupesi kiinnostamaan kovasti tällainen kysymys, että kun olette jo monesti esittäneet tämän mainion Avoin hauta veisun yhdelle aikamme suurimmista death metallin jäänsärkijöistä, niin mikä muuten olisi Mokoman (mielellään yhteinen) päätös heittää coveri Dimebag Darrellin muistolle? Minkä biisin siis Mokoma coveroisi yhden suurimmista kitarasankareista muistolle? Tiedän että kysymys on erittäin hankala, mutta miettikää nyt äijjäät tarkkaan…

Vaikea kysymys. Tekstin filosofiahan siihen vaikuttaisi eniten, ja kun Panteralla on vähän tuollaista epä-mokomalaista uhoamista aikas paljon mukana, niin… Oisko sitten vaikka Good Friends and a Bottle of Pills?

On se vaan jännä, miten Mokoma on ajan saatossa hioutunut yhä hevimmäksi orkesteriksi. Itse diggailen tuosta teidän rokimmasta ja melodisemmasta osastosta, vaikka kyllä jyystömetallikin miellyttää. Jospa ensi levyllä olisi taas enemmän melodiavetoisia veisuja? Onnea vuodelle 2005. -C2162

Seuraavalla levyllä sahataan ja grindataan, se on varma, mutta eiköhän niitä tunnelmallisempiakin elementtejä ole taas mukana.

Terve. Minusta teidän dvd on hyvä. T: Api

Olet oikeassa.

Selailin sivuja jos toisia, mutten löytäny, siispä kysynkin, kuka “keksi” Sakara-logon?

Sakara-logo on Marko ja Kuisman kupeiden yhteinen hedelmä.

Näyttääkö Marko enemmän Jeesukselta vai Karl Marxilta? Siinä pulma…

Jehna.

Näimpä tässä unen jossa olin Mokoman keikalla ja kitaristeina seisoivat Matti ja Teppo.. En usko enneuniin mutta olen avoin kaikelle..

Hehe. Kuisma ja Tuomo, suomihevin Matti ja Teppo.

Niih.. Minua on vaivannut ja vaivaa edelleen biisin jää hyvästi(kösenytoli) kohtalo. Se biisi jota ei tullut ruhtinaalle muistaakseni sen Scorpionsmaisen olemuksen vuoksi..heh. Niin jotta millonkahan sitä vois odotella julkaistavaksi jossakin muodossa? Ei vissii kannata tänne nettisivuillekkaan laittaa..(ne maksut, ne maksut) Huoks… jopa helpotti.. vielä ku vastauksen sais..

Biisi on työstöjonossa seuraavaa levyä varten. Kassellaan.

heipä vuan arvon mokoma poppoo! sellasta kyselisin että voiko tuonne teidän levy-yhtiöön lähettää demoja ja mitkä ovat mahdollisuudet että vielä kuuntelisitte ne ja otitteko sen uuden bändin (en nyt muista nimeä) yhtiöönne demon perusteella? eipä muuta!!!

Kyllähän noita demoja tulee kuunneltua. Sakaran sainaamiset ovat kyllä jäissä kunnes seuraava Mokoma-levy on saatu pihalle.

perkele!

No?

eikös toi levy juttu oo ny vähä rekusta. ku ei vissin kaikki teistä ole noit kaikkia levyjä edes kuunnellu vai minkä takia ei ole jokainen antanu pisteitä joka levystä?!?!!!

Rekustahan nuo gallupit ja top-listat ovat. Meidän pollissa pistelaskenta oli niinkin monimutkainen, että jokainen sai antaa parhaimmaksi katsomalleen levylle 10 pistettä, seuraavalle 9 jne. Eli joka jamppa sai nimetä maksimissaan 10 levyä. Yhteenlaskettu pistemäärä määräsi “paremmuusjärjestyksen”.

moro. onkohan noista krääsistä missään mitään kuvia? ei haluttaisi summassa mitään ostaa. minkä näkönen ja kokonen esim toi pyyhe on?

Krääsät on mustia, ja malliltaan “perusmalleja”. Somisteena niissä on orkesterin tunnetuksi tekemiä symboleja (Mokoma-teksti, siivet, karkyyli jne.). Pyyhe on mitoiltaan n. 150x100cm ja väriltään – yllätys yllätys – musta.

Pistetäänpä nyt vielä yhden kiitokset DVD:stä, hyvin putoilee. Annalan Markon “laulu”ääni on kyllä selkeästi kehittynyt viimeisen vuoden (Tuska 2003 -> xxxx) aikana. Josta mieleen tulikin kysymys, että minkälaisia toimenpiteitä Marko ennen keikkaa tekee.. “teetä kurkkuun ja rääkymään”, vai? 🙂

Marko lämmittelee ennen keikkaa erilaisilla äänenavausharjoituksilla, joskus enemmin, joskus vähemmin. Lisäksi miehen lääkelaukusta löytyy Echinaforcea, Karmolistippoja ja kyypakkauksia, joita käytetään tarpeen mukaan. Lisäksi mies puhuu sen ajan vuorokaudesta kun ei ole laulamassa, joten äänihuulet ovat herkkänä koko ajan.

Moro äijät!Pirun hyvä dvd, onko jopa porukka hakenut tuota kaupasta odotusten mukaisesti?

Levy on liikahtanut kiitettävän hyvin. Ei jännitä enää yhtään.

onko olemassa olemassa musiikkiDVD top 10 myyntilistoja tai musiikkiDVD kulta/platinarajaa?

Musa-DVD -lista kuuluu osana Ylen Top40-konseptia. Tämä kultalevyjuttu on DVD-maailmassa uutta ja raja taidettiin asettaa kokeeksi 5000 levyyn. CD:llähän se on 15 000.