Kuinka moni Mokoman jäsenistä polttaa? Miksi?

Olipa tiukka ja aiheelllinen kysymys. Joku on joskus sauhutellut. Syytä ei tiedetä, omaa tyhmyyttään kait. Anteeksi.

Morbid Angelin paras levy?

Morbid Angelin Tytöt.

Tänään kävin ostamassa teidän mahtavan dvd:nne,mutta kun avasin sen ihmettelin että eikö sieltä löydy lainkaan mitään vihkosta.Joten onko minua huijattu vai eikö siellä todellakaan sellaista vihkosta löydy? Ps:Kiitos mahtavasta dvd:stänne!

Vihkoa ei ole. On siellä kuitenkin sellainen läsy, josta käy ilmi kaikki tarvittava tieto.

Toi teidän dvd on wittu paras,niinkuin siellä päin sanotaan. minkäslaisia vahvistimia poijat käyttää? on teillä huono mäihä kun teille sattuu nuo kierokaulaiset esp:t =) keep on thrashing!

Peavey 5150 potkii perseelle.

Kannattaisikohan teidän tehdä sivuille FAQ-osio jossa olisi ainakin kerrottu mitä Vade Retro Satana tarkoittaa?

Kannattais. Mutta joskus ihminen vaan on niim tyhmä ettei ymmärrä omaa parastaan ja jättää asioita tekemättä.

Näin unta että olin Mokoman uuden videon kuvauksissa “extrana”. Kuvaukset tapahtuivat ensi kesänä jollain uimarannalla, jossa pelasimme rantapalloa taikinasta ja purukumista tehdyillä palloilla alastomien naisten kanssa. Marko oli ajanut partansa pois ja hiukset olivat lyhentyneet. Biisi oli joitain “Seitsemän sinetin takana” tyylistä (en muista enää tarkkaan vaikka kuulin sen kahdesti, hiton tarttuva kuitenkin). Kuvasimme myös leirinuotioversion Pearl Jamin Alive kappaleesta. -että Watta Hell? Olenko nähnyt tulevaisuuteen?-

Olet joko nero tai hullu.

kuuleppaku tuomo, tämä macci on pahempi kuin kukaan koskaan. macci imee, onneksi. diabloimee, ja kaikki tietää sen.trv.sam the man

Niinpä nua Mage ja Kugeki Tugellisäks tualla oli, heko heh, mutta kuka hemsketti on To Separate Flesh from the Bonesin basisiti?

Jaaha, sitä ollaan oltu pikkutunneilla sikailemassa Tampereen Klubin yleisöpäätteellä. Eikä ihan selviten päiten, arvaan ma.

Dodiin, jyräsitte sitten tienne DVD -listan kärkeen. Vieläpä ihan virallisen version kärkeen. Jätitte taakse, jopa Kolmas Nainen -nimisen rokkipumpun. Mitkä ovat fiilikset tästä ?

Hyvät on fiilikset, kiitos kysymästä. Muutaman juhlamaljan olisi kyllä voinut jättää kumoamatta…

Miten määrittelette teinin?

Teini (engl. teen) on sellainen ihminen (tai vastaava) joka on joko henkisesti tai fyysisesti 13-19 vuotias.

Kuinka monta DVD:itä on tähän mennessä mennyt?

Liikesalaisuus. Sanotaanko vaikka että “ihan kivasti”.