Nimipäiväonnittelut Tuomolle.

Perille meni.

Mokoma dvd tuli ostettua. Heiluin mukana. Se on hyvä läpyskä. Tehkää joskus toinenkin, kun materiaalia tulee.

Jepulis.

Haisette pojat kovalle!! T: Houkka

Ti-ding!

Aika paljonhan sen tulevan Härmä-MTV:n tarjonta on kai kiinni levy-yhtiöistä. Siispä pallo lentää teille. Sanokaatten myös isoilla firmoilla majaileville rokkitovereillenne, että pitävät metakkaa lafkoillaan siitä, että filkat pittää näkyä sitte emtiiviillä! Toivottavasti ei tarvi syksyllä kuulla turuilla ja toreilla enää niin usein toteamusta; “Mähän en mitään MTV-paskaa kuuntele!”…

Jep. Katsotaan minkälaiseksi tuo MTV:n konsepti muotoutuu. MTV:n musiikkitarjontahan on pienentynyt koko ajan “edullisten” sarjaohjelmien tieltä, koska musiikkivideoiden esittäminen on tekijänoikeusmaksuista johtuen kallista. Ja se johtuu meistä rahanahneista rokkareista. Keskustelu käy kuumana, kassellaa syssymmäl.

tiedättekö Oululaisen yhtyeen nimeltä Mary? kova on poppoo. maaliskuussa stam1nan kanssa semifinalissa. sinne siis.

Ei ole tuttu orkesteri. Mutta Semifinaalissahan tuo tulee sitten tutuksi.

Käyn ainaski pari kertaa tääl sivul joka päivä ja odotan että jotain uutta olisi ilmestynyt. Keksikää sivuille joku setti mikä ois semmone et se uudistus aina ku päivitätte ja tulis jotain uutta. En tiedä mitä yritän tossa hakee, mut yrittäkää keksiä jotain. Ei mulla sit oikeestaan muuta, paitsi että Scorppionssin blackout o vittu paras.

Yritämme päivittää sivuja mahdollisimman usein, ja uusia metkujakin on mietitty. Tässä nyt on vähän muutakin puuhaa, joten kassellaan. Hyviä ideoita otetaan toki vastaan.

Merkitseekö Sielun Veljet teille mitään?

No merkitsee.

Tykkääkös Marko yhtyeestä nimeltä Vader? Loistavaa kakkaa!

Marko vastaa: Miksi juuri minulta tätä kysytään? En ole Puolan death metal -ylpeyden tuotantoon perehtynyt, joten paha mennä sanomaan mitään.

Noniin. Taitaa tulla nyt ensimmäisiä purnauksen sanoja DVD:stänne (joka kyllä muilta osin on täydellisen loistava). Nimittäin, ne audioraidat. Onko se tarkoituksellista että äänenvoimakkuus heittelee ja aaltoilee kappaleiden aikana hyvinkin paljon? Vähentää aika paljon kuuntelunautintoa kun välillä pitää oikein keskittyen kuunnella että mitäs siellä tapahtuu ja välilä taasen kuuluu täysin “normaalisti”. Eli onko kyseessä jokin bugi, vai onko vika mahdollisesti omissa vermeksissäni? Vai voisiko peräti olla niin että DVD:n audioraidat käyttäytyvät tällä tavoin vain tietokoneella soitettuna kuten minun tapauksessani? Tarkennuksena vielä semmoinen juttu että keikka/mäntteilyosiot kuuluvat aivan normaalisti. Tietysti vielä lisäksi voisi kysyä että ovatko muut DVD:n hankkineet havainneet saman jutun? Kiitos.

No prkl, eipä ole huomattu. Olet ensimmäinen joka asiasta sanoo, joten tarkkaillaan tilannetta.

Kukkuu! Kerroppa Janne miten vaikeeta rumpujen soittaminen on? Neuvo siis kuinka pääsen alkuun tässä uudessa harrastuksessani?

Janne vastaa: Rumpujen soitossa on helppo päästä alkuun, jos omaa jonkunlaisen alkeellisenkin rytmitajun. Peruskompin oppimisen jälkeen lähes kaikki muu onkin ollut suhteellisen mysteeristä meikäläiselle. Käytännössä alkuun pääseminen tapahtuu niin, että ostat rummut ja käyt hakkaamaan niin vietävästi. Näin mie ainakin tein joskus aikoinaan.

Sietääkin kiitellä myyntimääristä!

Juuh, tilanne miellyttää mietä kovasti.

Mitä vasiten vittumaine kuva tarvii antoo?

No sori. Ei myö tahallaan.

Mitä mitä!? “..Marko asuu tampereella ensimmäistä vuottaan.” Loppuuko (mokoma)mäntit lappenrannasta? Päivitetäänkö bändin kotikaupungiksi “leväällään”?

Lappeenranta on syöty tyhjiin, ja heinäsirkkalauma jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja.

on tämä dvd komeaa katseltavaa. eniten sydäntä lämmittänee se fakta, että yhtye on kehittyny soiton ja laulun saralla ihan mielettömästä välillä tuska03 -> dipoli04. sit joka kerta tulee kylmät väreet kun tuiske ja kuiske vetää MINÄELÄN! meinaa jopa tuo levytetty versio markon huudoilla jäädä vähän heikoksi noiden karjuntojen vierellä. no ei se mitään. kiitos kuitenkin vallan mainiosta vuodesta. tv. joensuun kellarista -99 asti seurannut.

Kiitos! Kehitys kehittyy. Tuskan ja Dipolin välissä heitetyt 58 keikkaa ovat kyllä tehneet tehtävänsä.

Notta perkele. Ei voi ainakaan väittää, etteikö Mokomalla olisi tämä vuosi mennyt melko ruhtinaallisesti. TMRH ylsi toiselle sijalle julkaisuviikolla, dvd ensimmäiselle sijalle – ja sivuten myös yhteistyön kiteytyminen Stam1nan kanssa. Perkele, mie rakastan teitä kaikkia… Toivotaan että seuraava vuosi ei jää tätä vuotta heikommaksi teidän osalta.

Rima on nostettu niin korkealle, että sen ali pystyy ensi vuonna kävelemään selkä suorassa.

tais tää kommentti eksyä matkalla jonnekin tiedon valtavirtaan mutta siis teidän DVD:n ehdoton laatupätkä on tuska03 intro eliskä se ikuisenihana liiton loppu rihvi, ottakee ny hitsinpläjäkkä se tavaks, on sentäs nii yksinkertanen kauneimmillaan. Vai onko enempi hessun aikasia juttuja mitä ei pahemmi enää harrastella? ei ollut siis mikään käsky, yleisö ottaa mitä artisti antaa, kiitos kaikesta mitä ootte antanu kuten vaikka toi DVD

Heh, hyvä että edes yksi riffi putoaa! Kassellaan syssymmällä.

Mitä helvettiä Kuisma selittää Minä Elän! -videon jälkeen? Aika selvä homma nimittäin. Stussipasseja… mitä ttua? Siinä ennen videotakin sekoilee hieman. Nojuu, mutta erittäin viihdyttävä ja hauska paketti tuo on ja uudet aatami ja eeva tykittää. Kiitokset tästä.

Kuisman selittämiset jäävät usein hämärän peittoon, mutta kyseinen pätkä on sisäpiiriläisiä kovasti naurattava imitaatio surillisen kuuluisan WTC-Rockin järjestäjän toiminnasta kesältä 2004. Rahaa ei löydy, mutta Staff-passeja muistetaan laminoida vaikka promilleja on veressä liki zeitzemän.