http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=15779 Onko Santtu nyt ihan kauhuissaan? :\

Ei tässä ketään naurata. 26 000 ihmisen kuolema [body count 30.12.2004: 80 000] pistää hiljaiseksi. Toivotaan niin Mieszkon läheisille kun kaikkille muillekin epätietoisuudessa eläville voimia odottaa tilanteen selviämistä.

Onnea mokomalle menestyksekkäästä vuodesta ja hyvää uutta vuotta!!!

Kiitos.

Sain juuri loppuun tuon teidän kyseisen dvd levyn kun kävin ostamassa sen ja halusin kiittää aivan loistavasta tavarasta, oli rahan arvoista tavaraa. Kyselisin vain sellaista että oletteko koskaan suunnitellut tulevanne Harjavaltaan päin keikalle, ja jos olisitte niin kiitä ja kumarran jo etukäteen. Musanne on aivan loistavaa, jatkakaa samaan malliin! T: uni saa tulla

Kiitos vaan. Pitää ruveta pommittamaan Ylppöä & kumppaneita Karmarockin tiimoilta.

Päivää taloon! Onko mokoman ukot tehneet uuden vuoden lupausta? Hyvää tulevaa vuotta 2005!

Kiitos. Lupaamme olla tekemättä uuden vuoden lupauksia.

Siis tuolla Airon musiikissa on teidän paitoja myynnissä, ja jokaisessa t-paidassa on edessä naama. Siis mikä v*tun naama? Kenen naama? Kuhan ei oo sen partajätkän naama…

Naama on Tämän maailman ruhtinaan hovi -levyn kannessa ja tämän sivuston yläreunassa olevan “siivekkään perkeleen” naama.

Oletteko koskaan tulleet esittäneeksi kappaletta “Hyinen Syli” livenä? Siinäpä oiva teos kerrassaan, soi hienosti…

Kassellaan. Kyllä me sitä muutaman kerran soitettiin, mutta se ei jostain syystä oikein lähtenyt.

Nyt Kuuntelen Mokoman Kurimusta… Olen sitä teidän uusinta kuunnellut ihan mahottomasti, mutta tälle levylle tämä on ensimmäinen kerta soittimessa… On oikein loistava levy… Ja sitte toinen juttu joka on tullu mieleen, niin Marko varmaan tykkää keikkojen vetämisestä ihan oikeasti koska saa selvinpäin niin hyvän meiningin aikaan!! Mokoman “pojat” on mun idoleita…:)

Kaikki me tykkäämme keikkailusta. Ei sitä muuten jaksaisi.

Kuisma, meetkös naimisiin mun kanssa?

Kuisma vastaa: En ehdi.

Teiltä ei odoteta enempää, eikä vähempää kuin Norjan pojilta. http://www.imperiumi.net/news_2.php?id=1530 T: fanipohja PS. DVD: 9+, miinusta Tuskan keikan pikselöitymisestä asiallisilla näyttölaitteilla, alle 40″ tarkkailumonitoreillakin ongelma havaittavissa. 5p vihje: DVD-levyssä on 2 kerrosta

Äijät on niin true. Me kyllä pidämme myös musiikkibisneksen kimaltelevammasta puolesta. Ja miksi emme pitäisi, se kuitenkin osa tästä työstä saatavaa palkkiota. Ja kiitos vihjeestä. Pakkausongelma ja ongelman ratkaisu on jo tosin tiedossa. Toisaalta DVD:t voi myös maksaa 27.90e.

Satuin hakemaan Mr. Googlella netistä saitin, mistä löysin teitin lyriikoita. Sivu oli nähtävästi ulkolainen, mutta kaikkien levyjen sanat sieltä löytyivät. Mitäs tämä nyt on, eikö olekaan enää välttämätöntä OSTAA levyjänne lyriikoiden saamisen toivossa?

Ainakin yhteen Ukrainasta käsin toimivaan sivustoon on törmätty. Tällä sivustolla ylläpidetyn laittoman aineiston määrä on kyllä henkeäsalpaava. Mutta minkäs teet, taitaa tuolla Viktor Jushtshenkolla olla tällä hetkellä muutakin tekemistä kun rakentaa Ukrainaan internetiä valvova viranomaistaho ja järkevä lainsäädäntö. Yritä siinä sitten taistella lapsipornoa ja piratismia vastaan.

Takinkääntövinkki: bermudat jalkaan ja funk metallia kierrätykseen. Toisaalta funk metal on varmaan kielletty jollain kansainvälisellä sopimuksella eli se sitten siitä. Sit ei varmaan voi muuta kuin keep on thrashing 🙂

No mikä ettei, kaivetaan The Siissidös ja Syntax Error haudasta ja pistetään yhteiskiertue pystyyn. Siinä ois Rasmus-diggarit ihmeissään.

No niin, kiitti mäntit, piti nyt tuosta DVD:stä innostuessa heittää _ainoa floikkakitarani_ Drop-D:hen, selittää sitä sitten kitaraopettajalle…

Muistitko tarkistaa hienovireen kans?

Parit kymysykset DVD:stä, 1.Hermostuuko Kuisma oikeesti repiessään kartan? 2.”tää on oikeesti iha vitin hauska vitsi”-kohdassa onko kuisma näreissään? ja 3. Minä elän videon jälkeen tulevissa extroissa onko Kuisma iha naamat ku se nii tohkeissaan selittää jostain?

Kuisma vastaa: 1) Ei. 2) Ei. 3) Ei.

Tuolla oli puhetta että jotain plektroja olisitte teettäneet, ni tuli vaan mieleen että kun omistan semmosen Panteran rautaisen plekun, niin oliskos mahollista että teettäisitte sellasia mokoma plektroja missä ois semmone perus “lavuaarinkorkki” hihna ja Mokoma teksti?

Panteralla oli hommat vähän enemmän isollaan. Tuollaisia koruja kun teettäisi Suomen markkinoille 3 kpl, niin kenelläkään ei olisi niitä varaa ostaa.

Lähestyin Machetea lataamalla videon. *Frendien Janice äänellä* “OH MY GOD!” Sehän oli loistava. Tosin ainoastaan Tuomo näytti tontulta ilman hevikeppiä. Mutta laulaa mies kyllä osaa. Niin ja se kysymys: Millos saamme kuulla Machetea kokopitkänä? Terv.Julmetuinen

Lähesty Massikkaa uudelleen terveisten muodossa, webbiosoitteensahan oli www.the-machete.com.