30.12.2004

Päivää taloon! Kysyisin tuosta Machetesta semmottii, että onko tulossa ihan aikustenoikeesti levy ulos jossain vaiheessa? Oli muuten loistavaa humppaa nuo 3 biisiä!

www.the-machete.com

Mokoma rokkaa penistä. Kiitokset kuluneesta vuodesta. -henry

Jee.

DVD:nne masensi minut. Ei siksi, että se olisi huono, vaan siksi, että tajusin, etten koskaan pääse kitaristina lähellekään Tuomon ja Kuisman absoluuttista taituruutta.

Sanattomaksi vetää.

Saapui DVD tänne Californian aurinkoonkin. Hyvä pläjäys oli. Läski-Tuomaskin siellä muutaman kerran vilahteli taustajoukoissa. Rok.

Kiitos. Tuomas ei kyllä enää ole läski, muuten kuin ehkä henkisesti hieman.

Asia, joka on kalvanut mieltäni sitten tuon Suomen ellei koko maailman parhaan musiikki-dvd:n hankittuani on seuraava: eikö niin, että se vähän väliä herrain suusta raikaava “SPEMET!”-huuto liittyy olennaisena osana bukkake-nimellä tunnettuun vanhaan japanilaiseen ööh… kamppailulajiin? Terveisin nimimerkki “epätietoinen Vantaalta”

Kiitosta mainiosta DVD:stä… BUKKAKE !

Niin kai.

hommasin viimeinkin tään teidän ekan levyn ja täytyy sanoa että kasvan biisissä on käytetty lapsikuoroa hyväksi tavalla joka vetää vertoja pink floydin another brick in the wall teokselle.

No huh.

Joko nyt rakastellaan?

Ei nyt, minulla on naama kipeä.

Markolle!! Ymmärsinkö oikein, että omistat APBT:n? Mistä oot sen hommannu ja paljonko siitä maksoit? Ei taida löytyä kasvattajia suomesta sille rodulle…? Vastaa mun sähköpostiin joka on [poistettu]@luukku.com. Kiitos!

Nyt loppuu se huimausaineiden kanssa läträäminen! Me mistään APBT:sta taikka LSD:stä mitään tajuta.

Terveisiä Kuismalle! Eilinen MM:n Tavan keikkahan oli ihan mainio. Jotenkin kummasti vaan tänä aamuna aurinko nousi ryskyen metsän takaa ja linnut karjahtelivat puissa. Mistä lie johtuu… Oli mukava vaihtaa pari sanaa musiikista ja sen sellaisesta. Hyvää Uutta Vuotta koko porukalle, mullahan se kuluu “kuin siivillä”.

Kuisma vastaa: Heh, mukavat rupattelut juu. Ei muuta kun hyviä lentokelejä ensi vuodelle!

Tulkaapas Poriin! Tahtoo nauttia hyvästä musiikista!

Selvä, tulemme keväällä. Ihan vaan joensuulaisille v*ttuillaksemme.

No pitäähän teidän nyt Joensuuhun keikalle tulla! Ei täällä enää bändit käy. Kävisitte edes te.

Ei edes me.

Äiti lähti kylälle -> talo tyhjä -> espi tulille -> nupit kaakkoon -> kasvot kohti itää

Soita poika, soita niin että naapuritaloonkin kuuluu.

Marko! sinä kun olet varsinainen kettutyttö eli aktivisti kun et juo olutta, niin sinulta löytyy varmasti painava mielipide asepalveluksesta?

Marko käski sanoa, ettei hänellä ole mitään mielipiteitä. Mistään.