onko totta että nimeltä mainitsematonta scent of fleshiä toivonut yleisö on huutanut teidät pois lavalta?!

Eipä muistu mieleen. Ja aika kaukaa haettu toive tuo olisi yleisöltä, koska emme ole koskaan soittaneet kyseisen orkesterin kanssa samalla keikalla.

Jos teiltä pyytää jotakin, niin kumpi toimii paremmin, punk-henkinen vittuilu vai nöyrä anelu? Ajattelin pyytää kuvia noista paidoista ja haluan maksimoida onnistumisasteen.

Tämän asian tiimoilta on jo kaikkea yritetty, mutta mikään ei ole toiminut. Airon musiikista kerrottiin, että kuvat ilmestyvät lähitulevaisuudessa tuonne verkkokauppaan. Hoitavat homman siis meidän puolestamme, mistä olemme kiitollisia.

Moro. Kiitos Hiljaisuuden julistajasta ja Minä elän biisistä.. ne rokkaa!

Eipä kestä.

No hei.. huomasin juuri että Kuisma olisi tulossa Finnish Metal Expoon esiintymään.. Totta? Jos niin, Olisiko mahdotonta bongata bändin muita jäseniä paikalta..?

Kuisma ja Tuomo osallistuvat Musamaailman kitaraklinikkaan. Sakara Recordsilla on messuilla myös oma osasto, joten meidät bongaa helpoiten sieltä. Tervetuloa turisemaan.

Huhu kuuluu, että soittaisitte Oulussa myöskin ensi kesänä. Pitääkö tämä paikkansa, se tekisi minut ja monet iloiseksi. DVD oli muuten vitun hyvä homma.

Huhu kuuluu oikein, Oulussa rokataan jälleen. Mikäs sen mukavampaa.

Mites Mokoman pojille kolahtaa tuo Carcass? Kiitti loistavasta DVD:stä 😀

Carcass on yksi suurimmista. Symphonies of Sickness oli ilmeistyessään oikeasti pelottava levy. Sitä kuunnellessa ja kansia katsellessa teini-ikäinen joutui miettimään, että onkohan tämä enää oikein laillistakaan. Erään fanin tähtihetki ei niin onnistuneessa kaverikuvassa.

Tilasin sen halvatun deeveedeen,koska kyttyräni paheni…hämeen vaakuna eläin on muuten lynx lynx…kait ilota voimme taas keväisessä jyväskylässä ja henkeä pidätellen katsella/kuunnella laastin irtoamista lutakon kapisilta seiniltä tahdissa mokoman…teitin vaakuna löytyy ainaskin carillo pullosta…äitee käskee maate,olen täynnä nulikkaviiruksia ja enkä mee…samoin teille!!! yst.terv:-RudiHalla-

Eihän me Jyväskylää jätetä väliin mistään hinnasta.

Mites on poikien kotielämä, eli onko joku / jotkut jäsenistä ajelehtineet avioliiton satamaan? Onko peräti jälkikasvuakin?

Hyvällä tuurilla voimme vastata, mikäli esität kysymyksesi kahden kesken. Tuhansille internetin käyttäjille emme kuitenkaan ala yksityisasioitamme valottamaan.

Mokoman poikien opiskelut ja tutkinnot kiinnostavat, mitäs olette suorittaneet? Entäpä leipätyönne, millaisissa hommissa olette?

Kouluja on käyty ja töitä tehty. Nämäkin ovat niitä yksityisasioita, joilla ei ole Mokoman kanssa mitään tekoa.

Paska bändi tuo Mokoma.

Helpottiko?

Pääsin tänään armeijasta.Ohi on 180 nyt pääsee taas kasvattamaan tukkaa.Teidän se DVD on älyttömän hyvä.

Kiitos, hyvä että kuvalevy kelpaa. Eihän noin vähiin aamuihin ehdi edes hajota.

Onkohan tuota Uusi Aatami, uusi Eeva -kappaletta tulossa sinkkuna tai millekkää muulle kiekolle ku tolle DVDlle?

Sen verran tuota kysellään, että asia on harkinnassa.

Oletteko lähiaikoina tulossa Tampereelle, esim. Pakkahuoneelle keikalle?

Keväällä käväisemme Klubilla. Tervetuloa.

Voisko tänne laittaa kaikkien biisin lyriikat? ois aikasen huippua.

Huokaus. Levynkansistahan nuo löytyvät. Lue sieltä.

kerropas Tuomo, mikä tekee noista vipereista niin hyviä?

Tuomo vastaa: Kilahdin täysillä Miitrin Gibson SG:hen, jolla soitin Nummirockissa 2003. Mies ei suostunut myymään kitaraa mistään hinnasta, mutta lupasi kuitenkin testamentata sen minulle, kunhan aika hänestä joskus hamassa jättää – ja jos itse olen silloin hengissä. Sitä odotellessa Viper on erinomainen korvike.

Missä keikkapaikassa tyrkytetään eniten huumeita keikan jälkeen? Ja uudelle levylle toivon niin sairasta brutaaliutta Suffocationin tyyliin ettei selvää saa mistään!

Koskaan meille ei ole huumeita tarjottu keikoilla, joten tuo scene ei meillä ole hanskassa. Hyvä niin. Sairas brutaalius ei ehkä ole meidän omin juttu. Kaikki kunnia kuitenkin Suffocationille.

marko oletko absolutisti..??

Marko vastaa: Olen.

Terve!! Kuulin täsä huhun että Annalan poika olisi käyny Rovaniemellä jouluna, oletkos kenties päästäs vialla, mitäs teit täällä? T:Hamppe

Marko vastaa: Vietin joulupyhät Etelä-Karjalassa vanhempieni tykönä, joten näköhavaintosi on siis virheellinen. Vai oliko tämä taas jotain “Marko näyttää ihan joulupukilta” -huumoria?

MöC! DVD:n tuskan keikalla Houkka biisin aikana marko “huudan vapaasta tahdosta” -kohdassa hymyilee ja kävelee pois päin yleisöstä. Mikä oli tämä kyseinen juttu yleisössä mikä sai Markon hymyilemään kesken armottoman rässin?

Marko vastaa: Kysyt aika mahdottomia – en kai mitenkään voi muistaa moista yksityiskohtaa.