Miten musta tuntuu siltä että enää ei pysty tekemään levyä, joka on aikaansa edellä? Ei millään pysty tekemään musiikkia, josta muu maailma ottaa mallia vielä 10-20v päästä, kuten esim. Carcass ja Death aikoinaan tekivät. Olenko väärässä?

Historia todistaa väitteesi joko oikeaksi tai vääräksi.

Meinaatteko tulevaisuudessa soittaa Aatamia ja Eevaa livenä? rokkaisi!

Ei tiedetä. Ehkä.

Milloinkas karvaiset Mokoman sedät nähdään Hämeenlinnassa?

Luulis että kesällä.

Sain Mokoma dvd:n tänään! (..vaikka sitä kauan odotinkin, mutta hyväähän kannattaa odottaa).. Te ootte niin parhaita! Mitäs olisitte mieltä, jos perustaisin naispuolisen Mokoma bändin?;)

Huoh. Sanattomaksi vetäs.

Marko, Seiskahan on korttipeleistä parhain!

Marko vastaa: No on on, mutta kiva on myös Ristiseiska, Viimeinen tikki ja Kasino ja jälkimmäinen eri toten laistona elikkäs väistönä.

Moro, Tohon Hampen kommenttiin lisätäkseni, avopuolisoni väitti kivenkovaa nähneensä itse Annalan Joulukuussa, ennen joulun pyhiä Rovaniemellä, oisko ollu joku torstai?? Oiskohan tämä mahollista? Ja se DVD on edelleen svidun hyvä!! Kiitos hienosta livekunnosta!

Marko vastaa: Olen minä Rovaniemellä ollut tänä talvena aika ajoin. Paljon mahdollista siis, että avopuoliskosi näköhavainto on ollut jopa oikea.

Haluan kiittää mokomaa kaikesta hyvästä jota olette maailmaan tuoneet.Itse aloitin ”fanituksen”vasta muutama kuukausi sitten. Ostin heti dvd:n ,Punainen kukko EP:n ja TMRH:n. Rässi kunniaan! Jatkakaa samalla linjalla.-Seksi-symbaali-

Tervetuloa porukkaan! Parempi myöhään jne.

Päivää hyvä Mokoman väki! Onko teillä mahdolliseti uusi levy tulossa nyt lähiaikoina? Jos ei, niin onko mitään hajua koska voisi tulla?

Pientä hajua on. Studioon painellaan aikaisintaan elokuussa ja julkaisu olisi sitten siitä pari kuukautta eteenpäin.

Onkos tuo Swampin kautta myytävä ‘Harmaa Ruhtinas’- T-paita sellaasen näkönen, että siinä on etupuolella Ruhtinas- levyn kannesta tuttu kuva ja logo sen yläpuolella? Jos on, niin voisipa vaikka pistää tilaukseen.

Juurikin näin.

No moro ny! Katsoimme erään ystäväiseni kanssa teikäläisten DVD:n, josta pidimme suuresti ja katsoimme vielä toistamiseenkin. Jossakin vaiheessa ystäväiseni huomasi, että hänellä on samanlainen matkapuhelin kuin Markolla. Voi Marko minkä teit! Nyt tämä kyseinen ystävä jollottaa jotta “TAA ON TALLANEN, TAA ON TOSI HYVÄ! TÄLLASEN SAA KUN TEKEE HITTILEVYN!” joka ainut kerta, kun erehtyy ottamaan puhelimen käteensä. Voi luoja, hän tekee minut hulluksi.

Heh, Marko “Mie louhin Nokialta diilin” Annala on kyllä kuolemattomien viisauksien ehtymätön lähde.

Marko on paras!!!!

O.

Tämä kysymys on teille kaikille. Kertokaapa kuinka viisasta oli viettää kaksi tuntia Seppoksin katolla uutenavuotena ja heitellä pulloja naapurin pihalle ja oksentaa ja kusta siellä.

No miltä susta tuntuu?

Onko enää tulossa pohjammaalleppäin mehukeikkoja, sis sen mallin meininkejä mihin pääsee myös tämän alle18v:n sukupolven edustajia? Olen nin katkera kun en sillon sinne kauhajoelle päässy, äh.

Onhan siellä suunnassa jotain kesäfestareita…

Soittavatko Tuomo ja Kuisma vuorotellen sooloja keikoilla? Kattelin tuossa deeveedeetä ja näytti siltä, että Kuisma soitti Vainotun sooloa. Eikö Tuomo soita sen kuitenkin levyllä?

Molemmat vetelee “sooloja” piktin ja poikin.

Miksei toi uusi aatami, uusi eeva biisi oo mihinää levyllä.. sehän on yks parhaista biiseistä

Biisi ei sopinut Ruhtinaalle eräistä syistä. UA,uE saattaa kyllä vielä päätyä jollekin audio-julkaisulle bonukseksi. Kassellaan.

kellä menee se koihnarock paita tai siis kenen kanssa tuli vaihdettua se machete t-paita kauhajoen krouvissa viimevuoden puolella… kun ei oikein muista loppuillasta…

Hyvin vaikea sanoa. Ei ole muistikuvia meilläkään.

Lätkän ystävät rakastavat teitä! “Tämän maailman ruhtinaan hovi” valittiin nimittäin Suomen selkeästi parhaan lätkäsaitin Jatkoaika.comin keskustelupalstan suuressa musiikkiäänestyksessä vuoden parhaaksi kiekoksi. Onnittelut, tämän rinnalla muut palkinnot ja maininnat eivät ole mitään.

Oho. Pitkä päätyyn ja toinen perään.

Kaikkee sitä. En ois ihan heti uskonu, että Mokoma ois hyvää musiikkia hiihdon tahdittamiseen. Katsotaan mitkä on lopulliset seuraamukset…

Katsotaan. Sauvat tanaan!

Minä ihan surulla katselen noita kysymyksiä joissa kysellään että voisiko Mokoma esiintyä sillä ja sillä paikkakunnalla. Usein se vastaus on mallia, että “sieltähän se kiertuelistalta löytyy suurinpiirtein”, tyylistä tai vastaavaa. Me Joensuulaiset katselemme noita vastauksia kyyneleet silmäpielissä ja vaikeroimme. Mekin tahdomme osamme suomen parhaasta live-bändistä. Onko se niin paljon pyydetty että saisimme parasta musiikkia jota suomessa on tehty myös tännekin? Ei kait tää paikka nyt niin hanurista voi olla?

No onhan siellä 29.1. Hanna Pakarinen, heti perään Guava 9.2. ja Eppu Normaali välittömästi 24.2. Kyllä me sinne tullaan jos sieltä löytyy niin järkevä keikkapaikka, että tuo 900 kilometrin huviajelu kannattaa tehdä.

Joku kyseli Markon hymyilyä Tuska-liven Houkassa: No tämähän johtuu siitä että Marko äityy irvistelemään ja puimaan nyrkkiä edessä olevalle valokuvaajalle. Kilttinä herrasmiehenä Marko kuitenkin päästää kuvaajaraukan pois pelon ilmapiiristä huomauttamalla tilanteen olevan poseerausta ja näyttää tämän viehkeän hymyn voimalla. Nyt menen nukkumaan. Mokoma, me rakastetaan teitä. Hulluna!

Jesh!

Tyhmien kysymysten uudet rimanalitukset: Kuka haisee pahiten mänttibussissa? Jos Mokoma olisi eläin, mikä se olisi? Saako Marko muilta palautetta sanoitusten sisällöstä? Paljon otatte viinaa ennen keikkaa? Onks kivaa mossata?

Tuomo. Apinan ja aasin risteytys. Saa. 0-2 olutta. On.

Oletteko te lintu, kun siipenne ovat niin mustat?

Que?

Tulihan tässä vaan sellanenkin huomattua, että tuosta DVD:n toiminnasta on valitettu… Vittu, miks siihen on täytyny iskee suojat, niin ettei tietokoneella pysty avaamaan? Ja jos joillain ohjelmilla pystyy, niin se koko homma kusee. Sietäisitte piiskaa. Ja saunan taakse ne joiden takia tollasia suojia tarvitaan. Kuisma, tule soittamaan karvattomaan kissaan (c).

Ei siinä pitäisi olla mitään suojia. Karvaton kissa, neve hööd.