Paljonkos aikaa teillä menee päivässä näihin vastailuihin? jos aika käy tylsäksi niin http://www.darkthrone.com/ recruit.dt?uid=V30294R30226E30311K30226T30328X30277 <-tuonne vaan:D kjäh kjäh

Tähän meni sellaiset kuus ja puol minuuttia.

Osaakos Make soittaa mitään muuta ku suutaan?

Marko on kelpo kitaristi ja säveltää 75% Mokoman materiaalista.

Vaikko olettekin Kotiteollisuuden johdoissa kyllästyneet rämpimään, niin ajattelitteko siitä huolimatta lähteä kyseistä yhtyettä “lämppäämään” Huhtikuussa Pakkahuoneelle. Kotiteollisuus & Mokoma yhdistelmä kun sattuu olemaan yksinkertaisesti PARAS!

No ei kai. Viimeeksi puhuttiin pizzeriarundista Kittilä-Ivalo-Saariselkä akselilla. Mene ja tiedä.

Elieli, vielä girlie-paidoista. On se niin, että semmottista Punainen kukko girlie-paitaa moni haikailee. P.S. Girliehuppari = tiukka, ehkä vetoketjullinen huppari

Jaa. Pannaan korvan taakse.

Sorry!?

No sori.

Mihin noita girlie-mallisia paitoja (erityisesti valkoisia) tulee myyntiin? Olen kytännyt Airon ja Swampin sivuja tässä joka toinen päivä, ei ainakaan niihin ole noita vielä ilmestynyt.

Pikkuhiljaa. Atte painaa paitoja ihan sikagreisivauhtia ankarasti läpi yön.

Kävinpä äänestämässä teittiä yleisöfemman saajaksi. Hihhih, sielläpä oli vieläkin Heikki bändin jäseneksi merkittynä…

Heh, tokkopa tuo kuitenkaan äänien määrään vaikuttaa.

Yhdyn kyllä täysin jonkun aikaisempaan kommenttiin “eiköhän tehdä Lutakon keikasta paras ikinä!” Eli luppaattehan pistää kunnon soun! Itse kysymys; Kuullaankos me armoitetut uuttaa Mokomaa Lutakossa huhtikuussa?

Uutta materiaalia sävelletään parhaillaan, mutta treenaaminen on hieman vaikeaa kämpän puutteesta johtuen. Eli kassellaan.

Meidän bändi esiintyi koulun juhlassa. Sanottiin että soitetaan Hurriganesin I will stay, mutta soitettiinkin Mene ja tiedä. Rehtori meinasi antaa jälki-istuntoa.

Anarchy in the ala-aste.

moro…iskä luuli siinä puustock-kuvassa(muistatte varmasti)ni miun veljeä kuismaks…samaa näköö…

Kuisma vastaa: Jaa. Kylläpäs niitä rumia ihmisiä on nyt kovasti paljon liikkeellä.

Soittatekos te keväällä helsingissä missään muualla ku nosturissa? esim tavastia?? Nosturi=teinihelvetti..

Mahdollisesti kesäkuun alussa. Sit bailataan ankarasti läpi yön Helsingin kuumimmissa yökerhoissa ihan greisisekoboltseina (sori Jouni, oli ihan pakko lainata).

Voih, toivoisin niin, että herrat saapuisivat Raumanmeren juhannus-pispaloihin soittelemaan. Voisiko tämä olla mahdollista? Noh, toukokuussa on ainakin jokin kunnollinen syy tulla Lappeenrantaan.

Odotellaan festarijärjestäjien tiedotteita ihan rauhassa.

piru vieköö ku media tykkää teistä. tuoreimmat mitkä ite bongasin nii ol noise.fin toimittajien vuodenlevyt-listalta. tais olla kymmenen toimittajan kohalla TMRH top kolmessa. ei teillä taida kovinkaa huonosti mennä (ainakin kun miekin kuuntelen teitien rämpytyksiä).

Taisi tuo Ruhtinas onnistua “ihan kivasti”, joten mikäs tässä on paistatellessa kun suitsutusta tulee joka puolelta. Katsotaan seuraavan levyn jälkeen kiinnostaako se edes meidän äitiä.

meettekös kattomaan Kreatoria jäähallin? jos tuutta niin tavataan siellä! t:http://irc-galleria.net/view.php?nick=Nisse_666&image_id=5111716

Ottia tuota, vaikea sanoa.

Voi luoja, kuuntelin pitkästä aikaa TMRH ja meinas itku tulla. Tuli niin kesää ikävä ja ennen kaikkea Tuskaa. Ah! Oottete eri vehtaajia.

Heh, niin ollaan.

Kuismalle tiedoksi, että katoavaista on (viittaan enooni).

Kuisma vastaa: Jaa.

Minä tahdon kiittää teitä musiikista ja meiningistä!! Sekä erikois spesiaali kiitos hälle kuka sai idean mokotabista! THANKS!! Jatkelkaahan samaan malliin…

Terveiset menevät perille!