Oli mukavat messut. Markolle kiitos onnistuneesta kuvasta! Tiia

Ottiko Marko siellä valokuviakin? No, terveiset menivät perille joka tapauksessa.

Kovia jätkiä, ei Soundin äänestyksessä menestyminen tunnu missään kun sivuilla ei ole mainintaa… Tuleeko FME:stä päiväkirjaan juttua?

Ei ole web-osasto ehtinyt uutista vielä muotoilemaan. Tässä kun on ollut messuja ja muutenkin vähän kaikenlaista. Menestys Soundin lukijaäänestyksessä oli häkellyttävää. Ainakin messuilla syntyi tarinoita kerrottavaksi, joten eiköhän päiväkirjaan muistiinpanoja vielä ilmesty.

Äijät sitten tahkoaa ihan kunnolla rahaa tuolla merchandisella. Eikö yhtään hävetä, herrat mainstreamit?

Mainiota provosointia. Sakaran hommia saa paiskia nykyään täysipäiväisesti. Samalla pitää kuitenkin käydä päivätöissä, koska käteen ei touhusta jää käytännössä mitään kulujen ja kaiken maailman Mokomien ja Stam1noiden levyjen tekemisen takia. Niin että screw you.

Oli kiva, että möitte himoitsemaani Sakara- tyttöpaitaa FME:ssä. Marko oli myös symppis. Kiitos juttutuokiosta karaokepaikalla!

Kiitos itsellesi.

Terve. Näin rapajuopon ominaisuudessa ihailen kovin Markon juomattomuutta. Luulis olevan huumorintaju koetuksella kun joutuu kuitenkin nuita kapakoita kiertämään ja muut ryyppää. Tottuuko siihen vai alkaako sitä kaljahammasta koskaan kolottamaan? Nimim. Epätietoinen Oulusta

Ei sillä kaljahammasta kolota, hermoja korkeintaan joskus.

Tuomolla tosiaan onkin ihanat hymykuopat ja koko poika vaikuttaa tosi suloiselta ja mukavalta. Hassua että se veivaa tollasta jumalatonta mekastusta – ei oikein sovi yhteen ulkokuoren kanssa. Mutta hyvä kun veivaa, on meinaan aika helvetin kova kitaristi. Terveisiä suloiselle Tuomolle!

Ihanaa.

Onko Viikate hyvä ??? Ma kusun vaan huvikseni.

Iltamaorkesterien aatelia.

minkämerkkisiä mikkejä te kitaristit käytätte?

Kuismalla on EMG:t, Tuomolla Seymour Duncanit.

Perkele minkä teitte FME:ssä mulle.Oli vaikee päätös et paastoonko loppupäivän vai ostanko teidän paida.No siihen paitaanhan se kallistui,ja hieno on 🙂 Ja kiitoksia Marko nimmarista.

Oikea päätös. Kohta olisi kuitenkin ollut taas nälkä.

Tervehdys! Kysyttävää ei ole, haluaisin kiittää siitä pienestä hetkestä, jonka sain kanssanne Expossa viettää. Käväisin Sakaran osastolla ja sain käsialanäytteenne, kiitos. Ja Sakara- kauluspaidan omistan siitä syystä, että arvostan sitä työtä, jota teette oman levy-yhtiönne kautta. Long live Mokoma, long live Sakara Records!!! Seeya, Mikko

Kiitos Mikko kauniista sanoistasi. Myö yritetään.

Kiitti Kuisma mukavasta jutustelusta FME:n baarissa.T:M&H.

Sinne meni terveiset.

Onko mitenkään mahdollista että tulevaisuudessa mokomatabin ylläpitäjät vääntäisivät tabitukset Uusi Aatami, Uusi Eeva biisiin ? Kun näin yllättäen muistin että se on jäänyt kuulematta, ja pitihän se sitten kuunnella… ja shokki oli kaamea, että miksi näin helvetin hyvää materiaalia on pitäny jättää TMRH poies…

Tabularatoimisesta sinun täytyy kysyä Mokotabin porukoilta. Jotain huhua kuului, että biisi olisi jätkillä työn alla.

mitä pidätte metallican alkuaikojen levyistä kuten “ride the lightning”, “master of puppets” ja “…and justice for alls”?

Ne ovat enempivähempi kuolemattomia klassikoita.

Oliko FME:ltä kohmelo? Wittu, meilä oli kova. T. Intiaanipäällikkö, Lapua.

Pikkuisen. Rankka sessiohan tuo oli paitsi alkoholin, myös ihan oikean työnteon ansiosta.

Kuuluuko uusi aatami, uusi eeva keikkasettiin vai eikö mäntit osaa sitä soittaa

Sovitaanko pojat yksi homma? Treenaatte Uusi Aatami, Uusi Eevan livekuntoon lahden keikkaan mennessä. Jos teillä ei ole treenikämppää vuokraatte jonkun paskahallin jostain 😀

Kyllä tuo varmaan settiin otetaan. Mukava biisi se on soittaa.

Vittu Annala! Heitit mua kävyllä provinsissa 2002. t. V

Ei se varmaan syyttä.

Hei! Suurkiitos näyttäytymisestä FME:ssä. Jäin kuitenkin kaipaamaan Annalalle jäänyttä gallupia. Ehkä se on jo mappi-ö:ssä mutta kyselen kuitenkin. Odottelen innolla Kotkan keikkaa! -Mari-

Näemme siis Kotkassa. Voit lähettää gallupin sähköpostitsekin: seittimestari@mokoma.com

Onkos teillä mitään aikeita tulla Qstockkiin tänä vuonna? Ku jäi huono haju viime vuoden Oulun öistä ku piti kiivetä paskahuussin päälle että näkisi teikäläisten soittoa aidan takaa…Ruunaisitte oululaiste kesä ku tulisitte!

Odotellaan järjestäjän ilmoittelua.

Eikö nyt mitenkään, voi luoja, saisi Stam1naa, voi luoja, mukaan 29.4 Kouvolaan??? Voi luoja Te teette miut hulluks… voi luoja… Anteeksi.. Miitri, mite ois ylilyönnin paikka Kouvolas???

Eipä nuo taida Kouvolaan olla tulossa. Kaksi kolmasosaa jätkistä asuu siellä, joten hankalaahan se olisi.

Juu 114 eurolla lähti rättejä airosta. Kiitoksia vaan kauan kaivatusta kukkohupparista.

Eipä kestä kiitellä, koska kiitokset kuuluvat sinulle.

Marko tiiätkö että ootteko tulossa äänekoskelle? koskaan?

Äänekoskelta on 43 kilometriä Jyväskylään, joten eiköhän tyydytä rokkailemaan Lutakossa?

Mistä teidän bändin nimi, Mokoma, on tullut? Oletteko Mokoma-nimeä aikaisemmin käyttänyt mitään muuta nimeä bändistänne? Jos olette, niin olisi erittäin kiva kuulla miksikä olette bändiänne kutsuneet 🙂

Luepa historiikki.

Kyllä tuossa Ruhtinaassa jotain maagista on, kun se on viime keväästä asti soittimessa pyörinyt ja kuulostaa aina vain paremmalta. Vastaavaa ei ole tapahtunut minkään muun levyn kohdalla. TMRH on todellakin hintansa väärti. Kiitos!

Hyvä jotta kelpaa.

Kolahtiko Tenacious D?

Ehkä vähän.

En ole mistään teidän musiikkia kuullut. Luin vain Helsingin sanomien Nyt-Liitteestä jutun että olette kilttejä ja söpöjä uudella videollanne..? Haluan kuulla ja äkkiä! Laulatteko suomea/enkkua? Kiitos kaikki suomen äidit<3zD Heijei!

Kiroilemme ja puhumme bukkakesta epäselvällä suomen kielellä.

Mitäs ESP:n herra-iso-herrat tykkää kun te haukutte niitten kitaroita DVD:llä… eikös teillä ole jonkinmoinen diili kyseisen valmistajan kanssa?— erä-jorma ——

Eihän me nyt kitaroita oikeasti haukuta. Irvailu liittyy Tuomon kitaran rikkomiseen, ei soittimien laatuun.

Sen verran halusin vielä avautua, että olen inter-Netistä “imuroinut” yhtyeenne koko tuotannon(sekä Joulupukille kirjoittamani kirjeen perusteella Mäntti-DVD:n euforisin tunnelmin vastaanottanut) ja tuotantoon perusteellisesti tutustuttuani olen päättänyt levykaupasta Kylmällä Käteisellä ostaa kaikki mahdolliset eri tallenteet. Pointti 1: Musiikkinne on niin hyvää, että piraattiversiot eivät riitä, pakko saada aitoa tavaraa. Pointti 2: Jos joku varhaisempi painos loppuu kesken, niitä kannattaa painaa lisää, minä ja iso joukko muita ostaa kyllä…

Oikea meininki!

“…nuolee sen korvaa ja muija kattoo v..tu silmät kiinni meijän Kuismaa…” Kuisma on toki tseksitsymbaali, mutta näkyykö se nyt sentään silmäluomien läpi? Vai kuulenko väärin? Tsori.

No sori.

Päivää. Tässä justiinsa sain ostettua kaikki levynne(singlejä lukuunottamatta) ja kaikki levyt ovat olleet perkeleen hyviä. Tietenkin teitä on tullut kuunneltua koneelta(anteeksi) mutta asia oli pakko muuttaa ja nyt kun on aitona kaikki niin kuulostaa tuplasti paremmalta. Tulkaa ihmeessä hämeenlinnaan soittamaan niin ei kävisi aika liian tylsäksi täällä.

Kyllä me sinne vielä tullaan.

Hyrkäs vai Sinkkonen??

Molemmat.

Mitkä ois mahikset saada DVD:seen nimmarit, tai siis miten ku ei kehtoo bäcktagelle marssia lätäkössä 22.4? Ja oisko ideaa jos laittas toho etusivulle sellase gallupi mis kysellään ikäjakaumaa?

Ainoa tapa saada levyyn signeeraus on nykäistä hihasta keikalla. Rohkeasti vaan. Ikäjakaumaa kysellään jo foorumilla. Ei muuta kuin numerot tiskiin.