Mitäs älykääpiöitä täällä on? Täältä kuului aivan selvää älämölöä! Mitkäs teidän nimet on?

No sori. Ei myö vasiten. Meidän nimet on Marko, Tuomo, Kuisma, Santtu ja Janne.

Kattelin tänään ensimmäistä kertaa tuota DVDtä. Kun Toista Maata pärähti soimaan, niin kylmät väreet kulki koko biisin ajan…Parhautta. Pakollinen kysymys: Seuraavalle levylle vähintään yksi samantyylinen kipale?

Kattellaan.

Kiitoksia! 30.4 on unelmien täyttymys. Mokoma, Viikate ja Stam1na samalla keikalla. Upeaa. Vetäkää tiukka setti ettei tarvii vetää henkeä piisien välissä ees. Sitä odotellessa… -D-

Prkl. Ja sitten otetaan pienet.

Oi aamuja… vielä on jäljellä aamuja.Aattelin haukka selviäväni 180 päivällä et pääsis kasvattamaan reuhkaa takas päähän, mutta laittoivat perkeleet AUKkiin. -et on aamuja vaan. Mutta onneksi kivat levyt (mm. tmrh) auttavat selviämään paskoinakin päivinä.

Oppilas Sejase. Buhahaa!

Terve! Olettekohan milloin painamassa lisää tekstiilejä, sillä näyttäisi tuo nettikauppojen valikoima olevan aivan liian suppea minun makuuni. Lähinnä kiinnostaisi pipojen, rannenauhojen ja hihattoimien-/T-paitojen tilanne.

Tehkää sen verran iso erä kukko huppareita että riittää kaikille.

eikö ole kokoja tuohon siipihuppariin? milloin tulee lisää?

Huppareita (Airo) ja hihamerkkejä (Airo & Swamp) on tulossa lisää. Muuten valikoimat pysynevät suunnilleen tuollaisina. Laitetaan jotain uutta paskaa myyntiin kevään keikkojen yhteydessä.

Santtu! Mä otan kaiken haltuun!

Mahtava haltuunottomeininki meneillään.

Kiitos ajastanne FMEssä,oli oikein mukava jutella ja kuvatkin onnistuivat. Pitänee tuo dvd:kin hommata kun kaikki ovat sitä niin kovin kehuneet.

Ole hyvä.

Onko teillä mokomilla jotain ei-liian-henkilökohtaisia saatanoita tähän vastaukseksi listattavaksi? Vankka aikomukseni on vaderetrottaa omani, ja syöstä valtaistuimelta hovini ruhtinas Alkoholi (toivottavasti tilalle ei nouse mikään entistä vastaava tai pahempi). Varmasti saan pontta eräistä värssyistänne, siitä kiitos etukäteen.

Ei meillä mitään saatanoita ole. Teemme työmme ahkerasti ja tunnollisesti, emme valita emmekä ruikuta, ja illalla luetaan Raamattua ja käydään ajoissa nukkumaan.

Onks noista tulevista keikoista mikään sellanen mihin pääsis alle 18v. mokoma fanit? Ku te perkeleet ootte menny aivopesemään mun pikkuvejenkin mielen, kiitos siitä :), ja se haluais kanssa nähdä mäntit livenä.

Mutta entäs se Lutakon keikka?? Kun ei Jelmun sivuilla ole näkynyt vielä huhtikuun keikkoja eivätkä ne vastaa vieraskirjassakaan. Onko teillä tiedossa onko kyseessä k18 keikka? Nimittäin minä kiellän itseni jos on. Täytän itse vasta kesäkuussa ja tyttöystäväkin täyttää tänään… haluan teidän keikalle ja se on ihan hirveää jos en kahden kuukauden laskentavirheen takia pääsisi!

Lapset pääsevät ymmärtääksemme Helsingin Nosturiin, Jyväskylän Lutakkoon ja Lahden Sibeliustalolle Judgefestiin.

Voi ei minkä olette tehneet, nyt miksaajalle tunti turpaan ja sata avemariaa luettavaksi. EI VOI SOITTAA KOVEMPAA KU LEMMY! LEMMY ON JUMALA!

No sori. Miitri – Jumala 6-0. Ja sitten muihin päivän aiheisiin…

Miten tuo teidän basisti oikein uskaltaa kuunnella tuota Sigur Rosin levyä? Minua rupeaa aina pelottamaan vähän helvetisti, kun laitan sen soimaan. Varmaan ahdistavin levy, jonka tiedän.

Santtu vastaa: Ahistavin levy on Conlon Nancarrowin Studies for Player Piano Vol I&II. Sen ku polkasee yheltä istumalta, ni hulluks pasahtaa kerrasta. Ja kyllä. Olen kuunnellut sen.

http://www.24.fi/rissy/mokoma/

Kiitos. Siellä sitä taas on pallinaamoja rivissä.

no piru vie! ei kai kukaan tee kotisivujaan tekstinkäsittelyohjelmasta html:ksi tallentamalla! (?) ja taitaapi olla PHP tämän sivuston koodikieli eikä html.

Öö.. ai ei vai? No sori.

Täytyy kyllä sanoa, että oikean bändin otitte Sakaralle. Stam1nan sinkku on aivan järjettömän kovaa kamaa. Ettekö tosiaankaan meinaa tulla kyseisen tuhotrion kanssa Ouluun asti möykkäämään?

Minä ei tietä. Minä kysyä meidän manager.

Heip! Ottakaapa niistä räteistä oikein miehekäs erä kö ne menee kaikki kuitenniii!!!! Vai hä?

No hähä.

joku kyseli kotkan livinstonen ikärajaa. se on entinen teinihelvetti, mutta nykyisin ilman etuliitettä. mutta hienoa, että kotkalaisillekin tarjoillaan hyvää livemusisointia. se on niille ihan oikein! nim. x-kotkalainen

Joku sitä kyseli, ja viestisi jälkeen kyselee edelleen. Kiitos kuitenkin.

Ostimpa teidän DVDn. Lieneekö edes tarpeellista mainita; “se ol wittu paras!”

Sellainen ol DVD.

On muuten helskatin hieno paita tuo vade retro satana! oli vielä sopivakin. Viimeistään nosturissa rokataan ellei nyt ilmesty mitään “yllärikeikkaa” helsingin suunnalle. Olettekos te siellä ns. pääesiintyjiä vai kenties nuo viikatemiehet?

Hyvä että kelpasi. Me ollaan Viikatteen kanssa molemmat lämppäreitä. Stam1na varastaa shown ja potkii vanhoja väsyneitä ukkoja perseelle oikein urakalla.

——————————————–

2.2.2005

Morjensta. Onkos tuossa teidän DVD:ssä jotain regioncode säätöjä, vain onko ihan vapaa tuollaisista naurettavuuksista? Pitäisi näet lähettää teidän DVD Ausseissa asuvalle kaverille ja itse en ainakaan omilla puusilmillä löytänyt itse DVD:stä mitään mainintaa tuosta asiasta. Kaveri on muuten ahkerasti aivopessyt paikallisia Mokoman ilosanomalla ja hyvin on kuulemma uponnut. T:Jussi.

Måndagilta vastataan: Vapaata on region osastolla, lisäksi ausseihin käy tuo PAL formaattikin OK.

“…nuolee sen korvaa ja muija kattoo v..tu silmät kiinni meijän Kuismaa…” Kuisma on toki tseksitsymbaali, mutta näkyykö se nyt sentään silmäluomien läpi? Vai kuulenko väärin? Tsori.

Seittimestari korjaa: Pakko lisätä vielä sen verran, että Markon lainaus kuuluu “silmät kiiluen” eikä “silmät kiinni”.

No terve. Näin ainoastaan musiikin kuuntelijan, en live-esiintyjän ominaisuudessa olen ihmetellyt, että irtoileeko lavalla musiikin huumaan antautuvilta soittajilta piuhat kitaroista heidän pyöriessä siellä hullun lailla, ja kompuroitteko johtoihinne? On muuten harmi, ettei riittänyt rahat tulla teidän luokse mäntteilemään FME-tilaisuuteen. Olisi ollut mainiota komistuttaa itsensä Mokoma- ja Stam1na-paidoilla. Jos teillä vaan materiaalia riittää, niin koostakaa toki FME:stä kuvakimara?

Aika vähän me kompuroidaan. Kyllä me jonkun verran varotaan ettei mennä solmuun. Langattomista on puhuttu… Kuvakimaroita kattellaan, jos kuvia löytyy. Meillä niitä ei juurikaan ole.

Olisiko millään muotoa mahdollista että ens kesänä/syksyllä tulis mahtava “aivokonferenssi” jossa Te ja Diablo kiertäisitte Suomea ristiin rastiin yhdessä? Saisin hekumallisia iloitteluita ystävieni kanssa siitä!!! PLIIIIIII????!!!!

Onhan sitäkin joskus kännissä suunniteltu, mutta ei nyt ainakaan lähiaikoina.

Mitäs piditte Tarotista Fme:ssä?

Oltiin jo ehditty baariin.

Kumman kaa soittaisit: ittes vai Toisen?

Juu juu.

ootko, Marko ottanu laulutunteja vai…?

Marko vastaa: En.

Olisiko mahdollista että arkiston helmiin lisäisitte kuvia enemmän vuosilta 98-00? Kiinnostaisi kovasti nähädä enemmän materiaalia Markosta ilman partaa, kerta siitä on niin paljon puhuttu miltä näytät. Rehellisesti sanottuna olet enemmän homoeroottisen näköinen ilman partaa (imo), no offence. Parta käy kun nenä päähän. elä aja sitä pois vaikka siitä kuittaillaankin. en kyllä usko että edes kinnostaa muiden mielipiteet kyseisestä asiasta. btw. tervetuloa jyväskylä rock cityyn 22.4.

Tuon ajan kuvat ovat kaikki netissä.

Äkkiä niitä kukkohuppareita lisää. Käteen jäi vaan “meni jo” -maili, prkl.

Kylläpä niitä nyt menee… Lisätilaus on tehty. Menee kyllä viikko tahi kaks.

Onkos noita Mokoman tekstiilejä tulossa oulun anttilaan myyntiin? T.Roope

Kysy Oulun Anttilasta.

Tein haudan takaa viisusta “heviversion”. Haluutteko tulla kuuntelee?

Oho. Laitoitko oikein säröä kans?

Sellaista vain tässä, että onko teille siunaantunut jo oma monitorimies näin menestyksen myötä? Onko Annalalla korvamonitorointi? Eipä muuta. Saatanan hieno meininki teillä.

Omaa monitorimiestä ei ole. Maukka laulaa normaalien kulmamonitoreiden kanssa.

Miks airon musiikin tilaus sivulla ei ole mainittu vetoketjullisesta kukko hupparista? Vai olenko sokea?

Ne perkeleet loppuivat kesken. Lisätilaus on tehty, odotellaan.

Saanen ihmetellä että minkä kannon kolosta te kaivoitte ne taannoisen Vernissa/Tikkurila -keikan lämppärisählääjät? Ei millään pahalla Harhan pojille mutta…

Ei mitään mielikuvaa koko tapahtumasta. Sori.

Vade Retro paitaa lähti tulemaan. Kiitos siitä. Lutakossa rokataan!

Jeh!

Oliko mokomalaisia katsomassa The Hauntedia? Itse en valitettavasti työkiireiden takia päässyt paikan päälle katsomaan yhtä suosikkibändeistäni. Kumpi on parempi laulaja Peter Dolving vai Marco Aro?

Oli. Dolving on pikkuisen parempi, kun se näyttää perus-reiskalta ja huutaa kun itse Saatana.

Santulle: “tahdon rakastella sinua… tahdotko sinä minua?”

Santtu vastaa: En.

Kun olette kaikki sakara recordsissa osallisia, niin onhan teillä kaikilla sitten toiminimet, jotka kuulostavat tärkeiltä? Jos on, niin mitkä ne ovat?

Tarkoitit tarvaan tehtävänimikettä. No sellaisia ei ole. Hippejä koko sakki.

miten olette itse oppineet tekemään nettisivunne ja miten ne teette? siis tarkoitan miten olette aluksi opetelleet sivujen tekemistä ja sitten sitä, että kirjoitatteko ihan html:llä sivut vai teettekö sen jollain muulla hieman helpommalla tavalla, kuten tallennatte sivun html muotoon, kun olette tehneet sen jollain tekstinkäsittelyohjelmalla? ja teidän sivuthan on perkuleen hienot ja toimivat! -kiitos

Sivujen tekeminen on lapsellisen helppoa. Niiden tekemistä voi opetella esimerkiksi alan oppilaitoksissa.

Kotkan keikka Livingstonessa. Liekö k-18 vai pääseekö ali-ikäisetkin?

Eikös se ole Livingstone ole anniskeluravintola?

Mahtaisikohan joskus hamassa tulevaisuudessa tulla myyntiin myös meille pienikokoisille tytöille tarkoitettuja Mokoma-huppareita? Tai jos vaikka saisi noita t-paitojakin useammalla kuin yhdellä painatuksella. ps. Toivottavasti teitä näkyy ja eritoten kuuluu Provinssissa tänäkin vuonna. Pystyykö vielä sanomaan juuta tai jaata?

Ehkä niitä tyttöhuppareita vielä joskus tehdään, kuka tietää. Ja mitä Mokoman kesäohjelmaan tulee, niin odotellaan festareiden tiedotuksia ihan rauhassa.