moi Marko! Pakko vaan kysyä,et miltä tuntui ku sait kuulla siitä,että teidän DVD:eet on loppuun myyty jo parin päivän päästä? varmasti vitun hieno fiilis! muutes…tiedän Vaasasta pari teidän tosi kovaa fania. keikkailkaa enemmän Vaasan lähistöllä! -Vaasa tyyppi-

Marko vastaa: Kyllähän se mukavalta tuntui kun dvd menestyi. Vai että on meillä faneja Vaasassa? Varo vaan, että kutsuit meidät sinne kylään – viemme vielä työpaikkasi ja naisesi.

Ajattelin kysyä Markolta, notta oletko ajatellut kirjoittaa lapsille/nuorille kirjaa? Liittyen valintoihin elämässä kuten alkoholi ym.

Marko vastaa: Olen muusikko, en kirjailija saatikka sitten lehtorisihminen.

Miten siust Marko on tuommonen tullu?

Marko vastaa: Jospa hivenen täsmentäisit kysymystäsi, niin saisit ehkä jopa vastauksenkin.

Ootteko jätkät ihan varmoja Annalan Tikkurilan-keikan moshpitsurffauksista?? Kaksi paikalla (selvinpäin, muistaa kaiken!) ollutta ei muista ko. tapahtumaa… SELITYS!!!!

Siellähän se on DVD:lläkin se legendaarinen sukellus.

miten santtu saat tuollaisen hassun rötö soundin tohon bassoon? vai onko se vain tavallinen särö pedaali?

Santtu vastaa: Säröpedaalihan siellä. Big Muff nimeltään. Tähän lisätään hassun rötö soittotekniikka ni avot sie.

Tuomo, sun tukanheilutus saa mut kosteaks!

Tuomo vastaa: Mun tukanheilutus saa mun niskan leviämään.

Oletteko nähneet slyerin still rignin? Ostin sen eilen itse, voi mahoton se on paras! Janne mitä mieltä olet Dave Lombardosta?

Janne vastaa: Mitäköhän mieltä mie olisin Lombardosta, mmmhh??? Oisinkohan mie mahollisesti sitä mieltä, että “Lompsu” o w*ttu paras.

Ei helv, huomenna Kiinassa alkaa KUKON VUOSI! Jostakin kumman syystä siitä tuli joku bändi mieleen, heh..

Vai niin. Mielenkiintoista. Kai.

Santtu ottaa haltuun… Ei saasta mitä touhua…

Santtu vastaa: Äläpä muuta virka.

ei edes oteta pieniä. annetaan mennä täysillä sillon 30.4. eli ollaan siinä tilassa ettei muisteta mitään. vähän niinkuin teidän herrat sirkkelirock-tapahtumassa. -D-

Noh noh.

Katottexte Salkkareita??

Ei.

Jätkät, ootte ihan mahtavia! 🙂 Jäi tosi hyvä fiilis FME:stä, kiitos kaunis Marko sulle tästä! Isovelikin (siis se puolikuuro veikko) totesi että Noh, siinä oli ainakin rokkari jolla Ei Ole noussut kusi päähän. Eli tohottamiseni bändiänne kohtaan on siis myös vanhemmalla tasolla hyväksyttyä 🙂 Ja Nummirockissa viimeistään uudestaan, vaihdetaan kuulumisia sitten taas! 🙂 Moshauksin, Merja …Stam1nan sinkku on loistava…

Marko vastaa: Heh. Tämä oli kivaa palautetta. Nummirockissa nähdään!

juu tuota noista siipihuppareista ko niitä ei saa mistään???? Ni onks niit tulos jonnekki?

miten hei tommosen siipi hupparin saa ko ei niit oo misään??? galu

Airon Musiikista saa huppareita, paitsi jos ne on loppu. Lisää tavaraa tulee säännöllisen epäsäännöllisesti.

Tilasin tässä “Tämä sielu on…”-paidan ja huomasin että siinä ei ole hihapainatusta vaikka sivuillanne niin lupaillaan. Mistä tämä kenties jouhtuu? No olisi taas vaihteeksi paita ehdotus. Semmonen pitkähihainen jossa on kukko edessä, ja hihoissa/hihassa teksti(t) “Saatanan kukko” sekä selässä tuttu MOKOMA-logo. Värivaihtoehdot olisivat: Musta paita, punaiset kukko ja tekstit ja punainen paita ja mustat kukko ja tekstit. Oisko hyvä idea? -MetallMan

Katsos, oli jäänyt vanhaa tietoa roikkumaan. Idea on hyvä. Kassellaan.

Legendaarista. http://web.archive.org/web/*/http://www.mokoma.com

Eipä.

Ettekö te mäntit pääse tänne Ouluun kuin vaivoin? Olisitte nyt voinut täälläkin kävästä ku kerta puoli Suomea kierrätte tuossa keväällä ja vielä Stam1nan kanssa. Molemmat haluttais nähdä… Toivottavasti edes kesällä tai syksyllä saatte ryömittyä tänne “Keski-Suomeen”.

Ouluun on niin pitkä matka että jumalauta. Kesällä paremmalla onnella.

Näin viime yönä aika hurjaa unta. Unessa tein Markon kanssa kaikkea…no, hurjaa. Oli kyllä omituinen uni!

Marko vastaa: Ainakin omissa unissani olen voimiltani karhun kaltainen. No?

Viitaten Markon haastatteluun Hesarin Nyt-liitteessä; jos Marilyn Manson on mielestäsi pelkkää “ulkomusiikillista kapinointia” niin et ole tainnut tutustua aiheeseen kovin hyvin. Toisaalta ei sinua ehkä kiinnosta enkä minä voi vaatia että kiinnostaisi. mutta kehoitan nyt kuitenkin perehtymään asiaan hieman enemmän kuin vain katselemlla kuvia.

Marko vastaa: Omistan Marilyn Mansonin äänitteitä ja pidän Antichrist Superstaria hyvänä levynä. Entä sanoinko siis, että Marilyn Manson olisi “vain” ulkomusiikillista kapinointia? Vai sanoinko kenties, että “Marilyn Manson -tyylinen ulkomusiikillinen kapinointi ei ole koskaan puhutellut minua”? Entä osaatteko lukea?

Kuinka paljon liput teidän keikalle mahtavat maksaa?

Pitäiskö sun kysyä tätä jostain muualta? Vaikkapa lipunmyyjältä eli keikkajärjestäjältä?

Santtu eikö ookkin keskiolut hyvää!?

Santtu vastaa: Joo, mut pullonelonen on joskus viel hyvempää. Ja terveellisempä

CMX on tänään, 6.2, goom-risteilyllä neljättä kertaa. Sydämeni pohjasta toivon, ettei Mokoma tuonne opiskelijahelvetin sineen, tuonne känniääliöiden keskeen, tuonne turhamaisuuden ylitsevuotavaan pesäkkeeseen kuunaan jalkaansa laskisi. Onko sydämelläni toivoa?

Kiitos kun jaksat huolehtia. Eihän me itse osata pitää itsestämme huolta, aikuiset miehet.

Terveppä terve Kuopiosta. Ei oo mikään kysymys, vaan toteamus. Nimi on Ukko Happonen. Soitan semmoisessa Kuopiolaisessa porukassa kuin Rakkauden Ammattilaiset, www.rakkaudenammattilaiset.net Tuo oli vaan esittely. Niin, vaikka nykyään tulee tuota Agentsia vedettyä, niin itse entisenä Napalm Death-fanina pitää sanoa että päivittäin tulee teidän plättyä (.. hovi) kuunneltua. Saatanan kova levy. Ei kulu vaikka on jo monta kuukautta kulutettu. Kiitti ja tehkää ainakin saman tason matskua seuraavalla. T: Herra Kanuuna ja illalla mäyris Koffia

No prkl. Eiköhän me.

Markolle haluaisin toivottaa hyvää Runebergin päivää, onhan tuo mahtava runoniekka ja sanan säilän käyttelijä itsekin. Ja terveisiä Kuismalle, kuten aina. Mä lennän taas, nyt tosin siipi on maassa…

Kiitos terveisistä!

Minkäslaaset kitara-kaapit teillä guitaristeilla oikein on?

Molemmilla on Peavey 5150 Slant ja Straight.

Tulkaa meijän saunamökkiin soittamaan, se on pieni ja haisee pahalta.

Soittaakaa hautausurakoitsija hakemaan se mummo pois sieltä.

www.reclusion.nu … siel on ny uus kipale. Nauttikaa.

No mikä ettei. Jätkät keikkailee Ruotsissa, vähänks kade.

Voi kyynel, kun Kuisma ei tykkää pikkutytöistä.

Nih.

kauanko reennatte kitaran soittoa päiväsä rämpytteliät? ei vissii saa kukkohuppareita nettikaupoista?!?

Kitaristi vastaa: Päivässä semmoiset 0-120 minuuttia. Kukkohuppareita saa jos ne ei oo loppu.

Kattelin noita teidän promokuvia ja yritin ymmärtää, miksi kaikki kanssasisaret jaksaa vouhottaa Kuisman ulkonäöstä. Ei kyllä herättänyt tässä tyttelissä ihmeempiä intohimoja, mutta ainahan olenkin ollut vastarannan kiiski näissäkin asioissa. Mutta kohta kipaisen levykauppaan ostamaan jo julkaistua tuotantoanne, enkä pelkästään Tuomon hymykuoppien takia. 🙂

Hyvä.

No mikäs on teijän mielestä parasta kalijaa? Koffi, Karhu, Olvi, se poronkusi vai vedättekö “kotiapäin” eli Karjala? Marko ei saa sitte vastata. Vihreä tee ei käy. (No offence!)

Parasta kaljaa on ilmainen kalja.

Onkohan tuosta kukko -hupparista tulossa vielä sitä vihreää mallia vai täytyykö ostaa vain musta? No, hieno homma nuo reissuet on kuitenkin.

Ei pysty sanomaan. Nyt mennään mustalla.

“Oppilas. Sejase. Buhaha!” Eikö teistä hipeistä löydy yhtäkään AUK:n käynyttä? Murheellista jos näin on… Vai oliko tuo kommentti osittain omaa muisteloa? 362:n äijät on kovaa sakkia! Ainakin useimmiten. Siihen hommaan pakotetut piruparat on sitten asia erikseen…

Jaa. Eihän sinne AUKkiin ole tarvinnut mennä vuoden 1995 jälkeen, kun voi mennä suoraan RUKkiin. Meidän sotilasarvot vaihtelevat hullusta vänrikkiin.

“Hyvä että kelpasi. Me ollaan Viikatteen kanssa molemmat lämppäreitä. Stam1na varastaa shown ja potkii vanhoja väsyneitä ukkoja perseelle oikein urakalla.” Mitäs tämä meinaa? Vähän aikaa sitten vastasitte vielä, että soitatte jälkimmäisenä bändinä Nosturissa.

Kuka niin on sanonut?

Seuraako kukaan teistä jääkiekkoa?

No seuraa. Missäs sitä nykyään pelataan kun tuo NHL on kiinni?