no niin arvoisa herra Kuisma.. hyvän levyn olet valinnut

Kuisma vastaa: Ok.

aijai annala ja kumppanit miksei teil oo huppareit myynnis vai onks mun näös sit vaa vikaa??? teil on ihan saatanan hyvää musiikkii jatkakaa tota rataa!!!ootteks saanu jo työstettyy jo enemmän ku yhen kappaleen uudelle levylle?

Hupparit ovat tilapäisesti loppu Airolta, lisää on kuitenkin tulossa. Mallit näet tästä.

Onnea Kuismalle perheenlisäyksestä!

Kuisma vastaa: Tässä varmaan piti lukea että perseenlisäyksestä.

Onnittelut galaksin määrämisestä! Kerrankin tittelit menivät oikeaan suuntaan. Mutta saysou; saatteko työ mitään ekstra-krediittiä noista voitoista sun muista?

Eihän noista saa kuin mainetta ja ehkä kunniaakin, mikä on tällaiselle hulttioryhmälle enemmän kuin tarpeeksi.

Eikös tosta Tämän maailman ruhtinaan hovi levystä vois tehä semmosta lättyy mis olis mukana bassoaki? no ehkä tää oli TOSI typerä kysymys mut tuli mielee ku ei koulun ATK-tunnil oo muutakaa tekemist…

Onko tämä nyt TMRH:n bassosoundiin kohdistuvaa v*ttuilua? Ei voi olla, koska soundi on likimain täydellinen. Tämä oli siis typerä kysymys, kuten ounastelitkin.

“Hyvä että kelpasi. Me ollaan Viikatteen kanssa molemmat lämppäreitä. Stam1na varastaa shown ja potkii vanhoja väsyneitä ukkoja perseelle oikein urakalla.” Mitäs tämä meinaa? Vähän aikaa sitten vastasitte vielä, että soitatte jälkimmäisenä bändinä Nosturissa. Kuka niin on sanonut? – Jaa enpä tiedä, mutta 16.1.05 on niin vastattu kysymykseen. Kivaa chattailua.

Huumori on vaikea laji. Nyt loppui leikki. Soittojärjestys on todennäköisesti Stam1na-Mokoma-Viikate. Viikate saa soittaa viimeisenä, koska meidän on ehdittävä salin puolelle muki kourassa diiggailemaan. Tämän vastauksen viimeistä edellinen virke oli hiukan huumorilla väritetty.

Onhan keikoilla sitten runsaasti paitoja myynnissä? Tyttöjen paitojakin?

Kyllä niitä rättilöitä pyritään riittävästi painamaan, myös tyttöjen paitoja.

Mistähän johtuu, että musiikinne puhuttelee tällaista lähempänä keski- kuin teini-ikää olevaa pariskuntaa ihan täysillä? Vaimo kertoo mieltyneensä erityisesti Markon laulusuorituksiin. Onko Punainen Kukko-lipaleella mitään tekemistä VPK:n kanssa? terv.Gee

Samassa ikäluokassa tässä ollaan, joten ei tuo viehätys nyt niin eksoottista ole. Punainen kukko on tulen symboli, joten sitä kautta VPK:n kai saa asiaan liitettyä.

Työhän voitatte nykyään kaikki palkinnot! Kotimainen bändi, vuoden levy jne.

No sori. Mutta eiköhän Kiteen nuorisoseura ole vielä tilastoissa edellä. Ja ansaitusti.

Olisiko mahdollista saada noihin keikkoihin tieto että mitkä on K-18 ja mikkä ei?

Lutakko, Nosturi ja Judgefest ottavat ilmeisesti alaikäisiäkin sisään. Muut taitavat olla k-18 -keikkoja.

Ketuttaako sinua, Marko, kun sinulla on feminiininen sukunimi?

Marko vastaa: “Internetillä” taitaa olla nyt vähän tylsää kun kaikki askarruttaa…

“Mikään ei aja sanomaan asioita musiikin avulla, ellei takana ole elettyä elämää, jota haluaa jakaa. Marilyn Manson -tyylinen ulkomusiikillinen kapinointi ei ole koskaan puhutellut minua. Olen enemmän kiinnostunut Johnny Cash -henkisestä taistelusta, jota henkilö käy itsensä kanssa.” Tästä kommentista ainakin saa kuvan, että Manson ei Markon mielestä ole muuta kuin ulkomusiikillista kapinointia. Olkoonkin, että niin ei tuossa suoraan sanota. Eli osaamme lukea vallan mainiosti. Jos lauseen lausuja on jättänyt lauseensa huonosti/väärin tulkittavaksi niin emme voi asialle mitään. Emmekä enää aio tästä asiasta kättä vääntää. Selväksi tuli. Hymyä huuleen, ilon kautta.

Marko vastaa: Ulkona on kaunis ilma – nyt pulkkamäkeen!

Meinaakkos “hevaajat” tulla myös tänä vuonna Tuskailemaan ja “hevaamaan” näin Kuismasti sanottuna 😛 Ja hieman Jannea matkien Santtu o w*ttu IHA PARAS! KUrko läppää dvdllä.

Ei tulla Tuskaan tänä vuonna.

Anita Hirvonen ei o mitää teihin verrattuna!!11

Mutta millä mittarilla?

Mitä muuten Törösen Raikolle kuuluu nykyään?

Raikko elää niin kuin ihmisten tulisi elää.

Ei me enää vouhoteta Kuismasta. Me vouhotetaan nykyään Tuomosta. Ja mikäs tässä on vouhottaessa – se ON ihana.

Ja kuukauden päästä taas joku muu. Tehän vaihdatte vouhotuksen kohdetta yhtä usein kuin Santtu sukkia.

Terve. Kumpiko voittas jos Tappara ja Kissanainen tappelis? Perustelut. Seppo Räty. P.S Työ ootta aika kelepo yhtye. Tykkeen.

Ok.

Jos ja kun Kotiteollisuus on tuttavallisemmin “Kottarit” niin tehän voisitte olla “Mokkarit”.

Selevä.

soitattekste emma gaalassa? jos ette nii paikatkaa se alastarolla eli tulkaa tänne soittamaan joskus kesällä vaikka moottoriradalle.

Ei soiteta Emma-gaalassa, eikä Alastarolla. Mutta ei hätää, meidät voi nähdä ensi keväänä-kesänä lähes kaikissa muissa pitäjissä.

Qstock! Qstock! Qstock!! Haa! Nyt ei kukaan evää multa pääsyä teidän keikalle(kai…)! Huhhuh… Helpotus..

Sielläpä sitten vatkataan.

Mikäli Ua,uE-pitoista lättyä tulee audio cd -formaatissa teiltä ulos, niin eikö ois muuten makee jos olis siinä kannessa samalla tyylillä kuin Kurimuksessa ja TMRH:ssa piirretty nuo paratiisin rakastavaiset (?) ?

Olis kai, mutta periaatteesta ainoastaan omat ideat ovat hyviä.

Mitäpä mieltä ootte Alexi Laihosta tai Children Of Bodomista yleensäkin.Onko kitaristeilla ESP:n custom shop kitarat vai mitkä?

Laiho on todellinen rock-tähti ja loistava kitaristi. Hieno on myös yhtyeensä. Respect. Jos Mokoman kitaristeja tarkoitat, niin molemmilla on sekä customit että hyllymallit.

Onniteluni mokoma bändille noise.fi-menestyksestä! ootte vitun kova bändi!!!!

Moi! Onneks olkoo Noise.fi:n äänestysmenestyksestä! Ihan kivasti meni 🙂 -Miira A.

Kiittikiitti. Eiköhän tässä ala olla hommat pikkuhiljaa pienemään päin.