Mitä miltä olette Peer Günt -orkesterista? Niillä ei ainakaan ole tatuointeja ja lävistyksiä kuten teillä? Johtaako se sovitamattomaan ristiriitaan kahden eri koulukunnan edustajien välillä? Löisittekö te PG:n jätkiä turpaan, vai luulisitteko saavanne heiltä ensin pataan?

Peer Günt saa kaljan maistumaan. Mokoma-orkesteristä lähes puolella (2/5) ei ole ensimmäistäkään tatuointia tai lävistystä.

perkelos! milloin niitä siipihuppareita tulee lisää? lähemmäs kaks viikkoa odotellut.

Sakara vastaa: Swampille on tulossa lisää huppareita parin viikon sisällä. Airolla niitä ilmeisesti onkin.

siis täällä kiertää jotain huhua että ootte slayerin lämppärinä kertokaahan tarkemmin ja sivumennen voisitte ilmottaa mikä ikäraja tuol lutakossa on kitoos

Ei jaksa, lue täältä. Ja me emme valitettavasti tiedä keikkajärjestäjien lipunhinnoista täi ikärajoista mitään.

No kiitos ny ja paljo kun kerta raahaudutte tänne Ouluun kesällä (qstockiin). Ja vielä stam1nan kans. Voi zaateri ku kesä kruunataan kunnolla…

Justiina.

Tajuatteko että en voi ostaa enää Mokoman paitaa, koska niitä on kohta kaikilla? Saatana. Kai se pitää ostaa. Jatkakaa harjoituksia.

Hehe, tää on niin tätä.

Mä näin Tuomon anttilassa lauantaina. Mä jäädyin.

Voi perse.

Maksaako teidän mielestä levyt liikaa. Kun omilla opiskelun ohessa saatavilla tuloilla ei paljon uuteen musiikkiin tutustuta.

Hyvä levy ei ole koskaan jäänyt ostamatta hintansa takia.

esiinnyttekö tuskassa tänä vuonna? oli helvetin asennetta! ja miksi ette laittaneet uusi aatami uusi eeva biisiä tämän maailman ruhtinaan hoville?

Tuskassa ollaan oltu kaksi kertaa putkeen, joten tuskin. Mainitsemasi kappale putosi pois levyltä koska se ei sopinut levykokonaisuuteen.

No Tuomo montako kertaa sä vaihdat kielet kitaraan vuodessa? kiitos!

Tuomo vastaa: Tarpeen mukaan niitä vaihdetaan. Tarve tihenee keikkakauden aikana, jolloin keikkahiki tappaa kielten soinnin alta aikayksikön. Setti menee vaihtoon muutaman keikan välein. Jos taas keikkoja ei ole, vaihdan kieliä pääsääntöisesti sitä mukaa kun ne katkeavat. En ole hikikoura-tyyppiä, joten sointi pysyy hyvänä yleensä yhtä pitkään kuin kielet ehjinä.

Onko Mokoma tulossa keikalle ylivieskaan tai siihen lähistölle tämän vuoden puolella? Olisi mukavaa jos olisitte.

Juu. Joku väitti että olemme tulossa ihan siihen naapuriin, eli Ouluun.

ei tämä tämmönen jatkuva hehkutus voi olla tervettä ihmiselle. ei siis sillä etteikö se oikeaan osoitteeseen menisi. mutta ei vaan voi olla tervettä. jälkens se jättää.

Oikeassa olet, ei tästä ole vaurioitta selvitty.

Kuinka monta senttiä on Annalalla hiusta? Kuuntelin Mokomaa tuossa kaupungilla ja melkein alkas tukka heilumaan rytmikkäästi Mokoman tahdissa. Ei kuitenkaan ihan. Harmi.

Reilu viis miljoonaa senttiä.

Siisti riffi tos “nämä kolme ovat yhtä”-veisussa. Kiva soitella sitä ESP:lläni. Eipä muuta.

Ytimekkyys on hyve.

Millaisilla vehkeillä muut bändin jäsenet demoaa materiaalia, kun Marko demosi kitara, vahvistin, mies ja minidisc-kombolla? Eli millaiset koti”studiot” löytyypi

Jollain on atk-nauhurit ja jollain ilmakitara. Aina ne riffit kuitenkin tulee selväksi.

Tulevissa keikoissa on Kotka, Livingstone, vaikka paikka on oikeasti Livinstone. Sen takia ei tahtonut baarin nettisivujakaan löytyä. Hyi.

Katoppas. Ei oo meiteillä näköjään Kotkan murre hallussa.

VOI JUMALAUTA!!!! MOKOMA JA SLAYER! SAMALLA KEIKALLA!!! AAhhh…

No niin, siivoa jälkes.