Hmm, levyn kansivihko, joka toimii myös peflettinä? Eikös Antti Tuisku kehittänyt sellaisen jo? Niin minä ainakin luulin.

Vaikea sanoa. Ei ole tullut hommattua kyseistä tuotetta

Kuuntelinpa tässä kappalettanne Kurjen laulu ja pyöriteltyäni sitä hetken päässäni huomasin että kertsin rumpukomppi on hyvin samanlainen kuin Damageplanin New Found Powerissa. Että jos aijotte vanhaa tuotantoa soitella vielä keikoillanne niin olisi ihan hauska sovitusidea tämmöinen.. -vink vink-

Damageplanin tuotanto on jäänyt niin vähälle tutustumiselle, että tuohon ei osaa sanoa mitään.

onko marko leikannu kaljuksi?

Mihinkäs koira karvoistaan tai hippi hiuksistaan pääsisi.

Minä katoin tuossa yks päivä parin lasillisen jälkeen teidän mokomien DVD:tä. Sitä minä vaan että kun on niskat niin prkl. jumissa. Että siinä DVD:ssä vois olla joku varotus, ettei ihmiset riko niskaansa. Ilman niskaa pää putoaa, joten sen ois syytä pysyä kunnossa. Kyllä minä nyt tiiän miksi ne sanoo että hevi on vaarallista, jos pää putoaa ni on aika vaarallista. Kiitos ja näkemiin.

Sillä tavalla. Lisää harjoitusta vaan, ja kohta on niskat kuin hylkeellä.

mikäs se Tuomon esp viperin tarkka mallinimi on?

Tuomo vastaa: Ykköskitarani on ESP:n Custom Shopissa teetetty malli, jonka nimeä en kehtaa näin julkisesti kertoa. Lankku on sahattu viperin mallin mukaan, mutta muuten kyseessä uniikkikappale. Kakkoseni on ESP VP Standard Series, jonka EMG:t on kuitenkin vaihdettu Seymour Duncaneihin.

Chuck Schuldiner vihasi teininä opettajaansa, joka luuli olevansa vitsikäs vaan oli kaikkea muuta. Taas kerran Chuck tuli angstisena kotiin. Äiti kysyi, mikä taas risoo. – Open kaskut.

Heh, hyvä.

ootte kyynisiä paskoja. “useimmiten”.. poltin soittokamat ja teidän levyt.. seuraavaksi poltan pikkusiskoni kanin.

Älähän nyt.

Kuka näihin kysymyksiin aina vastaa? Soitatte 30.4 nosturissa vade retro satanan!!

Useimmiten yhtyeen kitaristiosasto yrittää täällä muotoilla vastauksiksi ympäripyöreyksiä, jotka vastaisivat kollektiivimme näkemyksiä. Yleensä tässä ei onnistuta. Katellaan Nosturin settiä sitten Nosturissa.

Seuraavalle levylle enemmän “rässisooloja”? Joohan?

Entä jos ei ole mitään sellaista sanottavaa, mitä voisi soololla ilmaista? Viime vuosina sanottavaa on riittänyt soolo per levy -tahtia. Tulevasta ei voi vielä tietää.

MOI TYKÄÄN TEIDÄN MUSIIKISTA DVD ON HYVÄ

Hyvät hommat, kieliopit and.

Stam1na listoille! Hienoa, saatiin iskelmän ja purkkapopin rinnalle OIKEAA musiikkia!

Jos hevi on sitä oikeaa musiikkia, niin hyvinhän se on listoilla ollut edustettuna viime aikoina.

Santtu ja Disfearin Henke Frykman on muuten ihan samannäkösiä ja molemmat basisteja (mikäs järkevä selitys tähänkin on…?) ja Marko on trolli.

Harvemmin Santun touhuihin ja touhuamattomuuksiin kovin järkeviä selityksiä löytyy.

Ei helvetti, onko näin että Marko on ensimmäinen immeinen, jonka kuulen olevan kanssani samaa mieltä. Siis, että itse kahvinkeitto tuottaa suurempaa mielihyvää kuin kyseisen juoman nauttimistilanne sinänsä?

Nythän teillä on sitten jo oikein kahvin nauttimistilanteen odotteluporukka kasassa.

oisko mahdollista nähdä mokoma joskus suomussalmella???

Suomussalmi ei perinteisesti kuulu keikkapaikkakuntiin, mutta mikäli siellä on järjestäjä, keikkapaikka ja kriittinen määrä lipunostajia, niin mikä ettei. Kyllä Dexviihde perseemme myy, mikäli ostaja löytyy.

Millon tuutta ooluun?

30.7.2005.

Juu kyllä, semmonen juttu kävi mieltä askarruttamaan, että mitenkä olisi tuonne teidän paitakokoelmaan sellainen Sakara-paita, josta löytyisi kaikkia kahta bändiä hieman? Kävin jo avautumassa Sakaran postiin, mutta kumman hiljaista väkeä siellä. Keep on rollin´.

Mietitään. Ei tuo ideana ihan mahdottomimmasta päästä ole.

Voi jeesus, Outokumpu on sitten ihana paikka. Harmi, että olin niin humalassa, etten muista keikkaanne. Vieläkin vituttaa. -Eräs Kumpurockin artisteista

Yleisön puolesta on toivottavaa, että muistat edes oman keikkanne.

Kun on ollut paljon puhetta tuosta “paskimmillaankin hevi on parasta” (joka ei pidä paikkaansa) niin sanokaahan joitain huonoja metallibändejä. Ja nimenomaan ns. “oikeita” metallibändejä. Nu-metal ei kelpaa vastaukseksi. Olisi kiva tietää, onko olemassa metalliyhtyettä/-yhtyeitä jotka ovat Mokomien mielestä lähes läpeensä huonoja. T: Kasperi

Joku viisastelija jossain väitti, että taiteissa noin 97 prosenttia kaikesta tuotetusta on enempivähempi kakkia. Kaipa se hevissäkin suurin piirtein noin menee. Nimiä ei viitsi mainita, koska joku pentele olisi kuitenkin eri mieltä ja hukuttaisi meidät vastalauseisiin.

Iskeekö Mokoman ukkoihin Mastodon? Tänään bändi Tavastilla. Varmasti mielenkiintoinen ilta tulossa.

Joihinkin se iskee ja joillekin bändin levyt eivät ole tuttuja.

Jes! Tänään tajusin Mene ja tiedä -biisin säkeistöriffin! Hurjaa!

Onnittelut, toivottavasti ei mennyt pitkään.

tervehdys! onko sakara recordsille tulossa muitakin mielenkiintoisia orkestereita stam1nan ja teidän ohessa? minkälaista työtä levy-yhtiön pyörittäminen mielestänne on? ja kiitoksia paljon julkaisuistanne!

Periaatteemme on alusta pitäen ollut sama: meidän täytyy innostua artistista yhtä paljon kuin innostuimme omasta Kurimuksen aikaisesta materiaalistamme. Jos kiinnostavia juttuja ei tule vastaan, emme aio Sakaraa myöskään väkisin laajentaa. Levy-yhtiön pyörittämistä ei tohdi työksi sanoa, koska työstä saadaan yleensä palkkaa.

Pikkuhiljaahan nämä vastaukset alkaa olla samaa luokkaa kuin CMX:llä. Hitaasti mutta sitä varmemmin!

Tuo on pakko ottaa kohteliaisuutena.

Olen ajatellut hankkia orkesterillemme kunnon bändpaidat. Mistähän teidän laadukkaat paidat on hankittu & painatettu?

Painoniekassa Lappeenrannassa.

Jos kerran kitaranne ovat jo (käsittääkseni) kontra-A -vireessä, niin mihin basistia enää tarvitaan yhtyeessänne?

Kaikki kitarat eivät edelleenkään ole tuossa vireessä. Basso louhii oktaavia alempaa kuin kitarat. Kyllä siellä tilaa on.

vai että treenikämpällä uusia biisejä… ja pashat!!! Helsingin Night life:ssahan te asutte? ei siinä mitään, hiano mestahan tuo, mutta sitä uutta musiikkia NYT, että saan taas kiitellä.

Uusia biisejä väsäämme, minkä kuumimmissa julkkisbileissä juoksemiselta ehdimme. Uutta musiikkia saat todennäköisesti odotella ensi vuoteen.

noniin…..vielä ois jotain reilu kuukausi aikaa odotella keikkaanne…ei millään jaksais ootella.mitenkäs on muuten, uskaltaako teille tulla keikan jälkeen juttelemaan? vai pitääkö vaan ootella et kiinnitätte huomion ilmiömäiseen kauneuteeni ja tulette itse turisemaan?

Aktiivinen joudut todennäköisesti olemaan.

Missä työ mute treenailette biisejänne?? Onks se joku ihan erillinen treenikämppä???

Tällä hetkellä joudumme treenaamaan Helsingissä.

Matkitteko CMX:ää ?

Ei me osata.

Miksei tuota punaisen kukon ep:tä löydä enää mistään? Sen kun vielä saisin, niin mokoman levykokoelmani olisi valmis eli siis täydellinen. Noh pitää varmaan kissojen ja koirien kanssa vielä etsiskellä.

Punainen kukko -ep:n valmistaminen on lopetettu. Sen löytäminen käy siis koko ajan vaikeammaksi.

En tarjoa mitään kun Annalahan ei juo. Niinhän työ kerroitta.Ja poikahan mä vielä oon kun 16 ikä. Eli kauan joudun odottaan keikan jälkeen, että pääsee puhumaan kaikkea paskaa???

Älä yritä puhua ihan kaikkea paskaa kerralla tai keskustelutuokio voi jäädä lyhyeksi. Juttelemaan sopii tulla, mikäli löydät siihen sopivan tilaisuuden.

Ohhoh! Rumban Top 500-äänestyksen sijalla 32.. Olkaa hyvät ja onnea!

No kiitti. Tuo äänestys täytyy ottaa aika kevyellä mielellä, sen verran absurdi koko konsepti on.

No ei siellä mielestäni ole mitään uusimmasta levystänne saati DVD:stä. Ja viimeksi näkyy olevan päivitetty 17.6.03. Hmm….

Historiikkiin viitannet. Tarinan päivittämiseen vaadittavaa energiaa ei ole löytynyt, koska kaikki olennainen on kuitenkin luettavissa uutisista ja päiväkirjoista.