mitä jos pistäisitte jonkun datanomin tekemään teille oikeen kunnolla soittoääniä….. uni tulla saa alkaa vähän väsyttämään=)

Onhan noita soittoääniä myyviä kioskeja vaikka kuinka paljon. Sinne vaan toiveita esittämään, juu. Minulla on soittoäänenä Meshuggahin “Stengah”.

No niin, päivän (18.03.05) IS:n mukaan kirjailija Paasilinna sai mitä tilasi, eli kapakassa pataan. Lehdessä myös “tiedettiin”: “Paasilinnan kapakkanujakoihin on kiinnitetty huomiota myös aikaisemmin. Viime syksynä kirjailija otti yhteen Mokoma-yhtyeen kanssa lappeenrantalaisessa ravintolassa”. En tiedä mistä päin IS:n toimittaja on kotoisin, mutta ainakaan meilläpäin ei pelkkää keski-ikäisen pömpöösin uhoamista kutsuta “yhteenotoksi”.

Huoh.

Niin, tuo häiskä joka auko ettei teitä ollu listalla jossa oli kotiteollisuuskin, puhui Rumban 500 kaikkien aikojen parasta-äänestyksestä. En kyllä oo varma olitteko tekin sielä.. Saatoitte ollakin, en nin tarkasti lukenu. Mutta CMX oli kaikkien aikojen paras!

Listat on listoja, sano timpuri kun paneeleja asensi.

noh…..mites pojilla menee? onko kivaa..?

Jeah. Kivaa on.

joo, noita paitoja voisi sitten munkin puolesta painatella myös xxl-kokoisena, kun en tuon kukko-paidan jälkeisiä tekeleitä siinä koossa ole nähny… Mutta joo, TRRT! Lahden Judgefestissä nähdään. \,,/

XXL-koko tuntuu olevan kysytty. Eiköhän oteta onkeemme.

Kolme asiaa. Tai neljä, ihan sama. Olette tietysti yksi parhaista bändeistä jne jne, mutta jätetään se nyt väliin. Oletteko te itse vaikuttaneet siihen, että noinkin paljon vedätte keikkaa Staminan kanssa vai onko sitten jossain muualla ajateltu, että Mokoma & Stamina kuulostaa hyvältä? Mitä mieltä itse olette Staminasta ja heidän debyyttilevystään? On todella hieno asia, että soitatte Slayerin kanssa kesällä. Se on pakko nähdä. Kuinka paljon Slayer sitten on vaikuttanut musiikkiinne, ja mitkä bändit nyt ylipäätänsä ovat vaikuttaneet Mokoman riffeihin että mahtaviin sanoihin? Muistakaa, ettei herkistely ole pahasta sitten sillä tulevalla levylläkään, kunhan ette radiosoittoa kuitenkaan ajattele missään vaiheessa. Niin löysäksi lössähtäminen ei tekisi niin kivaa korvalle enää. Mutta joo, Silmäterä on loistava kappale.

No onhan tuossa Stam1nassa jotain hyvää. Sen verran että meidän ikioma levy-yhtiö Sakara Records päätti julkaista Mokoman tuotannon lisäksi myös Stam1nan debyyttialbumin. Tämän kuultuasi tuo kulissien takana salamyhkäisesti tapahtunut kähmintä alkaa varmaan aukeamaan. Mokoman musiikkiin on vaikuttanut kaikki kuulemamme musiikki, pääasiassa 80-luvun lopun ja 90-luvun alkupuolen metallimusiikki.

Mitä siellä Sakaran toimintaa valitetaan? Kohta tulee iha sale jotain “voi vitti ku sakara on paska ku se o nii ylikaupallist paskaa tukeva systeemi”.

Joo, niinhän se menee. Toivottavasti demojen ilmaisjakelumäärät eivät laske, vaikka joku välillä julkaisee levyjä oikein painettujen kansien kanssa ja pyytää niistä rahaa.

Häiritsee vähän ku Marko Poltetun maan taktikaan alussa laulaa/huutaa/kirkuu “Sinä sanoi” ilman sitä t:tä. Vai onko minulla vain jotain töhnää korvissa? Onko tämä tarkoituksellista? Vai pitäisikö minun vaieta asiasta? “Shh…” Loistava ralli, noin muuten.

Marko yrittää opitella puheleen.

Ks. pari viestiä alaspäin tuo “yleisö”-juttu. -Artisti

Ok.