Mitä työ teette silloin kun ette soita? Töissä -joo- mutta missä ammatissa? Kiinnostaa. Nimimerkki: “utelias”

Ei myö ryhdytä siviiliasioitamme täällä vatvomaan. Naamakkain kun kysyt, niin saatat saada vastauksen.

Haluaisin antaa kiitokseni Mokoma-orkesterille, siitä miten teidän hieno biisinne “uni tulla saa” on auttanut minua tänä vaikeana hetkenä. Nim. Läheisensä menettänyt.

Ole hyvä.

Qstockia ootellaan jeee..vähän tulee siistiä ku näkee karvasia nelikymppisiä patuja livenä

Niin, onhan siellä CMX.

ei perkeles, muuta kysyttävää, ole mutta olkaa yliloistavia ja soittakaa, vainottu, pellavarokissa, tämä yksi kultsipuppeli tarvitsee sen biisin ennen ku koulut alkaa , ja kiitos marko+muut poijaat siitä lapusta minkä sain tyttöni kautta

Cassels.

Toivottavasti luette tän viel ennen Tammerfest-keikkaa. Nimittäin kaveri on tulos ekalle Mokoman keikalle ja on ehtiny vasta vähän tutustua materiaaliin, mutta on erityisen tykästynyt biisiin Sudet ihmisten vaatteissa. Joten soittakaa se ja tehkää siitä jampasta samanlainen hullu mokoma diggari ku meikäläisestä. Ihme juttu siinäki biisissä, miten noin ruma mies voi laulaa noin kauniisti?

Kyllähän Sudet on bruukannu setissä viihtyä viime aikoina.

Kertokaa elämänfilosofiastanne. Ainakin sanoittajalla lienee jotain sanottavaa…

Tuomo vastaa: Mie en ymmärrä filosofiasta juuri mitään. Saati sitten elämästä.

Marko vastaa: Ulkona on kolkyt astetta lämmintä – pitäiskö mennä uimaan?

Santtu vastaa: Miul ei ainaskaa ole mitään sanottavaa. Siitä huolimatta sanon aika useasti vähän mitä sattuu.

mitä piditte sauna openista???? olin paikalla ja mättö oli hiton kovaa…… pääsitte jopa aika lähel slayeri vetoo. kiitos ja kumarrus \m/

Saunassa oli pahkeisen mukavaa.

Uusi Aatami, uusi Eeva on w*ittu paras!!!!!

No hyvä.

kiitos kuvasta ruississa. mieskauneutta parhaimmillaan. 🙂 anteeksi kun en osannut puhua vaikka sanottavaa oli.

Eipä kestä. Tässä porukassa puhetta yleensä riittää, mutta kuuntelijoita vähemmän.

Black Audio on ihan w*tun loistavaa shittii. eiks jee? Onko kys. yhtyeen Brother Carlos-videossa näkyvä messiaanisen habituksen omaava mieshenkilö muuten meidän/teidän Marko?

Marko vastaa: Kyllä.

Kiitoksia mainiosta dvd:stänne. Täytyy sanoa, että teillä on tuo soittopuoli kohdallaan. Ja asenne myös. Näyttäkäähän Qstockissa mallia, miten soitetaan. Sitä odotellessa.

Kiitti, Oulussa taas yritetäään.

Äijät kyllä tykitti siellä jossain rockissa \,,/

Selevä.

Kertokaas Tuomo ja Kuisma mieluiten täydet listat kitaroista, joita ootto omistanu tuossa elämän varrella? Vähän merkkiä ja mallia, kiitos. Ja ootto mahatavia.

Tuomo vastaa: Ensimmäinen oli kummi-setäni rakentama SG, jonka sain 7-vuotislahjaksi. Seuraavana tuli jonkun merkkinen Stratocaster-kopio ja sen perään halpis-Washburn. Näistä olen hankkiutunut eroon. Tällä hetkellä varastosta löytyy hankintajärjestyksessä seuraavanlaiset luutut: ESP The Junior, PRS CE Bolt-on, Gibson Flying-V ’67 Reissue, ESP Viper Standard Series, ESP Viper Custom Shop ja ESP Eclipse I. Ja onhan mulla Yamahan teräskielinenkin.

Kuisma vastaa: Mun ensimmäinen kitara oli Lappeenrannan Musiikki Hyyryläisestä ostettu käytetty Strato-mallinen romu. Seuraavat skebat järjestyksessä: Charvel Rhandy Rhoads, Charvel 475 (Annalan Markon vanha), Ibanez RG7-621, Ibanez UV-777, ESP Eclipse Custom Shop, ESP Eclipse-II VTB, ESP V-Standard. ESP-kitarat makaavat keikkabussin takakontissa, muut on myyty/poltettu.

Tuuttehan te ens kesänä Rovaniemi rockiin?? Ku Walluki jo lupas… Hyvää kesän jatkoa. http://www.rovaniemirock.fi/

Wallu ei vissiin ole meidän keikkamyyjä, mutta kassellaan ens kesänä.

HEi! Ooon teijän suuri Fani!!!! joten voisitteko lähettää mulle teijän nimarit? ku en oo vielä niitä saanu! :S 🙁 <3:llä maija

Ihq. Nimmareita ei lähetellä, puheille pitää päästä.

voi kele! en päässy kattoo teitä ruisrockkiin, että harmittaa… :'(

No, tuleehan noita.

Oisitteko poijjaat valinneet ESP:n jos Gibson olisi tarjonnut diiliä teille samaan aikaan?Onko tuo Kuisman V mallinen keppi hyväkin kitara?

Gibson ei taida pahemmin diilejä tarjoilla. Kuisman V on erinomainen kitara.

Miks teiän DVD maksaa toisessa kaupassa 19.90 ja toisessa 34.90? Tämä on väärin!

Tuo on kauppiaan tyhmyyttä, johon emme voi vaikuttaa. Levyn pitäisi maksaa tuon n. 20e kaikkialla. Voi olla ettei kyseinen kauppias saa erikoishinnallan lättyjä pahemmin kaupaksi.

Hygen lähtönopeudesta, kävisikö sanonta “Lähti ku sika makuulta”? 🙂

Onko se sitten paljon vai vähän?

voi ihkuu pian taas näkee teiät<3 perjantaina tapaamme

Jess.

Ootan innolla Wanaja Festivaalin keikkaa Hämeenlinnassa. Kattokaaki sit, et pidätte kunnon shown, vaikkei se ookkaan mikää kesän isoin festari. ps. Mokoma on ainoo hyvä esiintyjä siellä.

Onhan siellä Danny. Täysiä vedetään ajasta ja paikasta riippumatta.

kuinka kristillisinä te pidätte mokoman sanoja?

Marko vastaa: Mie toivoisin, että ne olis inhimillisiä.

Ostakaa hyvät kitarat/bassot halvalla ostteesta www.netzmarkt.de/thomann ja sitte painatte hellästi karvasilla käsillänne suomen lipun kuvaa ja sitte kirjotatte hakurobottiin “Harley-Benton”. Broidi tilas basson ja hyvi pelaa.. makso 155e iha upouus… >>>puuuustock nollaneljäääää!!<<<

Heh, parasta.

Santtu, oliko Iron Maidenin keikka hyvä? Itse olin kumpanakin päivänä ja oli aivan loistava meininki!

Santtu vastaa: Hyvää viihdettähän Maiden on.

Meikäläisen kesän eka Mokoma-keikka tulossa Tammerfestissä (hävettää, pitäs olla jo vähintään 3.) Ois kiva jos soittaisitte Sudet ihmisten vaatteissa, kun sitä harvoin livenä kuulee (kai?) ja ehottomasti myös Seitsemän sinetin takana on viisaus. Kiitos, jo etukäteen ;).

Kattellaan.

Myö rakastuttiin Kuismaan Ruisrokissa ja aateltiin, et myö haluttas sen kans naimisiin, kun se on sellanen unelmavävy. Tosin, kun myö ei molemmat voida mennä sen kans naimisiin, niin mää voisin mennä treffeille sen vaaleen crew-hippiäisen, sen Juhan kanssa. Mites ois?

Sutina-Jussi lähtee kanssasi treffeille anytime.