Morjensta pöytään! Ootteko aatellu käydä tsekkaan Moottoripäitä lokakuussa?

Ei kai nyt sentään.

pistäkääs äijät uusia hihamerkkejä uuniin, tarttee johonkin mokomaan rahoo tuhlata tässä levyä ja keikkoja odotellessa 😛 ..niin ja kiitoksia tosiaan kevään ja kesän keikoista. Paras kokemistani oli ehdottomasti vapun keikka nosturissa, jonka jälkeen oli olo kuin siinä eräässä mokoma(sarja)kuvassa. 🙂

Kiitos. Hihamerkit on loppu, kattellaan ensi vuonna.

Joskus tuli jossain vastaan kysymys; Jos olisi pakko menettää joko näkö tai kuulo, kummasta luopuisi? Itse olen pohtinut ja tiedän mitä mieltä olen, mutta josko minua viisaammat(=te) jaksaisitte oman mielipiteenne kertoa? Saakeli, uni sais kyllä nyt jo tulla, ettei tarviis tällaisia pohtia keskellä yötä… -R-

Tuollaisia kohtalonkysymyksiä tulee kelailtua nuorena miehenä, oikeita vastauksia ei ole. Nyt pitää valita närästyksen tai tylsistymisen väliltä.

marko syömään!! T: äiti

Marko vastaa: Rakas äiskä, justiinhan sie näit ku mie kävin vaa’assa ja totesin lihoneeni vuodessa lähes kymmenen kiloa!? Ei siis millään pysty santsaamaan, vaikka savusiika ja kanttarellikastike herkullisia olivatkin.

Kysymys Markolle. Ennen nukahtamista pohdin Rajapyykki-kappaleen sisältöä. Onko kappaleella ja erityisesti kertosäkeessä tarkoituksella useita käsittämismahdollisuuksia (esim. taivaaseen meno, huumeiden käyttö, ihmisen syntyminen)? Toinen vaihtoehto on, että väsynyt gubbe ajattelee asioita pikkusen liikaa ennen nukahtamista :-)=

Marko vastaa: Helpottaako, jos kerron, että pidän monitulkinnallisuudesta?

KUKA on se perinteiseen punaruudulliseen kilttiin pukeutunut karvanaama, jonka voi nähdä keikalla jos toisellakin, esimerkiksi teidän ja Stam1nan esiintymisten yhteydessä? Taisipa vilahtaa myös Slayerin saunakuvissa. Niin ja onko jokin erityinen asia (kirja tms) josta Marko saa vaikutteita teksteihinsä?

Marko vastaa: Se on meijän Jarski! Saan sanoituksiini vaikutteita kaikesta kuten kaikki sanoittajat saavat. Tylsä vastaus, mutta tylsiähän me sanoittajat olemme.

Kolmen päivän intensiivisen DVD:n katselun ja kuuntelun tuloksena on aivoistamme kadonnut jotain oleellista ja katselukokemuksen voikin kiteyttää seuraavaan lauseeseen: “Sen lisäksi että Annala on nero, on hänellä myös hyvä perse.” Lisäksi punainen kukko-kappaletta analysoituamme uskomme, että punainen kukko=miehen sukupuolielin. Onko?

Jos kellisi näyttää punaiselta kukolta, mene lääkäriin.

Heh. Pitääpä sen verran todeta laulu- ja soitinyhtyeenne nettiosoitteen väärinkirjoittamisten ohella että ‘Mooma’ on melekosen sympaattinen sana. Jos on nimenvaihdos edessä ni miule rojaltit. T: Pappari, Maailman Musta Vihollinen

No on. Kai.

Janne Hyrkäs, oliko Linkonin setti hyvä?

Janne vastaa: Paskan myivät.

Meinasitteko tulla enää koskaan Jörisrockiin?????????

Mistä me se voitaisiin tietää?

miksi teiän osotteen loppu on com eikä vaikka fi?

No siksi että sinulla olisi kysymistä.

olen 60cm pitkä ja painan 225kg. kaverit sanoo että olen läski mutta en tunne itseäni lihavaksi…juu mutta nyt pitää lähtee syömään—-> t.Annikki 6v

Käy kyljellesi. Jos olet nyt 270cm pitkä niin ilmoittaudu Redfordin Ressulle. Pääset telkkariin!.

kattokaapa tämmönen sivu: [poistettu] taustalla näkyvä animaatio saattaa olla häiritsevä mutta kunhan annatte taustamusiikin latautua, se on tosiaankin sen arvoista. Mitäs mieltä ootte kavereiden musiikillisista lahjoista 😀

Tuo oli niin huono, että osoite oli pakko poistaa.

Eikös mokoman hupparia saa internetin ihmeellisestä maailmasta mistään? Olisin vailla, enkä pääse näillä näkymin pelipaikoille ostamaan…

Parin viikon päästä pitäisi lähteä Kukko-hupparit jakeluun.

missäs kesän 2005 kuvakimara on?

Tähän voisi melkein vastata “…vai kysyjän perseessä?” mutta eipä vastata kuitenkaan. Yritämme toimittaa kyseisen hassuttelupläjäyksen heti kun kiireiltämme ja päivätöiltämme ehdimme. Pikku hetki vielä.

Julkaistaanko se lutakossa kuvattu mokoma ja stamina keikka joskus esim. DVD muodossa. -Annalan raiskaaja-

Ehkä.

aina kun kuuntelen mokomaa tekee mieli huuttaa ja heilua( ja tulee perkelee hyvä fiilis ), tuntuuko että ootte saavuttanu jotain ?

Välillä tuntuu, välillä ei.

Ostin tässä just sen macheten uuden levyn. Herra Saikkonen on loistava huutaja-ukkeli. Levy on muutenkin kokonaisuudessaan perkeleen kova plätty. Yks vuoden kovimmista.

Pitääpä kertoa Macheten pojille kun seuraavan kerran nähdään.

Kyllä noit vanhempia non-thrash-levyjä kuunnellessa tulee vähä ikävä Markon pohtivia tekstejä. Ei toi rässi oikein anna tilaa nahkakolmion kireyden miettimiseen kun pitäis kertoo nopeasti jostain kamalasta kokemuksesta elämän varrelta. No mutt’ joo ei kai siinä muuta ku keep on w*ttuing!

Nahkakolmio? Mahtava termi. Seuraavalla levyllä yritetään taas kerran päästä asian ytimeen, sekä tekstillisesti että musiikillisesti.

veditte niin hyvän keikan pellavas et mä tarjoon teille bisset

Jes. Tämä hommahan rupeaa lyömään leiville.

Mitä Marko sanoo siinä minä elän!-videossa, kun kuulin vaan, että; “kaikille bändeille haluan sanoa…”. Ja miksi Vade Retro kuulostaa niin skitsofreeniseltä? Pitääkö sen kuulostaa? Te ootte mahtava bändi!!

“… lähetelkää niitä demoja, ne saatetaan jopa kuunnella.”

Tahtoisin kiittää koko sydämestäni koko sitä ihmislaumaa, joka MOKOMAan liittyy, tavalla tai toisella (sis. mm. ääninero Aaltosen)! On ollut suuri ilo ja kunnia moshata kanssanne Suomen metallikesässä. Kiitos tästä kaikesta.

Kiitos itsellesi. Mahtava kesä.

koittakaas luikauttaa tänne jkl:ään päin ja vauhilla

Ensi vuonna sitten.

onks mokoman pojat kuunnellu paljo slayeria? mä sain kerry kingiltä ja jeff hannemanilt nimmarit 😀

No arvaa?

Tänään historiantunnilla tutkimme latinankielistä tekstiä. Opettaja sanoi “Sinullahan on lukenut joskus paidassa Vade Retro”, joka opettajan mukaan tarkoittaa, että “tule luokseni”. Mitenkäs näin? Olen saanut käsityksen, että se on juuri päinvastoin?

Voi voi. Ennen vanhaan ainoastaan raksaäijät ja vanhemmat toimistoinsinöörit olivat kännissä töissä.

Tiedän että kaikki slayerin levyt ovat hyviä mutta mikä on teidän suosikkialbumi?

No arvaa?