Onko uusia eriä tulossa teidän tuotteistanne millon?

Vois kuvitella että rätit ovat jaossa syyskyyn aikana. Se riippu toki myös suosimasi rokkipaitakaupan aktiivisuudesta.

Kun seuraavan kerran saatte/ostatte kitaran niin miten ois ESP;n explorer.Ois nimittäin hirmusen komia kapistus.

Kuisma vastaa: Jos se olisi mahdollista, niin minulla olisi tällä hetkellä nurkat täynnä Explorereita, sekä kuusi- että seitsemänkielisenä. Gibson on ilmoittanut lakimiesten välityksellä ESP:lle, että heidän pitää kunnioittaa Explorer-muodon amerikkalaista patenttisuojaa myös Euroopassa. Japaniin ESP toimittaa Custom Shop Explorereita edelleen, joten pitääpä miettiä seuraavan lomareissun kohdemaata vielä kerran.

Prkl kun toi Avoin hauta on kova biisi! Hienosti toteutettu coveri! Siis minkäs takia tätä biisiä ei olla vedetty millekkään levylle? Eikö siihen saatu oikeuksia vai mitä hä? Älkää vaan tiputtako sitä keikkalistasta pois ensivuonna. Vai onko uudet biisit vielä kovempia ja selättävät tämän kyseisen biisin 100-0? Uskon kyllä, että ovat. Tsemppiä vaan uuden levyn tekoon!

Kiitos tsempistä. Schuldinerin perikunnan lakimiehet ilmoittivat että emme saa kyseiseen kappaleeseen käännöslupaa, eli emme saa sitä tallentaa emmekkä kai periaatteessa edes esittää sitä suomeksi.

Tulos millo pitkähihasia t-paitoja?

Ei ole näillä näkymin tulossa laisinkaan.

Tuomo on mukava tyyppi.

Onhan se.

No mutta, mitenkäs pojilta meni kaikki menneen kesän keikat ja keikkareissut??

No mutta kiitos kysymästä, hyvinhän ne. Tuolta Päiväkirja-osiosta löytyy tarkempi kuvaus viime kesän meinigistä.

Terve Mokomalaiset. Kuinkas on Suomen johtavalla thrashpumpulla syyskausi alkanut? Treenien merkeissä kenties? Toivottavasti uuden levyn muut biisit ovat yhtä tasokkaita, kuin kesäfestareilla kuullut uudet biisit. Varsinkin Pahaa Verta on kolahtanut joka kuulokerralla enemmän ja enemmän. Epäilemättä kova albumi tuloillaan, ja miksikäs ei? Kova bändi, ja kovia sävellyksiä ennenkin. Lisää rässiä putkeen, niin lähtisi vuosi 2006 täydellisesti liikenteeseen. Kiitos vielä kesästä, Mokoma.

Terve vaan. Syksy lähtee liikkeelle kiireisissä merkeissä. Seuraavat kuusi viikkoa stressaamme treenikämpällä uusien kappaleiden sovituksien kanssa ja sitten lähdemme nauhoittelemaan jos on jotain mitä nauhoitella.

On tätä koulukuntaa joiden mielestä on tärkeää … [3011 merkkiä lyriikka-analyysiä ja absolutismipohdiskelua poistettu] … Muuten, onko tämä ainoa keino käydä asiasta keskustelua (jos keskustelua viriää)? Koen nämä ajatukseni sillä tavalla herkiksi, että ahdistaa ajatus siitä, että niitä lukee koko Suomi.

Keskustelua esiintuomistasi aiheista voit käydä esimerkiksi Mokoman keskustelufoorumissa, tuolla et varmasti ole ajatustesi kanssa yksin. Jos esität kysymyksesi huomattaavasti kiteytyneemmässä muodossa tälle palstalle, niin saat varmasti myös Markolta suoran vastauksen.

Mitä on nähty?

Sinut.

Mitä mieltä ootte System of Downin musiikista?

Parhaimmillaam parasta.

Ootteko ikinä vetäny coverina Hän-miestä?

Emme, mutta sinä varmasti olet.

Ennen kun te menette ja pyöräytätte lätyn niin esittäisin toiveen kun teidän levyt on parantuneet parantumistaan ni sovitaanko että seuraava levy on taas hieman parempi ku edellinen TMRH -levy..

Sovitaan vaan.

Mie oon niin ihmisraunio.

Niin minäkin.

Kattokaapas Tuomo ja Kuisma tätä sivua. Voihan toki muutkin tätä kattoa 🙂 http://www.guitarshredshow.com/ Antakaahan kommenttia

Tyyskä on näppärä, nero and.

Luulin esti että Annala on joku hörhö. Mut eihän se ookkaa. Ihan mukava poika.

Onhan se.

vuonna kauan sitten vaavi ja kollaa kestää orkesterit sopivat tekevänsä tytöt hymyilee-nimiset biisit. työhän voisitte tehdä esim. stam1nan taikka kotiteollisuuden kanssa myös. joku uus nimi taikka sitten toi. lopputulokset vois olla mielenkiintoisia…

Mainitsemistasi orkestereista ainoastaa Stam1na voisi tehdä Tytöt hymyilee -nimisen kappaleen.

Kaikkien aikojen paras hilselääke on Mokoman DVD. Vai ootteko eri mieltä?

Vaikea vertailla, kun tuota hilseongelmaa ei ole.

Vielä kerran tuosta Vade Retrosta. http://www.internetix.fi/opinnot/opintojaksot/ 8kieletkirjallisuus/kielet/latina/100sanon.htm Kohta 84. Vade retro – Mene takaisin

Omnia vincint patientia.

PRÄTKÄHIIRET MARSSISTA!!!

Keimoryölöt kellareista.

mitä mieltä olette fear factoryn uudesta albumista , mun mielestä se on tosi hyvä ?

No hyvä.

miten on mahdollista, että opeth on jäänyt etäiseksi?! Koko bändiltäkö? ootte vissii paska bändi.

Janne vastaa: Itse taidat tykätä kovastikin? Monet tuota Opethia tuntuvat kehuvan eli pitänee tutustua tarkemmin, jahka tässä ehtii.

Kuisma vastaa: Yhtä levyä yritin kerran kuunnella kun sitä kovasti kehuttiin, mutta ei siitä tullut mitään. Kahdeksanviikkoisen koiranpennun tasolla oleva keskittymiskyky ei riitä Opethin musiikillisen maalailun ymmärtämiseen.

Marko vastaa: Mie en oo kuullu, enkä juuri nyt halua kuullakaan, sillä miulla soi riittävästi ihan itse aiheutettua melua päässä.

Santtu vastaa: Black Water Parkin oon kuullu. Tepevää soitantaa, akustista lurittelua, pitkiä biisejä. Tartteeko eritellä enempää?

Tuomo vastaa: No sori.

Nähtyäni teidät rock in riiossa en voi ku todeta että olemme me tänne

Hoitoon siitä, mars-mars!

Sain loistoidean: Lähetän teille ite tekemäni kasvot kohti itää- coverin jossa on pelkät rummut

Selvä.

Tässä pitempään palstaa seuranneena esitän kysymyksen. Loppuisiko teiltä tekeminen jos tekisitte sivulle FAQ-osan jossa olisi nämä Slayer/Vade Retro/Kitaran mikit/säröpedaalit/vast valmiiks niin ei tarttis rkele joka päivityksessä lukea ku joku 12-v kossi kysyy mitä “Vade retro” tarkoittaa? Rupee nyppii.

Tuota on mietitty, mutta mitenkäs sen 12-vuotiaan kössin sais lukemaan sitä FAQ-sivua, ja miten se 12-vuotias kössi sen jälkeen osaisi kysyä jotain järkevämpää? Mennään nyt näillä, lue jos huvittaa. Osa tämän palstan viihdearvoa on ihmisyyden moninaisuuden ylistäminen.

Onko sillä tosiaan noin paljon väliä että paljon kilogrammoja ihmisessä on??? Aina siitä puhutaan! On se elämä raskasta kanssa ja ilman.

Onko sillä tosiaan jotain väliä että tietää jonkun v*tun hevibändin mielipiteen tällaiseen asiaan?

Marko! Miksi minulla ei kasva parta! Vaivaiset teiniviikset löytyy, kun taas perskarvat ulettuu polvitaipeisiin asti! Olen 25v. Olisko tää kysymys pitäny lähettää sittenkin Suosikin Bees&Honeysiin?

Marko vastaa: Kait se partavaahto pitää siun tapauksessa levittää vaan hieman alemmaksi sitten.