Morjens kaikille!

Olemme juuri Santun ja Jannen kanssa Road Dogin vihreässä Volkswagen Transporterissa matkalla kohti Hollolaa ja Petrax studiota. Mobiili-internet on hieno keksintö. Poimimme Markon Lahden rautatieaseman pihalta ja laitoimme miehen sikaosastolle kitaralaukkujen ja bassonupin väliin. Nyt tavaratilasta kuuluu ihme nillitys. Tuomo tulee huomenna porukoihin. Mahtavaa päästä koko revohkalla Kreivi Rappulan kartanoon viettämään leirikouluhenkistä poikien syysretkeä. Ai niin, pitää muistaa nauhoittaa biisejäkin jossain välissä – jos mopoajelun, saunomisen ja huumori-DVD -levyjen katselemisen välissä ehdimme.

Tunnelma on erittän hyvä, vaikkakin jännäkakkaa taitaa olla housussa vähän yhdellä jos toisellakin. Jannella tietysti eniten, koska miekkonen joituu ensimmäisenä tulikokeeseen. Eli projekti alkaa huomenaamulla rumpujen kasaamisella ja mikittämisellä. Miitri lupasi nauhoittaa rummut 22 raidalle, joten soundcheckissä vierähtää varmaan koko maanantai. Sitten vaan neljäntoista biisin rumpuraidat nauhalle perjantaihin mennessä ja Janne pääsee nk. muihin hommiin.

Eli tällaista tälläkertaa. Palataan asiaan!