Hyge kirjoitti:

Mites studioparran kasvattelu jaksaa? Voisi kuvitella, että Tuomolla on melkoisen muhkea pensseli ylähuulessa, jos karvat ovat saaneet vapaana rehottaa.

Studio-Hammetit alkavat hahmottumaan yhä tuuheampina!

Aamulla louhittiin Kuu saa valtansa auringolta -kappaleen puhtaat kitarat. Luitte oikein, puhtaat kitarat. Soundi löytyi meikäläisen eclipsen puolitettavasta etumikistä ja Miitrin vanhasta Music Man -vahvistimesta. Hienolta kuulostaa.

Seuraavaksi siirryttiin päinvastaisiin tunnelmiin Köpödödön pariin. Mie sain harvinaisen v*ttumaisen kuuloiset kitararaitani jo purkkiin, Kuisma aloittelee tuolla omiaan. Mesa Stileton viiltävyys on omimmillaan tuollaisessa äärinopeassa alavireisessä sahauksessa. Ihan tulee mieleen death metallin viidetoista vuoden takaiset kulta-ajat. Ihanaa.