Tänään soitetaan kuin viimeistä päivää, sillä ensi viikolla pitää taas mennä nk. “oikeisiin töihin”. Eli tämä päivä leivotaan stemmakitaroita, äänitetään kitaran kiertoa ja sen semmoista ambienttipaskaa. Jee jee. Taidetta on siis taas luvassa koko rahalla.

Aluksi Santtu veti Mäntti-raidat Valapattoon, sitten alkoi minun kiirasstuli. Ensimmäisenä hommana mulla oli tiluttaa. Ahdistus ja paniikkihäiriö oli lähellä, mutta nyt Säästä sanasi -kappaleeseen tuleva soolo on nauhalla. En tiedä, kuinka kauan Kirk Hammetilla menee yhteen sooloon aikaa studiossa, mutta mulla meni 1½ tuntia. On se vaikeaa, mutta samalla mukavaa. Laulava lead-soundi löytyi – yllätys yllätys – Triple Rectifierin Modern Gain -asetuksesta, ja faffistimen edessä oli – yllätys yllätys – Boss SD-1 ja Boss DS-1. Klassisuus = parhaus.

Tuomo virittelee nyt jotain sävelherkkua Kuusaaseen. Muikean kuuloista paskaa.

Ai niin, illalla on tarjolla toisenlaista parhautta. Nimittäin Rytmihäiriö veivaa Lappeenrannan Husaarissa. Tällaista studiostressin nollausmahdollisuutta ei voi jättää väliin.

Ja vielä yks juttu, kohta foorumissa aukeaa uusi fanikilpailu samassa hengessä kuin vuosi sittenkin. Pehmeitä paketteja on luvassa “parhaille” eli älynystyrät liikkeelle ja taiteilemaan. Viimevuotiset kilpailutyöt ovat vieläkin tallessa, ja niitä on kyllä hauska katsella uudestaan ja uudestaan. Olette te vaan sellaisia veli- ja siskokultia.

Palataan asiaan…