Jeejee!

Päivän kulku: puntaroimme aamusta mahdollisten bassaritrikkausten tarvetta. Samplet olisivat kuitenkin minun itseni soittamia eli mitään valmiita soundeja emme todellakaan käyttäisi. Emme löytäneet sen suurempaa tarvetta moisten käyttöön. Joihinkin tuplabasarikohtiin saatamme samplea avata pienen pieneksi mausteeksi, mutta saas ny nähä.

Sitten Sage pumputteli parit biisit ihan tuosta vaan. “Köpödödöstä” tulee aivan s**tanan ankara veisu. Totesin, että soitto kuulostaa yllättävän tiukalta, ottaen huomioon kuinka löysiä itse jätkät ovat.

Tämän jälkeen the M aloitti päivän laulu-urakkansa, miun ja Sagen keskittyessä pitsan syöntiin ja Lämäri -elokuvan katseluun. Täytyy sanoa, että aika ei ole kohdellut hellästi tätä nuoruusvuosien klassikkoelokuvaa. Hetkittäin todella ontuvan pöljää meininkiä. Tuttu fiilis.