olipa hauska tuo lainapeitejuttu? hevittuheh. mielestäni kukko-logonne on tähän mennessä toiseksi kaunein logo mitä myyntiin löytyy mustassa paidassa, madman-logon lisäksi. sen takia voisin olettaa että olisitte painaneet hupparia isoillekin miehille, kun oven pielessä mainokseksi seisovat. haluaisin edelleen kukkohupparin koossa xxl. että pitääkö hankkia katu-uskottavampaa tiktakkia, vaikka lainapeitteen lisäksi? tuutanan sanarit!

Olipa hauskaa haukkua meitä nimettömänä “saatanan tunareiksi”. Oikeasti, me teemme parhaamme. Usein se riittää, välillä taas ei. Palautteesi kokovalikoimaa koskien on otettu huomioon. Kukko-huppareita ei tosin tilata näillä näkymin lisää.

Stam1nan kitaristi näyttää ihan Fab1olta!

Totta, tuoksuu and.

Uskotteko jumalaan?

onko kukaan mokomasta kristitty?

Kuulutteko te kirkkoon?

Toiset uskoo, toiset ei. Uudessa Infernossa Marko ja Tuomo pohtivat Mokoma-orkesterin suhdetta uskonasioihin. Muuten vetäydymme tämän asian suhteen yksityisyyden verhon taakse.

Tulipa vain mieleen ihmetellä, että miksi Uusi Aatami, Uusi Eeva -biisi jäi pois TMRH:lta. Se on ehdottomasti Mokoman kaikkien aikojen paras biisi.

Kiitos mielipiteestäsi. Kyse on valinnoista, ja tuo kyseinen kappale ei mielestämme tukenut levykokonaisuutta.

mitäs helevetin järkee tossa on ku airon musiikkissa on se teidän huppari 60e ja nightwishin sivuilla se on jotain 47e

Halusimme palvella fanejamme tarjoamalla huppareita myös vähittäismyyntiin. Hupparitoimittajamme hintojen ja jakelulogistiikan kustannuksien takia hupparien ohjevähittäismyyntihinnaksi muodostui tuo 60e. Ota tai jätä. Keikoilla hinta on huomattavasti halvempi. Nightwish-shopin hinnoitteluun ei pysty ottamaan kantaa.

Saiskos teiltä maistiaisia uudesta tuotannosta vai pitääkö taas mennä jaloviina-linjalle?? Pub zky’s

Maistiaisia on luvassa myöhemmin.

We didn’t listen!!

Me not and.

Mikä tulee olemaan uuden levyn “pääväri”? Harmaa? Ei kai, sehän vertautuisi tylsään… ehdotan vihreää.

Emme kommentoi designia sen enempää, mutta hienot kannet on tulossa.

Oliko teillä jotain suunnitelmaa Kurimuksen jälkeen, että nyt kun soitetaan thrashia, niin se myös suuntautuu enemmänkin miehille? Ehkä tyhmä kysymys, but still. Nimittäin heti alettuani kuuntelemaan Mokomaa(Olen 16v), pikkusiskoni(13v) halusi tietää mikä bändi oli kyseessä ja on siitä lähtien ollut ehkä jopa suurempi diggaaja kuin minä. No tuo ei periaatteessa ole mahdollista, mutta hän myös tykkää erittäin paljon. Hauskinta on se, että hän ei yllätyksekseni sanonut parhaaksi biisiksi esim. Uni saa tulla, vaan Punainen Kukko ja Hiljaisuuden Julistaja. Hienoa musiikkia, kun sopii kaikille!

Heh. Emme me muuta suunnitelleet, kun että lopetamme jännittämisen ja alamme tehdä musiikkia omilla ehdoillamme. Hauskaa, että saamme jakaa musiikkimaun sinun ja pikkusiskosi kanssa.

hei hipit! hyvinkö männöö laulukunnaiden teko?

Hyvin menee. Miksaus on loppuruoralla.

Ihan tämmöstä tärkeetä asiaa kun notta harrastatteko te kukaan mitään liikuntaa? t. nimim. huolestunut veronmaksaja

Olemme melkein kunnollisia kansalaisia, eli harrastamme liikuntaa ja maksamme maksaa veroja.

Onko teillä jotkut “oikeat” ammatit siis oletteko jonkun alan koulutuksen saaneita. marko on ainakin vissiin amiksen käyny.

Onhan noita tutkintoja ja ammatteja. Ne ei kuitenkaan liity tähän musiikkihommaan, joten jääköön arvoitukseksi.

Iha oikeesti MIKÄ ON METRONOMI????

Metronomi on laite, joka tuottaa säännöllisen äänipulssin. Tätä pulssia voidaan käyttää pitämään soittosuorituksen tempo tasaisena.

Oliko noissa mp3-singleissä (Hiljaisuuden julistaja ja Takatalvi) jotain “hienouksia” kuten esim. jotain lappusia tjms. vai oliko ne vaan ihan perus mp3:sia? olivat varmaan maksullisia kuitenkii?

Niissä oli tulostettavat kannet. Kappaleet olivat vapaasti ladattavissa.

MITÄ V*TTUA?!? Miks huuto netis toi Punainen Kukko on nii v*tun kallis?!?

Periaatteessa ihan aiheellinen kysymys. Esitä se levyä kaupittelevalle henkilölle.

Kertokee poijaat, etenkin Marko, kun ootte niin,…ööh.., sanavalmiita. Minä ja kaverini käytetään hyvin useasti seuraavia adjektiiveja toisistamme kun keskustelemme: munapussi, vässykkä ja anhiitto. Kertoisitko oman näkemyksesi mitä nuo tarkoittaa kun ei me aasit ite osata selventää? 🙂

Lähdetään liikkeelle siitä, että nuo sanat eivät ole adjektiiveja vaan substantiiveja. “Munapussi” on tietenkin pussi jossa pidetää munia. Vässykkä on henkilö, joka on ujoudesta sekä arkuudesta johtuen saamaton. Anhiitto taas on ihan itsekeksitty sana, eikä sen merkitystä voi tässä lähteä arvailemaan.

Kävelit Santtu vastaan kallion kujilla, mutta en tohtinut kysyä, miten big muffista onnistuu saamaan toimivan mättösärön bassolle. Melkosen herkkä säädöille tuo peli. Jos osaat kuvailla omia asetuksia, vaikkapa kellotaulun avulla, olisi mukava kokeilla toimiiko itellä.

Santtu vastaa: Ei se miullakaan ole ollu koht vuoteen bassosärönä. Korvakuulolta mie jotekii ne namikat pistelin, eikä siin sillokaa paljo tolkkuu ollu.

Mites teihin uppoo semmonen alotteleva kellaribändi nimeltään Children Of Bodom?

Sinne se uppoaa kun hohtimet kaivoon.

Kait niitä teijän julisteita saa jostai päi maailmaa hankittuu??? Esim. vaik LPR:st?? Mitäs meinasitte jouluna tehdä??? Ainii… mites uus levy kokoelma ja ne kuvat päiväkirjaan???

Teimme signeeratun erikoispainoksen julisteita Kurimus ja TMRH vinyylijulkaisujen väliin, ja noita levyjä jaeltiin varmasti myös Lappeenrantaan. Jouluna meinasimme huilata ankarasti läpi yön. Levykokoelmat on kotona, eikä niitä ole tarvetta uusia. Emme ole myöskään tekemässä kokoelmalevyä. Ennenjulkaisemattomia keikkailukuvia laitettiin muutama viikko sitten ihmeteltäväksi noin 300 kappaletta. Toivottavasti ne riittävät siihen asti, kunnes taas helmikuussa pääsemme keikoille ottamaan uusia kuvia.

Luulit, kun käännät Kasvot kohti itää, uni saa tulla. Saatanan kukko herättä sinut kuitenkin ja vie sinut tyyssijaan. Yrität vainottuna paeta houkkia, kanoja ja susia ihmisten vaatteissa, kunnes hulluden partaalla huudat: Vade Retro, Satana! Pian tavoitat jumalan, joka toimittaa sinut parempaan paikkaan lepäämään ja saat vihdoinkin huudahtaa: Minä Elän! Ai mitenkö keksin tämän? Mene ja Tiedä.

Jes.