Uulalaa! Se on ikärajaton!

Ihq!

Nii vähä päiviä jäljellä että alko kämmenpohjat hikoileen… Pitää napata levy mukaan kun ei ole kerta kopiosuojattu. Pystyttekö naama totisena sanomaan valehtelematta ja ilmettä väräyttämättä että levy on potkii TMRH levyä kulkusille ja edustaa Mokoman ilmestyskirjan uutta, entistä parempaa sivua. (joo meni hieman liian pitkälle mutta asia kai meni perille.)

Pystymme.

Terveiset Teneriffalta!

Haista ite. Täällä Suomessa on liki 30 astetta pakkasta.

Kerpele… ihmiset tekee kyl helvetillisen hienoa musiikkia mut ku kaikki keikat mitä täs lähellä on K-18 eli aina ollaan nakkelemas pihalle… ja sekös pistää juilimaan nii maan P*sti… eli onko ooluun tulos yhtää keikkaa 2006 vuoden aikana jossa ei oo tota helvetillisenmaagista ikärajaa…

Kassellaan. Koita jaksaa vielä muutama vuosi. Sitten ne baarit tulevat liiankin tutuiksi.

Hei, lähettäkää minulle Cd-Single veloituksetta kirjepostissa Varkauteen, Kiitos. Osoite; Taneli [poistettu], [poistettu], Puh.[poistettu]. Sähköposti; [poistettu]

Älkää kiusatko Tanelia.

levymusiikki kun lupaa julisteita nopeimmille niin onko niissä nimmareita vai ei? keskiviikko menee koko ajan moshatessa ja opetellessa biisien sanoja \,,/ nähdään keikoilla !

Ei kai.

missähän kohin Älli ja Tälli Diablon uutukaisella seikkailee?

Joitan sonnikuorohuutoja sieltä löytyy. Kysy Rainerilta.

Kukaan meistä ei ole täydellinen…

Puhu vaan omasta puolestasi.

Tää on tämmöne,tää on tosi hyvä *näyttää mokoman cd:tä* Tämmösen saa kun ruinaa tarpeeks kauan =D Onnea uuden leyn julkaisemisen..öö..no mitä tossa on onnittelemista 😛

Selviö.

Miksi ihmeessä bändien kysymyspalstoilla aina kysellään “mitä mieltä olette siitäjasiitä yhtyeestä”?

Jos itsellä ei vielä nuoresta iästä johtuen ole omia mielipiteitä, niin on hyvä varmistaa meidänkaltaisilta mielipidejohtajilta missä maailma makaa.

Meidän äiti ei syö.

Tuntuuko pulssi?

Onko Lynyrd Skynyrd erittäin hyvä?

Kärkkäisen Heikki ois osannut sanoa. Muilta Mokomilta on jäänyt Esihistoriallinen Liitto tsekkaamatta.

Ootteko pojat ollu ikinä kanssakäymisissä hurribändi Soilworkin kanssa? Melko relevantti yhtye siinäkin..

Hyvää paskaa.

Mokoma on juuri tätä Absoluuttista Parhautta 🙂

Tavallaan.

Nyt on Mokoma noussut maailmankartalle! Läpimurto tehty! Juttu Kaakkois-Suomen Sanomissa! No ei, ihan hyvä setti äijät..

Eipä.

Marko absolutisti? Kylhän se siinä dvd:llä riehu pullo käres.

Marko ei ole juonut viinaa sitten vuoden 1992.

Aiheutin hämmennystä ja järkytystä, kun alaikäisenä ja 50 kg tyttösenä luikahdin Levykauppa äXään sisälle ja kysyin, josko saisin varata Mokoman Kuoleman laulukunnaita. Toinen myyjä lopetti puhumisen ja kaksi isoa hevimörköä käätyi katsomaan, että “mistä se ääni lähti?”.. Kyllä ne sen minulle varasi! 🙂 Innolla oottelen vielä pari päivää. Kiitos hienosta musiikista, it has been a pleasure.

Heh. Hauska tarina.

no minähän ostin popedan levyn

Hieno homma!

Do not support your local warez dealer, jheah. Ui juma kohta pärähtää laulukunnaat! Digipäkit ja vinyylit on jo varattu, wouwouwouwou! Bileet! Tukka heiluun ja nyrkkii silmiin!

Ugh.

Muuten, katsokin sitten Marko, että sytyt liekkeihin Pakkahuonella ! Muuten voi käyä niin, että joku hullu roiskii bensaa lavalle eturivistä. Onko muuten kiva päästä taas rundille ja peräti uuden lätyn kera ? Mutta Pakkahuoneella nährään ! Äläkä sitten Marko yllytä Punaisen kukon jälkeen hyppimään lauteilta alas, voi tulla kivuliaita huudahduksia alle jääviltä ihmisparoilta. Meinaan olen niin tyhmä, että uhreista viis ja pomppaan kuin Nykänen konsanaan lauteilta muitten niskaan.

Melkein tekisi mieli sanoa, että otetaan sitten iisisti, mutta jääköön nyt sanomatta. Pakkiksella siis!

Mistä Mokoman pojat ostaa vaatteensa? Ja mistäs Marko on ne hienot mustat reisitaskuhousunsa hommannut?

Mustia t-paitoja saa Hirvosen Kimmolta, ja noista lastenvaatekaupoista löytyy reisitaskuhousuja. Marko on teettänyt itselleen muutamat byysat, miehelle kun ei mikään tavallinen kelpaa.

Tehkäätten herrat mokomat ittestänne south park hahmot arkistoon niinkun staminatkin on tehny

Mokoma-foorumin kilpailussa joku fani oli ne tehnyt meidän puolesta. Se on paljon tyylikkäämpää.

onko laitonta jos imuroin teijän biisejä (vanhoi,ei uusimpii) ja pistän ne levylle,ja piän itelläni,en anna muitten kuunnellakkaan niitä xD kerro

1.1.2006 alkaen on ollut laitonta imuroida netistä musiikkia, jos lähde on laiton. Pätee myös musaan, joka tulee omaan käyttöön.