Oisko joskus mahdollista saada Tuisman allekirjoitus? Se ois siistiä!

Olis.

Olette tehneet hyvän levyn, onnittelut siitä! Nettisivut ovat hyvät, mutta puuttuu kamalistausta. Varsinkin Jannen setuppi kiinnostaisi, kun on niin hienot rumpusaunditkin.

Toisin sanoen Jannen setuppi on ainoa joka sieltä puuttuu. Yritetään saada se sinne, mikäli rumputaiteilija kiireiltään sellaisen ehtii loihtimaan.

Suomen lätkäjoukkueen (yllättävän) menestyksen johdosta seuraava matsi on perjantaina 22.00. Samana iltana on myös keikka Tavastialla… ette kai meinaa aloittaa ennen kuin tuo semifinaali (heh) on päättynyt?!? Muuten joutuu seuraamaan keikan alkupuolen baarin puolelta.

Kun on Mokoma on täynnä kiekkomiehiä, kysymys kuuluu katsotteko perjantaina ensin välieräpelin, ja soitatte sitten, vai meinaatteko rymistellä samaan aikaan. Hä?

miten nyt toimitaan, kun tulee samaan aikaan jääkiekon välierä (siis tavastian keikan kanssa samaan aikaan). PANIIKKI

Kirous ja kuolema…. Suomen peli alkaa huomenna 22.05 – oisko millään mahollista, että aloittaisitte vasta sen pelin jälkeen soitannon tavastialla……?? Ihan aikuisten oikeesti! Liisa 29v

Paski. Meidän prioriteettinä on soittaa loppuunmyydylle Tavastialle. Aloitusaika on normaali. Tehkää te omat ratkaisunne.

vittu. en ole levyjä ostanut sitten edguyn hellfire club albumin jälkeen. en yleensä kuuntela tommosta huuto mutta te teette sen suomeks jumalauta. pakko sanoo että ennen kuin uusi levy kolisee meitsille niin pakko nostaa jalustalle sen missä lauletaan että “olen saanut maistaa palan tätä maailmaaa…” saatanan kova biisi. t. kalle k.

Kiitos. Olemme otettuja.

Onpa vaikea ja mielenkiintoinen levy.

Kiitos!

Kuvittelitteko, että kukaan ei huomaa niitä piilokuvia siinä videossa? Saatana että mua ahdistaa tollanen ihmisten alitajuntaan paskan työntäminen. Miksi te teette noin? Mitä te haluatte ihmisten tekevän? Tulkaa julki motiivienne kanssa ja antakaa ihmisille se mitä he ansaitsevat.

Näitkö myös ne OSTA LEVY -tekstit?

Kiitos Mokoman orkesterilaiset upeasta uudesta levystä, hyvin sä Marko karjut, upeat kitarasaunditkin. Yksi juttu nyt rankasti vituttaa: ajateltiin tyttöystävän kanssa tulla teidän ja Diablon yhteiskeikalle 10.3., mutta yllätys, yllätys: emme 16- ja 17-vuotiaina sinne pääse, koska sattuu K18-keikka olemaan. Tahtoisin tietää, miksi keikoillanne vaaditaan tämänlaatuista ikärajaa? Mielestäni se on kohtuuton, K16 riittää passelisti, niinkuin sain Children Of Bodomin keikalla huomata.

Kysymyksesi on aiheellinen, mutta suuntasit sen täysin väärälle taholle. Kysy asiaa keikkajärjestäjiltä.

Maaahtavan levyn pyöräytitte ilimoille. Siitä suurin kiitos muka näin henk.koht.kin. Päivällä sitä jotenki kävelee nopeemmin kotiin ku täytyy kiiruhtaa KLK:ta kuunteleen:)Aivan käsittämättömän upeaa soittoa ja laulua. Kiitoskiitos. Olen myyty. Muuten… yhdennäköisyys curling-Mäkelän ja Annalan välillä on havaittu myös tällä suunnalla.:) Keikkoja odotellessa! Tack så mycket.

Tai sitten yhdennäköisyys on havaittu ainoastaa siellä suunnalla.

Annalalle… Jos sattuu muistaa arpinaaamasta kaveria… FME:stä.. 😀 samassa kuvassa ollaan ja vielä vitun ylpeenä 😉

Marko vastaa: Arpinaamaisuus on siulle itsellesi ilmeisesti suurempi nimittäjä kuin miulle, mie en nimittäin muista ku iloisia ja miellyttäviä kasvoja. Yhtä kaikki mukavaa oli!

annan teille syvän kunnioitukseni.. keikoilla nähhään!

Jes.

Kauas aivot karkaavat…

Niin minäkin.

Terve. Osaatteko kertoa moneltako Tavastian keikalla alkaa soitto? Pitäisi ehtiä sitä ennen keilaradalle.

Buhahaa.

Olenko hullu, kun olen alkanut nähdä miehen kasvot uuden levynne kansikuvassa? On kyllä siinä mielessä hienot kannet, että niitä jää tutkimaan pitkäksi aikaan. Sitten valtavat kiitokset Markolle antamastasi plektrasta FME:ssä. Olen niin onnellinen siitä. Kuisma & Tuomo kitarakliniikalla oli messujen parasta antia. Kivaa oli myös pyöriä Sakaran osastolla. Turun keikkaa odottelen jo kovasti, jotta pääsen kuulemaan, miltä uudet kappaleenne kuulostavat livenä.

Olet hullu. Keikoilla nähdään!

Ei Millään jaksais valittaa… Mutta Keskipohjanmaassa teistä olleessa jutussa pisti eräs asia silmään aika kivasti.. Toimittaja parka puhui TRASH-metallista… Puristit itkee silmät päästään…;E

Kielitieteilijät and.

Vituttaako, ku SM-liiga näkyy vaa jollai (C)anal plussal, jota ei nää jooseppikaa?

Ei vituta yhtään kun se sattuu kotona näkymään.

kyllä,marko hallitsee perkelettä ja maata \,,/

Selviö.

Mites tykkäättekö panterasta? Paras levy?

VDOP, ja FBD.

Saapa nähdä millon tää kysymys/vastauspalsta lopetetaan kun tuntuu tulevan päivässä aika monta kommenttia. No hauskahan näitä on lueskella duunista koodauksen ohessa.

Eihän näitä montaa ole, ja mukavaa puuhaa tämä palautteiden kommentointi on. Välillä ei jaksa olla ihan supernokkela, mutta sellaista se elämä on. Näillä näkymin palsta pysyy hengissä niin kauan kun te jaksatte tänne meille kirjoitella.

Kyllä miutakkii vituttais c^^,)

Ok.