Nyt kun tuo Cannibal Corpse on ollu pinnalla KLK:n tultua, satuin kuulemaan kipaleen hammer smashed face. Heti ensimmäisten sointujen jälkeen alkoi kuulostaa jotenkin nostalgisen tutulta.. Hetken mietittyäni tökkäsin Ace Ventura -filmin myllyyn pyörimään ja sieltähän se löytyi. Corpsen möröt vetämässä samaa biisiä vuonna 1994! Ja jo tuolloin 7-vuotiaana, kuten nytkin, PIDIN tuosta biisistä! Kiitokset teille tästä iloisesta jälleennäkemisestä!

Ollos hyvä vaan.

Mitä mieltä mokoman poppoo oli viime vuoden Qstockista?? Oliks siellä tarpeeks räyhäävää jengia..taidettiin jopa Qstockin eka bitti saaha pyöriin ikinä 😛 Kai tuutte ensi vuonnakin!?! koitan itse silloin päästä paikalle mikäli ne tuolta intistä lomille piästääpi ;P Onnee ja kaekkoo menestystä !!

Moshbit? Kaikkea sitä kuulee…

Ei sitten oo tosta Long Sleeve Isot luut -paidasta isompaa kokoa ku L? Voe perkule. Siihen kariutui paitakaupat.

Eikö todella löydy isompaa? Kyllä niitä isompiakin tilattiin, joten jospa kaikki jättiläiset ovat jo hakeneet omansa pois.

DOA = Diablo own all

Niin kai sitten.

vedätte kyllä hyvää settiä, mutta miksi ei ole yhtään englanninkielisiä biisejä? voi olla, ettei ne olis yhtä mokoma-tyylisiä.. tuli vaan mieleen. kiitoksia uudesta levystä.

Race was really hard and the road was very slippery.

No hoi. Aika raju yö takana ja raskaampi päivä edessä. Muijan perkele on jossain teillä tietämättömillä, masentaa niin perkuleesti. Se mitä luin Soundista noista uuden levyn lyriikoista ja mitä itse oon käsitellyt niin sopii tunnelmaan oikein mellevästi. Haistatan chaisset koko muijalle. Pyh. On se niin kummallinen tuo x-kromosomi, mutta ilmankaan ei voi heteromies elää. Voi kurjuus. On sydän parka syrjällään, perkule…. Ps. enpä ole aikoihin kokenut samanlaista musikaalista nautintoa kuin tän uusimman levyn myötä. Aiiiiivan loistavaaa pojat, katon teitit tulevana kesänäkin…

Kiitos Mokoma (ja varsinkin Marko) loistavasta levystä. Oma elämäntilanteeni on niin lähellä levyn sanoituksia, että tekee mieli itkeä. Ja rankasti.

Markon ja Teppo Nummisen ansiosta suomalainen mies voi taas itkeä.

Pistääköhän “Uusis” määrämittaista pesään, kun hän pääsee kisojen jälkeen vaimon luokse kotiin?

Tai sitten tökkii vasemman posken kautta nänniin.

Huvinsa kullakin, sanoi pässi, kun päätä leikattiin.

Ja seurakshan se mustalainenki ittensä hirtti.

Kiitoksia vaan Tavastian keikasta! Uudet biisit kuulosti todella hyvältä myös livenä rallatettuna! Näytittekin tosi komeilta siellä lavalla.. siksi en sit uskaltanutkaan tulla höpisee teille keikan jälkeen.. hehe (Olisin halunnut silittää Kuisman Rekkua). Jatkakaa samaan malliin! Samanlaiset löylyt myös Keravalla, kiitos! 😉

Ugh all night.

Tervehdys äijänkäppyrät! Suuret kumarrukset ja kiitokset yberkoreasta avauskeikastanne Tavastialla! Uudet biisit toimivat kuin häkä, eipä takkuilua juurikaan havaittavissa..My apologies, mutta Silmäterä laahasi kyllä pahasti! Kuismalle rispektit Philly-paidasta! UUJEA! Stay heavy or stay home!

kiitos kaunis kivasta keikasta tavalla !!!

Kiitos Tavastiastan keikasta. Teidän show vaan paranee. Uudet biisit toimii loistavasti vanhojen mukana. Kuismalle huisasti rispektiä Flyers-paidasta.

Hieno peli! Mahtoi olla ainaki yhtä hieno keikka Tavastialla? Miltäs se nyt tuntui, näin alkuun?

Kiitos ihan helvetisti eilisestä Tavastian keikasta. Pitkästä aikaa Moksu keikkailemassa ja hiton hyvin potki perseelle. Ääni meni, niska kipee ja on krapula, eli se on niinku onnistuneen hevikeikan määritelmistä 3/3, ei huonosti. Kiitos vielä kerran.

Kiitokset itsellenne. Kivaa oli.

http://www.youtube.com/watch?v=dXMWoL4Ab0U&search=jarkko%20ruutu

Jarkko hoitaa oman ruutunsa kyllä.

Löysin netistä teidän joidenin kappaleidenne lyriikoita, annan teille linkit ja pystytte pyytämään heitä poistamaan ne. [poistettu], [poistettu], [poistettu]. Kyllähän noita löytyi googlesta hirveästi mutta ajattelin auttaa teitä kun en muutakaan keksinyt.

Tuttuja linkkejä ja ilmoitettu Teoston lakimiehille monta kertaa. Yksi palvelin sijaitsee Ukrainassa, ja voit kuvitella että tilanne on aika hankala. Kenelläkään muulla ei ole valtuuksia lähteä asiaa setvimään kun George Bushin komentamalla Yhdysvaltain armeijalla.

Olis tällanen yksinkertanen kysymys. Oottakos koskaan tulossa soittaa tänne pohjoiseen Rovaniemelle. Vai kestääkö ne teijän kamat tätä kylmyyttä.

Jos siellä pohjoisessa olisi kuultu Mokomasta edes nimi, niin se voisi helpottaa keikan järjestämistä. Mokoma on Rovaniemen keikkajärjestäjille vielä ihan nevöhööd -osastoa.

Mitä, mitä, mitä ihmettä, Kuisma? Sean Paul? Slayer ja Stam1na ja… Sean Paul! Radio kiinni ja äkkiä.

Kuisma pitää musiikista joka saa miehet heiluttamaan tukkaa ja naiset heiluttamaan persettä. Normaali nuori mies siis.

Hyvää päivää. Kuulin huhuja, jotta Sakara alkaisi puuhata muutakin, kuin vain musiikkia raplata? Minä olen pieni ja nihkeä angstinovellisti, haluaisiko herra Annala, noin niin kuin lyriikoihin perehtyneenä, lukaista muutaman tekeleeni ja nauraa paskaisesti?

Enpä usko että tässä mitään runokokoelmia käydään julkaisemaan. Toki voit laittaa tekeleesi Sakaran postilokeroon, kyllä se Marko ne varmaan vähintäänkin vilkaisee läpi.

“Mokoma aloittaa Tavastialla Suomi-Venäjä -pelin jälkeen” No hyvä ettei tullut lähdettyä, vähänkö olisi vituttanut odottaa jotain talviurpoi… anteeksi talviurheilun ystäviä. Jos vaikka vielä joskus jossain joku keikka alkaisi tolkulliseen aikaan… Saanhan unelmoida.

Markon sanoja lainatakseni: “Jääkiekkoa ymmärtämättömät miehet ovat enemmän kuin epäilyttäviä.”

Mikä sai teidät aikoinaan aloittamaan musiikki uran? Oliko teillä työpaikkoja silloin kun tuli mahdollisuus päästä Mokomaan? Jos oli niin oliko päästös vaikea, ja kannattiko se? Pystyykö Mokoman kaltainen bändi elättämään itseään (poislukien sakara recordsin) pelkällä musiikilla?

Pelkällä Mokomalla ei pysty elämään. Markoa lukuun ottamatta kaikki ovat enemmän tai vähemmän päivätöissä.

Kun ostin ensimmäisen mokoman albumini (TMRH) kesällä 2004 ja astelin ulos Tampereen swamp musicista niin siinä kadullapa kävelee Marko ensimmäisenä vastaan. Kiitos myös hienosta uudesta levystänne.

Marko oli samana päivänä havaittu myös Seinäjoella, Ypäjällä ja Iissä.

Tossa joo olitte mokomat keikalla kokemäellä ja veditte kyllä rajun setin notta ei voi muuta sanoa prk… Tultiin oikeen fanittamaan siinä sitten keikan jälestä ja oli kyllä mukavaa ku jätkät vetää lunkisti ja silleen ilman kusta päässä… Se rässi-orkesteri josta tuomolle puhuin oli soleconvert eli soleconvert.com … vielä kiitos ja porissa nährään 30.3 Bar kino… TV. Kosmo

Heititte Kokemäen Metrossa ihan sairaan hyvän keikan! Nyt vaan kysäisisin et mitä mieltä ite olitte kyseisestä keikasta? Tulkaa toistekkin,sillä jopa länsisuomessa on elämää.

Koko perkeleen Kokemäki kiittää onnistuneesta keikasta |,,|

Koko perheen Mokoma kiittää niin ikään! Teillä kokemäkiläisillä on muuten komeasti valaistu silta.

nyt kun suomi meni häviämään olympiafinaalin, niin mokomanlla olisi erinomainen tilaisuus maksaa ruotsalaisille takaisin tekemällä joku ruotsalaisia hieman enemmänki mollaava laulu. olisi taattu hitti!!

Sundiniakin kiinnostaa.

Hah, olipas teijän uus levy hyvä terapialääke kun Suomi hävis sitten lätkässä ruottille

Niin myös Darkthronen The Cult Is Alive.

miksette te käy ikinä missään iha pienis paikois tai käpy kylis 😀 aina jossaki kaupungis tai jotaki.. Tulkaa tänne mehtää! 😀

Just oltiin Kokemäellä ja ihan metsältä se meistä näytti.

Aikamoista kurimusta tää finaalin venaaminen. Eiköhän huomenna (tänään) lennä ilmoille muutama ärräpää. Tappion tullen suoneni seinämät olisivat täynnä pahaa verta ja täyttä ymmärrystä vailla huutaisin saatanaa takatalven työntyessä hyiseen syliini. Toisaalta, jos Suomi noudattaa poltetun maan taktiikkaa ja nousee haudan takaa, olisi voiton jälkeen hyvä jatkaa. Leijona on lujaa tekoa. Kummassakin tapauksessa itken silmät päästäni. Voiton hetkellä todennäköisesti Danny roudataan studioon vetämään biisiä “Leijonat on 1hQui, oh-oh-oh-oh-ooo!” Tappion hetkellä Marski voisi sanoittaa jakomielitautisen biisin “Elämää vain-voiko vitutukseen kuolla”. Paavolta pitää tosin kysyä lupa enstex.

Menitte sitten povaamaan Leijonien lätkämenestyksen Torinossa: “En enää haikaile kultaa, vaan tyydyn hopeaan…”

Oli se hyvä ettei saatu kultaa, niin ei tarvinnut Selänteenkään hajonneilla hampailla mitalia maistaa. Hopeaahan ehtii maistella eläkkeelläkin.

Minkäslainen tää sun uus custom on soittaa kuisma?

Kuisma vastaa: Paras.

ootko sä marko pysynyt raittiina kaiken tän höykytyksenkin jälkeen. Jos olet niin Hatunnosto, ja mäkin lopetan sitte juomisen…

Marko vastaa: Olen pysynyt raittiina. Nyt on sitten sinun vuorosi lunastaa lupauksesi.

Haluan kysyä Kuismalta kysymyksen.Miks sä oot niin helvetin komee jätkä?Niin ja sit oli tosi siistii nähdä teidät FME:ssä.Teidän levy on muuten ihan mahtava!!!!!!!!Ootan vaan innolla kun pääsen taas teidän keikalle.Oliks muuten Tavastian keikka hyvä?

Kuisma vastaa: Siksi että sinulla olisi ihmettelemistä.

Luin tos TMRH:n studiopäiväkirjaa ja huomasin et siel mainitaa sellanen kipale kun “Jää Hyvästi”… onko sitä mahollisuus joskus kuulla vai onks se niin paska että ette kehtaa laittaa levityksee…

Kyllä se taitaa vähän huono olla.

Soittaako kuisma Eclipse CTMII instrumentilla haudan takaa videossa?

Kuisma vastaa: Ei kun se oli joku perus Eclipse. Ja mulla on muuten CTM-I VBK.

Paidat lähtee kuin talonmies luikkaalla katolla?

Kyllähän nuo tuntuis liikkuvan luikkaasti sekä Pikkarainen että paidat.

Kaduttaako?

Eipä juuri.

No nyt suatiin kotio tämä KLK. Kelvolliselta levyltähän se kuulostaa ja kokonaisuus on kyllä mainio. Jaksamista yhtyeelle kaikessa siinä mediakurimuksessa, joka on päässyt valloilleen uuden levyn tiimoilta. Pitäkeehän poijjaat hauskoo ja nähellään sitten todennäkösesti kesän keikoilla. Toivottavasti kerkiittä sitten jossain ajassa ja paikassa rupattelemaan!

Ollaan tunnetusti suulasta väkeä, joten eiköhän sitä ehdi keikkailun ohella sketsiäkin iskemään.

Tervehdys!Ostin uuden albuminne ja olen ennemmän kuin tyytyväinen.Soundit on rujot ja asenne kohdallaan,niin kuin pitääkin.Ajattelinkin hieman valaista teitä miten hyvin olette onnistuneet:emännyksen koira on jo tottunut meikälaisen hevimusiikin huudatukseen eikä se enää juuri mistään hermoile.Paitsi kun laitoin teidän levyn soimaan,sehän meni pöydän alle piiloon vaikka volumet oli ns.inhimilliset.eikä tullut pois ennen kuin sammutin stereot.Juuri näin,aito raivo/viha/tunteenpalo (paremman sanan puutteessa) ja asenne hakkaa kaikki ns.brutaalit ja maailman pelottavimmat blackkis bändit 100-0!kiitän ja kumarran!

Olette kyllä saaneet aikaan sellaset soundit uudelle levylle että heikoimpia pelottaa. Onnittelut! Kiitokset vielä “hajoa aamuihis” terveisistä Santulle, jonka raapustit vinyylin kanteen FME:ssä. Tuli heti parempi olo. Nyt jaksaa taas!

Valapatto on yks mokoman parhaimmista biiseista hehheheheh !..!

Voi herranen aika sentään mitenkä kovia biisejä voikaan joku tehdä! KLK on tiukin levy pitkään aikaan! Ei voi muuta sanoo kun, että ootte asialädejä.

Iso kiitos mokoman pojille siitä että laulatte biisinne suomeksi ja uus levy on ehdottomasti paras tähän mennessä.

Olkaapa hyvät, yrittäkää edes.

vitsi: Norsu kysyi kamelilta : -Miksi sinulla on tissit selässä?? siihen kameli: -Aika tyhmä kysymys sellaselta jolla on mulkku keskellä naamaa. Hoh Hoh Hoh Hoh Hoh Hoh Hoh Hoh jesss

Santtu kertoi koko viikonlopun uusia vitsejään, ja ne kaikki olivat hauskempia kuin tämä.

Olen nyt kuullut kahdesta suunnasta että olisitte tulossa savonlinnaan keikalle. Pitääkö tämä huhu paikkaansa? Keikkakalenterissa sitä ei näy, sen tiedän. ei muuta kiitos!

oliskohan etes pientä teoreettista mahollisuutta nähä mokomia kesällä oulussa (esim. qstockissa), kun maaliskuun keikat on just sopivasti keskellä kirjotuksia?

Kesän keikat julkaistaan tuonnempana.

Ketkä on teitsien mielest hevi historian parhaat 1)rumpali 2)kitaristi 3)laulaja 4)basisti 😀

Marko vastaa: 1. Phil Rudd 2. James Hetfield 3. Nocturno Culto 4. Alex Webster

Janne vastaa: 1. Bill 2. Tony 3. Ozzy 4. Geeze

Kuisma vastaa: 1. John Bonham 2. Jimmy Page 3. Robert Plant 4. John Paul Jones

Santtu vastaa: 1. Greg Bissonette 2. Steve Vai 3. David Lee Roth 4. Billy Sheehan

Jumankauta, kannatti siirtää keikan alkua!

Siltähän se vielä perjantaiyönä tuntui.

Hyvä Suomi!! hyvä Leijonat!! hyvä Mokomat!!!!

Ja tämäkin viesti tuli perjantaiyönä.

Enpä olekkan vielä sanunotu, että uudelta levyltähän löytyy toiveitteni täytteeksi entisä enemmän TuplaBasaria

Janne yllättää koko Mokoman raahaamalla joka treeneihin jotain uutta rumpuarsenaalia mukanaan. Pitänee alkaa etsimään isompaa treenikämppää.

Kiitos hienosta levystä ensiksi! ja sitten…seinälippu/juliste liittyeen bändiin:)

Katsotaan mitä kaikkea sitä voi tuotteistaa.

Mistäs kummasta nuo FME:n Punainen Kukko -EP:t ovat peräisin? Ainakaan ne eivät ole alkuperäistä rikkinäistä painosta, koska videot toimivat moitteettomasti.

Treenikämpän siivouksen yhteydessä löytyi kaksi laatikkoa eli noin 50 kappaletta Kukkoa.

Saapikos nuita teitin paitoja Kouvolan Peltirummusta…? t.suatanan savolaane

Mikset kysy Kouvolan Peltirummusta?

Kai tuo ainoa Turun keikka on ikärajaton? Klubin sivuilta ei löytynyt vastausta tähän, toivottavasti teiltä löytyy. PS. On muuten ihan saatanan kova levy.

Emme osaa vastata kysymykseesi. Jätä sähköpostia Klubille.

Hammerfall on tuon curling-videon väsännyt. Tuosta alkaa sketsi:http://www.devilducky.com/media/41542/ Parhautta.

se ruotsalaisen bändin nimi on HAMMERFALL, kellä on se curling aiheinen video. tekivät sen ruotsin curling joukkueen kanssa. Biisin nimi on muuten heart’s on fire

“Mikäs se on se ruotsalainen hevibändi jolla on curling-aiheinen video?” Hammerfall -> http://video.google.com/videoplay?docid=4598147228689285645

Onko määris parempi kuin tökki? Huhu kertoo, notta Uusipaavalniemi tekee muutamat välihuudot Mokoman seuravalla levyllä, tottako? Nimim. “Kiertäkää kivet kaukaa!”

No nyt on saanut Uusipaavalniemi, kurlaus ja Hammerfall sen verran paljon mainosta, että eiköhän lopeteta tämä keskustelu tähän.

Olisiko millään mahollista saada Ouluun nimmarimiittiä vaikkapa Levykauppa X:ään? Olisi nimittäin näin alaikäiselle henkilöitymälle erittäin mukavaa päästä teitä tapaamaan ja vaihatamaan sanoja :).

Hyvä ajatus, ja muistaakseni jostain tällaisesta on ollut puhettakin. Ilmoittelemme mahdollisesta nimmarikeikasta sivuillamme lähempänä varsinaista ajankohtaa.

Karu meininki.

Äitilläs oli karu meininki ku siut sai.