Kädenväännättääkö?

Toisinaan. Keikkakautena sitä tosin pitäisi yrittää välttää.

Miksi matala A-kieli otettiin vasta tällä levyllä kunnolla käyttöön? Kahdella edellisellä levyllä sitä kuuluu vain muutamassa kohdassa.

Emme kokeneet sitä tarpeelliseksi ennen tätä. Nyt alkoi tuntua siltä, että neljä D-vireellä on tehtyä levyä saavat toistaiseksi riittää.

Miks Hyrkäs oli voicen rokkisoussa?

Semmoista se rokkarin homma on. Joskus joutuu edustamaan.

Tää teidän levy on koskettanu mua syvälle.. T: Jari Sillanpää

Auts.

niin, ja pojathan soittelee sitten Lutakossa Silmäterän

Voi olla, että “Silmis” mahtuu settiin jompana kumpana iltana. Saas nähdä.

Kyllä se vaan taitaa olla niin, että Marko partoineen näyttää ihan terroristilta… 😉 Ei taida olla asiaa Amerikkaan. 😀

Jaa.

Kuullaanko Mokoman keikoilla jatkossa Sean Paul -covereita? Sheikkaako Kuisma äässiä?

Me nautimme Sean Paulimme tanssilattian puolella.

mitä Mokomalaiset tykkäilee Devin Townsendista? Mies on eittämättä nero!

Kovin taajaan ei miehestä ainakaan keikkabussissa puhuta, mutta ainakin Tuomon taannoiseen TOP 5:een SYLin Alien on päätynyt.

Jannesta on tullut uusien sivujen keulakuva, kun on päässyt kusarjaan keskelle. Johtuuko tämä vain siitä, että Janne on kalju, ja kokonaisuus näyttäisi hassulta jos ainoa antipitkätukka olisi sijoitettu muualle? Ja jos johtuu, niin mitkä on Jannen fiilikset asian tiimoilta?

Tuo kuvasarja on otettu uuden levyn sanavihkosesta, joten järjestyksen syvempiä merkityksiä pitäisi kysellä Vetypossen Akilta.

julkastaanko tuota teidän pahaa verta videota mitään kautta?

Infernon tänään ilmestyneellä DVD:llä se ainakin on mukana. Muitakin julkaisukanavia mietitään.

Tehän voisitte osallistua euroviisuihin, vai?

Vastaanotto Suosikki-viisuissa rohkaisi yrittämään. On ihan helpottavaa tietää, että joillekin musiikkimme edustaa edelleen merkityksetöntä meteliä.

Olipa se mielenkiintoista turinaa Jannella voice-kanavalla.

Itse se kertoi käyneensä Voicella “ähisemässä”.

Petosta! Asiahan on nyt niin, että vuosia teidän mäntteilyä seurannut henkilö viettää lomaansa nyt tämän viikon itärajan tuntumassa. Kaukana Jyväskylästä. Ja kas, tehän olette juuri silloin Lutakossa, peräti kaksi iltaa. Raivostuttavaa. Pitkään aikaan en ole keikallenne vaivautunut ja nyt käy näin. Ajan sitten kai täältä Jyväskylään ja lyhennän tätä lomaani ah niin ihanassa karjalassa(?). Pahinta mitä voi nyt käydä on se että ovella myytävät liput loppuu ennen minua, soitatte paskasti tai uudet biisinne on täyttä soopaa. Keskimmäiseen voitte vielä vaikuttaa, kyllähän näin on. Että nyt sillä asenteella nyt Jannekin hakkaa niitä rumpuja ettei meitin kotiinpaluu aivan turha olisi ja maanantaina jaksaisi mennä töihinkin. Semmosta kaikkee.

Me vedämme jokaisen keikan täysiä, joten ei siihenkään voi oikein vaikuttaa. Toivottavasti keikka maittaa.

eipä tullut turhaa tätäkään lättyä odotettua. aivan järjettömän hyvää kamaa. harvoin tulee näin hienoa kokonaisuutta vastaan. kyllä teille joku jussipalkinto pitäisi keksiä. kiitos tästä. lutakossa tanssitaan ja lauletaan, toivoisinkin kovasti kuulevani punaisen kukon, koska siinä on osattu käyttää suomenkielen voimasanoja juuri niinkuin pitääkin, ei tartte erikseen potkia jalkaa seinää, jotta asia tulisi selväksi.

Kukko on tainnut olla setissä joka kerta sitten Kurimuksen ilmestymisen, joten aika hyvä todennäköisyys sen kuulemiselle Lutakossakin on.

Hei!! Miksi Mokoma ei keikkaile Joensuussa muuten kuin Ilosaarirokissa???? T. Eija Joensuusta

Vaikea sanoa, Mokoma ei myy eikä osta itse keikkojaan. Sinun pitänee tiedustella asiaa paikallisesta keikkoja järjestävästä rock-klubista.

Jos nyt olisi OIKEIN kova nälkä niin mitäs söisitte? Kiitos levystä joka on parhautta ja Tervetuloa Turkuun!

Vatsa on täynnä sulamatonta intialaista, joten ruokaa ei pysty juuri nyt ajattelemaan. Pääsee oksu. Turussa pakko twistata on, rokata and.

Onko pahaa verta video tulos televisiosta? Vai onko se inferno-dvd puolipakko ostos?

Voicella ja MTV:llä tuo taitaa joskus pyörähdellä. Ainakin tällä haavaa dvd on noiden lisäksi ainoa sauma videon näkemiseen.

Vituttaako?

Ei sitten yhtään.

millaisia ajatuksia herättää tuo eastermaster?

Jännittää, että tuleeko sinne ketään. Sama jännitys tosin käydään läpi jokaisen keikan kohdalla. Viimeksi Pakkahuoneella oli hemmetin mukava soittaa, joten sikäli odotukset ovat korkealla.

tervetuloa ouluun soittaan :S Heitäs välispiikkeinä noita sun lyhkäsii kommentteja… 🙁

Seittimestari ei valitettavasti pääse keikoilla ääneen nykyisen kiertuetekniikan avulla. Pitäis olla läppäri ja screeni.

Olette nähtävästi tehneet oman Reign in Bloodinne. Klassikoltahan tämä KLK vaikuttaa pitkälti. Kiitos ja keikoilla nähdään.

Tuo on paljon sanottu, kiitos. Näemme!

Kun nyt 3.3 tuutte nimmarikeikalle Airon-musiikkiin. Soitatteko siel, vai jaatteko nimmareita. On nimittäin aika pieni putiikki se aironmusiikki.

Suuta soitetaan ilmeisesti aina ja joka paikassa. Myös noin pienissä putiikeissa, vaikka se voi korviin käydäkin.

No no Tuomo. MINÄ sinulle kasvohoidot näytän (voin leikata latvat samalla). Siitä voi kehkeytyä aika eroottinen sessio. Kassellaan.

Tuomo vastaa: Kiitos, mutta ei kiitos.

Onkohan noita vallan hienoja MOKOMA hihamerkkejä (punaisella pohjalla), sekä messuilla myytävänä olleita “saatana perkele” paitoja myytävä näiden sivujen kautta? Airon musiikin sivuilta en ko. tuotteita löytänyt….

Hihamerkkejä ja muita erikoisempia tuotteita saa ainoastaan keikoilta.

No nyt en sitten taas millään löytänyt ohjeita valokuvien lähettämiseen, joten: tyytykää tähän linkkiin tai laittakaa omille sivuillenne, yksi lysti. Kuvat ovat enivei Tavastian keikalta (eikö kukaan muu ottanut kuvia?) jossa oli äärettömän hankala kuvata käsittämättömän ihmismäärän takia. -j- http://www.saunalahti.fi/jessiv/

Hienoja kuvia, kiitos! Keikkakuvalinkkejä voi lähettää osoitteeseen seittimestari(at)mokoma.com

——————————————–

1.3.2006

Nuo teidän vastaukset on vähän ykstoikkoisia ja lyhyitä. Tuskin ketään innostaa nuo teidän vastaukset. Ei ainakaan minua,vaikka edellisessä viestissä oli innokkuutta ja hyviä kysymyksiä nii vastaus: Moshbit? Kaikkia sitä kuulee… GL HF

Ok.

Tuli tos mieleen et Punainenkukko ep oli aika kova sana viime kesänä Marmariksessa,paikalliset metalli hemmot ihastu suomi metalliin.

Heh. Vieraskoreata porukkaa.

Jos naamakarvoitus jostakin kumman syystä yhtäkkiä luettaisiinkin laittomuudeksi, olisitteko te, arvon karvaturvat, lainsuojattomia ja ennen kaikkea: vituttaisiko teitä? Hypoteesit ovat kivoja.

Anna mun kaikki kestää.

mltäs Annalalta tuntuu, ku on tultu pitkän ja raskaan tien kautta tähän ja sit uusimmas suosikis haukutaan sua paskaks?

Marko vastaa: Eipä ole tullut luettua uutta Suosikkia, pitäisikö?

Tulipa tutustuttua bändiin nimeltä mind riot. Iha loistavaa musaa, minä tykkään. Mandatory on aika tarttuva iskelmä. Pidin noista kaikista biiseistä muutenkin mitä tosta www.mokoma.com/tuomo/mindriot linkistä löyty. Tuomo kyllä on hyvä laulamaan. Noita levyjä ei taida enää mistään saada. Niin ja 24.2 ilta oli kyllä absoluuttista parhautta tavastialla.

Mind Riotin levyjä saattaa löytää vielä alan liikkeistä, jos oikein hyvä tuuri käy.

Eikö päiväkirjaa olisi syytä päivittää? t, Pavosen Heska

Olisi. Muusikon elämä vaan on niin kiireistä, että ei olla vielä ehditty.

Tulkaa Heinolaan tai pieraisen.

Taitaa kohta Heinolassa jyrähtää.

http://video.google.com/videoplay?docid=2847850834867861438

Sen verran metallimiesten on pidettävä yhtä, ettei kenekään hyppyritukkaisen lökäpöksyhiphopreivaajan vinoilulle naureta.

Terveppä vaan! Aiottekos milloinkaan väsäillä nuita uuden levyn tabulatuureja?

Me emme tee tabulatuureja. Käy foorumilla tsekkaamassa miten Mokotab.tk:n porukalla homma edistyy.

No nyt sitten on testattu uus Mokoma punttisalilla ja eihän sille mitään voi että ei se siellä oikein toimi, vaikka muuten parhautta edustaa; johtuisko siitä, että musiikkia rupeaa liikaa kuuntelemaan ja jää raudan nostelu vähemmälle. Edelleenkin Autotunattu Wrestling-ukkeli toimii parhaiten (Fozzy, siis).

Tällaisten tuulenpieksemien hippien on mahdotonta ottaa kantaa tuohon asiaan.

Santtu onkin hauska mies.

Hetkittäin.

Asia on niin, että annan teille nyt neljä vaihtoehtoa: Joko soitatte Nämä kolme ovat yhtä -kappaleen lutakossa perjantaina tai nosturissa; tai sitten molemmissa tai jos oikein vittumaisiksi rupeette, nii ette kummassakaan. Ok?

Sovittu!

Noista kukoista puheenollen, olin melkoisen tyytymätön kun Anttilasta ostamassani kappaleessa ei videoita sitten ollutkaan. Saisikohan moista vaihdettua jossakin toimivaan kappaleeseen, vaikka levy nyt rare onkin..?

Yhteiskuntaopin alkeet: Mikäli olet tyytymätön ostamaasi tuotteeseen, reklamoi asiasta tuotteen myyneelle kauppiaalle.

Kui Tuomo näyttää noin rasittuneelta uusis kuvis? Tuomo ota rennosti ja käy kampaajalla vähän leikkauttamassa noita latvoja – hiukset näyttää heti paljon terveemmiltä. Ja voisit ehkä pyytää jotain kivaa tyttöä tekemään sulle rentouttavan kasvohoidon (voit käydä myös kauneushoitolassa). Noin muuten sä oot ihanaihanaihana. Tytöt (tiedän monta) tykkää susta vaikka tää bändi ihan hirvee onkin. Miten te jaksatte vuodesta toiseen tota kamalaa mölinää ja pauketta?

Tuomo vastaa: Mie siulle kasvohoidot näytän.

Saapikos nuita teitin paitoja Kouvolan Peltirummusta…? t.suatanan savolaane Mikset kysy Kouvolan Peltirummusta? siks ku mie oon mäntti

Niinpä. No löytyikö paita?

Tuli jääkiekosta mieleen että jossain lukion pakollisen kurssin oppikirjassa joka muistaakseni oli äidinkieli lukee tämmönen otsikko: Jääkiekko, homoeroottinen rituaali? Sivistävä koulu se lukio on tai ainaki pitäs olla..

Lukio? Mieleen nousee jotain hämäriä muistikuvia 90-luvun alusta.

POKéMON! KAIKKI KERÄTÄÄÄÄÄÄNNNN joo ei.

Mikko-Matiaksella alkaa olla jo nukkumaanmenoaika.

Kuismalta puuttuu toinen pakki.

Ei puutu enää.

Ärsyttääkö?

Ei.

Aika karu meininki.

Onko?

Olen ihastuksesta mykkyrällä. Ostin Kuoleman laulukunnaat eilispäivänä ja lähes jatkuvalla syötöllä on sitä nyt tullut kuunneltua puoli vuorokautta. Enpä muista milloin viimeksi, jos koskaan, olisi levy iskenyt tällä tavoin kertalaakista päin näköä. Levy on ennen kaikkea loistava kokonaisuus, ei ole kahta hittiä ja kaheksaa täytepiisiä, vaan alusta loppuun täyttä tavaraa. Sanoitukset täsmäävät suorastaan pelottavan hyvin omiin fiiliksiini. Levyn kuuntelun myötä on paljon helpompi hengittää. Kiitoos! Pohjoisen tyttö elää toivoen että vielä joku päivä Mokoma eksyisi keikalle Rovaniemelle. Ovatko Roin keikkajärjestäjät todella niin barbaareja, etteivät tunnusta Mokoman suuruutta?

Kiitos. Asiaa ollaan yritetty järjestää muutamaan otteeseen, mutta toistaiseksi tuloksetta. Yritys on kuitenkin kova. Keikkailun logistinen kipuraja tuntuu olevan Oulu. Siitä pohjoisempaan pitää saada jo useamman keikan rupeama, ennenkuin homma olisi keikkabussikonseptilla “järkevää”. Muuten keikkaliksan pitää mahdollistaa lentokoneen käyttö ja backlinen vuokraus.

Ihmetyttääkö?

Ei. Kaikki on jo nähty.

tässähä tulee katkeraksi ku emme saa teitä vaasaan soittamaan ollenkaan. onkohan erityisiäkin syitä miksi näin ei tapahdu? onneksi kuitenki seinämäelle saavutte jote sinne voipi jopa lähtiä. oisha se vaan mukavata että tännekki teitä saataisi.

Kysy vaasalaisilta keikkajärjestäjiltä.

Ei ainakaa mun silmiin osu tuola airon musiikin sivuilla muun kokoisia pitkähihaisia isoja luita ku S, M ja L

Asiaa kannattaa tiedustella Airon Musiikista. Pitkähihaisia on toimitettu jakelijalle S-XL -kokoisina.

Heebot soittaa perkeleen kovaa metallia. Teidän ansiosta uskon taas suomen kieliseen musiikkiin, kiitos siitä. Mahdatte olla tyytväisiä uuden levyn saamiin kiitoksiin ja myyntilukuihin? Mitäs pidätte tästä In Flamesin uudesta levystä Come Clarity? T: Kusipää

Levymyyntiin olemme erittäin tyytyväisiä. Come Clarity vaikuttaa sekavalta, eikä ole ihan selvää onko levyllä hyviä biisejä. Pitää kuunnella vielä muutaman kerran ennenkuin levy lähtee ikkunasta pihalle.

saunas näin teet edellis vuonna ja täytyy sanoo et nyt kun uus settiki teil on ni pakko tuskaan tulle kuuntelee:)….. jaksaako kukaa hemmoist vieläkään kuunnella opethia??:)

Ei jaksa.

JAAHA! MINÄ OSTIN UEN LEVYN VASTA PERJANTAINA JA SE ON PaRAS HOH HOH

Jaaha.

Auts.

Sori.

mites toi lappeenrannan keikka kun nite train lopetti? onks se jossai muualla vai onks ollekaa? pakko olla!

Samassa tilassa jatkaa uusi ravintola, ja ymmärtääksemme soitamme siellä.

Mites pojat on, tuottiko suomen kiekkohäviö pettymystä? Pikkasen piti purra hampaat yhteen mut kyllä hopea on hieno saavutus!

Mikä kiekkohäviö?

Se on Hammerfall. Nuo ruottin tytöt voittivatkin kultaa Torinossa.Tästä on hyvä jatkaa.

O.