Mie sain just 20e rahaa. Yksi vaihtoehto on ostaa teitin uusin levy. Muina vaihtoehtoina on Abduktio, Cult of Luna, Callisto, Sleepytime Gorilla Museum… Ehkä myös Darkthrone, Velcra, Burzum & Torture Killer Olen vaikean päätöksen edessä. Päättäkää te, mihin tuhlaan rahani. Voin sitten syyttäät teitä, jos ostankin paskaa.

Täysin mahdotonta sanoa mikä olisi mielestäsi paskaa ja mikä ei. Hyviä bändejähän nuo kaikki ovat. Meidän levy on porukan ainoa listaykkönen, joten mikäli arvostat sanontaa “miljoona kärpästä ei voi olla väärässä”, osta Kuoleman laulukunnaat.

Perkeles poijaat, mutta on aikas tiukkaa vääntöä teidän uusi platta. 97 % nykymusiikista on pelkkää paskaa, mutta mukava kuulla että ette ole sortunut kompromisseihin.

Ehkä jopa 98%. Kiitos.

Ostin lutagon keikalta mahtavan Sakara kahvikupin, mutta tossa kun siitä ensimmäistä kertaa yritin juoda niin sehän perkl vuotaa.. kyllä nyt ketuttaa!

Sakara vastaa: Kiitos tiedosta. Onko muilla sama ongelma? Jos on, niin laittakaa meiliä info(at)sakararecords.com.

Mistä kautta voi tilata nuita Sakara recordsin “saatana perkele” paitoja? ei löytynyt aironmusiikista.

Noita paitoja saa vain keikoilta.

Tykkääkös pojat bändistä nimeltä T00L? Kuismahan taisi olla aikamoinen Meshuggah-fani..?

Kelpo tunnelmointia.

Varsin turhaa valitella pystyynkuolleesta yleisöstä torstaisella Lutakon keikalla. Keikka oli loistava, yleisö keskittyi bändin diggailuun känniörvellyksen sijasta ja oli messissä encoretkin. Perjantaina osa porukasta tuntui ramppaavan eestaas baarin ja salin väliä ja liian moni rynni takaisin kuulemaan sitä jotain yhtä lemppariaan survoen matkalla kanssakulkijoitaan lähes kanveesiin. Minä ainakin viihdyin paremmin kuin perjantaina, vaikka toki perjantainkin keikka oli loistava.

Torstaina diiggailtiin ja perjantaina mentiin sekaste. Molemmat käy meille, vaikkakin riehuvasta yleisöstä bändi saa tietenkin lisää energiaa.

Tervehdys! Onko taiteilija Annalan sanoituksiin missään muualla mahdollista tutustua kuin levyn kansilehtisissä? Itse kun en musiikista niin suuresti välitä, mutta sanoituksistanne olen kovinkin kiinnostunut. Kiitos jo etukäteen ja onnea ja menestystä Teille!

Ei ole.

Jää Hyvästi, kuullaanko sitä koskaan?

Vaikea sanoa.

Osaako marko soittaa kannelta?

Marko vastaa: En. jatkokysymykset eliminoidakseni mainittakoon, etten osaa myöskään soittaa huuliharppua, sitaria, huilua, viulua enkä saa vaskipuhaltimista lainkaan ääntä irti.

Tavastian keikka oli hyvä, mutta Keravan löylyt yllätti nä kaks tytönpirpanaa! Räkä poskella bailattiin koko ajan ja hyvää tunnelmaa edisti takana riehunut mullilauma! Keho kesti senkin välittömän läheisyyden.. mustelmilla selvittiin. Tajunta palailee hiljalleen. Eturivi kiittää ja kumartaa! ;D

Kiitos. Meilläkin oli kyllä pirkuleen hauskaa.

Seittimestarille: Foorumi-linkki ei toimi tuossa ylhäällä. T:nusnus

S-6 vastaa: Kyllä se minulla toimii IE:llä ja Firefoxilla. Olenko normaali?

Missä toi teidän 10. kolmatta oleva gig on? Rytmikorjaamo (sei) ^^seinäjoki??

Anteeksi tyhmästä kyssäristä =) en vain tiennyt että se tarkoittikin vanhaa postiautovarikkoa..

Tilan säästämiseksi keikkapaikkojen kaupunkitieto ilmoitetaan lyhenteenä, ja lähteenä käytetään Ratahallintokeskuksen dokumenttia “Luettelo rautatieliikennepaikoista”.

Höh, tarkoittaako Marko että mä olen hirviö 🙁 vai että tää mun viimeaikainen elämäntilanteeni on hirviö. Mä kyllä äänestäisin jälkimmäistä. Nimim. Edelleen kotona jalka kipsissä, koittaa pärjäillä ja odottaa Pakkahuoneen keikkaa jonka toivottavasti saa kokea ilman kalsiumsuolapitoisia jalkalisukkeita (teidän kannattanee olla varovaisia ennen sitä, koska mun viimeaikainen tsäkä voi tarkoittaa keikan peruuntumista mistä syystä tahansa…).

Marko vastaa: “I have created a monster” on sanonta, jolla viitataan siihen, että ollaan luotu jotain sellaista mikä alkaa elämään omaa elämäänsä. Tässä tapauksessa uusi levymme, jonka äärellä voi vaikka itkeä, alkaa elää siis omaa hirviömäistä elämäänsä, jolle me emme voi enää mitään. Sinä et varmasti ole hirviö, ja vaikka elämäntilanteesi selkeästi on uuvuttava, en silti usko ettetkö siitä selviäisi. Voimia.

nyt se sit tapahtu. emäntä jätti puolen vuoden yhdessäolon jälkeen.meinaa sylettää. sanoppa Marko mitä tulisi tehdä?

Ben Fuhrmann vastaa: Ajattele keltaista väriä ja koivun silmuja.

Teppo Numminen vastaa. Nyt on vähän paha paikka.

Klunssila vastaa: Ei muuta ku hyvä huumori yllä ja lisää paskaa housuun.

“Kebabburger esiin, raivo..” Pitäskö miun mennä tarkastamaan korvat ja hommata korvamoottori ?

Heh. Kaikenlaista.

Saapikos nuita teitin paitoja Kouvolan Peltirummusta…? t.suatanan savolaane Mikset kysy Kouvolan Peltirummusta? siks ku mie oon mäntti Niinpä. No löytyikö paita? enpäs kysynyt

Näin Kouvolassa. Mitähän muuta Suomessa on tapahtunut?

Hoi vaan! Onko kaikilla teillä mokomilla tatuointeja? Itse olen bongannut Markolla, Jannella ja Santulla. Miten Kuisma ünd Tuomo? Mahtuuko Kasvot Kohti Itää vielä teidän settiinne? Mahtava biisi ja olisi mukava nähdä se livenä!

Tuomo ja Kuisma ovat tatuoimattomia. Jos katsos joskus joutuu vaihtamaan henkilöllisyyttä, niin tatuoinnit paljastavat menneisyyden.

Tervehdys Mokoma! Kysymys menisi Kuismalle, että mikä on sinulle toimivin Meshuggah-albumi?

Kuisma vastaa: Kaikki levyt ovat täydellisiä. DEI on parasta bailumusaa.

Itkettää niin perkuleesti. Pitäiskö teitä osaksi syyttää? Onko ÄIJÄ vaikka itkeeki? 😀 Mitä jos tuun tulevana kesänä teitin keikalle itkeen? Saankohan turpiin? 🙂 Perhana, kun se vanhempi ‘marjat’-viisu jotenki niiiiin erityisesti koskettaa minua… *Snif,snif* ja sori.

Homo.

Soitin just pari teiän samplea islantilaisille tyypeille ja oikeesti tykkäsivät, vaikkeivät sanoituksia (yllättäen?!) ymmärtäneetkään. Saumaa?!? Ja kiitokset vielä Tavastian keikasta, oli paras keikka ikinä!!

No mikä ettei. Pannaan korvan taakse.

Wittu jätkät päätti vetää sitten päällikön keikan keravalla! Ja kiitoksen hyrkkäälle, ja “myyjälle” kädenpuristuksista kojun luona. Äkkiä takasin tänne eteläsuomeen!!!!

Kiitos itsellesi!

Trivium on ICT-talo Turun Kupittaalla!

No niinpä tietenkin.

no terve…millos ootte tulossa keikalle tänne karkkilan suunnalle??

Mikä on Karkkilan suunta?

Mites on, näkeekö teijät tän vuoden pellavarockissa?

Kassellaan kesällä.

kuisma varotan jo näin etukäteen et mei äiskä on tulos vallottaa siut heti kun koittaa heinäkuu ja ilosaarirock joensuussa! 🙂

Kuisma vastaa: Jaa.

Rakkaat pojat!!! (Erityisesti Tuomo ja Marko)Eräänä kauniina päivän, jolloin vielä vedin sikeitä… Äitini tuli herättämään minut ja kuiskasi hiljaa korvaani: “siun kulta on lehessä” (tarkoitti tällä kertaa Tuomoa<3) Silmät räpsähti heti auki!!! Silmät ristissä yritin parhaani siinä lukea juttua mut ei siit mitää tullu… <3 toivon mukaan tulee lisää tollaisia “aamu herätyksiä” …. ainii, olin myös iloinen nallipyssy-haasttattelusta joka oli seeprassaa kiitos!!! Tuun muute täältä Markon naapurista katsomaan teitä ilosaareen ensi kesänä!!! <3<3<3<3<3<3 kaikkea hyvää ja onnea viele uudelle levylle!!! T:pieni mokoma fani JNO:sta!!!

Ihq!

Moe! Kuka tai mikä tekee teidän biisien sanoitukset ja/tai melodiat, teillä tuntuu olevan jo muutama levyllinen trashiä kasassa, niin miten biisit syntyvät? Onko se kenties “Ahaa!” ele, vaiko keskusteletteko sivistyneesti bändin jäsenten kanssa, minkälainen ja miten seuraava biisi menee?

Biisien tekijätiedot löytyvät levyn kannesta. Biisit syntyvät joko tuurilla tai kovalla työllä.

Pitäiskö seuraavan joulun lahjalistaan kirjottaa “En tiedä mitä tahtoisin, vaan tiedän etten siihen tyytyisi”?

Hyvin henkilökohtainen kysymys. Päätä itse.

faith no more on ihan huono faith no more on ihan huono faith no more on ihan huono mike patton syö kettuja ja paskantaa kettinkiä mike patton on huono mike patton on huono bordin on yhtä huono rumpali kuin lars ulrich lars ulrich!

Jea.

Kiitos aivan loistavasta Lutakon perjantain keikasta!! Jäi hyvä mieli!

Samoin.

Saakos teidän julisteita mistään nettikaupoista ostettua, vai pitääkö ihan keikalle asti tulla ostamaan (ei sillä ettenkö sinne muutenkin tulisi)? Airon musiikista en ainakaan pikavilkaisulla bongannut.

Ei saa. Keikoilla on myynnissä julisteita niin kauan kun tavaraa riittää.

Oli kyllä hyvä että tulitte nimmarikeikalle airon musiikkiin. Sain viimesen julisteen. *huh* Kiitos.

Ole hyvä.

Miks teidän levy-yhtiöllä on tollanen nimi? Niin, siin on vielä kaiken lisäks A-kirjaimet väärinpäin… Mulle tulee pentagrammi mieleen.

Sakara vastaa: Siksi että sinulla olisi kysymistä.

Ei kestänyt kyllä tajunta Lutakossa! Kiitos kovasti hienosta keikasta!

Kiitos itsellesi.