Mikäs tää uus juttu on tää and? Naurattaa nimittäin joka kerta tossa teijän vastauksissa. Mitä mieltä Hyrge Hyrgelä on AC/DC simppeleistä haitsukompeista? Haluan tietää, koska Hyrkäs on taituri basari+tom-tom filleissä. Oli pakko sanoa. Minkäs kokoset mahollisuudet on Nosturissa kuulla Vainottu? Mokoman historian + todennäköisesti futuurin paras kappale olisi aika mukava kuulla. Mutta olen vain yksi kuluttaja muiden joukossa. (?) Kolahtaako Megadeth? Kiitos moi and

Olipa monta kysymystä. Mokoma arvostaa AC/DC:n simppeleitä rumpukomppeja ihan hitosti. Janne and. Nosturin biisilista selvinnee kyseisen illan aikana. Megadethilla on hetkensä.

Ohhoh, enpä oo täälläkää käyny pitkään aikaan.. sivut on uudistunu ja kaikkee.. malttamattomana oottelen että saan tuon uuden levyn käsiini.. 😉 eipä mulla oikeestaa ollu mitään tämän järkevämpää kirjottamista, mutta pitipähän vaan kirjottaa.. Voishan sitä vaikka kysyä et mitäpä teille kuuluu?

Mitäs tässä. Korvat soi neljän keikan putken jäljiltä ja aivot on soseena.

Kuopion keikka oli mahtava!!! Kiitokset siitä…

Kiitos vielä nimikirjoituksista ja erityisesti Kuopion lauantain keikasta. Onko parempaa tapaa päästää höyryjä pihalle kuin seurata asiaankuuluvin nyrkin puimisin ja huutamisin Suomen liveaktien parhaimmiston edustajien esitystä?

Kuopio rokkasi! Kiitos herrat vauhdikkaista lauantaitansseista. Markon nimmari jäi harmillisesti puuttumaan julisteesta, taisi karata keikan jälkeen rauhallisempiin oloihin. Mutta hänen ääni ja ärjymisensä soi korvissa vieläkin.

Hell yeah! Kiitoksia loistavista keikoista Henkassa! Ainakin lauantaina teidän keikka oli ainut hyvä asia illassa, kaikki muut menikin sit kepeksilleen. Kui-smalle kiitokset plektroista! Nahkurin orsilla tavataan!

Poijat soitti vähän heavy rockia henry’s pubissa. Oli kivvaa kiitos tästäkin illasta! Mr. Jarkko Heilimo oli oikein kohtelias paita kauppias. Santulle terveisiä. Anteeksi tästä oikein surkeesta palautteesta. Ajatus oli hyvä mutta siihen se lysti loppukin. Scorpions on vittu paras.

Kaunis kiitos perjantain 17.3 Henkan keikasta. Jäi aivan loistava fiilis, joka varmasti on tämän päivän näkynytkin kasvoilta. Niska on jumissa ja oikeaan käteen on ilmaantunut jotain epäilyttävästi lihasta muistuttavaa. Toivottavasti myös teille maistui kuopion meiningit.

Veditte sitten kuopiossa perjantaina loistavan keikan!

Voihan ruoja. Olitte vallan mainioita öylön iltasella Kuopijon Henrysissä. Ainoa seikka, joka jäi suorastaan vituttamaan – mikäli sallitte tämän puhekielisen ilmaisun – oli känniääliöiden paljous. Olisi melko hulppeaa, jos joskus jossakin päin järjestettäisiin nollapromille-hevikeikka. Siellä uskaltaisi ehkä heiluttaa päätä, kun ei tarvitsisi pelätä rytmisiä känniläskejä.

Kiitokset Kuopion perjantain keikasta! Aivan loistava meininki, ei teihin ikinä kyllä kyllästy! Tästä on hyvä jatkaa…

Se ois poijjaat tämän iltasen Kuopion keikan jälkeen kevätkiertueen puoliväli. Aika makiaa. Oottakaas ku päästään kesään asti, sit työ juoksette. Nii ja tattis jo eilisest keikasta, tännään lissee!

Mukavaa oli, Mokoma kiittää.

Voiko teidän rundille tulla töihin juomaan kaljaa kaljapalkalla?

Ei periaatteessa. Käytännössä vastakkaisiakin esimerkkejä on tosin löytynyt.

ja viälä sanoa että se kurimus-animaatio on kyllä paras! <3

Se on kyllä hupaisa.

aikasen kauniita kuvia seinäjoelta voisin sanoa… 🙂 En ite päässy tulleen, mutta toivotaan että oli kivaa ja hauskaa ja ilotonta ja iloista meininkiä.;)

Jes.

Tykkäätte tiivistelmistä, joten: Moi.

No moi vaan.

Katselin tuossa, että olette kaikki syntyneet hyvin eri paikkakunnilla. Miten ajaiduitte yhteen, esim. Kuismakin Turusta asti alunperin? Hyvää musaa teette josta ISO kiitos! Uusin levy soinut miltei repeatilla viimeiset päivät.

Kuisma on tosiaan syntynyt Turussa, mutta kaikki me olemme asuneet nuoruusvuodet Etelä-Karjalassa. Siellä me olemme kohdanneet ja toisiimme tutustuneet.

Kuisma rakkahin, asia on nyt näin. Näytät kuulemma Aragornilta. (yritin opettaa kaverilleni Mokoman jäsenten nimiä.. “Hyge, Marko, Tuomo, Santtu..ja Aragorn!”) ja ei millään pahalla kuulemma.

Jaa.

Onkos teillä yhtään floikkakitaraa ollu Mokoman levyillä käytössä?

Kuisma vastaa: Soittelin Ruhtinaalla vielä Ibanezilla jossa on Lo Pro Edge -talla. En minä sillä kuitenkaan mitään tehnyt. Hyisen sylin C-osassa on vähän dive bomb -kitaraa.

Oli muuten aika kova veto vetää lutakossa 3.3 valulta viholliset vikana. ps. kesti näin kauan että tunnistin sen.

Näin kävi. Punkkia perkele.

Onhan se perhana väijyviikko Rovaniemen varuskunnan portilla napsahti juuri silloin kun olisitte olleet 45 Specialissa keikalla. Noh, se on elämää.

Ei kun se on varusmiespalvelusta.

Minä pikku pässinpää en onnistu löytämään täältä keikkojen biisilistoja. Missä ne ovat? Vai onko niitä edes? T: Pikku Pässinpää

Ei niitä meidän sivuilla ole. Me tehdään aina 4 biisilistaa ennen keikkaa, ja sitten meidän tekniikka jakaa ne faneille muistoksi.

Onko nuita “isot luut” -huppareita milloin tulossa jakeluun? Airosta ei ainakaan löydy näin äkkiseltään. Pitääkö odotella että keikalta pääsee ostamaan lisää, vai saako niitä sieltäkään?

Voi prkl! mistäs saisi sellasia s/m kokoisia MOKOMA huppareita?! 🙂 Ootte parhaita!! Ja komeimpia… Santtu näyttää muuten ihan rölliltä!! xD

Huppareita saa ainoastaan keikoilta.

Lisää paskaa housuun!

Ja eikun uusia vitsejä keksimään.

Jos jätkät heräis kesken kiertueen hotellihuoneesta kaikki hiukset ja parrat sheivattuina, mitä tapahtuis?

Kai sitä pitäisi jatkaa unia ja yrittää sitä heräämistä uudestaan paremmalla onnella.

Teillä on keikoilla vittumaiset kirkkaat valot sivulla. paistaa suoraan silmään koko keikan ajan. nakatkaa järveen ne lamput.

Ok.

Minne kaikille festareille te ootte menos ens kesänä? Vai tiijättekö ees viä puoliakaan?

Milloinka julkistatte kesän keikat?

Arvon herrat, mikä on se päivä kun säteilevää läsnäoloanne voi seurata Provinssin lauteilla?

Annetaan festareiden ensiksi ilmoittaa ohjelmansa. Listaamme keikat sivuillemme heti kun aika on sopiva.

Aika hienoja partoja teillä.

Tavallaan.

Olit Kuisma ihan hullun Oulussa 16.3 Uni saa tulla -biisissä pääsi nimittäin meinasi lähteä irti. Ihan tosi. Mitähän äitikin sanoisi?

KIITOS 45:sen KEIKASTA(15.3), OLI WITTU PARAS.ENS KESÄNÄ QSTOCKISSA SAMA MENO PÄÄLLE.KIIIIIIIIIIIIIIIIIIITOS!!!!!!!!!!!!!!!!

Moi. Lupasitte jollekin, että soitatte “tästä on hyvä jatkaa”, loppubasarien takia, Oulussa 15.3. Tais jäädä väliin. Ois sen Valapatonkin ehkä voinu vetää, ku kaikki sitä halus. Hyvä keikka kuitenkin.

Kiitoksia mahtavasta Oulun keikasta 15.3. Perkele kun rokkas, vain valapatto puuttui. Eturivissä oli mukava tukkaa heiluttaa, vaikka Saikkoselle siinä hävisinkin. Mokoma Rock’n’Roll!

Joo että mie tossa taannoin toivoin että soittasitte tästä on hyvä jatkaa piisin tossa Oulun ekalla keikalla ku en pääse toiselle mutta ettehän te sitä sitte soittaneet vaikka joku oli luvannut. Tekis mieli tietää mikä meni mönkään. Muuten oli aivan mieletön keikka. Isot Kiitokset

Mitenkäs se Houkka nyt soitettiinkaan? Oulussa torstaina ei vissiin menny ihan putkeen se Houkan soittaminen? 😀 No ei sillä mitään väliä, oli nimittäin pirun loistava keikka. Ja olihan se keskiviikkonaki. KLK:n biisit toimii pirtanan hyvin livenä, jatkakaa samaan malliin. Mullon niskat jumissa ja ääni mennynnä mutta hyvästä syystä. Kesällä reenataan niskoja uudemman kerran…

Mokoma kiittää! Tästä on hyvä jatkaa oli keksiviikon listalla aivan loppumetreille asti, mutta jostain syytä se jäi pois. Emme pysty selittämään.

Oon kuullu huhuja että otte tulossa 31 päivä jakamaan nimmareita Turun levykauppa X:sässä. Onko näin??? Jos ootte tulossa niin tuutteko kaikki? Hee vaik mun äiti, isoveli ja sisko meneeki sillon teiän keikalle ni jos ootte tosissaan tulossa sinne niin mäkin nään teiät. Ruisrokissa nähdään T: hevari-93

Tullaan koko porukalla.

No, mä oon tekemässä koti sivuja. Saanko käyttää jossaki vaihteessa Kurimuksen kansi kuvaa? 😮 Vai oonko varas ja rikollinen jos se on siel jossai.. 😛 Höhööö

Vähän riippuu. Jos olet tekemässä fanisaittia niin sitten. Jos taas olet mainostamassa esimerkiksi LVI-firmasi palveluja niin sitten et.

Kovan keikan veditte Oulussa torstaina. Pitti pyöri murskaavasti. Ihan tosissaan siis, nimittäin mursin itseltäni jalkapöydän luun Punaisen Kukon aikana. Jos me oltais Amerikassa, niin voisinkos minä haastaa teidät oikeuteen?

Et, mutta keikkapaikan kylläkin.

Katsoitkos?

En.

Kiitokset ukoille tämänpäiväisestä ja nimmareista ABC:llä! Iisalmen ABC tuntuu olevan hevikansan kohtaamispaikka, siellä kun on tullut nähtyä mm. Deathchain ja Ewo. Sattui kohtaaminen tänään somasti, kun en kansivihkoni kanssa kerkeä huomenna (lauantaina) Äxään niitä pyytämään, mutta tänä iltana kuitenkin laitetaan Henkassa hilselinko pyörimään! \,,/

Heh. Tunsimme itsemme hetken ajan rocktähdiksi siinä huoltoaseman kassajonossa nimikirjoituksia antaessamme.

silmiisi katson unohdan sen lankeevan varjoon saan vapauden edessä sun vain vahvistun katseestas löydän kaikkeen ratkaisun.

Anteeksi, nimeni on Mäntti.

Kulunutta rockjournalismia: Osa 1. Minkälaiset odotukset oli uuden levyn suhteen? Ja onko nyt helpottunut olo kun se otettiin “aika” hyvin vastaan. Ainakin Oulun keikkojen perusteella.

No arvaa vaan onko siistiä.

Aaaaah. Tuomo on ihanaihanaihana!

Tavallaan.

TÄmmöttisellä jutulla vaivailen teitien päitä että oottekos tulossa WooDooseen Imatralle millon soittelemmaa?

Vaikea sanoa. Kysy Tokolalta.

eiks olis aika laittaa kuvakimara KLK:n levytyksistä. saatais mekin nauraa teitin ilveilyille.

Ei olisi. Foorumilla on muutama kuva, ja se siitä tälläerää.

Viikon sisällä kävin kolmella Mokoman keikalla (Nivala ja Oulu x2) enkä vieläkään saanu tarpeeksi.Lisää,lisää!Kiitos helvetin mahtavasta meiningistä!

Olet hullu. Kiitos kannatuksesta.

miltä tuntuu tulla rollorockiin??

Ihanalta.

Mezmerize vai Hypnotize?

Se eka. Kumpi se sitten taas olikaan.

Markon hyvään kysymykseen vastaisin, että tajunta ei kestä enää kauaa, eikä melkein kehokaan.

Samat sanat.

Vedätte Tuskassa Avoimen Haudan tai saatte !

Ok.

minkäslaiset opiskelutaustat bändin pojilla on? amis, lukio vaiko itseoppineisuus?

Olemme kaikki vähintään ylioppilaita.

Rupes kädet täriseen kun luin, että massikka lämppää hauntedia pellavassa. Onks sikkefantsuu?

No kysy Massikalta.

mitä ne mokoman pojat tykkäs gojiran from mars to sirius levystä?

On sitä vähän kuunneltu ja levy on hyväksi havaittu.

miksei tuolla enää ole saatavilla mokoma logoa?

Kyllä se siellä on.

Kurimus on edelleen paras levy meikän mielestä. Mutta pakko silti tulla Qstockkiin heiluttammaan tukkaa uusien biisien tahtiin, oli nii villiä viimeksikki että uusiksi vaan!:P Se o muuten hyvä että te jaksatte Ouluun asti reissata kesällä nii saahaan kesän metallikiintiö täyteen, ja ehkä jopa oheiskrääsäriepu roikkumaan harteille jos massit riittää ja paidat on hienoja, eiköhän.

Siellä sitten mossataan!

Homo saa valtansa auringolta, Homoa verta, Toista homoa, Homon takaa, Vade retro homo, Homo saa tulla, Kasvot kohti homoa, Homoinen kukko, Väsynyt homo, Homohuone, Kauas homot karkaavat.

Jep.

Tervehdys Mokoman orkesteri. Tullaan teidän keikalle 28.4., hyvä että tällä kertaa ei ikärajaa. Saako keikallanne kuvata digikameralla? p.s. Tuomo, heitä sitten se plektra eturiviin vasemmalle.

Tervetuloa keikalle. Saat ottaa kuvia.

Aaarrgh, alkaa ärsyttämään ja vähän hitaasti kun porukat kyselevät notta mistä saa Mokoman lyriikoita. Urpot, ostakaa LEVYJÄ tai opetelkaa edes käyttämään Googlea!! Anteeksi, oli pakko päästää höyryjä, leikkasi kiinni. Jeejee. Kossssh.

Niin.

ahahahaha?!?!?! HAHHAHHAA!!?!?! LOL kö?!?!?

Lollo.

Ärsyttääkö?

Ei.

Taukkis Mäntit! Ootteko aatellu kirjoittaa keittokirjan? sillä teiä dvd:ssä tuli ilmi aivan saakutin hekumallisen hyvä kanttarelli soossi vinkki…se on kokeiltu ja hyväksi havaittu. Aattelin, että jos teillä olisi lisää tällaisia gastronomisia ideoita, niin olisi ehkäpä hyvä laittaa niitä vaikkapa niteen muotoon, varmasti meitä ostajia löytyy. Heh, gastro mäntit, no joo. Ootte muuten ykkösiä, eli siis aivan huippuja. Tsemppiä jatkoon! ps. Santtu on jumala!!!!! =

Kiitos ideasta. Yritämme kuitenkin keskittyä musiikkiin.

Toivottavasti noita rättejä koskevat kysymykset eivät rupia vielä ärsyttämään, sillä onhan ne haluttua tavaraa. Siispä, onko vanhempaa paitamallia keikoilla/netissä myynnissä? Kuten kukkoa?

Vanhat paidat on myyty loppuun, ja niitä ei ole saatavilla.

Mitä helvettiä! Eikö Kuisma enää arvosta Koskisen keskitystä vai miksi se on tippunut listalta??

Kuisma vastaa: Koskinen lupasi laittaa ensi kesänä vielä paremman.

Onkohan sardiini hyvä keittokala?

Jaa mää vai?

Onko se totta tosiaan että soitatte Fc-nörtit ohjelmasa? Millon tämmönen tilaisuus on?

Ai missä ohjelmassa?

Kuinka pitkään te ootte noissa nimmaritilaisuuksissa paikalla?

Tähän asti nimmarinpyytäjiä on ollut joka paikassa tasan puoleksi tunniksi.

Mikä tuo helkutin and-juttu oiken on?

Ärsyttääkö? Se on sellainen sisäpiirijuttu. Hauska and.

Perjantaina rässiä henkassa. Ja keittoo. Minun piikkiin.

Meillä on omat keitot, kiitos vaan tarjouksesta.

“Ei ollu kovin kummosta tuo MOKOMA drinkki” ……….. ai sellanenki on olemassa .

Tavallaan.

kurimus=täydellinenlevy !!!

Ei meidän mielestä, mutta saat toki itse olla tuota mieltä.

Erittäin syvät kiitokset Nivalan keikasta, tosiaankin, yksi niistä nivalan ainoasta viidestä hevarista kiittää, meitä ei ookkaan paljoa ku muut on amiksia tai kermiksiä. 🙂 Oli helvetin mahtava keikka, niskat oli vielä maanantainaki kipeänä, ääni lähti sentään käyntiin jo seuraavana aamuna teen kanssa. 🙂 Tulkaa pian uudestaan niin tullaan kattomaan, räyhäämään, ärjymään ja tietysti moshaamaan.

nivalan keikasta iso kiitos,se oli upeata:)oulusta tultiin porukalla teitä kattomaan.jouduttiin kestämään se kaamea diskojytke ja parin tunnin odotus mutta olihan se sen arvosta :)nimmarit sun muut teki reissusta vielä paljon mukavemman, kiitosta niistäkin :)45seen tulisin mielellään katteleen menoa myös mut yo-kokeet ei oikein anna siihen mahdollisuutta jotenka kesän keikkoja odotellaan 🙂

Kiitos itsellenne!

Koska seuraavaa levyä tulossa? TMRH on paras levy ikinä, sitten tuleeKLK

Toivotaan että joskus vielä sellainen tulee. Soitellaan nyt ekaksi vuoden verran keikkoja, ja kassellan sitten.

Tänään piti uusimpanne käydä ostamassa ja ainakin selkeyttä sanoituksissa oli, mutta joitakin symboliikoita jäin kaipaamaan, vaikka halusittekin selkeyttää linjaanne lyriikoissa. Annalan laulu on yltänyt taas uusiin ulottuvuuksiin. Kuinka monta ääntä yhteen mieheen mahtuukaan? Tota noin, onhan se hyvä cd, mutta jotkut biisit ovat sellaisia, jotka tunnen kuulleeni jo kurimuksesta tai tmrh:sta. Mutta mutta. Onhan se mokomaa. Ja kyllä mokoma osaa. Kunhan linja ei mene sitten pelkäksi perusmätöksi ja tylsäksi. Uusia tasoja kannattaa aina etsiä omaan musaan. 🙂 Näin mä levystänne ajattelen. Kiitos.

Kiitos ajatuksistasi.

Sakara Records kahvimuki on just sopivan kokoinen, kyllä mie tykkään. Kiitos että ronttasitte niitä Lutakkoon myyntiin!

No mikä ettei.

UUsi levynne on vittu paras.Oletteko ottaneet vaikutteita Sepulturan Roots levyltä?Ainakin jotkut biisit tuovat heti mieleen kyseisen levyn.

Roots oli yhtenä soundireferenssinä.

Anteeksi vain jos joku on jo lähestynyt teitä tällä kysymyksellä mutta silti,onko mahdollista hankkia tuollaista SAKARA kaffekuppia mistään meinaan vain että päiväni alkaisivat huomattavasti paremmin jos saisi ryystää kahveensa moisesta “muotikupista”

Sakara-kupit on vedetty myynnistä, kunnes selviää miksi muutama kuppi on mennyt rikki kun sinne on kaadettu kuumaa juomaa.

Voi voi nyt on nähty Sepulturaa ja In Flamesia. Kuukausi aikaa palautua ja sitte katteleen teitä pakkikselle! Kiitos

Kiitos mistä? Ole hyvä kuitenkin.

“aurinko paistaa ja lunta sataa. taitaa tulla syksy… Sie oot niin väsyny.” vihjailet sie jotai?

Miten niin vihjailen?

Käykää toki joskus iisalmessa.. tai no joo, ei kannatakkaan

Heh.

Moi Mäntit!! Nämä teidän sivut ovat ihan parhaat, ja “kysyttyä” palstan vastaukset on ihan parhaita! Mitähän me tekisimmekään ilman näin hyvää bändiä kuin MOKOMA?!? Jatkakaa samaan malliin!

Luultavasti te kävisitte koulussa, pysyisitte pois rikollisista puuhista, ja teistä tulisi vastuuntuntoisia kansalaisia.

Onko joku teistä kasvissyöjä??? Ootte muuten ihan helevetin kommeita!!

Marko on kasvissyöjä, mika on muuten hankalaa jos ei satu pitämään kasviksista.