Saanks mä tulla suihkuun teidän kanssanne?

Tottakai.

Marko näyttää ihan Deadwoodin Docilta!

Nevehööd.

Se säästä sanasi-soolo on aika Schuldineria. Hyvät pojat!

Kiitos. Aikamoinen vertaus.

Seitsemän Stiletin Takoma on paras!!! vai mikä se oli :O

Mikähän se nyt olis ollut.

Eikö kieliopillisesti oikein olisi ilmaus “on purtu”, jos puremista kerran tarkoitetaan?

Niin se taitaa olla.

Kääntyy hymyyn suut, koittaa vihdoinkin huhtikuu! Toivottavasti Marko ehtii hyvin parantua siihen mennessä, kun Tampereella esiinnytte. Kovasti odotetaan seuraavaa keikkaa 🙂

Tampereella rokataan niin maan perusteellisesti.

oltiin jätkäkaverin kanssa tsekkaamassa teitä molempina iltoina nelivitosessa oulussa,täytyy sanoa että aivan mahtava bändi.tuomokin vie jalat alta(heh)nii komea oot.

Kiitos. Vähänkö olisi muuten hauskaa jos tämän kirjoittaja olisi mies.

taitaa tulla väärään paikaan, mutta kiitos suuresti siitä, että tulette näinkin nopeasti uusintakoitokselle tänne turkuun. meinasi itku päästä kun kuulin keikan peruuntumisesta, mutta taas jaksaa elää kun on odotettavaa. ja 4 päivän sisällä stamina ja mokoma! ja jos loistava musa kiinnostaa, niin kuunnelkaapa darkanen layers of lies.

Hienoa että Turku ja Pori järjestyi näin nopeasti.

hmmhmhmm…. olen tässä vähän salaa pohdiskellut että millanen maailmankatsomus teillä mahtaa olla… on kyllä aika syvällistä tähän mutta mutta.. 🙂

Kollektiivina yritämme olla mahdollisimman inhimillisiä. Marko on meistä hengellisin, muut nyt ovat mitä ovat.

Älkää enää renkuttako sitä uni saa tulla -biisiä keikoilla. Radiosoitossa siltä meni maku jo.

Niin varmaan.

Miltä teistä tuntuisi, jos joku kavereistanne löisi teitä pesäpallomailalla munille tai sytyttäisi teidät palamaan, kun nukutte?

Hui miten rankkaa. Miltä tuntuu olla angstinen teini?

Mites jauhelihakeitto maistuu?

Ruisleivän ja kylmän maidon kanssa oikein mainioisti. Paitsi Markolle joka on kasvissyöjä.

night train (lpr) on vaihtanut nimeään… muistaisi vielä mihin 🙂

Niin kuulemma.

Joo eli nyt on sellane tilanne että tääl lipuu MUUMIMÖRKÖ.

Totta puhut!

Ootteko kuullu semmosta suomalaista trash metal bändiä ku “Hebosagil”? Piru että on kovaa kamaa! Mites äijillä muuten?

Ei oo tuttu.

tulukaa kokkolaan!

Tullaan jos tilataan.

Kuisma! Anna miulle siu kitara…

Toki.

Lapset. Mie tykkäsin teiän tuosta kuopuksesta. Ensi kerralla enemmän death metallia ja rankkuusaste muutenkin isommalle. Kuusaa ym poppibiisit oli aika valtavia kanssa, mutta rankimmat biisit kuulosti liian keveiltä. Markon ärähtely oli mallikasta ja ilahduttavan sairasta, mutta riffitely oli turhan keveää. Eikä sitten sankarihevimelodioita ensi kerralla.

Mitä helvettiä? Perusta oma bändi.

mitäs Kuu saa valtansa auringolta -videolla mahtaa tapahtua?

Se selviää aikanaan.

Onko Kappaleellanne punainen kukko mitään yhteyttä porissa sijaitsevaan Punainen kukko nimiseen ravintolaan? Ja eikös tuo tuleva porin keikka k18 ole? olisi hienoa jos kaikille sallitun keikan joskus Porissa heittäsitte. Keep Thrashing!!!

Hauska sattuma, ei muuta. Olemme kyllä käyneet kyseisessä ravintelissa syömässä. Luulisin niin.

Moikka vaan teillekin!!!Kävin just ostamassa teidän keikka liput mulle ja mun kaverille nosturiin.Ihan siistii…. siellä nähdään..Muuten teidän uus levy on aivan mahtava..Annala kyl pistää täs levys parastaan!!!!!

Moikka vaan. Nossessa bailataan!

Moro.Meillä tällanen coverprojekti ja ollaan soiteltu Mokomaa ja KT:ta. Haittaako,jos ryöstetään teitä eli soitetaan julkisesti teidän biisejä. Hynystä ei haitanna. p.s kuulin teiän Marjat vasta nyt kun alettiin treenaamaan. Hitto,on muuten koskettava biisi.

Ei se meitä haittaa. Mehän saadaa niistä julkisista esityksistä korvaukset, kun te muistatte ilmoittaa ne Teostolle. Marjat on mukava biisi.

Uuh, Marko siihen malliin puheli Noisen haastattelussa, että syksyllä voisimmekin nauttia TMRH:ltä ja KLK:ltä pudonneista biiseistä? Mutta jaksakaa vain ensin painaa kevät ja kesä rokaten!

Kaikki on mahdollista.

MARKO! mistäpä tollaset dunderdonin housut? Mieki haluun!

Marko vastaa: Ostin omani Helsingin Street Beatista.

mahtaako santulla olla hartken 4000- malli basso nuppina? vai millaset ne vahvistin kamat on, tarkalleen sanottuna. ja ne särö polkimet.. mitä polkimia santtu käyttää? haluaisin täältä maan matosen tasolta sanoa santulle, että kannattaa kokeilla digitechin death metal kitara säröä basso särönä. tulee ihan ydinsota tuntu. vähän niinku “big muf”, vai mikä se oli.:) onneksi olkoon muuten, dvd myi kultaa, se on meidänkin bändin lempi dvd, ja yksinkertaisesti paras kohta on ku santtu on paskalla. ei voi mitää. nauretaan aina ihan vääränä sille. :DDD ja minkä mallinen se santun basso nyt taas olikaan? kiitos.

Santtu vastaa: Vastaukset kaikkiin kysymyksiin löytyvät Orkesteri-osiosta. Luulisin niin. Ja paskominenhan on parasta hommaa. Itseasiassa just kävin toimittamassa asian.

VOI MARKO, parane pian 😉 en oo tulos mihinnää keikalle, mut silti 😛

Kiitos.

Olis muuten tosi hienoa jos soittaisitte Rovinssis Viholliset, koska se on 13. Mokoma-keikka, jonka näen… T. se tyyppi joka jaksaa käydä joka fuckin’ festivaalilla..

Heh. Kassellaan.

Ottekos muutes moottoripyöräihmisiä? Ehtiikö harrastamaan vai kiinnostaako edes yhtään? Näkyy olevan keikka Bomber-tapahtumassa…

Vakavin moottoripyöräharrastus on ollut Jannella, joka teinijullina viiletti pikkusuikalla sarvikypärä päässään.