Nyt tuli teille pisteitä enemmän kuin EU:n direktiivit sallii. Kehuitte Lutakkoa Buusterissa mikä oli suorastaan musiikkia korvilleni. Kiitos. Tavataan Lutakossa taas mitä pikimmiten.

Lutakko on ylisanansa ansainnut.

Pakko tunnustaa, että hieman otsalohkoa juili, kun kuulin, että Turun keikka oli peruttu, turhaan otin työpäivän vapaaksi. Kaiken huippu on se, että Turun korvaavana keikkailtana sattuu taas työvuoro. Parane pian kumminkin.Ugh, olen puhunut.

Kolme äkkiseltään peruttua “työpäivää” juili täälläkin päässä. Koetetaan kestää.

Paljonkos pojilla paunoja fantasia kiakossa? Itellä(4.4) 6009 paunaa. Pystyykö karvakuosit pistään paremmaks?

Toivottavasti pelaat eri peliä. Kuismalla on Sporting Newsin kiekossa 33951 pistettä.

sairausloma ei sairasloma

Olet oikeassa.

miten on?saakos näistä leivottua mitään kun meidän kitaristil on vaan tommoset kamat kuin gibsonin les paul gothic ja marsun jcm 800 2204.50w ja yks kanavainen.

Tuossa on kaikki mitä tarvitsee. Piuha vaan väliin ja rokkaamaan.

MOKOMA on paras!!\,,/

Cannival Corpse and.

Suoraan kysymykseen suora vastaus. Moniko teistä pitää eläkeläisistä?

Kyllähän ne kärryjen kanssa puskevat ja jonoissa etuilevat mummot käyvät joskus perjantaisin ruokakaupan ruuhkassa hermoon, mutta ehkä se on heille sallittava. Siinä iässä alkaa olla jo kiire.

hyvä pojat, 11 pistettä buusterissa \o/

Paremminkin olisi voinut mennä, mutta kun iski nauhoitetun lähetyksen paniikki.

Miksi Marskilla on välillä hiukset sillai typerästi kiinni? Ainaki dvdeellä. Meinaan tuolla ylhäällä.

Mokoma.com goes Sillä silmällä? Hiukset kiinni on mukava ja viileä istua hikisessä bussissa.

Mitä se Annala ramppaa rovaniemellä jatkuvalla syötöllä? Tänäänkin kahvitteli tunnin verran paikallisessa kahvilassa. Ja ei ollu rohkeutta sanoa päivää.

Markon vapaa-ajan liikkeistä saat tietoa epätodennäköisimmin juuri tältä palstalta.

Kun tuutte sitten 24.5 Turkuun niin tuutteko sitten jakamaan nimmareit levykauppa X:sään? Äiti käski lähettää pikaset paranemiset Annalalle…

Terveiset menivät perille. Levykauppa X:n visiitistä ei ole ainakaan vielä ollut puhetta.

miks EI savua, stroboa eikä vätkettä?

Savu käy kurkkuun, strobo ja vätke hermoille. Äijät liikkuu, valot ei.

Morojensta ukot Helveti hyvän levyn ootte jälleen puskeneet ulos, parempaa saa taas etsiä. muuten jos soitatte tuola tampereella Valapaton ni ette viittis omistaa sitä miu exeukolle joka sielä teitä muka niin innoissaan on kahtomassa t. paskiainen lappeenrannasta

Heh, tuosta tulisi kyllä hyvä omistusspiikki: “Seuraava biisi on omistettu jonkun paskiaisen eksälle, joka on täällä meitä katsomassa muka niin innoissaan!”

Morientes.Mukava,että kaiken maailman kumihousurokkareiden joukostalöytyy rehellisiä,hieltä haisevia karvanaamoja.Keep on thrashin! Tämmösen hankin,onks vähän komee?! http://www.prsguitars.com/showcase/current/sestandardcamo.html

Se o hiano! Mokomastakin löytyy kaksi PRS:n onnellista omistajaa, joten ymmärrystä piisaa.

Millonka tulee uus kuvakimara 😀

Ehkä syksyllä, mikäli kimaran arvoista materiaalia on kertynyt.

Oletteko nyt AIVAN varmoja, että teitä ei ärsytä TIPPAAKAAN?

Ei tämä juttu ole ärsyttävä, vaan ainoastaan paska.

anteeksi, olen huono, mutta millanen helvetissä on grind-komppi?

Kuuntelepa Napalm Deathin kakkosalbumi From Enslavement to Obliteration. Eiköhän se siitä valkene.

Miltäs Jannelta ja Tuomolta tuntuu, ku HIFK pisti SaiPaa turpaan? Jee jee, HIFK Rox tai jottai muuta paskoo. Ja Flyers on NHL paras. Sit nähää kai Ruisrockis. Olis hauska kuulla KLK:n raskaimmat + Kuusaa ja Viholliset, Kasvot Kohti itaa, Minä Elän ja tietenki loppuhuipennus Takatalvi. Ja Markon daivaus. Siellä sitte!

SaiPa ei ole voittanut HIFKiä suurin piirtein ikinä, joten vanhoilla vitseillä tuostakin selvittiin. Katellaan Ruissalossa!

Kuka tekee lyriikat ja muut jutut ko. pändille? en jaksa löytää faktaa sivuilta…

Jos innostut bändistä oikein levynostajaksi asti, niin sieltä kansilehtisestähän nuo selviävät.

Jos jotaki kiinnostaa tieto, niin Seinäjoen anttilas on myynnis laulukunnaita mallia digipak… ja muuten… Monday morning apocalypse,aika hyvää paskaa!

Kiitos tietoiskusta.

——————————————–

4.4.2006

Eikö tuolle Lappeenrannan keikalle voi tosiaan tehdä mitään? Kurjaa, ku joutuu jäämään keikalta pois tuon ikärajan takia.

Majoitus ja ravitsemusliikkeellä on oikeus valita asiakkaansa liikeideansa mukaisesti (MaRaA 10 §). Yleisempiä kriteereitä ovat ikään ja pukeutumiseen liittyvät rajoitukset. Asiakkaiden valintaperusteet eivät saa olla syrjiviä ja perustua esim. rotuun, ihonväriin, kieleen, sukupuoliseen suuntautumiseen tai yhteiskunnallisiin mielipiteisiin (RL 11:9 §). – “Alkoholiasiat ravintolassa”, Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskuksen julkaisu 1.2.2006

Vai että tykkää Santtu lapsosista? 😉 T: lapsonen

Santtu vastaa: No tykkää ja tykkää. Sanotaan, että tulen toimeen niitten kanssa. Luulisin niin.

terve.nyt kun te olette iso ja mahtava ja ennen kaikkea rikas rokkibändi,niin ette te haluaisi ostaa mulle epiphonen thunderbird IV merkkistä/mallista bassoa?mielellään vasurimalli vielä.onkos santulla kokemuksia tästä bassosta?

Logiikkasi on kaiken järjen vastainen.

kuka teille tekee settilistat? vai teettekö yhessä ne?

Härski-Marski suunnittelee illan esityslistan. Muut viisastelevat ja valittavat.

Onnea Tuomolle rengastuksen johdosta (pisti vaan tuossa silmään)! Onks valssikin jo ihan valssattu?

Terveiset menivät perille.

Oli niin helppo älytesti, että pakko vastata. Sulla on tietenkin 3 kukkaa, 1 ruusu, 1 tulppaani ja 1 päivänkakkara. Saanko mä nyt syvää arvostusta?

Miksi?

Miksi teitte yhden tyttöjen biisin niin kuin uni saa tulla.Asuuko teissä kaikissa sisällänne pieni sisäinen tyttö.

Ei asu, mutta Suomessa asuu 2,5 miljoonaa naispuolista henkilöä.

Joutuuko ne miekkoset käymään “ihan oikeissa töissäkin”? (toki keikkalukin työstä käy, en minä sitä väheksy mutta…) niin, minkäs alan taitureita teistä löytyy? nimim. kysyvä ei tieltä eksy, kartan ja kompassin kera.

Ei kai kenekään ole Suomessa pakko käydä töissä. Sen verran hyvät sosiaaliturvaverkostot meillä täällä on. Mutta jos asuntolainaa meinaa lyhentää, niin ihan pelkällä tukanpyörityksellä se on aika vaikeata. Porukassa on sosiaalialan ja atk-alan ihmisiä, jotka käyvät töissä enempi vähempi epäsäännöllisesti.

Mitäs mieltä olette Rautiaiaen uudesta kokoonpanosta? Alexander Kuoppalan ja Jussi Lammen mukanaolo oli yllätys Oletteko Punaista viivaa kuulleeet tai Timon versiota Pohjoisen taivaan alla kappaleesta?

Niskalaukaus-hengessä mennään. Maustekaapista on tosin löytynyt suolan lisäksi myös pippuri.

Tuomo hyvä. Sinulla on nätit silmät. Ja niin miehekäs otsa. Ja olet muutenkin aikamoinen könsikäs. Rakkain terveisin: Jartsa turuust

Heitä Jartsa voltti.

rockcockissa nähdään! ärsyttää kun ei ikä vielä riitä baari keikkoihin niin eihän teitä nää kun pari kertaa vuodessa. soitatteko paljon kappaleita uudelta levyltä? toivon kuulevani lujaa tekoa biisin. mahtavan levyn ootte muuten tehny! kiitos!

Kiitos kiitoksista. Kevätkeikkojen setit ovat painottuneet uusiin biiseihin. Kassellaan kesällä mistä biiseistä jengi diiggaa eniten ja mitkä jäävät settiin.

Joku täällä aiemmin totesi että Ärräpää muistuttaisi SYL:in Shitstormia. Sama biisi tuli minullekin siitä mieleen heti ekalla kuuntelulla mutta kun sitten yritin hakemalla hakea yhtäläisyyksiä niin eih. Siinä on vain sama fiilis. Ja blast on fiilis. Ärräpää on kyllä suosikkini KLK:lla. Hieno biisi!

Sellaista se on.

Ärsyttääkö?

Ei.

tuosta kids top-20:stä sen verran vain että se on kyllä telkkarin historian kamalinta antia. Naisjuontaja on iha varmasti vetäny piristäviä ja ne lapset heiluu siellä ku pienet päättömät kanat.Vierailevat tähdet vaikuttavat ahdistuneilta sen kaiken keskellä. Ja se tulee lauantai aamuna, ja mie erehdyin katsomaan sitä, ja mie sain traumoja siitä.

No kenenkäs vika se nyt sitten oli?

MOKOMA buusteris HAHAHAHA HYVÄ VAA … TUOMO JA SEN ALENNUXET

Hienosti meni ensimmäinen päivä Buusterissa. Santun pythonitkin saivat ansionsa mukaisen huomion.

Jepu.

teissä on kyllä samaa näköä…

Hehän ovat kun kaksi Marjaa:

Kaksi Marjaa

onneksi olkoon.

Kiitos.

Nähdään kesällä Kivenlahtirockissa! MUAHAHA!

Jaa.

Mulla ei oo elämää…

Sitä on liikkeellä, erityisesti internet-porukoissa.

Voisitteko hei pistää tuohon urlin viereen sellasen pienen logon? Ois nimittäin hienon näkönen kirjanmerkeissä ja muutenki.

Tätä on nyt kysytty niin monta kertaa (1kpl) että laitetaan harkintaan.

Uppookos mokomille Raided Fist?

Ratsattu nyrkki? No mikä ettei!

Markon yhdennäköisyys Deadwoodin Docin kanssa on Hynysen keksimä juttu. Oli miten oli, niin kaikki he ovat viehkeitä karvaturreja.

Jokke perkele.

Ku teidän kiekkoseuraamisista o ny paljonki puhuttu ni kysellään noita NHL suosikkeja. Kuismalla lienee Flyers mut mites muut? Broadstreet Bullie

Kuisma ja Marko komppaavat Flyersejä: let’s go Fly-ers! Kuisma tykkää lisäksi Thrasherseitä ja Devilsistä, koska “niillä on niin ihqut nimet”. Tuomo ja Janne kannattavat SaiPaa. Santtu taas ei seuraa kiekkoa koska “se on liian pieni ja nopealiikkeinen”.

Miksi teidän uusin levy maksaa vähemmän kuin 2 ja 3 vuotta vanhat levyt? herättää ihmetystä

Kaupat tilasivat uutta levyä suurempia määriä, joten ne saivat jakelijaltamme paljousalennuksia.