ootteko tulossa aitoon kirkastusjuhlille? siis niinkun joskus?

Mistä helvetistä me se voitais tietää 😉

makkaraa sinapin vai ketsupin kanssa??

Sinapin 😉

Mikä on Markon kunto?

Mainio 😉

Nyt vikkelää heittää se väliijääny Kotkan keikka,tai tulee ikenille.

Vai että tulee ikenille. Se lienee perikotkalainen tapa selvittää ongelmatilanteet 😉

Tuo Santtu Hämäläinen näyttää kyllä ihan Jone Nikulalta tuossa etusivukuvassa. Ei mitään häpeilemistä. Nikula on komea mies.

Oha se varma 😉

“Se on sitä dynamiikkaa se. Mikkelissähän tötteröpäillä on ollut tapana vetää keskustaan eksyneitä rantakyläläisiä pitkätukkia turpaan. Vieläkö siellä on sama meininki?” No mitä vittua!?!? vejätte niitä saatanan tötteröpäitä käkättimeen saatana!

Ei uskalleta 😉

Toivosin erittäin paljon kuulevani Poltetun maan taktiikan Pakkahuoneella. Olisiko mitenkään mahdollista lisätä se biisilistaan torstaille. Sen lopun nostatus on vaan niin perkuleen komea! Kiitos! On muuten melkosta riffittelyä tuo Turhaan tänne tulleet biisi 120 päivää levyllä. Kuka lie nuo riffit tuohon säveltänyt?

Tarkista kansipaperista 😉

Mitä jos lääkäri määrää Mokomaa reseptillä, saako siitä Kela-korvauksen sitten apteekissa?

Vaikea sanoa 😉

Tercel. Olisiko mahdollista saada Mokoma Joensuuhun?Muuten Joensuu tulee treenikämpällenne, ja uskokaa minua, sitä te ette halua!Patistakaa keikkamyyjäänne!

Patistakaa keikkajärjestäjiänne 😉

Naisten housut! 😉

Niinpä 😉

Uni tullessansa toisi veljen mukanaan..

Niin siinä käy, ennemmin tai myöhemmin 😉

Ei juma mitkä festarit on tulossa kesällä – Puustock. Kaikki parhaudet lavalla mukaanlukien te, Stam1na, Diablo ja Rautiainen. Laitetaan sitten hilse lentämään kesemmällä.

Juu. Tukka ja perse pyörimään 😉

“Uutena” bändin kuuntelijana tahtoisin kovasti tietää soitatteko myös vanhojen levyjen biisejä keikoilla? Nopeana oppijana osaan jo uudenkin levyn biisien sanat melkein ulkoa mutta vanhoilla levyillä on enemmän “tyttömusaa”!:)Turun keikkaa odotellessa! Kasvissyönti on muuten jees eikä kannata katsoa McDonalds dokkaria!! Voi niitä kananpoikia…:(

Soitamme pääasiassa kolme uusimman levyn biisejä, toivottavasti tykkäät 😉

Ja tosta NHL:stä sen verran et Derek Boogaard on sen liigan paras pelaaja.

Oha se varma 😉

Silmäterä on mun nykyinen itkubiisi. Kiitos siitä.Muutenkin Kurimus on ihan tajuttoman hyvä levy!

Kiitos 😉

Tuli tälläinen mieleen että kesällä 2004 kävi Mokoma yhtyeen kitaristit auttamassa Kotiteollisuus yhtyettä heidän keikallaan. Että muistaako Herrat, mitkä nuo biisit olivat joissa kävivät soittamassa, kun itse en muista? (Minä Olen oli yksi, ja se löytyy näköjään kotiteollisuuden DVD:ltä mutta voisin melkein lyödä vetoa että Mokoman kitaristit olivat useammalla kuin yhden biisin verran mukana tuolla keikalla)

Kuisma ja Tuomo sekoilivat Saattoväki kappaleen. Tuomo tosiaan soitti Minä elän, eikun Minä olen -kappaleen 😉

vituttaa tää elämä

Samoin 😉

Paukutatteko tai huudatteko stam1nan uudella levyllä? Mitä mieltä ootte suomen euroviisu bändistä?

Tuomo möykkää yhdessä kertsissä 😉

Päivää, Olen Ilomantsin kyläpäällikkö Raimund Kasparshenko ja halusin tiedustella teiltä hra Kuisa mahdollisuutta alkaa opettaa kitaransoittoa pojalleni Kaspars Kasparshenkolle. Huomasin näet blogistanne, että teillä on taitoa soitella tätä jaloa soitinta. Itse soitin aikanaan kotona Ukrainassa Kiovan kansallisessa kaupunginkirjastojen bongorumpuseuran alakellarikonsertto-orkesterissa, joten itsellänikin on toki vankka kokemus musiikin alalta. On selvää, että kitara on jäänyt minulle hieman tuntemattomaksi instrumentiksi, joten en voi itse opettaa poikaani Kaspars Kasparshenkoa. Muistutan, että tavoitatte minut Ilomantsista, jossa työskentelen. Olen työskennellyt Ilomantsissa jo useita vuosia, sillä elinolosuhteet täällä ovat huomattavasti Ukrainaa suotuisammat. Ukrainassa toimin lähinnä polkkakenkiä valmistamassa tehtaassa liukuhihnalla kiinnittämässä polkkakenkien kantaosia polkkakengän perusosaan. No niin, pitemmittä puheitta voinkin nyt lopettaa tämän puhelun ja kiittää teitä hra Kuisma jo valmiiksi opetuksesta, jonka tuotatte toivottavasti kohtuullisen edullisesti pojalleni Kaspars Kasparshenkolle. Ystävällisin terveisin Ilomantsin kyläpäällikkö Raimund Kasparshenko.

Liian pitkä viesti, ei pysty lukemaan 😉

Marko perkele, myöhästyit eilisestä kokoontumisesta. Saatana ei tykkää. -stn

Oliko muka puhetta minä päivänä kello seitsemän 😉

Onkos tota The Machete -projektia ollu suunnitelmissa jatkaa vielä pitkään? Vai käykö siinä niin et se ikään kuin jää Mokoman jalkoihin tässä pikkuhiljaa ja hiipuu..? Olis vaan mahtava jos The Machete jatkais Regression -levyn linjaa tässä joskus vielä.

www.the-machete.com 😉

Onko teillä kellään lapsia?

Mitä se meille kuuluu 😉

mä tykkään santust. meidän pikkukylässämme on baari nimeltä santtu

Hauska sattuma. Santtuhan vois tulla vaikka sinne kaljalle 😉

Kukin taaplaa tyylillään. Mielestäni vaihteeksi mukava tehä tuon kaltaisia viteoita kuin Kuu saa valtansa auringolta… välillä on mukava nähä kun vaan on dokumentaarista taltiointia ennen keikkaa.

No tykkäsitkö sitten loppuvideosta, jossa on taltioituna tunnelmia itse keikasta? Entä miltä videon loppukohtaus tuntui, siinä kun esitetään peräti keikan jälkeisiä tapahtumia 😉

Tulukaahan tänne kuusamoon soittamaan! Teithän jo odotellaan! Ja sithen vielä alle k-18 keikka! Kiithän!

Jee 😉

Kuoleman laulu kunnaat on aivan mahtava levy! Kiitos siitä:) yhdessä lehti jutussa jouni hynynen kertoi,että kerran te,marko,etsitte sun kalliita silmälaseja koskesta? Hah.. Mitä mieltä ootte system of a downista?

Ugala bugala 😉

Niin, tuossa jo ihmiset hehkuttivat Rytmihäiriön kiinnittämistä Sakaralle, mutta pakko jankuttaa: helvetin kova veto! Tämä juttu on rehellistä ja mahtavaa työtä hevimusiikin eteen. Se että arvostetaan tekemistä ja asennetta enemmän kuin rahaa, on mielestäni hieno juttu. Voisin olettaa, että useampi bändi mielii Sakaralle – joukossa taatusti myös potentiaalisia myyntituotteita. EI: nyt vedetään grindiä ja gambinaa. Olette loistavia ihmisiä!

Sakara vastaa: Kiitos.

ompa paska keli… pari takatalveaki on jo saapunu.. 😀

Kyllä ottaa pattiin 😉

onko njut hjuwa fiilis??

No ei 😉

Onko Antti Tuisku ihQ?

Meiltäkö tätä piti kysyä 😉

Eiks vilkkuvat väri valot olis keikalla kivoja

Ehkä ne on jonkun mielestä kivoja. Paitsi jos on keikalla kultasepänliikkeessä, ja vilkkuvat valot ovat sinisiä 😉

Viimeiset 3 päivää olen elänyt Kiellän itseni -biisin c-osasta. Kiva soittaa sitä and.

Parhaus Maximus 😉

Joo.Mä olen tulossa kattomaan teitä pojat 28.4 perjantaina nosturiin ja haluan kysyä että onko se Rytmihäiriö teidän lämppärinä???

Siellähän ne, vesurit ja Gambina-pullot tanassa 😉

Järjestäkääpä nimmaritilaisuus sitten kun Poriin saavutte.

Kassellaan 😉

Uskallatteko jo paljastaa, että mihin mestaan Lahdessa tulette keikalle? Toivottavasti jonnekin muualle kuin Torveen, jotta alaikäisetkin pääsee(?)

Ei uskalleta 😉

te soitatte iham perkeleen lujaa ja hyvää musaa, mutta kauan ootte soittanu??

Keikasta riippuen 60-75 minuuttia 😉

OoTtE iHkUi!!!!111 Mä LoVeTaN tEiTä IhAn KyBäLlÄ<33

Joo. Pit men. Moikt 😉

onko unne “sportti” sormunen ollu Länsiharjun ala asteella?

Kiinnosti 😉

On se kyllä. Viskiannos naamaan ja kurimus soimaan niin prkl että tuli hyvä fiilis. Se on välillä pienestä kii. Homma on nousussa!

Alkoholi on Saatanan hieno juoma 😉

Hahaa! Ei Santtua kiinnostais lastenhoitajan pesti? Aina vois rauhallisin mielen lähteä illanviettoon, kun tietää että ei penskat uskalla väittää hoitosedälle vastaan.

Santtu vastaa: Miuta kiinnostaa paljon enemmän tällä haavaa oman närästyksen hoito, kuin anonyymien internet-surffareiden jälkikasvun kaitseminen.

MIKÄ IHMEEN RYTMIHÄIRIJÖ?!?

www.surmacore.com 😉

tehkääs poijjaat seuraavasta dvd:stä pari tuntia pidempi.joku 4-5 tuntia ois jees.siihen kato pari tuntia kovvaa keikka settiä ja toiset pari tuntia mäntteilyä.ja kaikkee muuta extrasälää.ja syksyks tai jouluks markkinoil,ni teille tulee rahaa että voi ostaa iskälle ja äiskälle joululahjoja.

Hieno idea, keksitkö itse vai auttoiko joku 😉