kuinka saa näkymään ton klk kuvan joka on tuolla osote rivillä kirjanmeerkkeihin, joissain kirjan merkeissä on tommonen kuva, vanhoilla stam1na sivuilla näky mut nyt ei enää.

Ei tiedetä. Jallu teki ton, mut se on veneessä eikä ehdi mesettää.

myydäänkö festareilla, niiko ruisrokissa, paitoja

Myydään toki. Paidat ovat olleet tilapäisesti loppu, mutta nyt niitä taas saa hetken aikaa.

Vittu! Kalajoella moshataan päät irti! Perjantaihin. \m/

Se on poijjaat semmonen homma että Kalajoella nähään, vaikka näytätte esiintyvän myöhään. mut osaatteko sanoa minkäslaista settiä tulee olemaa?? \,,/

Näin tehdään. Setti arvotaan ennen keikkaa. Toivottavasti näpit ei oo taas ihan kohmeessa.

Saanen kysyä mihin tarkoitukseen Kuisma käytät tuota DS-1:tä? Rectifiersäröt kun eivät taida olla paskimmat 😀

Kuisma vastaa: Polkaisen tuon liideissä/melodioissa jos muistan. Tulee komppisäröön verrattuna lisää sustainia, ja nuotit soi hienommin.

MOI MARKO! ja moi työ muutkin.. Sitä täs kyselisin markolta et mites sie ton laulamisen alotit ja mites harjoittelit? itteeni kiinnostais vähä toi laulu homma mut sitä pitäs kehittää kun musiikilliset ystäväni ovat sitä mieltä että “sama kuka laulaa mut sie(mie) et laula” niin mites marko oot äänesi hienot salat kaivanut esiin ja hieonut tuohon miehelliseen huippuun?

Marko vastaa: Mie kuulin samankaltaisia kommentteja soittotovereilta aiemmissa bändeissäni joissa soitin lähinnä kitaraa. Jos luotat itseesi ja ääneesi, niin älä välitä vastaväitteistä vaan laula. Vireisyyttä voi harjoitella kotona hissukseenkin kuuntelemalla hyviä laululevyjä ja laulamalla mukana. Jos on voimakas ääni ja pelkää kiusaavansa naapureita, niin voi kokeilla laulaa falsetissa, siinä ei toki äänenkäyttö varsinaisesti kehity, mutta vire kylläkin. Hyviä ja vaativia mukanahoilauslevyjä on ainakin kaikki Soundgardenin ja Alice In Chainsin levyt. Huutoa on sitten jo vaikeampi treenata, siihen tarvitset kyllä bändin ja bändikavereiden luottamuksen omasi lisäksi.

Tervehys arvoisat Mokomat! Täytyy kyllä kiittää tuosta Juvan keikasta. Mahtavaa oli. Ja pitistä aiankin kolmasosa koostu sulkavalaisista. Mutta sitten ihan kysymyksiäkin. Mites sie Marko oikein nuo kappaleen tekstit teet? Syntyykö ne mitenkin helposti, kun aika useat tekstit ovat niin monimerkityksisiä? Ja mistä sie haet inspiraatiota noihin teksteihin? Ja hyvä kesää teille. Heh, kiip oon räshin!

Marko vastaa: Elämä inspiroi. Ei ne tekstit kyllä helposti synny, mutta prosessi on niin monimutkainen, että en kyllä osaa sitä tässä nopeasti selittääkään.

laulaako Tuomo Stam1nan viisi laukausta päähän-biisin kertosäkeessä?

Oletko katsonut ostamasi Uudet kymmenen käskyä -levyn kansilehdestä? Tämäntyyppinen informaatio saatetaan painaa siihen vihkoseen joka löytyy aidon CD-levyn kansien välistä.

Saakohan noita Sakara Records t-paitoja jostain?

Mistä saisi Sakara records t-paitoja?

Mokoman keikoilta satunnaisesti.

Mite olis kalajoella seittemä sineti takana ko että sitä tuiskulassa viimeksi soittaneet!

No kattellaan!

Kun Harry Callahan latailisi vasta asettaan, Mustanaamio olisi jo huitaissut monta monituista kertaa. Kipinät vain lentelevät, kun pääkallosormus ja Callahanin pärstä kohtaavat.

(Lisäys edelliseen kysymykseen/kommenttiin: Toisaalta jos Mustanaamio hyökkäisi legendaarisen luontodokumentaristi sir David Attenboroughin kimppuun, jopa hän saattaisi hytistä kauhusta; sir David osaa puhua eläinten kieltä ja leijonain ja keihäsantilooppien edessä rohkeinkin mies värisee.)

Heh. Taidat olla oikeassa, voittaja on löytynyt!

Mitä se klikin kanssa soittaminen oikein tarkoittaa?

Tätä yksinkertaista mutta monimutkaista asiaa on selvitetty esimerkiksi täällä.

Eipä ole edelleenkään näkynyt paitakuvia missään…

Onpa vaikeata valita teidän paitoja, kun ei oo mitään kuvia.. kuvia SAATAAMA! imatra

Oletteko katsoneet mokoma.comin vasemmassa palstassa olevaa HERMOLLA osiota?

moikka. menen raumalle juhannuksena tekemään hennatatuointeja niin voinko tehdä hennalla teidän logoa ja jos jostain käsiini saan nimmarit niin niitä ihmisille. siksi kysyn ettei tule sanomista keneltäkään luvista.

Jos meillä olisi manageri, niin hän neuvottelisi kanssasi 20 prosentin suuruisen provision jokaisesta tekemästäsi Mokoma-logo tatuoinnista.

http://www.scooprock.fi/news.php teijät on merkattu esiintymääm ja tossa listassa ei oo mitään,öö??

Tuossa on listattu kesän keikat. Mokomalaisten mielestä kesä loppuu elokuussa.

annala ootsä teologii?? mitä sää ajattelet niinku kaikesta tosta uskonnnosta…lähinnä ristinuskosta?? uskotsä siihe?

Marko vastaa: En ole teologi. Ei uskontoon voi uskoa, mutta kyllä mie suhtaudun kaikkiin hyvin perusteltuihin elämänkatsomuksiin suopeasti. Kristinuskoonkin.

Oliko mokomat katsomassa provinssissa Alice In Chainsin keikkaa, tai koliseeko kyseinen bändi yleensäkään? Epäilytti esiintyminen ilman Laynea, mutta yllätyin positiivisesti.

Kivaa oli ja klassikkomateriaali toimi komeasti. Kuisma kävi avautumassa laulajalle myöhemmin baarissa että “you’re not Layne, but thanks for everything”. Jerry se vaan pelasi black jackia selvinpäin.

Marko, miten laululihat lämmitetään ennen karjuntakeikkaa?

Marko vastaa: Allekirjoittanut ei tee mitään, sen kus alkaa huutamaan.

Marko alkaako sulla koskaan valumaan verta nenästä ku siä laulat?

Marko vastaa: No ei. Alkaako siulla sitten? Jos näin käy, kannattaa miettiä mitä teet mahdollisesti väärin. Luultavasti kaiken.

Pitemmän aikaa on jo ihmettänyt isoa pollaa pieni asinimittäin Markon tatuointi vasemmassa(?) käsivarressa ja sen merkitys. Ne Kolme jänistä kolmiomuodostelmassa. Eli mitä ne tsymboloi? Jos Marko on ujo niin kerro edes liittykö se uskontoon/uskomuksiin?

Marko vastaa: Kuva-aihe on napattu jostain saksalaisesta kattofreskosta ja ne ovat ikäänkuin vastakappale oikean käden verikoirille. Jänikset on kivoja. Koirat ei.

Kuules marko,sanoit soundi lehdessä että biisi Tästä on hyvä jatkaa vie siut mielessäs jollekkin lenkkipolulle ruokolahdella. Onko mahdollista saada tietää missäpäin suurinpiirtein tämä lenkkipolku sijaitsee? En sitten tiedä että avautuuko biisi enää paremmin mutta kuitenkin,voisihan siellä käydä lenkillä 🙂 t.idiootti ruokolahdelta

Marko vastaa: Lenkkipolkuna toimi Härskiän saaren metsätie, enempää siun ei tarttee tietää.

Olis aika hauska jos tekisitte Avoin Hauta-EP:n. Sit siinä vois olla kans tuo ihana Uusi Aatami Uusi Eeva -kappale ja jotain muuta kivaa 🙂 Eiks olis hyvä idea? Se olis sit sellanen uus keräilykappale jota ihmiset ostais ihan hulluna.

Kassellaan.

Onko niitä hihamerkkejä tulossa keikoille taikka johonki nettikauppaan. Ei ollut provinssissa, jos on mitenkään mahdollista hankkikaa Qstockin keikalle niitä.

Festareilla on valitettavasti kaikista suppein valikoima krääsää myynnissä. Klubikeikoilla on Sakaran oma myyntipiste, ja siellä on mahdollisuus pitää esillä enemmän tavaraa.

Kiitän suuresti Provinssissa tarjoamastanne viihdykkeestä! Uskomaton keikka, vaikka järkkärit keikan puolivälistä eteenpäin pittiin puuttuivatkin syistä tuntemattomista. Kunhan kiltisti toisiamme vähän muksittiin, heh. Noh, työtäänhän ne. Mutta oli kyllä iskevä keikka. Huomas kunnolla kuinka isoks tää teidän homma on kasvanu. Ja antaa kasvaa vaan edelleen! Nummessa sitten vähintään yhtä kovaa! -J

voi pojat.provinssista selviydytty.. keikka oli taas mahtavuutta. takatalvi toimii ainavaan.laalaalaa.thänk juu.

Iso kiitos Provinssi keikasta! Loistavaa! Ja teistä kyllä näkee kilometrin päähän kuinka paljon nautitte tuosta soittamisesta. Ja se on hienoa se!

Oli kyllä torella mahtava keikka rovinssis:)..eturivis oli meleko tiivis tunnelma,järkkäri näki vissihi parahiksi kantaa tämän pikkuflikan pois eturivistä…mutta pakkohan sitä oli silti uuresta yrittää tunkia eturivihi:D..

Oli muuten hyvä keikka provinssissa. Komiasti otitte päälavan haltuun. Ärsytti vaan kun järkkärit eivät oikeen tykänneet pittimeiningeistä, niin vei hieman fiilistä. Mutta kyllhän siellä silti kovasti remuttiin. Oli muuten myös SYL kova!

“Karkeloi kansa ja kunnailla soi”. Muumeilta kylä voi oppia kaikkenlaista, nyt vasta hoksasin. Jotenkin tuo kunnaat -muoto kuulosti aluksi kummalliselta, mutta arkinen sanahan se vain olikin. Hyvin työ rovinssin hoiditte, kivaa oli! Näkyi stam1nankin pojat viihtyvän pitissä

Mitäs mieltä olitte soulflystä? Oma mielipide että oli kyllä helvetin kova vaikka joutuikin soittamaan sepulturan biisejä. se oli vähän koomista, mut juuri ne biisit yleisöön parhaiten kolahtikin…yllätys yllätys…ainakin bloody roots ja territory kun lähti niin meinas taju lähteä..Deftones taas oli ehkä lievä pettymys ja teihin verrattuna aika isokin! Eli veditte kyllä provinssin parhaan keikan! Kiitos siitä. PS.ei muuta kun odottelemaan provinssia 2007.

Hienosti täytitte päälavan perjantaina. Oon ylpeä teistä!

Seinäjoki kiittää ja kumartaa. Mahtava keikka Provinssis! Kaikki biisit tuli jotka halusin kuulla.

Keikka jää mieleen loppuelämäksemme. Että kiitos vaan itsellenne!

kiitos lutakon keikasta! seitsemän sinetin takana oli loistava veto. Ja santulla näytti olevan vielä timessäkin mukavata..

Kiitokset teille Lutakon keikasta! Oikealla linjalla ootto, että pitäkää se lippu korkialla aina. Hyvät kesän jatkot ja toivottavasti taas pian tavataan.

Suuret kiitokset Lutakon vedosta. Oli jo kolmas teidän keikka putkeen Lutakossa ja aina vaan paranee! Syvyys on vaiti biisistä jäi mieleen perhanan kova aloitus ja kertosäkeen huudot jotka kuulostivat kuin Marko olisi laulanut (muististani riippuen) joko “so, what’s up now?” tai “what’s up now?” mutta oletan kyllä että olet pitäytynyt kotoisammassa kielessä. Toivottavasti myö fanit kuullaan vielä sekin biisi levyltä!

Joo, oli mainio keikka lutakossa. Oli vähän liikaa hitaita biisejä tosin…

Oli taas kivaa! Hyvä mokoma, jee! “Seitsemän metrin päässä on freetime”!

KIITOS MOKOMA!! Oli aivan loistava keikka Lutakossa!!! Uusi Aatam,i uusi Eeva ja 7 sinetin takana toimi purkuleen hyvin ja setti oli muutenki erikoinen mutta mitä vielä, täyttä parhautta, vaikka KASVAN jäikin puuttumaan! *hehkutusta* Kiitos!

Lutakossa 15.6 oli aivan mahtava keikka! Te ootte parhaita!

Aika jyrkkä keikka Lutakossa, vaikkei varmasti loppuunmyyty ollutkaan. Mikä oli muuten sen “uuden” biisin nimi joka oli (oletettavasti) Ruhtiinalta jäänyt pois? Toimi helkutin hyvin livenä! Näkemisiin taas, joku Kurimus+Ruhtinas+H.E.L.L. spesiaali seuraavalla kerralla jeps?

Meinaakko Annala tosissas opetella aikusen naisen? ;D soitatte ens kerralla lätäkössä sitten encorena. ja kitosta keikasta. kivaa oli.

Kiitos Mokoma, oli perkeleen kova keikka eilen 15.6. Lutakossa. moshasin pääni irti ja nyt on niskoissa junttura ja pää sekaisin mutta silti: olette parasta!

Kiitos Lutakon keikasta kerrassaan mjahtava keikka!! Eturivissä hölmöiltiin, mutta meno oli kova ja laulu raikas! Kiitos vielä kerran.. T. Ziissi

Taas on syy pitää itseään hengissä sauraavaan keikkaan asti, jälleen hieno keikka Lutakossa. Kiitos. Miksi muuten ei ollut paitamyyntiä?

Kiitos, mukavaa oli koko porukalla! Uusi biisi oli nimeltään Syvyys on vaiti, ja sen kertosäkeessä lauletaan “Syvyys on vaiti”.

Toivoisin että seuraavalla kerralla kun suunnittelette uusia paitamalleja naiset saisivat v-aukkoiset paidat.

Pannaan harkintaan. Jos ne paidat ois muutenkin parempilaatuisisa, niin maksaisitko niistä esim 30 euroa?

Basisti käveli viinakaupan ohi.:D Eiks olluki hauska juttu, vai mitä, Santtu?

Rahaton basisti käveli viinakaupan ohi, ja sen sijaan joi kaverien viinat.

mikä perkeleen paita markolla oli tuolla lutakossa?

Ei pysty muistamaan.

MOROO! MEITSI SAI TUMPIN PLEKUN KAUHAJOEN KASINOLLA:> MUTTA KYMYSYS KOSKEE TUULIAJOJA… TE soitatte kumminki perjantaina sielä lappeenrannas niin minkälainen sydeemi se nyt näin yleensä on? kuullu että se olis niinku laivalla sielä vai mikä on meininki? oli muute mahtava keikka provinssis..Olin tuomon pu0lella eli katsomos oikeella ees melkee siinä mosbitis:> keep on rokin’

Pojat matkustavat laivalla, mutta keikat on ihan maankamaralla. Lappeenrannassa soitetaan Myllysaaressa.

Muistan kuulleeni aiemmin jonkinmoista huhua saattaisitte tehdä sellaisen hassun tempun, että julkaisisitte joitain KLK:sta ylijääneitä biisejä. Satoiko lunta vai näinkö lunta? Oletteko miettineet asiaa?

Mietitty on. Palataan asiaan.

Saattaapi olla aika kaukaa haettua, mutta aina voi koittaa. Eli siis olisikohan mitään roudaus- yms työtä tälläiselle nuorelle miehelle Mokoman parissa. Kiinnostaisi hirveästi päästä musiikin pariin töihin, edes jotenkin siihen liittyvään hommaan, kun olen itsekin aloitteleva muusikko. Terveisin, [yhteystiedot poistettu] PS. Saattoi tulla väärään paikkaan, mutta en oikein keksinyt mihin olisin lähettänyt tämän viestin 🙂

Mokoman road crew koostuu hyvistä ystävistä ja Suomen taitavimmista ammattilaisista. Jos kuulut jompaan kumpaan ryhmään, niin tiedät keneen ottaa yhteyttä.

Olisitteko niin ystävällisiä ja niin kivoja (ja mielistelyä voisi jatkaa loputtomiin), että kuuntelisitte meitä kuuntelijoita ja soittaisitte joitain oikeasti vanhemman tuotantonne kappaleita (kurimusta ei lasketa! ) nummirokissa. Kiittimoi.

Pistetään harkintaan. Mutta entäs jos joku hyvä biisi pitää jättää pois ja sit joku toinen suuttuu?

Minulla ei ole elämää. Olen omistanut elämäni näiden sivujen päivittäiseen tutkimiseen. Miettikääpä sitä. Kuluneen viikon aikana olen katsonut kuvakimarat lukemattomia kertoja uudelleen ja uudelleen. Ensin hieman nauratti, mut nyt vasta tajusin että teijän vitsit onkin aina samoja ja yhtä huonoja, tosin välillä eri sanankääntein. Ja naamatkin rumia.

Hauska yhteensattuma, sillä olemme itse tehneet saman havainnon. Tosin jo vuosia sitten.

H Y V Ä Ä K E S Ä Ä Ä Ä Ä Ä ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! 1

Kiitos!

Ja siitä lähtee! –> http://www.youtube.com/watch?v=ZkaU-ZG8_lM&search=Slayer%20download jonain päivänä mokoma tolla lavalla! ;D

Siitä on jo jonkun verran aikaa, kun Slayerin ukot ovat tunteneet kaikki faninsa etunimeltä.

Aiotteko tsekata Qstockissa Motörheadin?

Yritys on kova.

Yhtä vittua on tilata teidän paitaa.. Heivatkaa vittuun tuo vitun airon!! Stam1nalta meni jo 2 paitaa ja hattu vituiksi sen takia ja kohta menee teiltä?.. Ottakaa mallia Machetelta. lol?

Ikävä kuulla. Tilaa muualta jos Airon palvelu ei miellytä.

tiesittekö muuten että stam1nan uuden lätyn nimi tulee lauseesta “uudet kaken kiharat” ?

Ei muuten tule.

Diggaatteks Dr.Philiä?

Hyvin vaikea sanoa.

MENEE HERRMOT!!!!

Samoin. Kommentteja on niin paljon että ei jää aikaa perheelle.

Pitäisikö Suomen Maamme laulu vaihtaa Finlandiaan?

Finlandia olisi kyllä parempi biisi ja kaiken lisäksi suomalaisen säveltämä.

ANTEEKSI! Olen tutustunut yhtyeesenne “Kuoleman Laulukunnaat” – albumin ajoilla ja levyn lisäksi omistan DVD:n “Mäntit tien päällä”. Tässä törväiltyäni tiedon valtateillä mm. Mokoman sivuilla, olen oppinut, että kannatatte useiden suosimaa tekijäinoikeuslakia ( ei lyriikoita sivuilla ). Hienoa! Kiireistä ja muista laiskuuksista johtuen, en ole muita levyjä saanut hallintaani. Siis kollasin lyriikat laittomilta sivuita. Siitä olen siis pahoillani! Mutta en todellakaan siitä että Mokomaan tutustuin! SILKKAA JUHLAA! Aurinkoista kesää ja jaksamista, Anne

Sitä samaa sinulle, Anne.

Moro, tuotanoin, löysin tääl Göteboris yhen levykaupan jossa myytin teiän “Kurimus” ja “Tämän maailman ruhtinaan hovi”,levyt käytettyinä. Olin iha sanaton ku huomasin kans miten paljo ne makso, 29kr kpl! (melkeen 3e). Ostin ne semmosella kiireellä et en huomannukkaan et kurimus levyn takakansi oli aika fucked up, jostain syystä taitetty kahtia et siin on nyt sellanen ruma, ryppyinen viiva. Onks mahdollista, et jos lähettäisin takakannen jonnekki sinne, niin saisinko uuden? Ei mul muuta ollukkaan… Tuskas nähään!

Palauta levy liikkeeseen josta sen ostit ja vaadi uusi tuote tilalle.

Omistatteko te sen sakara recordsin? Tuli vaan semmonen kuva ku luin tota tuskan juttua teistä

Sakaraa pyörittävät Marko, Tuomo, Kuisma ja Janne.

Aattelin vaan tulla sanoon että mulla ei oo mitää asiaa teille! moi..

Moi.

Miten te soitatte noita teidän biisejä keikoilla? Lähinnä nummirokis.. Uusia? vanhoja? Soittakaa paljo TMRH ja kurimukselta

Uusia painottaen, mutta kuitenkaan vanhoja unohtamatta.

Irkkikalleriasta tänne eksyneinä päätimme avautua. Perjantai-ilta voi käydä tylsäksi, ja päässä voi alkaa vilistä mitä erilaisimpia ajatuksia,kuten täytettyjä kaloja… Jos niiq puhutaa sillee, iha niiq oikeest, nii minkä rotusii koirii työ olisitte? Ja kultanen keskikaljannoutaja ei oo sit mikää oikee vastaus. Ihq!11! Kiittäen vastauksestanne jo näin etukäteen, Jari

Nyt Jari tietokone kiinni ja ulos leikkimään!

“But what if everything that happened here, happened for a reason?”

Me not get it. Onko tämä jotain amerikkalaista tv-sarjafilosofiaa?

tehän soitatte Ruisrockissa: Hiljaissuuden julistajan, minä elän! ja säästä sanasi, eikö näin? ja muut hyvät biisit

Tuolta pohjalta!

Voiko olla mahdollista että bongasin annalan tampereen sokoksen kosmetiikkaosastolta? Kovasti oli ainakin miekkosen näköinen. Puolustukseksi mainittakoon, että hän liikkui viehättävän naishenkilön seurassa t. epätietoinen epatto vm.1979

Tai sitten se oli joku muu lippispäinen partaveikko.

Syökö Marko monta tupakkia päivässä, kun jaksaa kovasti huutaa hän? ROK!

Marko ei juo eikä polta. Lisäksi hän harrastaa lenkkeilyä ja menee aikaisin nukkumaan.

Myydäänkös sitte Rovaniemi Rockissa Mokoma krääsää? kuten paitoja..??

Emme osaa sanoa. Riippuu saadaanko paitalaatikot jotenkin sinne pohjoiseen. Lentokoneen käsimatkatavaroihin menee vaan kitarat ja pedaalit.

Hmm.. että punastuttaisko, jos aviomiehemme huutaisivat sohvalla poijut punaisina, hiki roiskuen? Sitä kokemusta köyhempänä on vaikea mennä sanomaan.

Ok.

tuomolle,mun jätkäkaveri ei halua mun kans naimisiin joten kysyn sulta et mennäänkö me,oot niin komea,heh,tv-blondi-77-

Ei Tuomo nyt ehdi, pitää rakentaa terassi mökille ja oha siinä vähä kaikenlaista.