Kyllä te jätkät veditte Kalajoen juhannuksen kovimman keikan! Sinne jäi ääni. Stam1na ja Mokoma samana päivänä ei tee hyvää äänelle, mutta mitä se haittaa. Iso kiitos!

Kiitos kaunis!

Kyllä joka jätkä pystyy rumpuja soittamaan mutta ryöstäppä pankki!

Sanoppa muuta.

No voihan perkele.. Ei sitten nähtykkään nummessa, vaikka kovasti tuli uhottua, että siellä nähtäisiin.. Meni tuo hypon keikka senverran pitkäksi eikä päässyt eturiviin änkeämähän. No, ehkä sitten ensi kerralla kun tulette Poriin keikkailemaan. -AJ

Ymmärrämme täysin. Kassellaan.

Kysyin tuossa taannoin siitä klikin käytöstä, ja olin todella otettu, kun olitte vaivautuneet laittamaan mulle aiheeseen liittyvän linkin. Laiskempi olis vaan sanonut, että mietippä ite. Onneksi työ tiedätte miten asiat hoidetaan! 🙂 Kiitosta.

Heh, kerrankin saatiin asiallisesta vastauksesta asiallinen palaute!

No santtu, oliko kokkolan kaupungintalon suihkulähteessä lämmin vesi? Käykääs kokkolas useemminki!

Santtu vastaa: Ei ollu ei. Siksipä en sinne mennytkään. Taisivat ihan muut urhot puljata siellä.

Näen kyllä että biisistä Avoin Hauta on kyselty jo, sehän ymmärrykseni mukaan on käännös biisistä “Open Casket” by “Death” of Chuck Schuldiner(R.I.P.) niin tuota kyselisin että voiskohan sitä änkee jollekkin sinkulle tai johkin että sen sais kun ei ole tallennetta tuosta biisistä itellä, omistan dvd:n, Tämän Maailman Ruhtinaan Hovin, Kuoleman Laulukunnaat ja Kurimuksen ja perkele tootta hyviä! kattomas olin myös Kauhajoen Kasinon avajaisissa, muisti pätkii, settiä en muista mutta keikkanne kyllä potki hyvin!!

Juuri tuota julkaisuasiaa on kyselty, ja vastaus on edelleen sama: emme ole saaneet Schuldinerin perikunnalta julkaisulupaa suomenkieliselle käännökselle.

HÄRMÄSTÄ PÄEWÖÖTÄ… SITÄ VAAN NOTTA TULOOKO TOSTA TEIRÄN UURESTA LEVYSTÄ MITÄÄN DVD MATERIAALI JOSKUSPI?? OLIS MAINIOTA. TEHKÄÄ LIVE LEVY!:o

Uutta materiaalia eletään parhaillaan. Asiat etenevät pikkuhiljaa.

halusin vaan kiittää teitä nummirockin keikasta.ootte aina vitun kovia livenä,oon nähnyt jo kolme kertaan puolen vuoden aikana enkä vieläkään oo kyllästynyt,miksi kyllästyisinkään koska teitä mielellään myös katselee,eiköhän tää kehuminen riitä tältä erää(hymyä)blondi-77-

Loistavaa settiä Nummessa!! Vaikka kerpeleen hyvin vedittekin, Kreator pisti auttamatta paremmaksi. ;] Mitä ite diggasitte?

Voi mahotonta, voi mahotonta. Meininki Nummirockissa oli jotain aivan loistava! Ja oltiin me keikan jälkeen kyllä aika huutokööri, kiitosta vaan kun jaksoitte tulla vielä takaisin morjestamaan. Reilua ja rehtiä toimintaa. Yar. Kiitos.

Suuret kiitokset hienosta lava esiintymisestä kauhajoen nummirockissa! Loistavaa, et seksi peksi tuli kans soittamaan! Cheers

Oli aika hyvin tunnelmaan sopiva alkunauha teillä Nummirockissa.

Poijjaathan veti Nummirockissa astetta tai paria kovemman keikan. Pitikös sitä Pekkeliä kouluttaa paljoki vai oliko se ihan itse oppinut soittamaan Kasvot kohti itää?

KIITOS MOKOMA! Aaah, että teidän keikka nummes oli taas niin mahtava! Mutta tuntu kuin olisitte vetäneet puolen tunnnin keikan. Vaikka sitä ette tehneet. Fiilis oli mahtava. Huudettua tuli taas keikalla, ja myös sen jälkeen hetken aikaa, ja ääntä rääkättyä. Sehän kuuluu asiaan. Niin että kiitos, ja pakkahuoneella tavataan ellei jo tuskassa. eturivin pääkallolipun ja rumpukapulansaanut Ylpeä omistaja

Kiitos itsellenne. Keikka meni taas kategoriaan “ikimuistoiset”. Lisää tarinaa päiväkirjassa, kunhan ehdimme keikkailemiselta koneen ääreen.

Ketä ovat tyypit Pahaa verta videolla, ja miten juuri he valikoituivat videolle? Tyylikäs video muuten, kuten sakaran videot yleensäkin!

Tyypit ovat meidän kavereita, niiden kavereita ja niiden kavereita.

milo tuutte lutakkoo seuraavan kerran :'(

Pidetään nyt muutaman viikon tauko ettei ihan housebandiksi leimaannuta.

Minkäs takia jätkät ei Pellava rockiin saavu musisoimaan, riittikö viime kesäinen? Piste i:n päälle jos teiät sais viä paikalle, vaikka taitaapa tuo Hauntedkin hyvin sen rässiosaston hoitaa..

Ei sitä nyt joka vuosi jokapaikassa voi soittaa. Menee maku sekä soittajilta että yleisöltä.

Meijän äiti sanoi et te näytätte epäsiisteiltä turjakkeilta.

Äitille terveisiä, oikeassa on.

Onko Valtavan Kääpiön levyt mitenkään harvinaisia? Onko keräilyarvoa? Vai tuhlasinko divarissa 7e turhaan ostaessani Mekanon? Yritin googletella ja aika niukkaa oli tiedon tulva, ja siitäkin kaikki taisi olla negatiivista. Huuto.netissä on myynnissä halpaan hintaan monenlaista VK-levyä, muttei kauppapuheessa mainita “Mokoma-rumpali Janne Hyrkästä”. Mikseivät Mokoma-fanit innolla keräile jäsenten vanhojen bändien tuotantoa faniegoaan kohottaakseen? Niin en kyllä itekään pahemmin tuosta Mekanosta pitänyt, vaikka tykkään Shakirastakin. Ei sillä, että Valtava Kääpiö olisi verrattavissa Shakiraan. Muistaako Janne vielä, miksei levyn kansilehdykässä ole sanoituksia? Kuitenkin lyriikat tuntuu sellaisilta, jotka iskisivät runotyttöihin ja muihin lyriikkoja arvostaviin.

Janne vastaa: Eipä nuo VK-levyt taida mitenkään hirveän harvinaisia/arvokkaita olla. Mekanoa myytiin aikoinaan kuitenkin joitain tuhansia ja nyt niitä sitten putkahtelee divareissa silloin tällöin vastaan. ‘Meidän välissä’ ep saattaa olla vähän harvinaisempi ilmestys, on myöskin bändin paras tuotos. Syytä sanojen poisjättämiseen Mekanolta en muista. Varmaan joku “hieno” taiteellinen ratkaisu.

Soittakaahan Silmäterä Rovaniemirockissa, olkaa niin ystävällisiä. Kiitos! 😉

Katsotaan.

En tiedä miksi, mutta oli pakko tulla sanomaan tämä: Kaikella kunnioituksella Hessua kohtaan, mutta teidän DVD:tä kattoes tulee tunne että Mokomasta tuli oikea Mokoma vasta kun Santtu liittyi mukaan. Jollakin lailla Santtu on mulle Mokoman ilmentymä vaikka tuorein jäsen onkin. Että silleen. Ei Mokomaa ilman Santtua. Sori. Jatkakaa.

Terveiset menevät perille.

Marko: Katoin orkesteri-kohdasta että Celtic Frostin uusin on siellä. Mihin suuntaan ovat kääntäneet musiikkia, onko se jotain aivan uutta vai meneekö se tuonne Mega Therion-puolelle? Legenda bändi muuten!

Marko vastaa: Jotain aivan muuta.

“mikä perkeleen paita markolla oli tuolla lutakossa?” No Nihilistinhän se tais olla, höppänä.

Marko vastaa: Nii. Kaikkihan nyt Nihilistin tietää.

Annala! Mitä pidät kenties onnistuneimpana tai parhaana omista lyriikoista. Itse sitä mieltä että Nämä kolme ovat yhtä -tekstin veroista ei näe paljoa missään

Marko vastaa: Itse pidän kovasti Itken silmät päästäni -lyriikasta, sillä se onnistuu soimaan sointuvasti vaikkei kertosäkeessä ole loppusointua lainkaan. Se on itselleni siis raikkaan progressiivinen.

Mitäs mokomat tykkäs Kreatorista Nummirockissa? Ainakin Markon ja Kuisman näin miksauskopin edustalla tarkkailemassa Saksan poikien louhintaa.

Kreator meni sarjaan “nyt on tuokin legenda nähty livenä”.

Ei saamari mikä keikka Kalajoella! KIITOS!

Ole hyvä.

Hei vaan. Mie tykästyin kans noihin Kuoleman Laulukunnaan kitara soundeihin ja siksi haluaisin tietää että mitä virettä käytätte kyseisellä levyllä? Ja tohon Viisi Laukausta Päähän asiaan kysyisin vielä, että missä kohdassa se Tuomo oikeen laulaa ku sitä ei oikeen tunnista sielt. Hynysen kyllä

Tuomo vastaa: Ekassa kertsissähän mie. Pre choruksessa mörisen paria oktaavia alempaa kuin Hyrde. Kersissä mennään unisonossa.

taisitte olla 23.6 Hirvaskankaalla? katoin teitä oikeen pitkään et perkele ketä noi on ku sakaran paita yhel päällä, mutta en sitten tajunnu tulla juttelee 🙁

Olitte kuulemma Hirvaskangas Essolla jussiaattona päiväsaikaan?

näin teiät vähän aikaa sitte hirvaskankaan essolla. en kuitenkaa viittiny tulla nykimään hihasta..

Heh, palautteen määrästä päätellen Hirvaskankaan Essolla vedetty “keikka” oli suositumpi kun Himoksen tai Kalajoen Juhannusfestivaaleilla vedetty keikka.

Jätkät kokkolan yössä sekoilemassa! Vitun siistiä silti 😀 olin messissä! tuskassa vedätte sit vitun kovan keikan!

Sekoilemassa ja sekoilemassa. Piti tulla ulos iltakaljalle kun Kalajoen myöhäisen soittoajan takia Kokkolan baarit olivat jo kiinni.

Kiitos hienosta Lutakon keikasta! Mietin, että lähdenkö sinne ollenkaan mutta kyllä kannatti. Kappaleet olivat kevään kiertueesta vaihtuneet tarpeeksi ja vaikka tupa ei aivan täysi ollutkaan niin jätkät veti keikan täysillä ja sai minut vakuuttuneeksi, että teidän bändi vetää kaikki keikat sata lasissa vaikka väkeä ei jossain niin paljoa oiskaan! Tuomon taustamölinätkin menivät jotenkin ja meininki oli koko keikan ajan katossa! Kiitos ja nähdään Tuskassa ja toivottavasti Lutakossakin vielä mahdollisimman pian!

Aivan mahtava keikka (ja varsinkin setti) Lutakossa 15.6! Täytyy ihailla teidän asennetta vetää noita keikkoja. Porukkaa nyt ei ollut ihan huikeasti, ja seuraavan päivän Provinssikin ehkä jo oli mielessä, mutta 110 lasissa veditte. Ja näinhän se pitää mennäkkin! Telluksen paras bändi…

Kiitos vaan teillekin.

Hittolainen, onkos Marskilla tatuointi päässä? Tossa oikean ohimon kohdalla tukan alla näkyi joku mystistä ihotaideteosta muistuttava, mielenkiintoa herättävä viiva!

Taitaa siinä joku kuva korvan yläpuolella olla.

kettuku tää juhannus on perseestä -_-‘

Eipä.

Pojat perkele. Kun nyt on niin että tohkeissani rovinssissa ekan piisin aikana rynnätessäni pittiin hukkasin sinne puhelimeni. Ja tästä suivaantuneena haluaisinkin tietää että mikä perkeleen mokoma sen söi!?! Alku vaikutti lupaavalta, mutta sitte loppu meni kontatessa pitkin kenttää, kukko kuitenki pärähti, joten ilta oli kutakuinkin balanssissa.

Irtoesineet ja pitti on huono yhdistelmä. Hyvä että sait käännettyä homman voitoksi.

Miks työ mäntit ette soita Tuuliajolla kiertueen Joensuun pysäkillä? Juuri ainoa pysäkki jonne ittelläni olisi mahdollisuus päästä, ja te ette soita siellä. No, kai TikTak kelepoo teiän sijasta, onhan Tiktak kuitenkin aika rok.

Tiktak on paras mahdollinen korvike.

Mitenkäs te jouduitte Nummirockiin inferno-lavalle? Eikö ex-listaykköselle löytynyt tilaa päälavalta?

Saimme valita aikaisen päälavaslotin ja myöhäisen sivulavaslotin välillä. Tykkäsimme enemmän jälkimmäisestä vaihtoehdosta.

Mitäs meinasitte tehä juhannuksena? Vai juua viinaa?

Viinanjuonti jäi Juhannuksena hävettävän vähälle myöhäisten soittoaikojen takia. Keikkaa pitää odotella selvin päin ja ei sitä sit enää aamulla jaksa, baaritkin on jo kiinni.

No heips. Eikö olisi vähän kiva juttu jos Mokomalla olisi myynnissä sellaisia hihattomia Mokoma-paitoja tytöille. Onko tällaista ehdotusta mahdollista ottaa edes harkintaan ja huikata siitä tietoa eteenpäin jollekkin paidansuunnittelija-ihmiselle? ei tässä tämän kummempaa. Railakasta Juhannusta 🙂

Mustakin v-aukkoiset naisten paidat olis ehdottomasti hienompia kuin iänikuiset o-aukkoiset. Ja kyllä, olisin valmis maksamaan sellaisesta myös enemmän.

Vastasitte kysymykseen uusista naisten V-aukkoisista paitamalleista: “Jos ne paidat ois muutenkin parempilaatuisisa, niin maksaisitko niistä esim 30 euroa?” Minä vastaan: maksaisin.

Sakara vastaa: Kiitos tyttärille asiakaspalautteesta. Pistetään korvan taakse.

Annala, Hynynen, Nygård ja Varis päättivät kilpailla siitä, kuka on kovin saunoja. Ensimmäisenä luovutti Varis, koska humppasi niin kovaa että tipahti lauteilta ja mursi kätensä. Sitten lähti Nygård, koska saunassa ei soinut hevi. Sitten lähti Hynynen, koska saunassa ei ollut viinaa. Annala istui yksin lauteilla useita tunteja, kunnes päätti laittaa kiukaan lämpenemään.

Oiva analyysi.

Oivoi… Kiitos Miitrille nimmareista näin mokoman kautta. Se vaan nauratti eniten kun kaveri luuli Miitriä Sm3tanan Hyrdeksi… Onneks ei kysyny sen tyhmempiä kun että ottaako päähän kirjottaa nimmareita. 😀

Ok.

Miten muuten tuo Rajapyykki vilimi on oikein tehty? Ettekai te nyt saatana oikeasti ole notkunu kahden kepin nokassa? Ja jos se sitten on niin kuvattu niin monta kertaa kukanenkin kaatui. Marko ainakin kerran. Settiin väsynyttä atlasta sitten!

Rajapyykin kuvaaminen oli yhtä helvettiä. Temosen Tuukka (terveisiä vaan!) kävelytti meitä noiden puujalkojen nokassa vuorokauden ympäri, ja pakko myöntää että kaatuilu alkoi loppupeleissä vituttamaan toden teolla. Varsinkin kitara sylissä kaatuminen puolestatoista metristä kivikkoon on kermaperserokkarille rankkaa puuhaa. Kaikenlaista sitä ihminen joutuu tekotaiteellisen paskan eteen tekemään.