Moi! Tuli divarista bongattua Mind Riotin Inferno Gogo ja ihan triviatietona kiinnostaisi tietää lieköhän kyseinen levy harvinainenkin tänäpäivänä?

Tuomo vastaa: Godhead -levymerkki ajettiin alas juuri Infernon julkaisun kynnyksellä, joten levyä ei myyty tai markkinoitu käytännössä ollenkaan. Tänne kotimaahan niitä tilattiin aikanaan muutamia satoja, joten kohtalaisen harvinainen levy on kyseessä. Tässä tapauksessa harvinaisuus ei taida kuitenkaan näkyä hinnassa.

Millos olis Mokotabsille tulossa Kuoleman Laulukunnaat tabseja? Googlettaessa löysin vain kolmeen KL biisiin tabsit. Olis mahtavaa päästä soittelemaan maailman toiseksi parhaan (paras on Strapping Young Ladin levy City) levyn biisejä!

Meillä ei ole tabien kanssa mitään tekoa. Nopean vilkaisun perusteella näyttää kuitenkin siltä, että foorumin puolelta löytyy aika läjä KLK:n tabeja.

http://www.mokoma.com/tuomo/temp/tuomon_pop.mp3 Huh mitäs helvettiä? Kiva renkutus.

Tuomo vastaa: Kyseessä oli lähes 10 vuotta vanha ralli, jolle ei ymmärrettävästi ole löytynyt mitään käyttöä. Eikä sen oikeastaan pitänyt julkisesta interenetistäkään löytyä. No, aivan sama.

meinas kyllä rovaniemellä kyseinen kengän heittäjä saada selkään mutta oli liian kaukana minusta.. miten poijiilla meni keikka kesä?

Keikkakesä on raportoitu vähän turhankin tarkkaan päiväkirjan puolelle. Mutta äkkiähän se meni, kiitos kysymästä.

Tuli tuossa vähän siskon kanssa väittelyä Kasvot kohti itää biisistä. Siispä Marko: Kertooko biisi intiaaneista (Haudatkaa sydämeni wounded kneehen?)

Marko vastaa: Ei kerro. Kumpi voitti?

Kiertue lähenee loppuaan,itkettääkö?

Äh, kohti uusia seikkailuja.

Mitäs mieltä Marko oli Chuck Schuldinerin kuolemasta? R.I.P Chuck.

Marko vastaa: Samaa mieltä kuin Rytmihäiriö: Ihmisiä kuolee.

Jes mulla on tänään keikka! Aukustissa soitatte sitte säästä sanasi tai tulee turpiin \,,/

Siehän varsinainen neuvottelija olet.

JUst want to say that you are one of the best bands in your genre. Hope you will get more well known also outside Finland. Claudia, Holland

Thanks, Claudia.

Tykkäsköhän se Lemin poika siitä Ministryn soittelusta? Päiväkirjaa luettu.. Miust se oli aika kesyä menoa, kyl työ olitte parempii.

Janne vastaa: Kyllä mie siitä diiggailin, luulisin näin.

Oliko Hra Annala Tsekissä männä viikolla? Ihan kuin olisin bongannut miehen Prahan kentällä. Tai sit se oli joku muu…

Marko vastaa: Tai sit se oli joku muu.

Marko = Leijona Kuisma = Pantteri Tuomo = Kultakala Santtu = Tiikeri ja Janne = Munapää!!!!!Aika osuvat, vai kuinka?

Osui, mutta ei uponnut.

Mitä voi tehdä, jos mummot katsovat kadulta pahasti, kun Mokoma ja muu korvaorgastinen musiikki pauhaa avoimesta ikkunasta kaiken kansan kuuluviin? nm. Hyvin kiltti

Parempi huudattaa stereoita sisällä kuin pyöriä kaduilla mummojen potkittavana.

Kuisma aka Juanes näkyi käyttävän Ankkarockissa peruukkia, sillä Iltalehden kuvissa näytti olevan lyhyt tukka.

Ja naamaria.

Onkohan Marko nähnyt tätä: http://media.stadia.fi/%7E0302104/kullipukun/Rockhuorapiirrustaa19.jpg

Marko vastaa: Chewbaccahan on v***u paras!

Vittuako vastaatte kaikkien kysymyksiin, jos ei kiinnosta, taikka kommentteihin. (Tätä ei tarvi julkasta)ps. Tämä on kysy- palsta on mennyt alaspäin siitä, mitä se on ollut pari vuotta sitten, vai mitä? Mietikkääpä nyt siellä bussissa, että voisko vähä petrata tätä hommaa. yst. terv. Petra

Piti julkaista. Olemme pohtineet julkaisupolitiikkaa keikkabussissa useaankin otteeseen. Täydelliseen yhteisymmärrykseen emme ole toimituksellisesta linjasta päässeet, mutta näin mennään tällä hetkellä. Vastaamme lähes kaikkiin viesteihin, olivatpa ne sisällöltään minkälaisia hyvänsä. Asialliseen kysymykseen vastaamme parhaan kykymme mukaan, sisällöttömään kommenttiin taas saa yleensä sisällöttömän vastauksen.

terve!olisi kiva tietää mitä kappaleessa uni saa tulla tarkoitetaan?toivottavasti vastaisitte nopeasti koska aijattelimme soittaa tuon biisin hyväntekeväisyys konsertissa ja pitäisi tietää sopiiko se sinne!kiitos etukäteen!

Marko vastaa: No tämän kerran selittelen: kertojaminä on elämänsä ehtoota elävä immeinen ja alkaa olla jo valmis kuolemaan. Unta on keskiajalla kuvailtu kuoleman pikkuveljenä. Aukeaisko loput kielikuvat omin avuin?

vetääkö UNHOLY ALLIANCE mokoman miekkosia kattoon slayeria marraskuussa?jos ei ni moshaan teijänki puolesta.\,,/

Hyge käy yleensä kaikilla keikoilla ja ostaa kaikki levyt, joten eiköhän se ole tuonnekin menossa.

Oon lukenu nää kaikki ‘kysyttyä’ systeemit ny varmaan x500 kertaa. Pitäskö hankkia elämä?

No miltä susta itsestäs tuntuu?

Kattelin tossa tota Mäntit tien päällä (on muuten w*ttu paras) ja rupesin miettimään; Mihin helvattiin työ laitatte noi vanhat taustalakanat/kankaat/liput? kun ainakin 2 erilaista olen nähny?

Tällä hetkellä käytössä oleva taustakangas on järjestyksessä toinen. Edellinen puhkihäpäisty rätti pyörii jossain treenikämpän nurkassa.

Kysyn tyhmän kysymyksen; Viittaako Valapatto- kappale avioliittoon ja avioeroon?

Marko vastaa: Vala se on vihkivalakin, mutta perinteisesti valapatoksi on kutsuttu sellaista persoonaa, joka on rikkonut oikeudessa vannomansa valan. Biisin tekstissä viitataan tosin parisuhteeseen, joten pidä tuo oma näkemyksesi.

Paras lääke krapulaan

Krapula täytyy kärsiä, jotta oppii olemaan.

öö miksi työ laitatto joka vastauksenne perään vähintään pisteen? ! ja ? sun muut on normaaleja mutta piste loppuun on alkeellista

Tämä on ehkä paras viesti koskaan.

No miltä tuntuu, olisko vuonna 2007 jo mahdollisesti uutta albumia tarjolla?

Mahdoton sanoa. Täytyy ensin vetäytyä puoleksi vuodeksi tahoillemme täyttämään takkia ja pöytälaatikkoa. Keväämmällä olemme viisaampia asian suhteen.

marko, olisitko ystävällinen ja kertoisit mistä löydän ohjeet noihin mainitsemiisi sienimakaroonilaatikkoihin ym. kun uusi tyttöystävä kasvissyöjä ja ite elänyt aina lihalla niin ei suju oikein kasvisruuan kokkaus muuten ku munakkaassa tai keittämällä tai grillaamal niitä. ja joskus olisi kuulemma kiva jos sille kokkaisin:)

Marko vastaa: Syökö tyttöystäväsi maitotuotteita? Teet lootan ihan normimakaronilaatikon ohjeen mukaan muuten, mutta jauhelihan sijaan ruskistat siitakesieniä, maustat ranskalaisella sipulikeitolla (Knorrissa ei ole liivatetta) ja viskot mustaa koskenlaskijaa sekaan.

Marko, olet mun idoli. Se, että oot kovis heviäijä yms. ja silti hyväkäytöksinen, sekä vielä helvetin hyvä sanoittaja – tekee suuren vaikutuksen!

Terveiset kovikselle heviäijälle menivät perille.

tämmönen teoreettinen kysymys. jos nyt jotenkin kävis niin, että Hyrkkään Janne telois ittensä lopullisesti soittokunnottomaksi, ja olisitte rumpalia vailla. Niin. Teillä ois muutama vaihtoehto rumpaleita, kaikki hyviä soittaan ja muutenki hyviä tyyppejä. Ja jos paras vaihtoehto nyt sattus olemaan joku muijarumpali, mite ois, epäilisittekö ottaa naisrumpalin riveihinne?

Meille kelpaa vain Hyge, miehenä tai naisena.