onko teillä aina niin hauskaa yhdessä miltä näyttää?

Vaikea sanoa. Miltä se sitten näyttää?

Tuli teiän keikkoja muutama tässä kesällä nähtyä, kohta taas nährään, hyvin työ vedätte! Mut olihan miul kysyttävääkin. Eli minkäs kokosia noi teiän paidat on, ku mietin tilaisinko s vai m kokosta, eli minkäslaisille ihmisille paidat on suunnattu? Olipahan taas selitetty mut kai työ tajuatte.

Tajutaan kyllä. Normaalit t-paidat ovat Fruit of the Loomin Value-Weight malleja, joita 90% suomalaisten bändien paidoista taitaa olla. Eli jos itseltäsi ei moista vaatetta vielä löydy, niin joltain kaveriltasi varmasti löytyy ja pääset testaamaan.

No trade with death, No trade with arms, Dispense the war, Learn from the past Ausgebombt!! Eli miten pojille iskee legendaarinen Sodom!!?

Saksarässi ei kuulu ykkössuosikkeihimme, ja Sodom oli/on vielä kaiken lisäksi kyseisen skenen kakkosketjussa.

Mitäs tykkäätte the hauntedista?? takatalvi on paras /,,/

The Haunted taas on esikuva sieltä tuoreemmasta päästä.

jos koittaa firefoxilla avata noita yläreunan linkkejä uuteen tabiin, niin ei niistä toimi kaikki.

Seittimestari vastaa: Yritin tajuta mutta en onnistunut pyrkimyksissäni. Eli voitko selittää tarkemmin?

Ootko Marko koskaan miettiny kuinka kilttejä Tuomo, Kuisma, Santtu on. Sie pyydät et pysäytetää ni nehä pysäyttää. Janneki melkee mut päättää sit tokal kerral leikkii riden kans. Voi elämä

On se Marko miettinyt. Välillä se on miettinyt jotain ihan päinvastaista.

Kiitosta vaan, kiitos! olipas mukavata soitantaan teiltä aukustissa. paras mahdollinen lopetus kesälle, mokoma ja stam1na. viimeksi pitissä katos puhelin, nyt aukes silmäkulma 😀 rankkaa tämä elämä. hyvää jatkoa jos ei oma riitä, toivottavasti taas pian jatkoa seuraa.

Oli hyvä keikka aukustissa! Oliko tuomo kylmää vettä?

Mitäs pojat piti Aukustin meiningistä? Porukkaa olis saanu olla enemmän ainakin omasta mielestäni

kiitos mokomalle hyvästä keikasta aukustissa!!! ja kiitos nimmareista myös… millainen oli teidän mielestä aukusti keikka?

Tiukille veti nähdä teijät tänä kesänä, mutta hurautimpa Tampereelta Jalasjärvelle ja asia oli korjattu. Ette pettäneet taaskaan. Hyvä veto. Kiitokset siitä. Itte festarit oli aikas “söpöt”, mutta ihan ok menothan niistäkin synty.

Kiitoksia Aukustista! Aattelin että jos haluisitte muutaman kuvan mitä räpsin em. keikalta nii voisin lähetellä jos jostai sais osottee mihkä lähetellä… sähköpostilla tai jollai varmaa vois mutta ei täällä oo(vai onko?) teiän osotteita…

Kiitos kaikille paikallaolleille. Meillä oli mukavat kesän peijaiset! Kuvia voi lähettää Seittimestarille.

Kiitoksia kesän keikoista! Erittäin hyviä muistoja jäi. Tulee aina hymy korviin asti kun kuuntelee keikalla kuultuja biisejä. Viisi keikkaa näin kevään ja kesän aikana ja vaikee nostaa yhtään ylitse muiden. Olihan se provinssin päälavan keikka kuitenkin mahtava kesän aloitus. Myös tammerfestin pakkahuoneen keikka oli soundin puolesta mahtavuutta ja yleisön fiilis oli juuri sitä parasta. Ei muuta kuin hyvät kesän (ja ehkä jo syksyn) jatkot! Kiitos!

Kiitos itsellesi! Kesä 2006 oli uramme paras, monessakin mielessä.

Tainnu hieman samat kysymykset hajottamaan? Pyydänpä anteeksi jos tätä on jo kysytty, mutta olen liian laiska katselemaan tuota googlea ( tuli hieman liian monta linkkia ja ainoassakaan ei sanalla mainittu kyseistä asiaa )… Eli siis ajattelin kysästä, että onko Mokomalla olemassa hihattomia T-paitoja myynnissä? miulla on nyt näitä huppareita ja tavallisia T-paitoja mutta hihattomia en ole onnistunut toistaiseksi bongaamaan… Jos niitä ei ole vielä myynnissä laittakaa toki korvan taakse, mutta jos niitä löytyy niin mistä?

Ääh, kivaahan tämä on. Hihattomia oli myynnissä pari vuotta sitten, mutta ei se mikään hittituote ollut. Otetaan asia kuitenkin taas harkintaan.

Kiitos mahtavasta musiikistanne.sairastan vakavaa tautia, ja olen saanut tsemppiä raivokkaasta musiikistanne ja loistavista sanoituksista.milloin taas keikkaa turkuun päin?harmittaa niin paljon, kun en dbtl:ään päässyt tilanteen vuoksi.

Osaatteko vieläkään sanoa mitään siitä EP julkaisusta?

Teette keikkoja ensi kesänä tai muuten hakkaan markoa ja hygeä kanaruoalla 🙁

Olenko käsittänyt oikein, että Mokoma jää kesän festarivetojen jälkeen puolen vuoden breikille???

miten on?tuleeko Teiltä jouluksi jotain spesiaalia levyn/dvd:n yms muodossa mokoman 10-vuotis juhlan vuoksi?vai joudunko vetäämään vain kännit ja kuunnella teijän jo ilmestyneet levyt läpi?nii ja kattoa sen dvd:n taas kerran läpi.ehkä puhaltaa pari ilmapalloa seuraksi. 🙂

Malttakaa tovi. Tiedotamme jatkosuunnitelmista, kunhan saadaan muutama asia vielä selvitettyä.

Seurasitteko pojat ralleja?

Ei tullut seurattua. Meiltä puuttui sananmuunnoksista hauskin, eli Rallipassi.

Heitä homo voltti. Millanen on homovoltti? AHAHAHAAHHAHA!!!!

Keksitkö ihan itse vai auttoiko joku?

Kiitti hyvästä keikasta Ankassa! Ärsytti vain kun kitarat oli ripoteltu todella kauas stereokuvaan. Keskellä lavaa kuului molemmat ok, mutta pikkaisen sivuun mentäessä toinen hävisi Korson kuumuuteen. Eipä mulla muuta. -Jukka

Kiitos kommentista. Paras soundi on edelleen miksauspöydän luona, jonne PA suuntaa parhaimman stereokuvan. Muualla se on sitten vähän mitä sattuu.

Tuomo ja Kuisma voittaa nää helposti, lol http://www.youtube.com/watch?v=tqYjqyHnVNs

Kuisma vastaa: Myönnämme tappiomme. Häviämme noille veikkosille 100-0, kunnes paremmuutta ruvetaan mittaamaan kilogrammoilla tai senttimetreillä.

Onkos se nyt sitten keikkakesä takanapäin??:)

Taitaa se olla. Pääsisköhän Stam1nan roudariksi vielä muutamalle keikalle?

Onko kitara lyömäsoitin?

Onhan se.

1. Tuomo ja Marko menivät mustikkaan. Tuomo keräsi sankollisen ja Marko puoli sankollista. 2. Miksi basisti meni paniikkiin pankkiautomaatilla? Hän tarvitsi käteistä, mutta oli unohtanut pankkikortin tunnusluvun. 3. Marko Annala käveli Alkon ohi. 4. Poutahaukat halusivat uuden solistin. Tanssiyhtye Marko Annala & Poutahaukat ei kuitenkaan saanut suosiota.

Huumorin tekeminen kannattaa jättää ammattilaisille.

Ensinnäkin Marko, mie ihailen siuu niin paljo. Sie teet sellasia lyriikoita jotka kenen tahansa muun suussa (paitti hyrden) kuulostais helvetin kornilta. Sen lisäks sie oot absolutisti ja kaikis haastatteluis mitä oon lukenu ihailuni on vain noussut sinua kohtaan. Sitte viel sellast et kuka teistä tunnustaa tehneensä teidän hienoimman kitara soolon eli siis säästä sanasi kappaleen soolon. Työ ootte kaikki tosi ihanii

Kiitos kauniista sanoistasi. Säästiksen soolo on Kuisman käsialaa.

Voisitteko soittaa Pimeydenliitto biisiä tulevilla keikoilla?

No kassellaan. Treenasimme viime talvena kappaleen nimeltä Pimeyden liiton loppu, jossa oli yhdistetty Pimeyden liitto ja Liiton loppu. Siitä tuli tiivistämisestä huolimatta kymmenminuuttinen jurnutus, eikä se taas toimisi keikkatilanteessa.

Miksei keikoilla vedetä itken silmät päästäni rallia? Vai onko rakkaus elämä muuttunut positiivisempaan suuntaan ettei enään löydy tarvetta? Sain muuten selville rovaniemeläisen kengän heittäjän. Ei kuulemma tarkoittanut mutta vituttaahan se silti..

Settilista rakennetaan Egotripin ohjeiden mukaisesti “fiiliksen mukaan”. Noiden pidempien kappaleiden kanssa on vaan se ongelma, että festariseteissä ei ole tilaa liki kuusiminuuttiselle “fiilistelylle”. Pidemmillä klubikeikoilla taas on, ja keväällähän tuota vedettiin liki kaikilla keikoilla.

Örh, eikö noita Kukko paitoja enää saa miesten mallisia kun airon musiikissakin oli vain girlie kokoa?

Niitä on tulossa lisää jollain toivottavasti pikaisella aikataululla.

eiku… eiku mitä mun piti mennä? eiku… hetki… STUFFIPASSEJA! viis… onks sulla sen numeroo? EI! mitä mun piti tehä? STUFFIPAS…! Jesss…

Rytkönen itse, oletan?

Minäpä minä. Ja sie myös.

Jes.

ei tunnu olevan paljon uutisoitavaa teillä. viiimeksi 8.5. levykauppa X:n keikka.

miksei tuu uusia uutisia

Seittimestari vastaa: Mokoma.comissa on ollut sama vika kun kaikissa medioissa: kesällä ei tapahdu mitään ja uutisoitavaa ei ole. Se ero mokoma.comilla ja vakavasti otettavilla uutismedioilla on, että jälkimmäisten pitää kuitenkin uutisoida jotain, jotta lukijamäärät saadaan pidettyä siedettävinä ja mainoksia saadaan kaupaksi. Tästä johtuen eksyneet valaat, sammakoista ennustajat, epämääräiset sukellusvenehavainnot ja sen semmoiset pääsevät etusivulle asti. Mutta kohta Mokoma-leiristä on taas jotain oikeata uutisoitavaa, odottakaapas vaan.

Mitkä kaksi biisiä skippasitte tuuliajoilla ???

Noni! Mitäs ne oli ne biisit jotka jäi soittamatta Tuuliajolla? Kyllä se Kuismaki veti hyvin, vaikka välillä näytti vähän ns. kismittävän. Oliko se nyt niin että tekniikka pettää aina? Millon muuten ootte vaihtaneet SISO:t Mesa Boogieen?

mitähän oli ne pari biisiä mitä ei soitettu lappeenrannassa?

Hellvetin hyvää menoa oli Lappeenrannassa, MUTTA setti jäi yllättävän lyhyeksi(n.40 min), olis kaivannu paljon enemmän´kunnon jytinää vielä! Eihän se taukokaan ollu ku jotain 5 min korkeintaan, Stam1na soitti sen täyden tuunnin,joten missä vika? Koko illan ehdottomasti paras oli Mokoma ja Stam1na jo muutenkin, vaikkei nyt Kt ja Cmx päässy edes lauteille…! Koska ois seuraava yhteiskeikka lemin äijien kanssa ja missä?

Terve! Kiitos Tuuliajolla-festarin keikasta vaikka se ei ihan putkeen järjestäjien osalta mennytkään. Mutta silti teidän keikka oli mieletön, tunnelmaa oli pirusti kun yleisö lauloi jokaisessa biisissä mukana, kennel-merkkiä näytettiin ja pitti pyöri. Itselläkin meni ääni käheäksi. Thanks jätkät, oli kivaa. -Andreas Alavireinen

hyvä veto lappeenrannassa vaikka ne sähköt temppuilikin.

Soititte hyvän keikan myllysaaressa mut ne vitun sähköviat teki koko hommasta paskan. Markol ei oikee ääni kuulunu ku porukka osaa näköjään paremmin hoilata kuin itse Marko! \../

KIITOS Lappeenrannan keikasta 😀 hyvin meni vaikka sähköt skettuili ja vade retron uudet sanotukset oli uskomattomat, no melkein siihen tilanteeseen sopivat almoust. Mutta enivei, pirunkova live bändi ootte!

Ärsyttääkö tuuliajon huonot järjestelyt? Mut onneks saitte setit loppuun asti vedettyä. Ääni meni mut haittaako tuo.

Kiitos terveisistä! Homma meni munille ja olemme pahoillamme niin pettyneen yleisön kun stressaantuneiden järjestäjien puolesta. Mokoman setistä jäi puuttumaan sekoilun ja sähellyksen takia jotkut pari biisiä, mutta soitetaan ne sitten joskus toiste.

Mitä mieltä olette Kauhajoen NummiRockista? – Kauhajoki city Mokoma fan –

Mukavat bileet, hyvä leirintäalue.

Mie tykkään teist

Samoin.

Harrastattekste punkan särmäystä?Ruudut kohilleen PERKELE!!!

Hajoa aamuihis, mortti.

Voisitten kuvata ja laittaa tänne semmoset kamojen esittely viedot. mm. YUP:n sivuilta löytyy moiset

Kappas. Hyvä idea, eikä edes puoskarien uran ensimmäinen. Ei olisi uskonut että on näinkin mielenkiintoista katsoa kun miehet esittelevät vehkeitänsä.

Paljon on tällä pienellä ihmisellä kysymyksiä mielessä… 1.ootteko Tuuliajon jälkeen milloin Lappeenrantaan tulossa tärykalvoja rankaisemaan ku en sinne pääse autokoulun takia 🙁 2.liittyykö tuohon Kasvot kohti itää – kappaleeseen kristillistä tematiikkaa, meinaan ku ihmisethän haudattiin/haudataan silleen että niil on kasvot kohti nousevaa aurinkoa aka itää jos ne joskus nousee istumaan 3.Silmäterä on aivan ihana! ja sillä saa vielä naisiakin… mut ootteko työ ihan oikeesti niin herkkiä? ja muuten…Teinpähän tässä taannoin peliliikkeen ja pidin teistä ysin arvoisen esitelmän USKONNON tunnilla.You may consider yourselves owned! tulipahan avauduttua…

Marko vastaa: Hautaustapa kasvot kohti nousevaa aurinkoa on vanhempaa perua kuin kristinusko, mutta samasta toivon ajatuksestahan kappaleessa todellakin on kyse. Ja onnea hyvästä arvosanasta. Seuraavaksi esitelmä meistä liikunnan tunnilla?

Arvoisa Janne Hyrkäs. Saanen kysyä että: Mitkä Aclhemyn pellit teillä oli siinä vanhassa setissä? Ystävällisin terveisin Hra. Potkukelkka

Janne vastaa: Arvoisa James. Pellit olivat Alchemyn Rock – ja Medium-sarjojen sekoitus.

Kysymys Markolle: Mitä ajattelet ensimmäisenä kun bändissä on kaksi vokalistia? No kuitenkaan tuohon et vastaa rehellisesti, niin mitäpä olet mieltä kahden laulajan käytöstä?

Marko vastaa: Ollaan vaihteeksi rehellisiä: kaksi laulajaa on perseestä.

Olen itsekkin “laulaja” rässi yhtyeessä (alottelija vasta, että voiko marko neuvoa miten saisin samanlaisen puhtaan ja epäpuhtaan rajalla olevan lauluäänen? Marko on meinaan meitsin idoli sekä laulajana ja sanoittajana. Jollei tuohon järkevää vastausta saa niin kiitän jokatapauksessa 🙂 ps: olen ymmärtänyt ton and jutun ku laitetaan perään, tarkottaako se sitä että kun joissain murteis sanotaan mä kans = mä ja?

Marko vastaa: En tiedä miten sellaisen äänen saa, olen niin perin vähän perehtynyt tekniikkaan ja ajelen ennemminkin tuurilla. And-veikkauksesi on hyvä.

Miul ei varsinaisesti asiaa ollu, mut sanon vaa et ootte hyvännäköisiä miehiä kaikki tyynni.Aamen.

Miten niin miehiä?

Mites menee? Elättekö selibaatissa kiertueen aikana??

Missä? Kyllä me kotona eletään tai sitten hotellissa.

Eikä muuten ollut eka kerta!

Eikö? Räpeltämisestä päätellen olisi voinut hyvinkin luulla että olisi ollut.

Jee jee vaan ittelles Kuisma!

Kuisma vastaa: Pistä vielä vähän jäitä, kiitos.

Mites se Tuomon kitara hajos? Heitti irstaita ihmisiä sillä vai 😛

Tuomo vastaa: Hihnalukon ruuvi katkesi rungon sisään ihan normaalissa soittotilanteessa. Tai mikä nyt kenellekin on normaali.

“Mitä mieltä olette Opeth-nimisestä bändistä?” “-Opeth on iha viti paras.” Näin sanovat stam1nan miekkoset. No joko teitä mokomia Opeth nappaa? Näittekö heidän vetoaan esim. Tuskassa tai muussa festivaalitapahtumassa? Vaikka tuossahan teistä joku mainitsi että ei se “suoritushevi” tjsp. ole lähimpänä teidän mielimosaiikkia. Kiitos ja anteeksi.

Opethille on annettu mahdollisuus, mutta vielä eivät ole onnistuneet pääsemään ihon alle. Tylsänä on meidän porukoissa musiikkiansa pidetty. Mutta me olemmekin tyhmiä. Ja keskittymishäiriöisiä. Opethille kuitenkin kiitos, kun veivät Kuisman Ankkarockista kotiin nukkumaan. Se oli inhimillisesti tehty.

Vieläkö se Santtu sitä olutta juo kulinaristisena nautintona?

Santtu vastaa: Ei ku mie syön poroja. Enkä ees kahvin poroja.

Marski on niin symppis kun lateli makaroonilootan ohjeita tiskiin että! On se vaan eri veikkonen. 🙂

Ajattele, tuosta vaan!

Kyllä toi teidän DVD rokkaa 😀 kesällä tuli katseltua se mukavissa tunnelmissa neljästi ja silti se keep on rässing. Kyllä santtu on ehdottomasti kulinarestein tyyppi!! 😀

Ehdottomasti. Hortonomistein and.

Tässä lukion toista luokkaa alottelen ja musiikin kurssin kirjan ostin. Kirjasta löytyi teidän Uni saa tulla ralli, olimpahan yllämystynyt!

Kyllähän se aluksi vähän hurjalta idealta tuntui, mutta mikä ettei.

Kuulkaas jäbät, olen pohtinu että ku te nyt kierrätte bussissa suomee minkä kerkiätte, ja ootte pakostakin jatkuvasti useita vuorokausia putkeen kimpassa, ni miten toi meininki voi olla jätkien kesken välillä tulehtumatta ja menemättä lyömiseksi? Ja jos menee lyömiseksi niin mr. kuisma vetää varmana muita nokkiin:)

Ei me mitään tapella. Korkeintaan mökötetään muutama minuutti, jos ehditään. Sitäpaitsi meidän tappelemista ei kyllä voisi lyömiseksi sanoa parhaalla tahdollakaan. Kirkumista ja hiuksista repimistä se olisi, jos jotain.

tuomo ja santtu ei helvetti että massikka oli wittu parsa siel pellavas! thanksit nimikirjotuksista! ja näkeekö äijiä slayerin keikalla marraskuussa? itellä on lippu! \,,/

olisit santtu ottanu pellavarockissa saikkosesta mallia ja tullu pittiin pistämään jalalla koreasti

Terveiset menivät perille. Laittakaa vaan seuraavan kerran oikean bändin osoitteeseen, kiitos.

Hyge on hassu mies.

Pitää muuten paikkansa.

Olinko vika?

Olit.