Olettepas helewetin kovan EP:n lykänny markkinoille!! \m/

You guys rock! We guys don’t. I make sweet love to your music everyday 🙂 Perkele!

Voi perkele että äijien uus ep on niin perkeleen kova \,,/ ei voi käsittää… ja avoin hauta kruunaa vielä kaiken. hyvä ukot!

Ja perkele että viholliset on kova!

Huh ja hei pojat, ettepä onnistuneet pettämään minua tälläkään kertaa. EP potkii ja lujaa niinkuin pitääkin. “En elä talven yli” -veisu vei tätä miestä jo ensikuuntelulla, muista sitten puhumattakaan. Liekö suunnitteilla kansitaiteen aiheisia paitoja muuten? Ja niin, 9.11 Työnkulmalla nähdään!

“Kuu saa valtansa auringolta” olisi pitänyt korvata ehdottomasti “en elä talven yli”-kappaleella laulukunnaat albumilla. Samaa asia (ainakin pääpiirteittäin) kerrotaan molemmissa biiseissä mutta “en elä talven yli” on synkempi ja kaikinpuolin parempi kipale (imho). Kuusaa ei jotenkin sovi tuohon kokonaisuuteen. On liian kevyt/kaunis verrattuna muihin levyn (tavalla tai toisella) rujoihin biiseihin. Olisi musiikillisesti sattunut yhteen myös albumin toisen hitaan eli “itken silmät päästäni” kanssa. P.s EP on rautaa. Yllättävän kovia biisejä on “hylätty”.

Törkeän kova tää uus EP, kiitos. Ja komein Mokoma-kansitaide ikinä. Nosturiin sitten!

Hehe, on se EP kova levy, itte olin menossa hankkimaan mut sitten muistin että rytmiksen uus levy on tullut! Päätin sitte jättää sen EP:n ensi viikkoon, kaverilta sen kyllä lainasin ja pidin kovasti. ;>

Sirppi on helvetin hyvä biisi, jos ymmärtää! Kiitos siitä, tulee tarpeeseen!

Loistava EP oli pakko kävelllä paikalliseen musakauppaan paukkupakkasella (-2). Perkele että jytää taas kerran. Sanotukset sattu elämäntilanteeseen ja tästä tuli kyllä henk.kohtasin levyni! “miksi tämä kaikki osakseni sallittiin.”

Nyt kun viides vuodenaika koitti, on pakko päästä kehumaan; hullun hyvää sovitusta koko kiekkonen täynnä! Erikseen täytyy vielä mainita, että Markon ulosanti (laulu, sekä Avoimen haudan sanat) on aivan uskomatonta!

Pitää kyllä sanoo että kuisma on helevetin hyvä säveltäjä! Melkeinpä kaikki teidän parhaat biisit ovat kuisman käsialaa. EP on parhautta!

Ei se kansivihkon virhe minuu haitannu, EP antoi kyllä audiotarjonnallaan turpaan ja kunnolla. Kiits!

Kyllä tuo Viides vuodenaika iski. Kiitos! Lutakossa nähdään! Marko, muistatko tytön jolle annoit nimmarin jonka kirjoitit kulmakynällä kuittiin?

En elä talven yli… Melko hienon biisin olette taas vääntäneet. Kiitos.

syvyys on vaiti on parhautta ettäs tiiätte saatana! ja siks saaattte soittaa sen sakara tourilla lahessa! eiks nii! ja santtu sul ihana tukka

Kiitoksia uuden EP:n En elä talven yli-biisistä. Sai mitä kovemmankin naisen kyyneliin. Aij perkeles että mä rakastan teitä.

Perhana uusi EP toimii. Mukava sekoitus hieman vanhaa ja uutta Mokomaa. Death coveri kuulostaa todella hyvältä, murhaavat alkubasarit. Toivottavasti soitatte kyseisen kipaleen Jyväskylässä.

Uusi ep kuulostaa tosi hyvältä! Kuopiossa nähhään, poijjaat!

kiitos pojat loistavasta ep:stä. ihan timanttia kokonaisuudessaan. ja hintakin oli mielestäni halpa. hieno meininki teillä. (pakko on mainita sekin, että että pistitte sitten ison miehen itkemään en elä talven yli -sanoilla levykaupasta kotiin kävellessä. sanat osuivat, vaikkakin ihan erilaiseen elämäntilanteeseen. helpotti, itkeminen siis. kiitos)

Kiitoksia Viidennestä vuodenajasta! Sirppi on yksi hienoimmista ralleistanne, toivottavasti kuuluu Sakara Tourin settilistalle. Kiitos!

Moro äijät! Kuuntelin tossa äsken teijän viides vuodenaika EP:een läpi ja täytynee todeta että sehän on taas kerran PARHAUTTA!

EP on aivan loistava :O

olin melko yllättyny popittaessani tota teidän ep:tä. Tulee enemmän TMRH:n aikanen tuotanto kuin KLK:n, mikä on minun mielestäni vain parempi asia.

Kyllähän tää Viides vuodenaika on yksinkertasesti kova levy. Tosin vähän pelottaa toi, kun koko ajan tulee enemmän death metal -vaikutteita, niin ei kai seuraava täyspitkä tule olemaan puhdasta death metalia. Nyt jätätte ne death metal -levyt rauhaan hetkeksi. Mutta kiitos hyvästä EP:stä.

Viides Vuodenaika on aivan loistava. Kansitaidekin on niin juhlaa. Kiitos Mokoma, jälleen kerran.

Nyt on teikien ep kuunneltu läpi semmonen 10 kertaa. Ei voi muutakun kuunnella uudelleen ja uudelleen. Kyllä sanattomaksi vetää tämmöset viisut… Jatkakaahan mokomat samaan malliin ja Oulussa kova keikka. Tsemiä. Ainiin, ja en kyllä teidän koverista näin hyvää oottanut mutta mikäs siinä. 🙂 AVOOIN HAUTAA!

VOI EPELIT TE TEITTE SEN TAAS! kiitos.

ootte muuten kovia biisejä menny tekemään \,,/ rautaa tää uus EP. komeat kannet ja kaikki! jätkät on äijiä! 😀

Voe perkele! Viides vuodenaika on ihan infernaalisen loistava! Syvyys on vaiti, sirppi ja en elä talven yli(tippa tuli silmään) on ihan parhautta 🙂 Avoin hauta sekä viholliset on taas taattua tavaraa jo ennen kuuntelua. Onnitteluni onnistuneesta EP:stä!

Ostinpa tässä Viidennen vuodenajan. Kyllä kannatti. Pitäkää hymyt yllä.

Voi perkele pojat!!!!Te teitte sen taas…olen sanaton…kiitos upeasta EP:stä..

Kiitos uudesta ep:stä! Biisit iskevät todella hyvin, avoin hauta ja vihollisetkin kuulostavat enemmän ”uudelta” mokomalta. Tätä lisää, Oulussa nähdään!

JUMANKEKKA TE OLETTE TEHNYT VALLANKUMOUKSELLISEN EP:N!!!! KIITOS SIITÄ!!

Just tuli EP postissa. Kiitoksia! Loistavaa!!

Kiitos, ystävät!

Tehän nyt ootte näitä levymoguleita ni kertokaahan tyhmälle: Jos mää nyt ostan jonkun levyn, ni mistä kummasta mää sen nyt sitten erotan että onko se levy eka painos vai joku uusinta kierros?

Kirjoihinhan painos merkitään, mutta levyihin ei ole totuttu näin tekemään. Eli ei niitä mistään koodista erota. Valveutunut kuluttaja voi joskus huomata, että ensimmäinen painos voi olla tavalla tai toisella “Limited Edition”, tai että uusintajulkaisussa voi olla bonus-kappaleita. Sitten pakkaa sekoittaa vielä se, että samasta levystä voi olla eri versioita eri markkina-alueille, ja joskus eri levy-yhtiö on voinut julkaista saman levyn, jolloin ainakin kannen tiedot ovat vaihtuneet. Tähän asiaan perehtyminen on oma taiteenlajinsa.

Onko se ESP parempi ko Jackson? jos molemmat olis tarjonnu samantyyppistä sponssidiiliä, kumman olisitte ottanu?

Jacksonista on niin vähän kokemusta että vaikea sanoa.

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=40059633 Tällanen räpsähti silmille nettihuutokauppaa selatessa – onkohan joku promopaita vai painaako joku rättejä äitinsä kellarissa ja tekee pisnestä teidän nimellä..? Hannujasampokarpo asialle. -snitch-

Kyseessä on kampanjapaita, joka jaettiin KLK:n julkaisuviikolla levykauppojen työntekijöille työvaatteeksi.

Älkää jätkät soittako Takatalvea ja Haudan Takaa-veisua Lutakossa, jookosta 😀 Ne on kuultu jo ihan tarpeeks monasti… Pelé

Eipä vissiin.

Siis minä vuonna tarkalleen ootte syntyneet?

Kuka milloinkin. Kaikki olemme jo kolmenkympin ja kuoleman välissä. Marski on seniori ja Tuomo juniori.

Näin unta, jossa soititte mökkimme kuistilla. Kuljimme samaan aikaan siinä metsässä ystäväni kanssa pyöräilyshortsit ja Sakara-paidat päällämme. Yhtäkkiä meidän pitikin tulla lavalle sheikkaamaan jostain kumman syystä. Laatumusiikki vaihtui johonkin helvetin Black Eyed Peasiin ja Annalakin mielissään siinä persettänsä hetkutteli. Olen muutaman kerran nauranut ajatukselle. Teatrialla nähdään.

“En enää näe unia.” – Jouni Hynynen

Kyllä on äijien musa muuttuna ku vertaa vaikka Ranka-biisiä johonki Valapattoon.

Kehitys kehittyy.

Mäen ainakaa vaiha sitäkansivihkoo! Mulle jää harvinaisuus! 😀

Oikein!

Laitoin koko …In Vice:n osoitteeseen www.mikseri.net/charged Tervemenoa. -o.k-

No niin mukulat! Ei muuta kun sinne sitten kuuntelemaan ja mallia ottamaan.

Voisitteko valaista minuu vähän tarkemmin että millä TMRH:n bassosundi on saatu aikaan, sekun on nimittäin w*ttu paras! SISO:ahan siinä käytettiin ainenki? Suuret kiitokset jo etukäteen.

Saundi on yhdistelmä SISOa, SansAmpin Bass Driver DI-boksia ja raskaskätistä plektralouhintaa.

Kuinka paksua kielisettiä Kuisma ja Tuomo käyttää, kun kitara laitetaan D-vireeseen?

Kitarisojen kielisetti on .010-.052.

Onko liikaa pyydetty, aivan liikaa vaadittu, että laittaisitte markkinoille uusintapainoksen KURIMUS LP:stä? On näemmä mennyt kaupaksi, kun ei sitä tahdo mistään löytää.Itsehän keräilen etupäässä 80-luvun heavymeteliä, nimenomaan vinyylinä, mutta kaikkea muutakin on tullut ko. formaatissa hankittua. Kokoelman kruunaisi tuo kyseinen LP.

LP:tä löytyy mm. klikkaamalla päävalikon kauppalinkkiä tai kysymällä paikalliselta levykauppiaalta. LP:tä on siis edelleen varastossa.

Satuimpa Markon TOP-5 listalta huomaamaan tuon NHL:än, niin pakko kysyy että onkos Marko jääkiekko miehiä?

Marski on kova poika seuraamaan jääkiekkoa. Taitaa keikkua Sportingnews.comin fantasiakiekossa tällä hetkellä top-20:n tietämillä. Kuisma on vasta kolmassadas. Tuomo ei oo vielä ehtinyt pelaamaan, kun se on mukamas niin kiireinen.

Montako tatuointia Markolla on?

Marko vastaa: Itse en kyllä laske niitä kappaleissa vaan mietin missä ruumiinosissa miulla niitä on, mutta pikaisesti laskettuna noita näyttäs olevan kahdeksan.

Mitäs mieltä ootte Cradle of Filthistä ja niitten uudesta kiekosta? (jos ootte levyä kuullut). Ps. Viides Vuodenaika on jotain aivan mahtava, loistava valopilkku tähän syksyn keskelle. Suurkiitos teille siitä!

Wilska kertoi hauskan tarinan kuinka Nick Barker roikutti Dani Filthiä jaloista hotellin ikkunasta. Muuten bändi on jäänyt mokomalaisten keskuudessa vaille huomiota.

ootteko muuten huomannut, että syvyys on vaiti:n lyriikat on vähän väärin siellä vihossa.. kai te olette.. miksi es kirjotin tänne.. 😀 älkää julkaisko.. 😀

Mitä siellä kansivihkossa sitten pitäisi olla?

En tiedä ehtiikö tämä enää mukaan ja korjataanko sitä, mutta kansivihkosessa on sisällöllinenkin virhe. Viholliset -biisin sanoissa on lauma kanoja vaikka pitäisi kaiketi olla parvi kanoja.

Tuosta Viides Vuodenaika EP:stä haluaisin kysyä, että onko ensimmäisen painoksen vika se, että sivujen vasemmista reunoista puuttuu valkoisista kohdista kuvat keltaisen palkin vierestä? Lisäksi haluaisin tietää viallisten kansien vaihtamisesta, että pitääkö vialliset kannet palauttaa, vai saako ne pitää? EP ylitti odotukset, kun tarjonta oli yllättävän monipuolista sisältäen vanhojen Valun ja 120 päivää kaltaisia vetoja. Ainut pettymys oli oikeastaan Viholliset, koska odotin kokonaan uutta sävellystä, tästä huolimatta erittäin laadukas ja hintansa väärti levy. Kiitos ja kumarrus.

No joo. Kyllä kansivihkosessa onki vähän kummallisia juttuja kun tarkasti kattoo.

Kuvailetteko jossain vaiheessa, miten kannet ovat muka virheelliset…itse en viitsi alkaa muutaman pikkuvirheen takia ketään vaivaamaan? Itse löysin kohdan missä sanat toisin päin, ja yhdestä biisistä tekijän tiedot vaillinaiset…oliko muuta?

Aika siistiä: mulla on nyt virheellinen Punainen Kukko-ep puumerkeillä ja virheellinen Viides Vuodenaika-ep.

Loistava EP, mutta noihin kansien lyriikoihin vois kiinnittää hieman huomiota. niissä on paljon virheitä. nooh, ens kerralle sitte oikein, iha kuuntelijoiden vuoksi, tänks.

Uus EP on rautaa! Aivan parasta!!! Kiitos! Avoin hauta kappaleen tekijätiedoissa on levyn kansissa sattunut kömmähdys. Ku valkonen teksti ei näy valkosella pohjalla…Kai työ ootte huomannu. Ja jos vielä osoitan kuuntelijan tarkkuuttani niin “En elä talven yli” -biisin sanoissa on levyn kansissa virhe, mutta ei paha… Ei muuta nyt. Nähdään Lutakossa!

Painossa oli jäänyt yksi värikerros kokonaan pois. Vihkon aukeaman vasen sivu pitäisi olla kokonaan keltainen, ja tästä syystä Avoimen haudan tekijätiedot eivät näy kokonaan. Kansiin transkriptoiduissa lyriikoissa saattaa olla joitain epätarkkuuksia. Taiteilija laulaa mitä taitelijaa huvittaa.

Heippa! Onnistuneen ep.n olette onnistuneet vääntämään onneksi olkoon. Oletteko soittaneet Reitti kipaletta livenä?

Ei nyt muistu mieleen. Reittiä on todennäköisesti kokeiltu joskus aikanaan. Jos ei muuten niin treenikämpällä.

Miksen saa tuota tein lintua näkyviin kirjainmerkkeihin firefoxin selaimeen? Tulee vaan tyhjä paperi. Ärsyttää!

Nyt ei pysty auttamaan.

Pystyttekö painamaan uuden vihkon EPseen selvemmällä fontilla? Keltanen tausta ja valkonen teksti ei sovi yhteen myöskään yhteen. Hyvä EP, vaikkei Avoin Hauta kolahda lainkaan. Kansi on erittäin tyylikäs. Ei muuta.

Heh. Samalla harmittelet että tekstistä ei saa selvää, mutta kuitenkin kehut että vihko on tyylikäs. Sellaisia asioita ne ammattigraafikotkin päissänsä pohtivat.

Kun se Avoin hauta nyt vihdoin saatiin levylle, niin olisiko mahdollisesti seuraavalle ep:lle tulossa vaikkapa “Vedä töpseli seinästä” tai “Tukehdu siihen”? Olisi komiaa.

100% todennäköisyydellä ei ole tulossa.

Moro!Miksi lutakon keikalle on ilmoitettu kaksi eri alkamisaikaa?Lipussa on klo 21.30 ja tuossa mainoksessa 20.00.

Mainoksessa on ilmoitettu aika, jolloin tanssisalin ovet aukeavat. Soitto alkaa luonnollisesti tuon hetken jälkeen.

Yarr, Oulussa tavataan, murtaudun eturiviin huutamaan ja heiluttamaan nyrkkiä teille, on meinaan liput taskussa!

Hyvä hyvä!

Tuli tänään töissä tupakoidessa mieleen sellanen outo, jopa huono kysymys että millä nimellä teillä on toistenne nimet puhelimessa? Onko ihan vaan Santtu, Kuisma, Tuomo, Marko ja Janne?

Marko vastaa: Miulla on kaikki ihan etunimillä tylsästi paitsi Janne joka on sukunimellä, ettei menis kaikki tuntemani sata Jannea sekaisin keskenään. Eli ei ole mitään hauskaa nimissä. Mokoma on tosin miulla ryhmänä ja ryhmän soittoäänenä on R2D2:n pulputus. Tietää jo luuria katsomatta millon on parasta olla vastaamatta.

Kuisma vastaa: Mulla on kaikkien ihmisten nimet asiallisen tylsästi muodossa Etunimi Sukunimi. Tykkään muistaa ihmiset heidän oikeilla nimillä.

Santtu vastaa: Kaikki muut on etunimellä paitsi Janne, joka on Janne H, ettei sekottuisi muihin Janneihin, joita en kait edes tunne ainuttakaan.

Janne vastaa: Maagi 1 (jossain vaiheessa Marskilla oli niin monta numeroa tai jotain), Sage, Tuomio ja Quuqe

Kansa (tapsa) vaatii kuvia KLK II:sta!!! Tourille kun ei kerkiä ulkomailta.

Kattellaan.

Eikös teillä ollut jo joskus TMRH:n aikoihin sellainen kappale nimeltään “Silmäsi niin siniset” tjsp. Mitäs tälle kappaleelle on taphtunut, kun sitä ei edes TMRH LP:llä julkaistu?

No ei todellakaan ollut. Se oli sellainen vitsityyppinen letkautus.

Mun äiti (se on teitä vanhempi) kuuntelee Mokomaa, ja se tykkää kauheesti teijän piiseistä, Varsinki Vade Retro, Satanansta. Ootte kyllä paras bändi joita oon kuullut. Tack!

Kiitos itsellesi, ja terkkuja äitylille.

pömpöm. hävitin sakara tour liput :–DD ja ny on menny järki. no aineki saan sinkun ja todisteen siitä kuinka mahtavaa siellä ois voinu olla. vai tilaisko uuet liput? mitäs sanotte?

Auts, huono munq.

Moro!! Ihan vaan sellaista oli pakko tulla sanomaan, että Markon lauluääni on parantunut vuosien kuluessa. Terveisiä Markolle!!

Kiitos terveisistä.

Mishäs sellanen “saatana perkele” logo, eli se sakara logosat otettu, on, tai missä sen näkis?

Se on samanmoinen kun Sakara Records -logo.

Ei jumantsuikka. Googletettu on mutta ei auta. Selattu on vanhoja kysymyksiä mutta ei auta. Kysynpä nyt täällä kun en laiskana ihmisen poikana jaksa Sakaralle mailia lähettää. Voiko Sakaran huppareita ostaa tällä hetkellä jostain? Teidän enemmän tai vähemmän hovimyyjän Airon sivuilta on jo katsottu mutta ei siellä ollut kuin jotain t-paitoja joissa tulee kylmä talvella.

Sakara-logolla varustettuja huppareita ei ole olemassa.

Sovitaanhan niin, että Teatrialla kuullaan hitaana piisinä Silmäterä.

Parempi kun ei sovita vielä mitään.

Kuulkaas pojat, nyt olette kirjottoittaneet vahingossa ennaKomyynti (yhdellä K:lla siis).

Kuka on kirjoittanut ja minne?

kioski veloittaa lippujen noutamisesta euron. Eihän tuolla mitään suurempaa merkitystä ole, mutta sivuillanne sanotaan “ilmaiseksi”.

Jaaha. Tutkitaan asia ja tehdään tarvittavat taikatemput.

Onko Annala laiha ja nälkäinen, nahkaa ja luita joita kolottaa? Miksi ihmeessä? PITTÄÄ SYYÄ.

Marko lenkkeilee nykyään niin paljon, että se on kohta laiha ja nälkäinen – kuten kunnon taiteilijan pitääkin.

Seuraavaks KLK: LP mis on syvyys on vaiti jne 😛

Ei tipu, sori.

Miksi ette soita 120 Päivää -levyn biisejä koskaan keikoilla? Olisipa kiva kuulla niitä tulevalla Sakara kiertueella.

Seitsemän sinetin takana on soinut keikoilla tasaisen harvoin myös viime vuosina. Muuten on kyllä ollut aika hiljaista sillä rintamalla.

kyseinen viesti happytimebaarin (sln) vieraskirjasta: Nimimerkki: muistanko Email: Päivämäärä: 17.10.2006 – 14:34:46 Viesti: mie ihan oikein,oiskohan kipo luvannut hoitaa mokoman keikalle ? olenko väärässä? Vastaus: Mie oon kyl kaikkein yrittäny mut ei ne pojat vissiin halluu meille tulla. ettekö työ taho vai mitenkä?

Keikkamyyjä vastaa: Ei ole Savonlinna osunut reittien varteen eivätkä aikataulutkaan ole natsanneet viime toureille. Ehkä tulevaisuudessa…

Tuomo: hymyile!

Hymyile kätees.

Tein EP on vittiPARSA!! vaikka en oo viel kerenny kuunnella sitä.. viel pari tuntii.. hypmh 🙁

Lisäten edelliseen viestiini että eikös se EP tuu tänää.. :DD

Heh. Nauratti hieman.

onko tulossa isompia paitoja xxxl

XXL -kokoakin menee niin huonosti, että ei ole ollut suunnitelmissa noin isot vetimet.

Santulla on harvinaisen ilkeä ilme The Macheten Regression-albumin kansivihkosessa. Tuomolla and.

Sellaista se hevibändissä soittaminen teettää.

Moi! Moneltako soitto alkaa Nosturissa? Kyseleepi Mia

Ovet aukeavat 19.00 ja soitto alkaa noin 20.00.

Santtu voiko sinnuu sanoo Sandeks tai Sauhu-Santuksi? 😀

Santtu vastaa: Sandeks oliskii hyvä. Rimmaa kätsästi indeksin kanssa. Misery Sandeks. Ja Sauhu-Santtu rimmaa omakotitontun kans, kuten tunnussävelmässäkin lauletaan.

Kommentoikaahan vähä nomeansnoun uusinta. Kun heidän ystäviä teistäkin löytyy.

Marko vastaa: Ei oo tullu viel hankittua. Palataan asiaan viikon kuluttua.

Santtu vastaa: Just itse asiassa kuuntelin Why Do They Call Me Mr Happy?:a. Se on uusin levy, mitä miul on. Onko niitä uuempiakii olemassa?

Janne vastaa: Mie tykkäsin aikanaan kovastikin Wrong-albumista, minkä nyt mopon rassailulta ehdin.

Onko tuo teijän Marski ihan vegaani vai jonkinmoinen vegetaristi? Haluasitte varmaan mielummin vastata musiikkiaiheisiin kysymyksiin, mutta itsekin vegaanina tämä kiinnostaa minua. Respectia samanhenkisille, you know beibs.

Marko vastaa: En ole vegaani, enkä tiukimman määrittelyn mukaan edes vegetaristi. Olen pescovegetaristi, eli syön kasviskunnan tuotteiden lisäksi maitotuotteita, munia ja kalaa.

ohh, mikä onkaan tämä henk. koht. top 5-listoillekin päässyt Tuomon uusi lelu?

Se on kitara.

Kertooko Mirror Of Madness bändi mitään? 12 vuotiaiden hevibändi joka on tekemässä levyä, vaikka ovat ala-asteella.

Nähtiin veijareita Ankkarockissa. Pojilla on hurjat meinignit meneillään.

Arvostan musiikkianne yli kaiken. Soittotaitoa löytyy ja biisit on jotain käsittämättömän korkeata luokkaa.

Kiitos arvostuksestasi.

Miksi ei tuossa uudessa EP:ssä ole musiikkivideoita kuten oli Punainen Kukko EP:ssä? asia on askarruttanut minua jo jonki aikaa.

Kysymyksen voisi myös kääntää toisinpäin. Eli miksi Punainen Kukko -EP:ssä oli videoita, kun niitä ei yleensä EP-levyissä ole? Vastaus tähän kysymykseen kuuluisi jotenkin, että “se tuntui tuolloin hyvältä idealta”.

Onko tuo Tuomon ESP KLK II joku oma custom malli, kun ei googlesta löytynyt kuvaa?

Se on custom, ja hieno onkin. Pohjautuu Viperiin.

Hieno juttu, että teilläkin on vihdoin oma MySpace-profiili! Ja biisitkin lopulta saitte sinne. Isot kiitokset! Mutta yksi pikku juttu hämmentää, miksi englanninkielinen profiili, vaikka muuten ko. kielellä ei teidän bändissä oikein sijaa ole?

No siksi kun MySpace on englanninkielinen yhteisö.

Mites on kuunteleeko kukaan teistä urpoista sonata arcticaa? näitä toisten tekemiä kymysuksiä on kiva lukee varsinki jos niihi on hassu vastaus. you guys rock /,,/

Ei kuunnella.

Kerppu = 30+1 (nahkiaista). -R-

No niinpäs olikin. Kävisikö sen sijaan kappo?