Kiitos mahtavasta Nosturin keikasta!! Tulkaa taas pian Hesaan keikalle; älkää pitäkö liian pitkää keikkataukoa, ettei meikäläisen Mokoma-levyt ja DVD kulu puhki livekeikkaa odotellessa. 🙂 t. Mia

Santtu Itkee Korvat Suustaan. On se Hyrde hauska mies ;D Kovaa settiä veditte miehet Rytmikorjaamolla, tosin teijän rytmissä mitään korjattavaa oo.

Lapset on kyllä ilahduttavia. Naapurin pikkupoika tuli mun luo lintukirja kädessään ja sanoi: “Etsi mulle punainen kukko kun mä en osaa.” Kiitos keskiviikkoisesta, teitä tulee ikävä.

Kiitokset timantinkovasta Rytmikorjaamon keikasta! T: Daivari

Huh huh..Kiitos Seinäjoen keikasta!!

Suuret kiitokset Lutakon keikasta! Olitte mahtavia, kuten myös Stam1na. Rytmihäiriön olisitte voinut jättää remmistä pois ihan suosiolla…

kiitos mokoma nosturin keikasta! ja erittäin iso kiitos väsyneestä atlaasta, se oli aivan mahtava! sen pitäis kuulua teidän settiin useammin, se on aivan loistava livebiisi teiltä. ja kiitos nimmareista myös.

Mörr, oli iha fucking hyvä se tei EP varsiki se uus versio siit vihollisist! Ja sitten kiitos 1.11 Nosturin keikasta, se oli miu osalt tän vuoden neljäs teien keikka ja oli ihan helvetin hyvä, varmaan paras. Ja Sitten kiitokset Tuomolle ja Kuismalle nimmareist niitte paitojen luona t. Samikset 😀 ja Kuisma siul oli hiano uus skeba!

Veditte kyllä hienon keikan Nosturissa, mutta miksi niinki hieno kappale ku Viholliset puuttu koko setistä?! Sitä kipaletta ku just kovasti oottelin livenä pääseväni kuuntelemmaa.

Iso KIITOS ja KUMARRUS Lutakon keikasta!! By the way Tuomo uus ESP:is on vittaran hiano..

Kiitti tiukasta Lutakon keikasta. Eturivissä meno oli sanalla sanoen helvetillistä. Kaiken kruunasi pitkään haikaileman Kukko T-paita (josta on kaverillekin vikisty jo pidemmän aikaa) Siinä oli suu kivasti ammollaan tiskillä, kun nämä upeat paidat läsnäolollaan silmiäni ravitsi. Uih!

Lutakossa oli mahtavaa, kiitos!

Ai vähän oli kova keikka teiltä Nosturis. Rytmihäiriö on ihan paska ja Stam1na ei ollu livenä niin kova ku kelasin, mut teidän takia jo pelkästään maksoin ilomielin sen kakskymppiä. Kiitos!

Loistava keikka oli teillä eilen! Kiitoksia vielä Tuomolle paidan myymisestä, kyllä se XL sopi oikein hyvin.

Loistavaa menoa nosturissa, kiitosta vaan!

Jätkät veti vitun kovaa nosturissa!

Kiitos!! Mahtavasta keikasta. Ootte ihania ja miehekkäitä. Eilen ja tänään tunsin pitkästä aikaa onnea. Niin ja Kuisma möit mulle hyvän paijjan! Saako teitä tulla halaamaan keikan jälkeen vai onko se liian teiniä? Hyvvää kiertueen jatkoa..

Kiitos keikasta Mokoma <3 toivoopi Oleanteri

Kiitos mahtavasta keikasta! Annala, omistat kauniin äänen ja Saikkonen on pirun seksikäs. rrr. ja muut pojjaat jatkakaa samaan malliin \,,/ t. kaksi kiimaista tyttöä

Mokoma kiittää omasta puolestaan kaikkia paikalle saapuneita. Ja keskiviikkona jatketaan sitten entistä hurjemmalla meinigillä.

“Kurjen laulu on myös meidän mielestä aika hyvä biisi, ja se jopa soitettiin Lutakossa viime keväänä. Miitrin mukaan se kuulosti aika paskalta.” Miitri Aalto se on kyllä sellanen mies joka ei kyllä koskaan kiertele turhia! “Ihan hirveetä paskaa, otahan uusiks” 😀

Sellainen se just on.

No persk! Kyllä on nyt poijjilla asiat mainiosti! Kaikki keikat mitä oon käyny kurkkailemassa, on ollu iha hemletin hurjan mahtavia! Vaikkakin vähän vammautunut siinä ohella.. Ilosaaressa varsinkin päälavan keikka oli ihan vitun “päät irti”-menoa! FME:n juttutuokio Markon kanssa jätti erittäin hyvät muistot ja sain sellaisen käsityksen, että mieshän on jopa mukava..? Ja sitten vielä tämä uusi EP… AI PERKULE!! Loistavaa! “Viholliset” kuulostaa jotenkin miellyttävän paljon hc punkilta? Ja ouppen käsketitki vejetty sinne ja ah. Loistavaa! Kiitos! Nam!

Kiitos itsellesi.

Mietin tuossa hetken että minkä kitaran hankkisin seuraavaksi, pähkäilin ja pähkäilin pähkäilemästä päästyänikin kunnes välähti: Sakara guitars. Mikäs sen hienompaa, ehkä paremmalta vielä kuulostaisi kotimaisella: Sakara kitarat. Mitäs pidätte ideasta? Siinä olisikin tekemistä keikkatauon ajaksi teillekin. Miettikää asiaa, pistäkää tuotantokoneisto pystyyn ja nähdään Kuopiossa. Aki

Heh. Voi olla että ei kuitenkaan.

Mikäs siinä on kun yhtyeen keulahahmot aina tienaa emiten. Tienaako Mokomassakin Marko sitten eniten?

Yleistyksesi ei automaattisesti pidä paikkaansa, sillä rockbändiasetelmassa keulamiehet eivät saa keikkaliksoihin tai myyntirojalteihin mitään keulamieslisää. Biisien säveltäjät ja sanoittajat tienaavat tekijänoikeuskorvauksien muodossa enemmän kun muut.

Olenko ihkuin?

Tottakai.

Haluan kiittää Tuomo Saikkosta varsinkin kun kaverini sai pa kaapin päällensä Jyväskylän Lutakko keikalla.Olitte kaikki todella herrasmiehiä ja tosissaan huolissaan mun kaverista.Kiitos myös kuuluu Stam1nan poppoolle kin,että olitte mukavia ihmisiä.Kiitos todella paljon huomaavaisuudestanne!! 🙂 T: Saara R.

Eipä kestä. Onneksi ei käynyt pahemmin.

MOKOMA ON PARAS.PUNAINEN KUKKO ON PARAS.HEWI ON PARASTA!!!!!!TV:ADE

jes.

Malttamaton ihminen kun olen, pahoittelen sitä. Näin arvelin asian olevankin Valapaton suhteen, tai edes sinne päin. Kuopijjoon mänökään ei oo ihan varmaa, mut mikäpä tässä nyt olis? Liput on jo hankittu, mutta historialla taitaa olla vikana toistaa itseään. -SHK-

Jes. Kattellaan.

Mitäs siellä nosturissa okein kuvattiin?? :O Sakara tour live dvd:täkö?

Kaikkien bändien keikat kuvattiin tulevia projekteja varten. Palataan asiaan.

Sit jos ko Jarkko ois sairastunu, tai muute estyny ko meette keikal, niin voisinks mie tulla teiän bussiin nauraa teiän jutuil sen puolest?

Hehe. Heh. Hehehe. LOL. Heh.

Outoa, tänään kaupungilla nätti tyttö hymyili minulle, vaikka vetskarini oli kiinni eikä räkäkään valunut. Tätäkö se avohoidon yleistyminen teettää?

Äh, olet vaan oppinut olemaan sinut itsesi kanssa.

Vitsi et viides vuodenaika EP potkii persettä! Ootte aivan loistavia! Bukkake!

Kiitos.

Lueskelinpas muutaman kuukauden takaisen BME -heiton Tuomolta ja sitten älysin, että hää onkin pärstältään eräänlainen suomiversio Rob Flynnistä. Kuulostaisikohan mies yhtä asenteikkaalta jos se huutosuoltaan jaksaisi vaivata? (Ei sillä että Marskin möyryämisessä mitään vikaa on, heh heh.)

Tuomon laulua voi kuunnella The Macheten debyytillä.

laittakaas ukot kauppa tänne pystyyn mistä saisi noita paitoja ja muuta krääsää…

Kattellaan.

tuomo oot niin sexy :b kuola valuu aina teidän keikalla.

Oletko mahdollisesti kuolaava idiootti?

Heilimolta oli sitte lähteny tukka, perkele!

Niin teki.

VV:n kansivihkossa lukee selvästi En elä talven yli lyriikoiden B-osassa /minä vaadin/vaadin lisää aikaa. Jos kuuloaistini toimii edes hiukan niin Annala puolestaan artikuloi /minä anon/anon lisää aikaa. Sama virhe toistuu toisinpäin kertsin jälkeen. Luulisi, että näin piratismin kulta-aikana panostettaisiin levyn lisäarvoihin, joita esim. sanoitukset kansivihkossa ovat. Vai onko tämä vaan karjalaista vittuilua, joka ei aukea tavalliselle tukanheiluttajelle?

Pahoittelumme. Kyseessä on inhimillinen erehdys.

hyvin toi google härdelli toimii. Koittaisitte ite prkl

Koitin ite, ja se toimii edelleen kuten Google toimii.

Moneltakohan viimeinen esiintyjä lopettelee Sakaratourin keikoilla noin suurin piirtein? Riippuu varmaan paikastakin, mutta olisi kovin mainiota jos arkena ei tarvitsisi kovin myöhään kaupungilla hillua, että jaksaa seuraavana aamuna heräillä kouluun tai töihin.

Tourin keikat aloitetaan ja lopetetaan niin aikaisin kun mahdollista. Ensimmäinen keikka alkaa tunnin sisällä ovien aukeamisesta, ja koko show on ohi noin neljässä tunnissa.

Olen tässä miettinyt koko päivän, että miten teillä niskat kestää tuota keikkailua. Meikäläinen kun on ihan jumissa eilisestä Nosturin keikastanne kun siellä moshailin ja pittailin. Onko teidän niskat vaan tottuneet moiseen rasitukseen vai vedättekö kiertueiden loput aina mobilatin voimalla vai onko kenties olemassa joku niksi millä niskakivut voi välttää? Ja kiitos erinomaisesta Sakara tourin avauskeikasta, siitä että soititte Avoimen haudan ja että olette kaapanneet Sakaralle Rytmihäiriön!

Kiitos kannustuksesta. Moshaamaan oppii moshaamnalla, mutta pakko myöntää että rundin ekan keikan jälkeen jokaista lihasta sattuu aivan saatanasti.

Anteeksi nyt että mie kysyn näinkin selvää asia, mutta kun minä en oikein ymmärtänyt. Mihin nuo ohjeet tuosta EP-n vaihtamisesta saapuvat ja minne? Kiitoksia jo etukäteen! Pitäkää yllä teiän hieno meininki!

Kysymykseni kuuluu: olenko sokea, vai onko uuden EP:n kansivihkon vaihtoon jo annettu ohjeet?

Koetin etsiskellä sivuiltanne tietoa, kuinka Viides vuodenaika -EP:n viallisen kansilehden saa vaihdettua ehjään, mutten löytänyt infoa. Kertokaa mistä tieto löytyy tai päivittäkää uutisia, kiitos.

Ohjeet on tulossa heti kun kansienvaihtohärdellin yksityiskohdat saadaan selvitettyä.

Käykö Sakara Tourilla visa electron jos ostaa paitoja? =)

Ei käy. Normaali pankkikortti käy.

Kanteletar sen jo kertoi:
Voi, jos mie mokoman saisin,
mie tuota hyvin pitäisin,
sylissäni syöttelisin,
käsissäni käyttelisin!
Voi, jos mie mokoman saisin,
kun se kävi, kanta välkkyi,
kun se seisoi, seinät paistoi,
kun se istui, maa iloitsi!
(3:35) =)

Pelkkää asiaa.

Mitäs mieltä Mokoman äijät on Niskalaukauksen lopettamispäätöksestä? Itteä ottaa ainaki päähän aiva s********i.

Mokoma toivottaa hyvää ja musiikintäytteistä tulevaisuutta Niskalaukauksen herroille.

Kuoleman laulukunnaat olis mu mielestä parempi levy jos kaksikon Mieli sydäntä syyttää ja Täyttä ymmärrystä vailla tilalla oliskin Syvyys on vaiti ja Sirppi. Kuuntelin mediaplayerilla “Kunnaat” sillä tavalla läpi ja SOV ja S sopi siihen ku nenä korvaan vai miten se nyt meni. Mutta toisaalta, Viides vuodenaika olisi huomattavasti tyhjempi ilman noita kahta!!

Ja meinaan siis sitä että MSS ja TYV eivät täyttäisi Syvyyden ja Sirpin paikkoja mitenkään. 😀

Niin, sellaista se on.

Moro! Vieläkö on mahdollista kuulla keikoilla Tyyssijaa? =)

Jaa-a. Never say genever again.

Kävin tänään teidän vanhalla reenikämpällä Lappeenrannan työväentalolla. Siellä on vieläkin teidän rähjäinen sohva.

Hyvä. Haiseeko se vielä pierulle? Jos ei, niin hoida homma.

Tilasin ep:n. Tilasin pipon. Nyt kelpaa. Kiitos.

Hyvä!

Ei sitten ollut Mokoma-hihamerkkejä myynnissä Nosturissa. Vai olinko vain myöhässä? Nimim. ensimmäisen sadan joukossa sisälle (uskomattoman häkellyttävän kovat keikat tästäkin huolimatta)

Saakos sieltä sakara tourilta siitä lippiksiä? en sellasta vielä omista, ja kyllä tartti saada.

Palelijapaita mulle kiitos talteen, S-koko koska miestä viedään vasta Lahdessa.. tunnussana: talakanpinskeli ja Marko koko seinänkokosena O_o KLK on täyttä rautaa 100% parhautta, nyt kun pääs tää kriisi osuun omalla kohdalle. Avautuu niin paljon paremmin.

Tavaraa myydään niin kauan kun sitä riittää.

Heips! Olen nyt ihmetellyt tässä sellaista asiaa, että minkäköhän vuoksi girlie-malliset t-paidat ovat kalliimpia kuin normi t-paidat?

Girlie-paita on laadukkaampi, elastaanilla ryyditetty paita. Pelkkä paita maksaa ostettaessa yli tuplasti enemmän, ja se näkyy sitten vähittäismyyntihinnassa.

minkä takia ette tulleette nääs cityyn kiertueellanne. olen rikki koska en pääse töiden polesta muille paikka kunnille öriseen ja riehuun. http://koti.mbnet.fi/~harrim/2003_kuvat/mokoma/09.htm

Senkin tolvanat! Tampereelle olisi pitänyt teitin tulla vaikka väkipakolla. Mutta niin, kysyisinkin, että korvataanko Tamperelaisille Sakara-tourin menetys? Onko tiedossa keikkaa tänne päin? Me olemme maailman napa.

Miksikä ei Sakara Touri tule Tanpereelle? Tämä on SUURI vääryys!

Hyvää iltaa. Ihan rakentavassa mielessä haluan sanoa, että ensi kerralla, kun sakara lähtee kiertämään, niin Tampereella varmasti riittäisi yleisöä. Ymmärrän kyllä, että keikkoja ei voi aina pitää joka kylässä, eikä se ole pelkästään esiintyjistä riippuvaa, mutta itselleni tämä oli suuri pettymys.

Kuten varmaan arvata saattaa, Tampereen väliin jättäminnen ei ollut bändien tai Sakaran toive. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että Pakkahuone oli varattu siten, että kiertueen aikatauluihin sitä ei pystytty sovittamaan. Yritetään myöhemmin uudestaan.

Siunausta teille pojat. Täytyy kyllä myöntää, että teijän musiikki on ollu kantava voima miulle raskaan arjen keskellä. Jatkakaa samaan malliin, Kiitos.

Kiitos itsellesi.

Mitäs mieltä ootte noista piteistä? Ovatko ne olennainen osa metallikeikkoja vai kenties vain agressiivisten mulkkujen riehuntamahdollisuus? Itse tykkään piteissä pyöriä ja vuoden 06 Tuska sai pitkän miinuksen pittikiellosta. Mutta onneksi taas Nosturissa Sakaran avauskeikalla pitti pistetään pyörimään…

Vaikea kysymys. Päätös on loppupeleissä järjestyksestä vastaavalla taholla. Meidän mielestä homma on ok niin kauan kun kaikki yleisön joukossa olevat tietävät mikä se sellainen ‘pitti’ on ja miten siellä pitää käyttäytyä.

Miksei sakara heijastimesta ole kuvaa?

Heijastimien ensimmäinen painos meni nk. vituiks. Kattellaan josko ensi viikonlopuksi saataisiin virheettömiä tuotteita.

Muuten helvetin toimiva tuo kataloogi, näin mainitakseni. Mutta. Leipii semmoinen, ettei tuota sAAtAnA perkele-paitaa saa girlienä. Voisittekos sakaran sedät harkita painattavanne girlie-vedoksenkin markkinoille? Vai joudunko ostamaan miesten s-koon?

Joudut valitettavasti ostamaan miesten S-koon.

Tuleeko kiertuekrääsää mihinkään muualle sitten myyntiin,vai onko se vaan sakaratour juttu? En nimittäin pääse millekkään keikalle,mutta haluisin kuitenkin ostaa tavaraa..

Eikö noita tein uusia lumppuja ja mukeja saa muutakun keikoilla? Hirveä menetys minulle ja varmaan monelle mullekkin jos ei 🙁

Jumantsuikka Hevarit! Säästäkääpi noita punaisia Kunnas-paitoja myös nettimyyntiin.

Tuleeko noi uuvvet tuotteet myyntiin kauppoihinkin? vai saako ainoastaan uusia rättejä kiertueelta?

Uutta mallistoa toimitetaan vähittäismyyntiin kysynnän mukaan.