Moi! Ei oo ainakaan vielä sivuillanne sitä tietoa, miten virheellisen EP:n kansivihkon saa vaidettua? Millon tuutte Hesaan? t. Anna

Huomasin, että kansivihkosissa on toinenkin pikkumokoma “En elä talven yli” -sanoitusten lisäksi. “Avoin hauta” -kipaleen tekijätiedoissa lukee vain “ja sanat Chuck Schuldiner, käännös Annala)” Pikkuvikoja, joista pitää vain kuluttajan avautua. Loistava EP:hän tuo on, eikä musiikissa ole valittamista 😉

Päin helvettiä painettujen kansivihkojen vaihtamisesta löytyy nyt ohjeet Ajankohtaista -sivulla.

Oletteko pelanneet Guitar Hero-peliä?

Emme ainakaan selvinpäin.

Mitä kysyä kun kaikki kysymykset on kysytty?

Kysy samat kysymykset jonkun toisen bändin nettisivulla.

Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla.

Se joka toisen kuoppaan lankeaa, sen nilkaan oma koira kalahtaa.

Teillä kun on periaatteessa neljä kitaristia, minua kiinnostaisi tietää jokaisen vahvuudet ja heikkoudet rämpytyksen saralla. Kenellä heikoin rytmitaju? Kenen riffit on jo työpöydälle tullessa valmiimpia? jne. (..ei pakosti nappaa vastata,jepjep)

Kuisma vastaa: Olemme yllätävän samanlaisia kitaristeja, ja meillä pitkälti sama filosofia soittamisen suhteen. Erot ovat pieniä, mutta yritetään nyt avata tilannetta hieman. Tuomo on teknisesti taitavin kitaristi. Miehellä on erityisen tarkka ja nopea ranne, ja Läskäri potkiikin muita läskejä tsemppaamaan omalla esimerkillään. Ja sen minkä Tuomo sävellystyön määrässä antaa muille etumatkaa, ottaa mies takaisin vahvan näkemyksen omaavana sovittajana. Santulla on taas laajin musiikillinen sivistys, joka tulee ilmi miehen säveltämien riffien omaperäisissä soinnutuksissa. Marko käyttää kitaraa eniten säveltämisessä, ja miehen biisit ovat treenikämpälle tullessa yleensä mustapippuria vaille valmiita teoksia. Allekirjoittanut yrittää sitten oman sävellystyön ohessa olla se pippurimylly. Vahvuuteni on melodisella puolella ja yritän sovitustilanteessa värittää orkesterin aikaansaamaa äänimaisemaa. Niin, ja kenellä on huonoin rytmitaju? No minulla tietenkin.

Moro karvanaamat, tarjolla ois hyvässä(?)kunnossa oleva käytetty Jackson Dinky Reverse hintaan 290e, kannattaako hankkia eka raskasmetallityökaluksi, t. metallilinjalainen

Kysy itseltäsi, haluatko kyseisen kitaran rakastaaksesi sitä niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Jos vastaat ‘kyllä’, niin asia on sillä selvä. Hintahan on kitaraa ostettaessa pelkkä 3-5 -numeroinen lukema.

Noniin! Kirjottihan se Marski vihdoinkin päiväkirjaa! Kiitokset siitä. Huomasin muuten tuossa että teillä eikä stampioillakaan liiemmin tunnu koskaan menevän Helsingissä (tahi pääkaupunkiseudulla) ihan putkeen keikki. Mistä moinen? Odottatteko itseltänne enemmän pääkaupungissa vai onko se ihan puhdasta sattumaa vai mitä ihmettä? Oli muuten tuo teidän uusin kiinnitys ainakin vireessä Nosturissa. Ja nii olitte myös te ja stampat vaikka teiän päiväkirja antaa olettaa muuta.

Nämä ovat sellaisia fiilisasioita, että niiden objektiivinen analysointi on erittäin hankalaa. Ehkä havaintosi johtuu siitä, että olemme aloittaneet viime rundit Helsingistä. Keikkatauon jälkeen – perusteellisesta valmistautumisesta huolimatta – tulee rutiinin puutteen takia jännitettyä tarpeettoman paljon kaiken maailman teknisiä ja soitannollisia asioita. Se voi sitten ajoittain “näkyä naamasta”. Mutta joka tapauksessa hauskaa oli, ja kiitos siitä kuuluu mahtavalle yleisölle. Kyllä kelpasi soittaa heviä, perkele!

Pirskatti ku kovan EP:n olette keittänyt, itte havahruin vähä myöhäsä mutta ehdin vielä kauppaan ku oikeen pinkasin >_> Ja kiitos jo etukäteen keskiviikon keikasta, ilahduin ku pääsee nää mun ikäsetkin teittiä kattomaan. ;>

Kiitos uudesta EP:stä, uusi helmi lisää.

Kiitos paljon!

Rytmikorjaamon keikka oli jotain niin LOISTAVAA! Toki ite olisin tykänny jos TE olisite soittanu viimesinä.. Katsos kun hyvää kannattaa odottaa. Mutta hyvin te veditte! Etukesä,Santtu itkee korvat suustaan..:D Hyrde on kyllä hassunhauska mies. Tulukaahan useemmin pohommaalle. Niska ja kurkkuki parantu aika äkkiä. Nyt pitää vain ottaaa niitten norppalihaksien kasvatus työn alle. Kiitos muuten nimmareista Marko ja Tuomo. Kiitos, kumarrus ja anteeksi. (kaikki oli kateellisia mun hienosta Mokoma paidasta..)

Loistava keikka nosturissa kaikinpuolin!! Kiitokset vielä Santulle kun tuli vetäsemään jatkoilla hevimestan karaokessa meikälle takatalveen välispiikit!! Jatkoja!!

Kiitos teille, rakkaat ystävät!

täytyi taasen pakata eväät autoon ja suunnata herrojen perässä tällä kertaa seinäjoelle, kun ei teitä vaasaankaan saa. (huom. vihje) koko tapahtumahan oli aivan loistava. pohdittiin vain sitä olisiko kuismaan iskenyt nuhapöpö, kun ei ihan tukka heilunut samalla tavalla kuin ennemmin. toisin kuin tuomolla, joka hyppi kuin aropupu puolelta toiselle (ehkä muutama olunen liikaa…) mutta me rakastetaan teitä silti…..

Tuomo vastaa: Päinvastoin, menin Seinäjoella lavalle ilman ainoatakaan rentouttavaa alkoholiannosta. Ei siellä alkoholin voimalla pärjää.

Kuisma vastaa: Mun meriselitys muutaman tukanpyöräytyksen väliinjättämiselle oli se, että paskat kitaralangattomat rätisivät ja paukkuivat koko keikan ajan. Kyllähän se vituttaa! Joo joo, olisi pitänyt vaihtaa kamat aikaisemmin kun vasta encoreihin, mutta kun en naisten naurattamiselta ehtinyt.

Mitkäs on teidän horoskooppinne?

Janne vastaa: Esso, eiku Tiikeri siis.

Santtu vastaa: Kaksonen.

Marko vastaa: Horo Skooppini on Vaaka.

Kuisma vastaa: Kauris. Luulisin niin.

Mitkäs on herrojen suosikkisarjat tällä hetkellä? Jos siis ylipäänsä kerkeätte katsomaan.

Janne vastaa: The Sopranos ja My Name Is Earl (Kovan onnen kundi) toimivat kerrassaan mainiosti, OZin uusinnat and. Ja kaiken uhalla mainitsen, että Big Brotheria tulee katseltua huolestuttavan usein. Niin, ja Prison Break on kanssa oikke hjyvä.

Santtu vastaa: Deadwood, Taisteluplaneetta Galactica ja kestosuosikki Simpsonit.

Tuomo vastaa: Kylmää rinkiä katselisin, jos en olisi sarjaa jo katsonut ensimmäisellä rundilla.

Marko vastaa: Maajussille morsian.

Kuisma vastaa: Canal+ näyttää sellaista tosi-tv -sarjaa kun NHL. Muita sarjoja ei tule seurattua aktiivisesti.

Mokoma on paras! t. ari 12 v

Ari on paras and!