Heh, näinpä teistä unta viime yönä. Ei mitää painajaasta vaan ihan hyvää.Aamulla en ollu varma oliko se unta vai ei. 😀 Kyllä te olitta uneski mukavia äijiä. te kyllä osaatte soittaa. Kiitos siitä ja jatkakaa.

Osaamisen kanssa on niin ja näin, mutta jatketaan siitä huolimatta.

No mites ny, ku on sakara tourkin ohi? Ketuttaako? Vai onko nyt vapaa olo?

Onhan tässä vielä kiertueen jälkipyykkiä pestävänä. Joululomia odotellessa.

Jäi sitten Cannilbal Corpsen lisäksi Strapping Young Ladit soittamatta. Voi loiri.

Tuomo vastaa: Ei ollut SYLiä mukana. Corpsea kylläkin.

tuomo mikä oli YleX:llä se napalm deathin kappale

Tuomo vastaa: Unchallenged Hate albumilta From Enslavement to Obliteration.

Voiko kansilehden vaihtamisen sijaan saada sopuhintaan tahi ilmaiseksi “ehjän” version tuolle kaveriksi? Jos lähettää vaikka tyhjän maksetun kirjekuoren teille?

Lähetä se viallinen uutisessa mainittuun osoitteeseen, niin saat sekä viallisen että viattoman version takaisin.

Teitin Heijastinta ja kahvikuppia olisin mielelläni ostamassa jos kauppoihin laitatte.

Hyvä tietää, katellaan.

Mitähän mä oon tehny viärin ku yritin mennä kinuumaan sakara-lippu kourassa lippupalvelusta sitä live cd:tä ja ne vaan pudisteli päätään et “ei me mitään cd levyjä jella!” osaatteko auttaa?

Sie et ole lukenut, mitä livesinglestä joka paikassa sanotaan. Menolipun verkkokaupasta lipun ostaneille levy lähetetään aikanaan kotiin.

Vyötärön mitat pojilla? Kalsareiden koko?

Ekstra laardia kaikki tyyni.

Sain vihdoin ostettua tuon teidän uuven eepeen ja aikas kovaa matskua kyseiseltä rieskalta löytyy..jee jee.. Ps. Oli pakko ottaa ekan painoksen ep ku se on harvinaisuus (saan joskus vielä hyvät rahat siitä 😉

Oha se varma.

Millonkahan niitä live-sinkkuja aletaan postittelemaan?

Millos ne livesinglet valmistuu ja lähetetäänkö ne suoraan Menolipusta ostaneille, ilman mitään muuta sähellystä?

Varmaan niin että teiltä ei pitäs kysyä tätä, mutta en muuallekkaan keksinyt mennä eli millonka mahtaa tulla nämä menolipusta lipun ostaneen cd:t?? Nimen omaan Teatrian keikalta. Ja kiitos Teatrian Kasvot Kohti Itää vetämisestä vaikka se teillä mahtaa aina ollakkin keikoilla 🙂 Jatkakaa samaan malliin!

Live-sinkut saadaan postiin toivon mukaan ennen joulua.

Marko, sie oot Suomen paras biisien sanoittaja. En pysty kuvailemaan kuinka hyvin olet onnistunut tässä hommassa.. Sanomalla vaikka Kiitos. 🙂

Kiitokset menivät perille.

jeesus tulee ja pelastaa,kun se on kännissä

Jaajaa justjust.

Tuleeko siihen live-cd:lle joka orkesterilta yksi biisi vai miten? Hyvä keikka Rovaniemellä, toivottavasti ens kesänä Rovaniemi Rockissa ja Sakara tour 07 vois vaikka startata täältä lapista.

Kyllä, biisi per bändi on luvassa. Sakara Tour ei välttämättä ole vuosittainen traditio, mutta kivahan Lapissa oli vetää.

Pystyykös tuota kiertuekrääsää ostaan ihan ilman ettei keikoille vaivaudu?

Ei varsinkaan enää.

Marko! tunnen yhen sun sukulaisistas! vinkki:vellu pirkanmaalta

Tämä selvä.

Kiitos mainiosta Rovaniemen keikasta. Tällä kertaa ei kenkiä lentänyt. Ja kiitosta poltetusta maasta ja sehän kuullaan jatkossakin Roissa? Mejän biisi.

Rovaniemi rocks. Poltetun maan taktiikka kuuluu siellä päin asiaan.

Kuvakimara 2006 ? Maistuuko klassinen musa ja jos niin kuka?

Kuvakimara Sakara Tour 06 on ainakin tulossa. Klasa on jäänyt viime aikoina vähemmälle.

Parahin Janne! Mikä pelti sulla on setissä siinä keskellä crahsien välissä? Joku china tms…? T: Lahden keikalla toimintaa seurannut

Janne vastaa: Meinl Generation X -sarjan 14″ filter china. Veikeä kapistus, tsekkaile tarkemmin tuolta http://www.meinl.de/

Kyllä nyt heräs sellanen kysymys. Jos vaihtaa the kansivihkon levyliikkeessä, saako pitää viallisenkin itsellään? Että kannattaako sitä lähteä kirkolle vai lähettää kirjekoveri (kun haluaa toki molemmat)?

Lähtökohtaisesti kaupoissa voi vain vaihtaa, mutta jotkut ovat tehneet poikkeuksiakin. Käy kysäisemässä.

Mistä te hommaatte nuo tavallista pidemmät logottomat hikinauhanne?

Milloin mistäkin. Tavallisista ketjuvaatekaupoistakin niitä löytyy.

Päivää. Millos työ ny sit taas keikailette? Kenties keväällä? kiitän.

Yhtään päivämäärää minkään tekemisen suhteen ei ole sovittu. Nautimme tästä painottomuuden tilasta vielä pienen hetken.

Tuleeha Sakara-tavaraa nettiin myyntiin? Sakara-muki olisi duuniin ehdoton!!

Voipi olla, kassellaan ja kassellaan.

Tällainen jäi arveluttamaan, että saisikohan sitä sinkkupakettia mitään muuta kautta haltuunsa, kuin ennakkolipun lunastamalla. Itse Lahessa kävin viihtymässä ja paria päivää aikaisemmin maanantaina kun sain varmistettua, ettei työesteet keikkaelämystä hiekota, niin palveluntarjoajan verkkopalvelu ei enää antanut lippua varata. Ostin siis läystäkkeen ovelta. Eli jäin ilman, mutta lopullisestiko. Mjätah!?!

Sinkku oli nimenomaan aikaisen ostajan täky. Näillä näkymin levyjä ei ole tulossa tarjolle laajemmassa mittakaavassa.

Oliko joku pojista kuuntelemassa Slayeria Tampereella 13.11? Kokemuksista parhain, parempaa ku naisen saaminen!!

Tuomo vastaa: Mie olin seuraamassa tilannetta paskoilta paikoilta. Oma rundi oli räjäyttänyt tajunnan ja ruumiin niin monta kertaa, että parempi olisi ollut jäädä kotiin nukkumaan. Kyllähän äijät toimittivat asiansa helvetin ryhdikkäästi, kuten niin monta kertaa aiemminkin. Tuoreemmassa mielentilassa siitä olisi osannut nauttia enemmän.

Kuinka tunnollisesti Mokomat soittaa biisinsä livenä? Juuri niinkuin levyllekin on raidat mennt narulle vai tuleeko improvisoitua paljon? Itelläni ei ole keikoilta minkäänlaisia mielikuvia…

Keikoilla tulee soitettua minkä reuhaamiselta ehtii. Levyversioiden uskollinen seuraaminen ei ole keikoilla ykkösasia, vaikka siihen jossain määrin pyritäänkin.

Tehkää pliis jostai VV:n biisistä musavideo. Sitä mie toivon.

Kyllä myö tehdään, jos sie maksat.

Kappas, BlueOnen lennolla rovaniemi-helsinki näkyi puolituttuja hippejä ( ainakin Kuisma ja Hyge? ). Ette vaan käynyt Slayeria katsomassa? tv. takapenkin hippi

Kävihän ne siellä kiertuekrapulaspäissään nuokkumassa.

Paljon kiitoksia Sakara Tourin Rovaniemen keikasta. Oli paras keikkakokemus ikinä. Onneksi olitte vikana.

Suurikiitos Rovaniemen keikasta, se oli kyllä parhautta! jämmästikö markoa, ku joku tempas yleisön sekaan? luurista lohkes näyttö ja saamani tarra hävisi, mutta edes sekään ei latistanut mahtavaa fiilistä! enpä ole vastaavaa menoa ennen livenä nähnyt, edes teiltä.

Markon tempaisi yleisön sekaan Marko itse. Kiitos teille.

Mitäs tykkäätte uuesta the hauntedin lätystä…

Ei ole vielä tullut hankittua. Pitäiskö?

Eli siis jos oikein ymmärsin ni jos lähettelee sakaralle tuon vihkosen ni saa sen uuden ja saa niinkö pitää sen vanhan. Vai meneeks samal periaatteel nois levykaupoiski?

Etusivun ohjeessa lukee: “saat sekä viallisen että korjatun kansivihkon postitse kotiisi”. Levykaupoissa voi periaatteessa vain vaihtaa. Käytännöt ovat kuitenkin vaihdelleet kaupoittain.

moi! lähtikö niitä rätei ja lumpui minkä verran nettikauppoihin ja minne? vai menikö kaikki sen siljäntien?

Kaik o mänt.

Iso KIITOS Rovaniemen karkeloista! Oli mahottoman hyvä meininki kaikkien bändien osalta. Tulkaapa toistekin samalla kokoonpanolla, Sakara Tourista pitäisi ehdottomasti tehdä perinne.

Kiitos teille. Tourista ei tällaisenaan tule ainakaan vuotuista perinnettä.

Fläp Fläp Club teatria räjähti ku Mokoma heitti takatalven.. oksennettiin samalla ristiin ja tahtiin keittoalueella! uudestaan!

Hyvä työ.

Oli muuten saakelin kova keikka Teatrialla! Ps. Mitä jätkät on mieltä Panterasta?

Pantera on paras.

Oli muuten hemmetin hienoa kun soititte Houkan Rytmikorjaamolla pari viikkoa sitten… Muutenki oli loisto keikka ja Rytmihäiriö kruunasi illan! Ja Markolle vielä semmoosta, että Mokoman 120 päivää-levyn sanoitukset ovat parasta parhautta koskaan. T. se tyyppi, joka näki Mokoman 15. kerran

Nähdään taas!

Onks teiänkin mielestä vuosi 2006 ollut se Mokoman paras vuosi? Sattus viel sopivasti kymmenelle Mokoman vuodelle…

On tämä ollut hieno vuosi, monessa mielessä kenties paraskin.

Olisiko mitenkään mahdollista että noita Sakara Recordsin tuotteita(paitoja ym.) voisi joskus tulevaisuudessa ostaa myös vaikkapa Sakaran sivujen kautta eikä vain keikoilta? En ainakaan ole huomannut että tämä olisi mahdollista. Ja mitähän mikkejä mahtaa Tuomo käyttää ESPeissään? Oletan että SD:t mutta mitä mallia?

Sakaran tuotteiden kauppamyyntiä mietitään. Tuomolla on tallassa Duncanin Customia ja Custom 5:ä, kaulassa lähinnä ’59 modelia.

Mitäs tykkäsitte Slayerin annista jäähallilla?

Sehän toimii aina. Täytyy ottaa uusiksi paremmalla omalla hapella joku toinen kerta.

OMG Moksut ja Sakara! Oulu kiittää! Mahtava keikaus!

Kiits!

Aattelin vaan Tuomo kysellä, että mitäs kaikkia pedaaleja sulla oli käytössä 5150:n kanssa? Oliko samat kun Messingin kanssa tätänykyä? 🙂

Tuomo vastaa: Keikoilla käytössä oli Bossin SD1 ja DS1, studiossa SD vaihtui Tube Screameriin ja läjään muita mulinexeja.

Onpa muuten kumma, nyt kun kaikille on tiedossa että noissa Viidennen Vuodenajan kansipapereissa on virhe, niin kaikki syynää niistä pienimmätkin mokat. Mutta, semmosta se on, toivottavasti ego kestää. 🙂

Meidän egoilla on XXL-päivät menossa, joten hiukan niitä sietääkin pienentää. Ajattele, me emme edes varsinaisesti laske virheeksi sitä, että Annala laulaa eri sanoja kuin mitä kansiin on painettu.

Elikkäs jos kannet haluaa vaihtaa postitse niin teille lähetetään vain ja ainoastaan kansivihko, eikä koko hässäkkää levykoteloa myöten?

Joo, pelkkä vihko.

“Aalto rantautuessaan sydäntäni musertaa”… Anteeksi. En pääse eroon mielikuvasta, jossa vedestä syöksyvä Kuisma rysähtää rannalla makaavan Markon päälle. Auttakaa.

Sama vika Rahikaisella.

Tuomo, mitäs kitaralle tapahtu teatrialla ku stampan pojat tuli kaljaa kaatamaan? 😛 ei oikeen saanut selvää mitä siinä oikein tapahtu. Kiitos hyvästä keikasta vielä kaikille, tulihan se sirppikin sieltä onneksi 🙂 ja tissi-läppääkin oli luvassa 😀

Tuomo vastaa: Ei sille kitaralle tapahtunut oikeastaan mitään kastumista kummempaa ennen kuin viskasin sen lattialle.

Kiitos aivan hemmetin loistavasta Kuopion keikasta! Ikimuistoinen ilta! Pittiä tuli reippaasti, onneksi tämä tyttö ei liiskaantunut sinne hurjimpien alle. Toivottavasti näemme uudestaan yhtä menevissä merkeissä! Ootte loistavia, jatkakaa samaan malliin 🙂

Kiittikiitti.

Teatria potki ja lujaa. Mustelmatkin sen mukaiset. Sai taas hetkeksi painimiskiintiön täyteen. Ankarat siitokset teillekin. Jatkakaa.

Jep!

Melkein tuli itku silmään ja joululahjasuunnitelmat menivät uusiksi kun nuita uusia lumppuja ei saa kuin keikoilta. Kannatankin siis ryysyjen hommaamista jokuseen kauppaankin, on ne niin hienoja. Kiitos.

Eiköhän niistä jotkin mallit päädy myös kauppoihin.

Onko jollai teistä lapsia? Jos onkin niin isänpäiväntoivotukset sinne.

Perille meni.

Kiitos Mokoma ja Sakara Rovaniemen tivolin keikasta! aivan uskomattoman mahtava keikki ja paras mahdollinen lopetus Sakara tourille. Toivottavasti teänki mielestä yleisö oli lopetuskeikan arvosia…ainaki me tehtiin parhaamme 😀 Eli kiitos ja hyvää keikkataukoa vaan teille!

Kiitos, Rovaniemi oli ehdottomasti lopetuskeikan arvoinen..

Lämpimät kiitokset eilisestä Teatrian keikasta. Olitte sanalla sanoen täydellisiä. Pisteet myös siitä, että panttasitte asenteellisesti soiton alkua siihen asti kunnes kaikki olivat ehtineet jonosta sisälle. P.S. Toivottavasti Sakara Tourilla myytyjä paitoja (kiertuepaita ja Punainen Kukko -huppari) ilmestyy jossain välissä nettikaupankin tiskille. Meikäläinen ottaisi heti molemmat, kun olivat mokomat Oulussa loppuneet.

Kiitoksia Kuopion keikasta. Varsinkin lopetus oli mieleenpainuva, kävi samalla selväksi että encoreja ei enää tipu!

MAhatava meininki oli torstaina Kuopiossa! oli ehkä paras keikka millä oon ollu! Hienoo pojat! sähkökatkotki yritti aiheuttaa häirintää mutta eipä onnistunu! mahtavaa, oli meininki niin katossa kun vaan voi olla. kaikki biisit mitä odotinki niin tuli kuultua tuolla keikalla. ei mitään negatiivistä sanottavaa. 4 ja puol tuntia teitä tuli opotettua ja sen ansiosta palkintona eturivin paikat. Ootte aina ollu parhaita! ja kiitokset markolle juttu tuokiosta vielä.

Mahtava keikka oli teillä Kuopiossa! Takatalven loppu varsinkin oli aika…hmm.. Erikoinen! Kiitos!!

__________NÄIN iso kiitos Teatrian keikistä!! Olitta mahtavia! Ei jaksanut vaan enää päätä heiluttaa kun meni puhki jo Stam1nassa :< mutta vielä kerran kiitos ja tulkaahan pohjoiseen uudemmankin kerran! ja vielä sillai et alaikäsetkin pääsee niinku nytte ;> KIITOS!

Kiitti!

Otatteko täällä vastaan kysymysten lisäksi myös kehuja? Täältä tulee nyt joka tapauksessa. Eli ylen mainio oli tuo Oulun tapaus. Ja se kysymys: olitko Saikkonen hyvinkin liekeissä vai näyttikö vain pitin taakse erehdyttävästi siltä? Eikä muutakaan orkesteria tainnut pahemmin palella. Levy-yhtiön setinä, tiedättekö paljonko ihmismassaa oli paikalla? Kun tuntui kuin olisi ollut osa jotain suurta…vaikka teitä oli varmaan taas enemmän lavalla…

Kiitos kehuista, kaikkiin kysymyksiisi vastataan kiertuepäiväkirjan puolella.

Sitten seuraavaksi kun keikkailette, niin keikoille ikäraja!kiitos.

Jatkossa lupaamme tehdä sekä ikärajallisia että ikärajattomia keikkoja.

Mitä teette kun vituttaa? Kuka lyö päätä seinään ja kuka ei? Opettakaa nuoret tavoille.. ;P

Ei silloin pysty tekemään mitään.

Valitettavasti huomasin Viides Vuodenaika EP:n kansilehtiön uudessa painoksessa pienen virheen. Viholliset-2006 biisin sanoituksissa yhessä kohtaa lukee “perässäni juoksee lauma kanoja”. Itse kappaleessa taas sanotaan “perässäni juoksee parvi kanoja”. Eihän tuo nyt maailmaa kaada mutta aattelinpahan vaan ilmottaa. Terv. työnkulman keikan taksvärkki työläinen

Kato ei se oo niin vakavaa. Vakava virhe oli se, että 50% painoalueesta oli jäänyt painamatta.

Heissan poijjaat. Teitä kuvailtiin aika ahkeraan tuolla teatrian keikalla, niin videokameroin kuin tavallisinkin kameroin, oliskohan mahdollista että tästä tulis jonkinnäkönen sakaratour DVD?

Johonkin tuo materiaali varmasti päätyy. Sakara Tour DVD:tä ei ole tulossa.

Mitestuota.. Mikäs on pahin konfliksti mikä on koskaan fanin kanssa tullut? Ahisteleeko fanit teitä pahastikin? Lukuunottamatta poikaa suutelevia pikkutyttöjä jotka tuijottaa soittajia suoraan silmiin 😀 -Oleanteri

Jotkut eivät aina osaa lukea tilannetta, että milloin voi tulla jutustelemaan. Mitään sen vakavampaa ei ole sattunut kohdalle.

Mitenkäs Tuomon kitara Oulun keikan jälkee? Vai menikö siinä ne vyötärölähettimet hajalle vai kitara?

Tuomo vastaa: Kitara on kunnossa. Korvamonitorin lähetin irtosi ja putosi lattialle. Siitä koko hässäkkä.

Kun laittaa kaksi suosikkibändiä soittamaan samana iltana lähtes peräkkäin. sehän kuulostaa teoriassa parhaalta mitä voisi toivoa, mutta käytäntöhän on toinen. Lahdessa olin ja stm1nan aika jo huusin ääneni pois. ei enä ollu teidän keikalla yhtään niin kivaa kun oli jo ihan loppu valmiiks

No sori.

Argh! Oulun keikka oli jotain sanoinkuvaamatonta, ei voi muutakuin kiittää ja kumartaa syvään. Olette ehdottomasti Suomen kovimmat live-esiintyjät tällä hetkellä, tarkoittaen koko sakaran jengiä. Olette tämmöiselle raskaan musiikin ystävlle erittäin suuri musiikillinen innoittaja sekä esikuva, kiitos teille siitä. Ja erikoismaininta vielä Markon selväpäisyydestä, sekin on kunnitoitettava teko, viakka muut ympärillä kuinka tahansa rälläisivät.

No hemmetti, tuo on paljon sanottu.

Oulu ei petä? Mahtava keikka! t: Se Mokoma fani siinä katsomossa, muistat varmaan 😉

Niin sie, kylkyl.

Painelin muuten tossa viime kesänä Wackenissa Mokokma paita päällä. Saksalaiset vähän ihmetteli, ett “mikä ihmeen Mokoma”. Soittelin niille meikäläisten matkaraatiosta muutaman värssyn, eikä ihmetelly enää! Sanoistahan ei kaverit ymmärtäny mitään, mutta tuntu maistuvan, siihen tahtiin alko niskat heilumaan..joku niistä vaati teitä ensi vuoden Wackeniin!! Tieshän ne Suomesta Bodomin ja Eläkeläiset, mutta nyt oli semmosta runttausta, että “pakko nähdä livenä”.

Myö tullaan sinne sitten ensi vuonna. Monelta?

Saattana äijjäät! Tehä kunnon Shown järjestitte Teatrialla. Kova meininki. Oulun Urpo kiittää mokomaa rytmiryhmää. Jäi hieman harmittamaan kun epäonnistu yhteiskuva Saikkosen kanssa, kun puhelimen kamera päätti aloittaa lakon sopivasti ennen keikkaa.

Valokuva olisi saattanut paljastaa karun totuuden elävistä kuolleista.

Mitä mieltä ootte Ruud Gullitista?

Rastaman vibration, yeah! (Positive!)

Tervehdys! Ilmoittelen tässä, että paita tuli perille. Olin ilmeisesti silloin videon kuvauksissa kirjoittanut myös osoitteeni joko epäselvästi tai väärin, kun osoitelipukkeen mukaista asunnon numeroa ei tässä talossa ole! Olipa muuten pähkäilemistä, kenelle ja miksi kuuden hengen solun asukkaista voisi tulla postia nimettömänä! Uteliaisuus vei kuitenkin voiton, ja avasin paketin. Tarkoitetulle vastaanottajalle se kuitenkin päätyi, mitäpä pienistä sattumista. Niin, tämä mukava yllätys toi tosiaankin mieleeni videon kuvaukset, niistähän alkaa olla jo lähemmäs vuosi aikaa. Muistelen, että kuvausten lopulla otettiin yhteiskuva koko sessioon osallistuneesta porukasta. Onko teillä tallessa sitä jossain arkistoissanne? Olisi nimittäin mukava nähdä tuo. Kiitokset vielä paidasta, Herra X

Kiitos vielä itsellesi ja pahoittelut viipyneestä toimituksesta. Täytyy kysellä kuvasta.

Kiitoksia niin perkeleesti Lahden keikasta!

Itelles!

Julkaistaanko Sakara Tour kiertueesta live levy?

Todennäköisesti ei.

Uusi EP on suorastaan orgastinen. Kiitos siitä!

Tee hyvin!

Paljonko nosturin sakara tour keikalla sytkärit ja pinssit maksoi?! Mielestäni 3 ja 2 e,mutta kun annoin 10e setelin tiskillä olevalle naiselle,en saanut 5 euroa takaisin kuten olisi pitänyt,ja tajusin tämän vasta kun olin jo myöhäistä mennä huutamaan. KIITOS TÄSTÄ SILLE JOKA PALKKASI SEN NAAMAKALAN!

Pahoittelut jos näin on käynyt. Tekevälle saattuu vaikka pyrkimys on tietenkin virheettömyyteen. Ja periaatteessa asiakkaan kuuluisi itse tosiaan tarkistaa vaihtorahansa ostohetkellä.

Basisti perkele nyysi mun lippiksen kuopiossa!:D Soitti keikan se piässä.Reilua.

Täytyy varmaan laittaa lavan reunaan sama kehoituskyltti kuin Linnamäen vuoristorataan.

Tämä nyt ei ole yhtyeen vika ollenkaan,mutta tuo kuopion keikan järjestyksenvalvojien toiminta syljettää,niin,että pakko jonnekkin itkeä simiä päästään.Siinä teikäläisten keikan aikana harjotettii iha normi pittitoimintaa niin siinä sit koht tuli tädit ja sedät näyttelemään oven suuntaa,johtuen riehumisesta,oli vähä töööt juttu siinä vaiheessa,v*tutti ja nälätti.Kun eivät edes voineet käydä varotttamassa,että tällästä ei hyvällä katota,jäi sitte rytmi ja töminä kokonaa näkemättä,eikä saparoita yhtää se!!!!No hyvä keikka oli kuiteskii teillä….

Harmi homma. Järjestyksenvalvonta ei tosiaan ollut meidän käsissämme. Onneksi.

tuosta Kuopion heitosta täytyy sen verran sanoa että jos omistaisin hatun, nostamisen sijaan mie perkele postittaisin sen teille. ei helvetti, mikä keikka! hiostitte miusta irti paljon heti alusta asti, sähkökatkoksen aiheuttama hiljaisempi hetkikin toi mieleen häpeällisen mukavat partioleiritulet. imitte miusta kaiken irti vastoin odotuksia muiden jättäessä vajaamman vaikutuksen. tämä puolipakaroittain vedetty takatalvi on ehkä kaikkien aikojen livebiisi suosikeissani, voin vain toivoa että se singlelle päätyy. ja rumban jälkeen ravitessa nestehukkaani baarin vesitarjoilulla, pystyin vielä ilmaisemaan polvilleni miut vetäneestä keikan annista. sääli etten muille tätä iloa tämän henkilökohtaisemmin pysty ilmaisemaan.

No vitti!

Jos KLK:lla olisi ollut “En elä talven yli” eikä “Kuu saa valtansa auringolta” niin oliskos levyn yleisilme ollut teidän mielestä jo liian ahdistava?? Mietin vaan et “Kuu saa..” on mielestäni piirun positiivisempi kuin sinänsä helevetin hyvä “En elä…”. Vai voiks tota asiaa edes ajatella tuolta kantilta?

En elä talven yli ei tuollaisenaan ollut silloin edes tarjolla, vaan EP:n versio viimeisteltiin studiossa nimenomaan Vuodenaikaa varten. Jos “En elä…” olisi onnistunut ensi yrittämällä, kenties molemmat olisivat päätyneet levylle asti. Liiallista ahdistavuutta emme pitäneet riskinä missään vaiheessa.

Koskas kuvakimara 2006?

Vaikea sanoa. Voi olla luvassa on vain Sakara Tour -kuvakimara. Keväältä ja kesältä ei jäänyt juurikaan mielenkiintoista kuvamateriaalia. Joitakin hyviä livekuvia kylläkin.

Tuota, kuullaanko tuota TMRH:n ylijäämäkipaletta “Jää hyvästi” joskus jollakin tallenteella? Jos sen voisi heittää teidän joskus ilmestyvälle dvd:lle, tai jotakin. Tehkää se, oi arvon mäntit. Se ilahduttaisi varmasti meitä mokomafaneja varsin lämpimästi. kiitos.

Jää hyvästi ei nykymuodossa kestä päivänvaloa, eikä versio myöskään tee oikeutta sävellykselle. Mutta kassellaan, josko biisin saattaminen julkaisukelpoiseksi tuntuisi vielä joskus ajankohtaiselta.

Kovan keikan veditte keskiviikkona! ,,/

Kyllä taitaa Mokoman pojillekin maittaa tämä Sakara-tour, ilmassa oli nimittäin Lahdessakin semmoista urheilujuhlan tuntua että alta pois! Näytti jotenkin siltä, että koko ryhmä oli lavalla energisimmillään. Ainakin siihen verrattuna mitä olen ennen nähnyt(vaikka olette te aina ollut mielestäni kova livenä). Hitto, tekisi melkein mieli lähteä katsomaan joku myöhempikin Sakara-keikka. Rytmis oli muuten ihan vitin kova!

Jeah, hauskaa oli!

Tais mennä paitapisnikset hyvin kun Lahden keikalla ei pahemmin enää yleisimpiä kokoja löytynyt(?)

Kiertuepaidan M-koko loppui jo Nosturissa. Hullut.

tätä kautta on varmaan oikein hyvä avautua ja kiittää sitä natsia ämmää, joka pilasi minun ja hieman useamman henkilön mokoman keikan finlandia-klubilla potkimisellaan. Tämä tytteli otti kyllä hyvin ronskein ottein riveileistä kiinni ja retuutti menemään kun pittiä koitettiin pistää pystyyn ja järjestysmiehethän luonnollisesti poistavat kaikki miespuoliset henkilöt. melko hämmentävä tilanne, sillä mitä sille tytölle nyt voi sanoa tai tehdä? eihän sitä melko tuhtia tanttaa tönäistä viitsi kukaan? olisi oikein mukava jos nämä tyttelit vastaisuudessa jättäytyisi hieman taka-alalle jos eivät kerran tajua mikä on pitti ja miten siellä käyttäydytään, itseäni ja melko montaa muuta alkoi kyllä kunnolla vituttamaan tämä rokkineiti kun pihalla uloslentämisen jälkeen tästä keskustelimme. lahti oli perseestä, nosturi oli loistava, kiitos sakara.

Terveiset saattoivat mennä perille.

Kysymys: Mistä johtuu, että Saikkosen veljeksen on kaikki niin karvasia?

Tuomo vastaa: Ei miulla ole karvoja kuin hartioissa.

Mordor! Tulin vain kertomaan, notta käväisin tänään kotimatkalla koppaamassa levy Kaupasta tuon teidän uutukaisen EP:nne. Muutaman kuuntelukerran jälkeen (hidas sytytys) selvisi, että kyseessähän on aivan järjettömän kova tuotos. Mielestäni on hienoa, että levyn biisit vaativat kevyen pohdiskelun lisäksi muutaman kuuntelukerran, sekä hieman kansilehtisen selailua auetakseen kunnolla. Hienoa työtä. Ai niin, erikoismaininta myös tyylikkäistä kansista, hienointa mitä on nähty pitkään aikaan. Keikalla nähdään, tai ainakin minä näen teidät.

Kiitos, mukavaa että maittaa.

Joo, ja niin, kumpi antaa enemmän fiiliksiä, yleisössä moshpit vai hc-pit, siis niinkun lavalta katsoen?

Öh, pääasia on että meininki on hyvä.

Ainiin, jos huudan teille keikalla että soittakaa paranoid, niin soitatteko, vai tuletteko keikan jälkeen lätkimään minua turpaan?

“Soittakaa Paranoid!” huudot jäävät sisäiseen roskapostifiltteriin.

Järkätkää wall of death 9.11 Kuopiossa, Työnkulmalla. Tai sitte olkaa järkkäämättä. Ootte yyberihQui <3.

No, miten kävi?

Hähää. Kuismalla on huonoin rytmitaju. no miulla on ehkä vielä huonompi.

Todennäköisesti, koska Kuismalla on aika hyvä rytmitaju.

Onko äijillä levyhylyssä ns. “luurankoja”, joita ei välttämättä kaikkein kovimman heviporukan kuullen levysoittimeen laitetta?

Eipä myö tunneta ketään kovia heviporukoita, mutta kyllähän sieltä “hylystä” kaikenlaista kuraakin löytyy – heviä ja muuta.

oli helvetin hyvä veto nosturissa 1. päivä!! pitissä oli kova meno koko keikan ajan \,,/

Näisso!

“‘Me tytöt’ ollaan nyt sit funtsittu”, että onkohan teidän keikkabussiin tullu joku semmonen vika ettei renkaat käänny millään Turkua kohti? Tarvitteks peräti hinausapua?! ;)) t. Silja

Turussa käytiin tänä vuonna kolme kertaa, joten bussin Aurauskulmat ovat siinä mielessä kohdillaan.

Ajattelin tossa että noista virheellisistä vihkosista kenties saisi jonkinmoista hyvitystä palautuksen ohessa, kuten esim. rintanapin tai jotain pientä. Mutta ilmeisesti korvausta erehdyksellisen vihkosen tulkinnan tuottamaan ahdistukseen ei ole tiedossa? Ja niin.. Onko mahdollista että noista virheellisistä vihoista tulee jonkinmoinen keräilyharvinaisuus ja niiden arvo keräilijöiden joukossa on suurempi kuin tämän uudemman painoksen? Tuota vaihtoa uuteen kannattaa jopa harkita?

Näiden kysymysten kanssa kannattaa kääntyä mieluummin Ben Furmanin puoleen.

Ihan rehti kysymys minkätakia tuon biisin nimi on Sirppi?. pieni maininta myös tuosta alennustarjouksesta, jumalauta kuinka rehellistä hommaa, “kyllä nää jätkät osaa rahastaa” loisto homma

Sirppi oli ilmeisesti kirjoittajan mielestä hyvä otsikko kappaleen tekstille. Alennustarjoustarinoinnistasi ei ota tolkkua. Pitääkö tuohon sanoa “kiitos” vai “haista ite”?