Kansilehtinen löysi tiensä perille. Erityiskiitos Markolle nimmarista. Hyviä jouluja vaan teitillekin!

Kiitos samoin!

Millos tulee uusia mokoma hupparitakkeja???

Ehkäpä seuraavan levyn tiimoilta.

kuinka kauan markolla kesti kasvattaa tuo ehkä maailman kuuluisin parta?

Marko vastaa: Onneks miulla on sentään pitempi parta ku Vivianilla, muuten vois hävettää

äänestin kuoleman laulukunnaat a vuoden levyksi saanko nyt koskettaa markon partaa?

Miehen partaa ei kosketeta.

Hyrkäs on kuin Paavo Pesusieni?!

Sieni on housuissas.

“tunnelmallinen”. Ei ainakaan itselleni vieras sana.

No hyvä.

Saakelin hyvä meininki jätkillä! oli siistiä laulaa takatalvea markon kanssa kesällä rovaniemirockissa mikkiin!

Kyllähän Marko tykkää, kun sen mikkiin lauletaan.

Päivää. http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Preacher_&album_id=798229 (kuva) Mitä mieltä herrat ovat tämän miekkosen ihotaiteiluista? ::::: DDD

Hurjaa touhua. Respect.

Tuota, tuota, tuossa FMA äänestyksessä Mokomaa voi äänestää ihan mihin vain (poissulkien tietysti tulokas). Noihin on tehty ns. esivalinnat, mutta se ei estä äänestämästä esim. Markoa vuoden laulajaksi tai Sakara Recordsia Imperiumi-palkinnon saajaksi.

Näinhän se on. Sinne vain äänestelemään!

tervehdys.haluaisin soitella akustisella kitaralla tuota teidän en elä talven yli biisiä.mutta mun mielestä akustinen ei enää kuulosta hyvältä jos se on esim Dropped D-vireessä.eli onko se mahollista soittaa myös normaalissa E-vireessä?

Levyversiota et pysty drop-d:lläkään soittamaan, vaan ala-A vielä tarvitaan. Mutta toki tuon voi sovittaa normaalivireeseenkin. A-mollista kun lähdet louhimaan, niin siitä se lähtee.

Pojat, sanokaas. Mitä mieltä olette Lahdesta keikka paikkana? Saisitte muuten tulla tänne taas soittamaan loistavaa musiikkianne. Ja mieluiten ikärajattomalle keikalle.

Lahdessa on ollut hauskaa, eiköhän siellä taas rokkailla jossain vaiheessa.

Terve. Muutama juttu: 1. Olette Suomen paras bändi. Tai no, sanotaan että vähintään jaetulla ekalla sijalla. Teidän musiikissa on ulottuvuutta. 2. Janne oli hassun näkönen Rautaryhmän haastattelussa. 3. Kannattaa pistää tuonne Hermolla-poksiin että ootte Imperiumin sivuilla FMA-ehdokkaina. 4. Markon ääni on parhautta. Lupaa ettet tuhoa sitä tupakkaan/viin- sori, virvoitusjuomiin/muuhunkaan jaskaan. 5. Kuisma ja Tuomo: Kumpi teistä on se kovempi komppaaja? Kun toinen selvästi laahaa. Meinaan että oon vääntäny tässä Jaakopin painia että kumpi teistä on minun idoli.

1. Kiitti. 2. Ainahan se. 3. Siellä lepää. 4. Markon ääni tuhoutuu korkeintaan huutamalla. 5. Tuomo kiilaa ja Kuisma laahaa. Yhdessä he ovat “Legendaarinen” Kitarakaksikko.

No tietysti KLK sai ääneni FMA-äänestyksessä. Ehdottomasti yhdessä EP:nne kanssa vuoden parhaat levyt. Yhtenäisempiä kokonaisuuksia saa hakea! Kiitos ja kumarrus Mokoma, ja hyvää joulua teille!

Kiitos!

Mä tiiän. Tänm saman asian joka viikkonen kysely vituttaa kaikkia mutta ku lähetin ep:n kannet 2 viikkoa sitte torstaina ja ny on lauantai nii onko jääny mun kannet sille tielleen?

Kaikki saapuneet kannet on kuulemma postitettu.

Oonks mä nolife jos mä havahdun kahen aikaa yöl et HabboHotel meni kiinni?

Vaikea sanoa. Miltä susta itsestä tuntuu?

Tuomo,mitäs kuuluu? ;

Tuomo vastaa: Juuri tällä hetkellä kuuluu uutta PMMP:tä, eli ainakin ensivaikutelman perusteella hyvää.

Sakara Shop oli kerrassaan loistava idea! Nyt ei tartte huppareita ja paitoja mettästellä aina keikoilla ja kysellä niistä että mistä voi tilata. Levytki saa nyt kätevästi eikä tarvii täältä syrjäkylän kaupoista niitä yrittää etsiä. Kiitos.

Jesh!..ehkä parasta toi “oma” verkkokauppa! Kiitoksia siintä.

Kiva että kelpaa, teitä vartenhan tuo pystytettiin.

haluaisin tietää missä tuo leppälä sijaitsee suomen kartalla? onko se jokin itsenäinen paikka vai osa jotakin muuta suurempaa kokonaisuutta?

Webin lukuisista karttapalveluistahan työ löytyisi parilla klikkauksella, mutta Joutsenossahan se.

Tere! Tuliko pikku-Annan kuva perille?

Kyllä tuli, kiitos. Hieno on, terveisiä taiteilijalle!

Kuisma, olisiko mahdollista saada sinun sähköpostiosoitteesi. Olisi hieman “privaattia” asiaa 🙂

Kuisma vastaa: Ei miulla oo sähköpostia. Kokeile savumerkkejä.

Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemu rakkahin aika!

Hei puliukot hyppikää, nyt on riemu rakkahin aika!

Mikä markon isän nimi on ? Viides vuodenaika on aivan helvetin hyvä !

Marko vastaa. Ei kyllä kuulu siulle, mutta Eenokiksihan sitä kaikki kutsuu.

Vituttaako?

Ei vähääkään.

Mitäs te suhtaudutte tuohon siihen et jotku persaukiset paskat lataa teidän levyjä netistä? Vituttaako? Varmasti, itteäkin hieman ku on niska limassa raatanu että sais ostettua Teitin levyjä ja sit joku klikkaa hiirellä pari kertaa ni oho ku tuliki koko levytuotanto demoja myöten… Lähe Tuomo minun kans baarii. 🙂

Vastasit kysymykseesi itse.

Noh, meninpäs tekemään sellaisen tempun, että tilasin itselleni joululahjaksi teidän paitanne, ja sittä ostin vielä vinyyliä muutaman mitä teiltä löytyi nii luulis olevan ihan kiva joulu. nii kertokaapas että mitä te olette kirjoittaneet pukille? vai oletteko olleet liian tuhmia että ei kannata edes kirjoittaa?

Miksi vaivautua? Joulupukkia ei kuulemma ole edes olemassa.

Menkää ny ihmeessä käymää mäntsälässä yksien eevan ja mikon mokillä, kun ovat hienon mökin sinne rakentaneet!

Heh, mikä ettei.

Vai että Englannin kielellä, oikein isolla E:llä.

No sori. Ja kiitos oikoluvusta.

Thomas Morgenstern! Joulurauhan ja hiljentymisen kunniaksi hankin kirjan nimeltä The Code:The unwritten rules of fighting and retaliation in the NHL. Niin tuore tapaus, että jouduin lukemaan sen norjaksi. Ymmärtäny, vitti, sanaakaan – puolen tusinaa erotiikkaa tihkuvaa alan kuvaa siinä kuitenkin oli. Voiko sitä enempää pyytää!? No, suosittelen kuitenkin – olisko teillä vaihtarina heittää mitään tajuntaa laajentavaa kiekkokirjaa, suomalaista tai norjalaista? Jos saa pyytää, niin ei mitään Globenin kevääseen viittaavaa…

Eipä ole tullut kiekkokirjoja lueskeltua.

ihan vaan et, ilman teitä ei jaksais.<3

Samoin.

Raittius on rajujen hommaa, Annala on idoli! Ite noin vuoden kerkesin kokeilee liemiä ja 17 kesää nähtynä jäi viinakset vähemmälle, vuosi tai kaks myöhemmin maistelin mutta ihan hirveeltähän se alkoholi oli jo alkanut maistumaan joten ei ongelmia pysyä rajujen joukossa! On sentään jotain kunnon äijiäkin joihin voi viitata ku joku haluaa haastatella syytä miksei olut nappaa!

Viittaa mieluummin itseesi, kun perustelet omaa päätöstäsi.

Vedettiin eilen teitin Haudan takaa hevikaraokessa, oli mahtavaa louhia tein paskia!

Sillä tavalla!

Opettelitkos Santtu soittamaan bassoa sormilla vai plektralla? Siis kummalla soitit ensin?

Santtu vastaa: Sormilla mie enstes rupesin. Vähä päässy ruosteesee se homma, mut kyl mie joku päivä palautan kunnon. Ehkä (jos jaksan).

Kaveri oli kahtonu sitä Rautaryhmää ja oli ihan paniikissa kun oli ymmärtäny Hygen sanovan, että Mokoma saattaa lopettaa tässä ihan lähiaikoina. Ei kait ny sentää?

Hyge on varmaan vähän hassutellut. Tällä hetkellä on nimittäin sellainen luomisvire ja into päällä, että alta pois.

ella? Kastematoja vai ihan normi maunomatoja? Ite tykkään kihomadoista.. Ootteko koskaan harkinnut turhiin kysymyksiin vastaamatta jättämistä? Muistaako Kuisma FCmokoma-kortin allekirjoitusta sjoella 😀 Ootte muuten kovia jätkiä.Kiitos mahtavasta kesästä ja Sakaratourista.. Hyvää joulua jäpikät!

Kyllä me fiilispohjaisella seulalla ankeimpia kysymyksiä karsitaankin. Jouluja!

Missä teillä on treenikämppä? Saanko tulla käymään siellä?

Nyt täytyy yllättäen vastata, että “ei kerrota” ja “et todellakaan”.

Pitää nyt vaan sanoa, että oikein raskasta joulua (monin tavoin, esmes. raskas kinkun raasto ja muu joulun raskauttaminen). Kiitän teitä kuluneesta vuodesta oikein paljon, ja parhaasta keikasta Tuuliajolla. Ja kiitos hienoista levyistä, KLK ja VV. Pistin KLK:n Soundin vuosäänestykseen tokaks levyks, toinen on Lem1n hirmujen UKK. Nyt vaa satais viel lunta. PS. Kuisma ja Santtu, työ olite parhaita Rautaryhmässä, ja olihan Markon ja Tuomon vierailu Päänpaiskojan pallossa asiaa.

Kiitoskiitos.

Koska viime kesän kuvakimarat tuloo?

Kuisma taisi uhota kasailevansa kimaran joulun pyhinä.