Kalenterissa lukee että Kuismalla olisi tänään (16.1.) synttärit. Mistä sekin tieto on repäisty, siitä ei ole mitään muistikuvaa, mutta jos asia näin on niin onneksi olkoon!

Jep. Kiitos terveisistä!

Tykkäättekö Foo Fightersistä?

Tykätään me, silleen pikkuisen.

Missä on kesän kuvakimara;(????

Kuvaajilta jäi nk. luoti piippuun. Kesältä ei ole juurikaan backstage-kuvamateriaalia tallessa. Yritetään ensi rundilla paremmalla onnella.

eikä ole ees tosikaa miten marko näyttää veltto virtaselta :DD

Aika kaukaa haettu.

Ei pysty, liian hapokasta!

No höh. Onnistuiko se kotona?

Tulkaapa äijät ihmeessä ähtäriin keikalle niin saatte selekää!:)

Jaa.

Tietääköhän mokomalaiset mistä biisistä ja esittäjästä on kyse? Kuulin joskus radiosta harvemmin kuultuja joululauluja ja siellä soi (muistaakseni) “Pohjanmaan joulu” -niminen kappale. Jossain kohtaa sanoitukset menivät näin: “muutama litra ei muilussa tunnu”. Biisin sanat keskittyivät siis lähinnä päihdyttävien aineiden käyttöön jouluna.

Ei tiedä. Kysy Koskisen Arilta.

Santtu, näin sut 30.12 Rautatientorilla. Teki niin perkeleesti mieli tulla pyytämään puumerkkis johonki paperille, mutta pelkäsin että turpiin tulee:D. Uskaltaako sulta sitten sellasia pyydellä?

Santtu vastaa: Senkuvvua. Kunhan se “joku paperi” ei ole vekseli tai muu velkakirja ja takaajan katkoviiva puumerkin sijainti.

onko järkeä?

O.

“The owls are not what they seem!”

Twin Peaks is not what it used to be.

Markoko kerää kiviä? Kiviäkin kiinnostaa!

Kekkosta and.

onko mokomalla mahdollisesti joku biisi joltain teidän levyiltä,mitä ei ole koskaan soitettu livenä?jos näin,niin biisi ja mikä on syy siihen?ja onko teillä jollain joku biisi mtä haluaisitte soittaa livenä,mutta muut jätkät eivät halua?

On kai niitä useampiakin. Yleensä syynä on se, että biisi ei toimi livenä. Ja aina ollaan päästy settilistasta yhteisymmärrykseen.

Jos ette ole kuulleet näistä bändeistä niin kannattaa tutustua. Stonegard, Chimaira, Ektomorf ja trivium.

Tutustuttu on. Ehkä kannatti, ehkä ei.

Mitä eroa on 3 channel triple rectifierillä ja three channel dual rectifierillä kuin että triple on 150w ja dual 100w?

Kuisma vastaa: Triplessä on kolme paria pääteputkia ja kolme tasasuuntausputkea, Dualissa kaksi. Luulisin näin. Kysy lisää asiantuntevalta soitinkauppiaalta, maahantuojalta tai valmistajalta.

Janne: Lempileffas? Eikö olekkin Sleepy Hollow..? On se, kyl mä tiiän.

Janne vastaa: Oletko joku KRP:n profiler kun yrität meikäläistä hahmottaa? Vastaan, että venäläiset taide-elokuvat ja Uunot. Ps. Christina Ricci on kyllä melkonen kissa.

http://www.mesta.net/musa/uutiset/?aid=13023 katsokaapa teidän levyn nimi, sija 10! eipä oo tainnut olla artikkelin kirjottajalla ihan homma hanskassa.

Kotimaiset top-15: 1. Pmmp: Leskiäidin tyttäret 2 Kotiteollisuus: Iankaikkinen 3. Lauri Tähkä & Elonkerjuu: Maailma on renki 4. Lordi: The Arockalypse 5. Maj Karma: Ukkonen 6. Antti Tuisku: New York 7. Stam1na: Uudet kymmenen käskyä 8. Zen Cafe: Stop 9. Amorphis: Eclipse 10. Poets Of The Fall: Carnival Of Rust 11. Mokoma: Karjalan laulukunnaat 12. Sara: He kutsuivat luokseen 13. Maija Vilkkumaa: Totuutta ja tehtävää 14. Von Hertzen Brothers: Approach 15. Sunrise Avenue: One The Way To Wonderland Onnea Karjalan laulukunnaat on sijalla 11 mesta.netin vuosiäänestyksessä.. Miltä nyt tuntuu :P? Mistäköhän ton nimen on vetässy…

Kovassa seurassa ollaan, ja hyvältähän se tuntuu. Kiitos kaikille äänestäneille!

Among The Living, South Of Heaven, Pleasure To Kill, Kurimus. Paras..?

Reign In Blood.

Taidampa mennä kattoa fiilistelemään teidän dvd:tä.

Hyvä!

Santtu , oletko homo?

Santtu vastaa: Riippuu siitä, kuka kysyy.

haluaisin jo livesingleni.

Eine mitään sakaratouriin liittyvää lähetä enää, mainostivat vaan tuommosilla huuhaajutuilla.. Not. Kiitos vuodesta 2006 ja menkäähä pian stutioon nauhoittelemaan. n__n

Singlet on painossa ja postitetaan heti kun ne saapuvat Suomeen. Viikolla 4 mitä luultavammin. (Sanotaan viimeistään helmikuun aikana, jotta ei tule pettymyksiä. Tj. huom.)

Santtu, miul on siulle tekemistä ens lauantaiks. =)

Santtu vastaa: On miullakkii tekemistä ens lauantaiks. Huvila pitäis laittaa ja kiertää vähä muailimoo.

Miksi te heilutatte lettejänne oikeen urakalla keikoilla?Ois nätimpää jos moshaisitte hiukan epänäyttävämmin, niinku vaiks The Beatles.

Niinpä, ja miksi emme myy yhtä paljon levyjä kun The Beatles?

Jannen nimi se näkyy meinlin sivuilla soittajalistassa =) Itsekki käytän meinlejä pääosin

Jeh.

KARJALA (substantiivi): Paikka, jossa voi huutaa kenenkään kuulematta, esimerkiksi kallionreuna korvessa. HYRKÄS (substantiivi): Lyhyt kehräävä äännähdys, jonka päästää suudellessaan jotakuta poskelle. Tämä hyödyllinen tieto löytyy kirjasta Elimäen perimmäinen tarkoitus.

No kai tuo HYRKÄS on parempi kuin vaikka JOKKOMI (substantiivi): Se alue diskossa, jossa yksinäiset miehet kuljeskelevat ja yrittävät saada näyttämään coolilta sen, etteivät uskalla hakea ketään tanssimaan.

Janne: Mercyful Fate – King Diamond, kumpi parempi..?

Janne vastaa: Tällä hetkellä soljuu korvaan Asa, joten vastaan Terveisiä kaaoksesta. Ja jos on pakko valita niin KD.

Marko, paras keikkasi, jolla olet koskaan ollut, on mikä?

Marko vastaa: Alice In Chains Tavastialla 90-luvun alussa tai NoMeansNo Kerubissa 90-luvun lopussa.

Kiitos Marko siitä, että kiteytit hyvät syyt (13.12) ja sait minut vakuuttumaan päätökseni oikeellisuudesta muuttaa näin kymmenen vuoden jälkeen pois Rollosta. Olen tosin siitä onnellisessa tilanteessa, että myös vaimoni on samoilla linjoilla – rahaa minulla ei ole, eikä seksitaidoissakaan ole kehumista. Keikkasingleä odotellessa nimim. Vaimoni koulu on loppuvaiheessa

Marko vastaa: Täälläkin on siinä mielessä onnelliset asemat, että kaipaus Tampereelle on koko talouden missio. Pölykoiratkin kaipaavat sinne. Olen viime aikoina tosin saanut myös positiivisia fiiliksiä Rollosta, lähinnä urheilumahdollisuuksien ja luonnon kautta. Kunnon lumipeite toi myös kummasti piristystä synkkyyteen. Ei tämä nyt niin läpeensä paha paikka ole vaikka ei top-5:seen mahdukaan.

Oliskos pojilla mitää havaintoa milloin uusi levy saattaisi nähdä päivänvalon, kenties ens syksyyn mennessä?

Mitenkäs uusi matsku edistyy? Osaatteko vielä yhtään sanoa milloin meette studioon?

Julkaisetteko singlen seuraavalta levyltä?

Kattellaan nyt ihan rauhassa.

Löysinpä kirpparilta Slumgudgeonin Factoraped -levyn (2e) ja Chargedin In Vice -älppärin (3e). Kyl se tonkiminen kannattaa! Ensin mainittu muuten pyyhkii lattialla Mokomaa. 😉

Jälkimmäinen vasta pyyhkiikin. Ja sen jälkeen se juo vielä meidän bäkkärikaljat.

kuka vastaa näihin kysymyksiin silloin kun vastaajan nimeä ei erikseen mainita? ja sitte täytyy vielä ylistää markon laulua ja sanoituksia ne ovat loistavia. yhtään väheksymättä muiden bändin jäsenien loistokkuutta. oletteko imarreltuja

Kysymyksiin vastaa se kuka milloinkin ehtii, pääasiassa Kuisma tai Tuomo. Kiitos kehuista. Terveiset menevät perille.

Janne, kinkku- vai jauhelihapizza? Santtu, karhu- vaiko olviolut?

Janne vastaa: (Naama kuin) kinkkupizza.

Santtu vastaa: Henk.koht. mielipiteeni on aivan sama sama. Maailmassa on kuiteskii ainakii tsirljatsi kertaa parempii juomiii kuten mummon mehu, Vichy Original, kahvi jne.

Mihin oli jääny uusin Nappis teiän listalta?! Ette oo tainnu kuulla!! Eli sit joka jamppa levykauppaan ostaan oma Smear Campaign-lätty ja sassiin niin johan menee listat uusiks ja kaakelitkin.

Viime vuonna tuli taas kerran aivan liikaa uusia levyjä, ja mm. Nappis on jäänyt tsekkaamatta. On kuulemma parempi kuin olisi osannut arvata. Mutta ei vissin yhtä hyvä kun Scum.

mokoman pojat arvostelkaas meiän bändin biisi —> http://www.mikseri.net/[poistettu]

Ei jaksa.

Sakara tour uusiksi! Jäi Rytmihäiriön poijaatkin näkemättä kroonisen rahapulan takia. Hyrkäs sponsoroi itsensä Tavastialle 16.1! Tämä on käsky ja NAPALM DEATH rules!!!

Jeejee.

Ostin Mokoma dvd:n. Katsoin tyytyväisenä poikain kohellusta, mutta ihmettelin kovin kuisman puuttumista tien päällä-pätkistä. Samaan aikaan ihmettelin että kuka tuo suulas rillipää on. Onko se joku rumpuvalomanageriteknikko? Pikkuhiljaa nuo sarvilasit ja mystisen kitaristin katoaminen alkoivat muodostua päässäni karmaisevaksi totuudeksi, jonka seurauksena tajusin Kusiman muljauttavan silmänsä promoissa jotenkin kummallisesti suuriksi, sinisiksi ja luultavasti myös naisiin vetoaviksi. Oikeassa elämässä hän onkin opettajan oloinen jazz-muusikko, josta jälleen lavalla vaputuu liekehtivä karvainen turjake. Hieno kaksoiselämä, siitä vois tehdä leffan!

Elokuva on jo tehty. Se on nimeltään Batman Begins.

Ää-ä, voisitte jo lopettaa sen keikkatauon. Tähän aikaan vuodesta ei tunnu olevan mitää riehakasta keikkaa edes tiedossa täälä etelä-pohjanmaalla perkele ja menojalkaa vipattaa nii ankarasti.

Heh, malttakaa nyt.

Ooppera, hyi saatana!

No joo. Ainakin niillä on Töölönlahden rannassa ihan reteä soittolava. Millonkohan rokkareille rakennetaan tuollainen puuhakeskus?

Yeah! Pikku Kakkonen täytti 30 vuotta!

Lauletaan Pikku Kakkosen posti -nuotilla: “Ammattikorkeakoulu / Postilokero / Mitä sen on väliä / Tutkinto kuitenkin / Ammattikorkeakoulu”.

nnnnnno..moro! teen tässä parhaillaan kavereitten kanssa teistä esitelmää. Eiks ollakin hulluja?? T:hirvaskankaan esson heppu. muistatko mut??

Ette ole. Tai mistä me sen voisimme tietää.

kolahtaako markolle kovastikkii FM2000?

Marko vastaa: Hulluudessaan parasta suomalaista meininkiä sitten varhaisen YUP:n.

Mistäs noita mustia rannekkeita saa mitä annala pitää?

Marko vastaa: H&M:stä oon ostanu vuosia sitten. Kutittavat eivätkä hengitä lainkaan, mutta ovat MUSTAT!

Kun joku bändinne tukallisista esittelee riffin treeneissä tai muuten, kuinka voimallisesti hänen tulee yleensä neuvoa rumpalipoikaa siinä, kuinka saada kyseinen riffi potkimaan kiveksiä? Tuskastuttaako säveltäjää joskus kun idea ei lähde rumpalin takia lentoon?

Varmaan joskus, mutta onneksi sama koskee kaikkia ihan tasapuolisesti. Se tässä bänditouhussa juuri onkin parasta, sillä hyvä bändi on enemmän kun osiensa summa.

onko ne kuisman sormet jotka soitta kitaraa Alastisen Anna sen soida -videossa?

Ei.

Oletteko huolissanne ilmaston lämpenemisestä?

Olemme.