mitäs jätkät tykkäis jos pmmp sovittais takatalvesta coverin?

No mikäs siinä! Toivottavasti se myisi paremmin kun alkuperäinen. Saatais vaihdettua kartanot isompiin.

Terve Mokoma! Hyvä että olette päässeet rentoutumaan yms. yms.. Oletteko tietoisia netin fiktiivisistä(?) rakkaustarinoista kuten: http://www.foorumi.info/kops/viewtopic.php?t=453 Nämä tarinat ovat hyvin hämmentäviä:D Kivoja jatkoja ja älkää hajotko vainoharhaisuuteen.

Lapsilla tuntuisi olevan tekemisen puutetta. Harmi kun tämä talvikin on mitä on, ja ulos ei pääse edes pulkkailemaan.

Onko 6+9=69??

Ei.

Sanokaa jotain lohduttavaa

Kyllä se siitä. Ei muuta kun häntää pystyyn ja uutta matoa koukkuun.

Tykkääkös pojat motörheadista tai muutenki 80-luvun rockista???

Vamaan pojat tykkäävät enemmän kun tytöt. Luulisin niin.

Ois 2Unlimited tänään Nitetrainissa Treellä!

Sinne!

No mitä, tekö siellä JOKKOMI-alueella muka kuljeskelette?! Ei tasan mene läpi!

Ei kai siitä ollut kyse, vaan sukunimen merkityksestä.

Äitini haluaa tietää onko jännetuppitulehdus kovinkin yleinen vaiva kitaristien, basistien tai rumpalipoikien keskuudessa? Ja mummoni kyseli missä päin ne kuoleman laulukunnaat on? Ei löytäny kartalta…

Ei kai ne nyt kovinkaan yleisiä ole. Todennäköisemmin rokkarilta paukahtaa maksa kun extensor carpi ulnaris. Mitä parempi fyysinen kunto on niin sitä vähemmin moiset rasitusvammat vaivaavat. Ja mummolle terveisiä!

Heips! Kyselisin, että miten pitäisi menetellä Sakara Tourin sinkkujen suhteen tilanteessa, että olen muuttamassa ja olen antanut Menolippuun nykyisen osoitteeni. Minne pitäisi ilmoitella uusi osoite, että sinkut pääsevät hyvään kotiin niiden valmistuessa? 🙂

Kuukauden taitaa posti ohjata postit edelleen uuteen osoitteeseen, mutta ilmoita toki uusi ja vanha osoitteesi sähköpostilla: info(a)sakararecords.com.

Hei Marko! Oli oudon hauskan yllättävää nähdä siuta eräässä hkin hienossa yökerhossa tässä syksyllä. Olen pitänyt musiikkianne turhan melankolisena itselleni, mutta nyt olen vihdoin sisäistänyt sanoman, ja vaikka musiikkinne tuntuu edelleen hieman raskaalta, niin se on samalla myös hyvin terapeuttista. Yritin katsoa milloin teillä olisi keikkoja trella ( klubilla 😉 ), mutta niin kuin silloin sanoit, olette siis mitä ilmeisemmin edelleen keikkatauolla. Ehkä esiinnytte kesällä rakkaassa lprssa? Menen sinne odottelemaan. Kiitos ajastasi 🙂 terv. staikku-Anna, lpr/tre

Kiitos terveisistä!

Tulisko Annala kahville (Rovaniemellä) jos siltä kysyis? Kyllä muutkin bändistä kelpaa. 😀

Ottia tuota.

Rakkauspakkaus. <3

Housuissas oli raskauspaskaus.

Vitun hyvää musaa teettä. Jos multa kysytään niin vähemmän niitä biisejä missä rääytään ja enemmän niitä missä lauletaan.

Selvä. Näin tehdään.

Onko Mokoma tulossa nyt Rovaniemi Rockiin vai Sime Rockiin. Rollo sekoilee siinä mielin että järjestää tänne kaks festaria samaan aikaan. Ainakin Marko tietää sen että kaks festaria samaan aikaan tänne talviseen persereikään ei vaan toimi.

Vai ei kumpaankaan? Kas siinäpä kysymys.

Kuismalle synttärionnittelut!

K’tos.

sanokaas kaikki Mokoman soittajaäijät paras biisi vetää keikalla?

Marko vastaa: Laulullisesti Sirppi, meiningiltään Lujaa Tekoa.

Santtu vastaa: Albert Järvinen sanois, että “paras biisi on paras biisi”. Eli just se.

Tuomo vastaa: Napalm Deathin The Kill.

Janne vastaa: Kyllä se on Terveitten Käsien Anna mulle piiskaa.

Kuisma vastaa: No eipäs ole, kun lounge-jazz jamit D-mollista.

Käytättekös putkivahvareita?

Kitaristit käyttävät. Basismi vetää transistorilla.

Näin sitä pitää et vuoden 2006 ehdottomasti kovin albumi on saanut Emma-ehdokkuuden! Kiitos ja kumarrus.

Näin päätti raati tällä kertaa.

Mitä mieltä olette Metsätöllistä? (www.metsatoll.ee)

Minä olen hirmuinen Rölli ja on mulla metsässä tölli.

Onnittelut Emma-ehdokkuudesta mutta villit huhut, urbaanilegendat, pikkulinnut ja varuskunnan hevosmiehet tiesivät kertoa että ei-ÄKT puljuilla ei Emmoille ole asiaa. Sakarahan ei käsittääkseni ÄKThen kuulu joten se on heippodei sillekin pystille. Kumpikohan pokaalin siis loppujenlopuksi vie? Veikkaan Amorphista. Miten työ?

Vai että niin ne kertovat. Oikeaan osoitteeseenhan se pysti menee joka tapauksessa, joten samapa tuo.

Miasman sivuilla kerrottiin, että Sakara Tourin Helsingin keikalla ei olisi äänentoisto ollut kohdallaan. Parinkymmenen keikan jälkeen voin sanoa, että olen vahvasti eri mieltä. Kaikki kuului hyvin, jopa kitarasoolot ja basso ei jäänyt “fanituksen” jalkoihin. Hieno keikka! Kiitos koko porukalle, myös stagen ulkopuolella työtään tekeville! Ja kiitos muutenkin koko Mokoma-paketista! Ihan sieltä alkuajoista alkaen! “Tassut kohti itää” 😉 , kuten 7vee tyttöni vetelee. Jatkoja odotellen: Jaana ja punaiset kumisaappaat =)

Kiitos korjauksesta. Siitäs saitte, Miasmat!

Muistelen menneitä, että olette soittaneet keikan Tuomon veljen(?) häissä. Onko tämä Mokoman historian ainut ns. yksityiskeikka? Muistatteko mitä biisejä veditte tuolloin? Onnenonkija, Liiton loppu, Vade retro Satana kuulostaa mielenkiintoisilta valintamahdollisuuksilta häävalssiksi..

Hääkeikkoja on ollut yksi, ja sinnekin koomikkoryhmämme tilattiin virallisen ohjelman aiheuttamaa jännitystä keventämään. Häävalssin hoiti toinen taho.

Hei! Oliko Markolla jalka pipi tossa ennen vuodenvaihdetta? Näin Tampereella ihan Marko Annalan näkösen tyypin, joka loikkas kaupungin bussista linja-autoaseman kohdalla pois, ja sillä oli kepit ja jalka jotenkin paketissa.

Marko vastaa: En ole ikävä kyllä käynyt Tampereella sitten elokuun. Arvatenkin jollain pitkätukkaisella ja parrakkaalla miehellä oli jalka poikki. Miitrillä ei kuulemma ole jalka poikki, joten se oli varmaan Veltto Virtanen.

Se on sitten emma gaala pileet teillä edessä.

Niin taitaa olla.

Onks Tik Tak paras???!?!??!?! ;OO;OO

Tottakai!

Vuosien ajan tullut ihmeteltyä keneltä se Annala oikein näyttää, kun kasvojenpiirteet ovat niin tutut. Tänään vilkaisin YouTubesta ohimennen Jethro Tullin Heavy Horses -videon (http://www.youtube.com/watch?v=5PjA42x7MbM) ja perkele, siinähän se Marko keikkui täysin omana itsenään!

Hienosti huomattu! Toden totta, videolla oli monta parrakasta miestä.

Koska sitä Sakara Tour cd:tä voi odotella postista?

Kauan niissä live sinkuissa vielä menee?

Viimeisimmän arvion mukaan sinkut postitetaan helmikuussa.

Olis melko mielenkiintoista tietää mitä Mokoma tekee keikkatauon aikana?

Rellestää, runoilee ja rakastelee.

KIVESPEIKKOJA SUOLAHDESSA

Tää assii selvis.

Öhh miksi en löydä teidän uutta Ep:tä koko seinäjoen kaupungista? Olen löytänyt Valu:n , 120 päivää ja Kuoleman laulukunnaista muovi ja pahvi kantisena :S En ostany klk kosak en osannut päättää kumman otan 😀 Pitäisikö tilata internetistä sitten ;(

Tiedustele asiaa omalta levykauppiaaltasi. Jos hän ei osaa vastata, tilaa netistä. Se on ihan turvallista.

Mites mä teen ton Viides vuodenaika levykannen kanssa ku asun ruotsissa. Lisäänkö viel postimerkin? Ja pääseeks posti perille jos kirjotan osoitteen tuolla tavalla, vai pitäiskö kääntää se ruottiks… vai pitääkö kysyä muualta?

Laita postiosoitteesi meilitse osoitteeseen info(a)sakararecords.com, niin laitetaan kannet tulemaan.

No onko, Janne, pyrstö nyt tulessa?

Janne vastaa: Yritän vältellä moista.

Saari. Ammattikorkeasaari. Muuten se biisi meni ihan oikein.

Jaa, saattoi ollakin.

Kuisma, nyt tapellaan!

Selvä.

Onko ilmaston lämpeneminen hyvä juttu?

Tynkkysen Oras porukoineen on kerännyt faktoja ilmasto.org-sivulle. Kattele sieltä.

Moro! Pakko kiittää uusimmasta täyspitkästä. Kirjoitin nimittäin viime syksyn Äidinkielen YO-kokeessa Eximian Kuoleman Laulukunnaat-levystä. Kyseessä oli otsikkoaine ja tehtävässä oli etukäteen annettu otsikoksi: “Tästä levystä en luovu”. On muuten varmaan paikallaan kiittää muistakin loistavista albumeistanne, upeista keikoista ja yleensä oikeasta asenteesta faneihin! Kiitokset myös hyvästä kotisivusta. Kiitos yleisesti koko Mokoma-orkesterista! Moshailemisiin!

Kiitos ja ole hyvä.

saat sekä viallisen että korjatun kansivihkon postitse kotiisi… ihanko totta???

Jee.

Kumpi voittaisi painimatsissa: James Hetfield vs Tom Araya

Hetfield on ainakin pidempi.