Kaikkea sitä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Santtu_H%C3%A4m%C3%A4l%C3%A4inen

Mitä, eikö Heikki Kärkkäinen enää soitakkaan Mokomassa bassoa?

Mitä varten demot lähetetään Rovaniemelle.

Sakara vastaa: Jotta kuulisimme ne paremmin.

onkos sakaralla mitään messuerikoisia FME:ssä tänä vuonna?

Sakara vastaa: No vaikka sellainen messuspesiaali, että Rytmihäiriöltä tulee hyvä kokoelma slogan-paitoja myyntiin. Eli jos haluat, että rinnassasi lukee esimerkiksi Seppo (nimi muutettu) tai Tissit Gambinassa, niin suuntaa Sakaran kojulle.

Sakara Tour DVD…? Poijjaat, saanko mie panna teit?

Miksi ihmeessä?

Osaatteko sanoa milloin lähdette studioon?

Osataan, muttei kerrota.

Pelaako kukaan Mokoman pojista mitään Pc/konsoli peliä? Olisi hauska tietää ja jos pelaat Multiplayerina millä nickillä pelaat?

Tuomo vastaa: Mie pelasin viimeksi NHL 99:ä.

Janne vastaa: Mie en pelaa kuin pajatsoa joskus keikkareissulla, ja vingun kihoja kanssapelaajilta.

Marko vastaa: Pelaan pelejä aika ajoin, tällä hetkellä Pleikkarilla NHL07:aa ja Godfatheria. PC:llä pelaan CIV:iä ja pasianssia. Netissä pelaan pokeria, biljardia, vedonlyöntiä ja Sporting Newsin NHL-fantasiakiekkoa. Hyvä en ole missään ja vieraiden kanssa en pelaa koskaan. Nickini on Mitäsiesitäkyseletjakäytsiemiullehä.

Kuisma vastaa: Ostin Half Life ykkösen kun se ilmestyi, ja nyt heti perään ostin Half Life kakkosen ja kaupan päälle Elders Scrolls IV:n, kun Jallu sitä niin kehui. Netissä en pelaa muuta kun Aapelin kasi- ja ysipalloa sekä minigolffia. Erittäin hyvää meditaatiota. Kun smaragdit lähti ranking-uudistuksen yhteydessä, niin sillon kyllä otti pattiin!

Santtu vastaa: Pasianssia lätkin iltojen ratoksi, mutta sitäkin ihan perinteisellä korttipakalla.

ensi viikolla on koulussa levyraati. mä soitan mokomaa. yritin kysyy teostolta mihin mä voin maksaa korvauksen julkisesta esittämisestä mut ne ei ole vastanneet. laittakaa tilinumba niin mä maksan korvauksen suoraa teille. paljon yhen biisin (kuu saa valtansa auringolta) julkinen esittäminen n 30 hengelle maksaa? -max

Hyvä kysymys. Käydäänpäs kurkkaamassa finlex.fi ja sieltä tekijänoikeuslaki (1961/404). 21 §:ssä säädetään, että “julkaistun teoksen saa esittää julkisesti jumalanpalveluksen ja opetuksen yhteydessä”. Eli tekijänoikeuskorvausmaksuja ei oppitunnilla järjestetystä levyraadista tarvitse maksaa, mutta pitää muistaa, että “tekijän nimi ja lähde on mainittava siinä laajuudessa ja sillä tavoin kuin hyvä tapa vaatii” (1961/404 11 §).

Kuisma, mitä pidät Thordendalin soololevystä?

Kuisma vastaa: Tykkään. Se on soitossa ihan säännöllisesti.

Moro Kuisma, Janne ja Santtu! olitte niiku sitte habbo hotelissa. Olin muuten kuisma siin sun juttusilla xD

Habossa 😀

Jee. Siellä ne nettipeelot taas häiriköi.

Vieläkö olette olemassa? Soitatteko ns. melodista blackiä? P.Autio p. [poistettu] (vastaan päivällä, öisin vain pe-la)

Kiitos puhelinnumerosta. Soitellaan varmaan tossa viikonloppuna.

Juuri kotiin kävellessäni kuuntelin tuota teidän Viides Vuodenaika eepeetä ja mietin että milloinkahan se kansivihko nyt tulee, ja siellähän se postilaatikossa odotteli. Kiitos siitä. H*lvetin kovan EP:n olette muuten tehneet. Kiitos myös siitä. Mitenkäs teille muuten uppoaa Lamb Of Godin musiikki?

Kiitos kiitos. LoG lämmittää puoliteholla.

Hei! Tuli tässä vain mieleen, että voisitte tehtä Stam1nan taikka Rytmihäiriön kanssa jonkulaisen yhteis biisin. Olette kaikki niin kovan luokan bändejä, että siinä oisi ainekset aivan loistavaan biisiin. 🙂

Arvaa mitä, yhteisbiisi on tehty. Mutta sitä ei julkaista koskaan, koska emme ole rahanahneita paskiaisia, kuten Kotiteollisuus, 51 Koodia ja CMX. Ei vaan, oikea syy on se, että se tehtiin kännissä, ja kukaan ei enää muista miten se menee.

Terve! Kysyisin tällaista asiaa: Millainen painos on “ltd dualdisc”?

Kaikkien alojen erikoisasiantuntija vastaa: Ltd tarkoittaa limited, eli tässä yhteydessä rajoitettu painos. Dualdisc voisi sitten vaikka olla sellainen versio missä on kaksi levyä, esimerkiksi CD ja DVD. Luulisin niin.

Hey! Ostin tuossa männä viikolla korkeajännityksen, yläotsikolla vaihtovirta/tasavirta. Se on muuten pitkä matka huipulle(jos haluat rokata), mutta olen eloisampi ja sähköisempi kuin sähköjohto ja täyttä dynamiittiä, niin minusta tulee varmasti rock’n’roll laulaja. Sitte tulee pokerissakin pelkkää Jaskaa käteen ja jos ennen piti kysyä tytöiltä, että voinko istua viereen, niin nytte noita ihanaisia pikku rakastajattaria tulee joka tuutista. Jos niillä on vain munaa tulla. Hehheh… voi elämä!

“Die türkisen, jeden Tag so schnell.”

kävin kahtelomassa tuolla intunegp.comissa niitä teidän plektroja. en kyllä löytäny.

Sori ettei mennyt nk. jakeluun. Kyseinen firma tekee plektroja tilaustyönä vähintään 144 kappaleen erissä. Heillä ei siis ole yksittäisten artistien plekuja vähittäismyynnissä.

mitäs nuo ovat tuossa Viides Vuodenaika EPn kannessa. omenia? kurpitsoja?

Niitäpä hyvinkin.

Kysyisin, että mitkä ovat poikien lempparibändejä? Kotimaisia, että ulkomaalaisia…

Marko vastaa: Voi luoja miten paljon niitä on… Levyhyllyssä eka levy on Acceptia ja viimeinen ZZ-Topia, väliin mahtuu 700 muuta hyvää. Kuuntelen musiikkia koko ajan ja lempimusiikki vaihtuu sen mukaan mitä kulloinkin hyllystä kuunneltavaksi valitsen. Kuuntelulevyt siirtyvät sitten levyhyllystä stereotasolle ja tällä haavaa sieltä löytyy CCR:ää, Living Colouria, Terveitä Käsiä, Elastista ja Nicolea.

Santtu vastaa: Hyvät bändit on miun lemppareita. Huonommista en nii paljo tykkää.

Janne vastaa: Tällä hetkellä Mind Riot ja Charged. Nimim. Eilen keikalla, huomenna en muista missä.

Kuisma vastaa: Sama.

Mitenkä on niiden sakara-tourin demojen laita?Kovasti lupasivat lähettää mutta eipä ole demo postiluukusta kurkkinut…Onko tullut joku sekaannus?

millonkaha näitä sakaratour-sinkkuja tulee? ettei vain olis pelkkä mainoskikka?.. mutta kiitos jo valmiiksi niistä ja musiikistanne.

Sakara vastaa: Sinkut lähtee postiin ihan näillä näppäimillä. Pahoittelemme homman venymistä.

Janne! Mistä oot ostanu sen sun hienon nahkatakin?

Janne vastaa: Miulla on kaksi “hienoa” nahkatakkia, toinen on ostettu kirpparilta Lappeenrannasta joskus sata vuotta sitten, toisen olen saanut.

Toivottavasti tulette tänävuonna provinssiin. Ja saarilava sopii teille parhaiten. niin kuin monelle muullekkin bändille.

Voinko tulkita asian näin että tulee kesä ilman Mokomaa? Hmm. Perkele! Ensin Diablo sitten KT ja nyt vielä te teette sellaisen kesä lakon. Menee kyllä kesä vituiksi ilman teitä. Sitte varmaan kuullaan Massikoita enemmän? Onko ahistus pienentynyt nyt kun täällä Rovaniemellä on näyttäytynyt jo Aurinko pariin otteesseen? Kylmä täällä kyllä on!

jos ootte tosissanne sen suhteen että ette ensi kesänä keikkaile mitenkään ylettömästi, niin saatte plussaa. se ois nimittäin jo 5. kesä putkeen kun teidän karvasia naamoja joutus kattelemaan joka hiton ristiäisissä. mielummin jäädään puutteeseen kuin irstaillaan ylettömästi.

millonka alotatte taas keikkailun ja mikä helvetti on ihkupeikkojen aamutanssi? eihän se vaan ole teidä?!

Mukavaa että spekulointi käy kuumana. Malttakaa kuitenkin. Ilmoitamme kyllä tulevista keikoista heti kun aika on kypsä. Ja nyt voi tietenkin aloittaa spekuloimaan että milloin se aika sitten on kypsä.

Mistä mää löytäsin Mind Riotin levyjä? Pakko saada!!

On niitä jossain levykaupoissa viime vuosinakin joskus näkynyt. Muistaakseni parikin ihmistä on bongannut Peakin Oxford Streetin Virgin Megastoressa.