nyt se tuli! sakara tour dvd! dvd:tä kuvatakseni yhdellä sanalla sanon: rautaa! keikkakuvaukset oli todella hyviä! motiivitv toi mukavaa mäntteilyä. eipä muuta. saikkonen maksaa!

Aivan loistava DVD jätkät! Ja onnitteluja keski-euroopan diilistä!

Ei voi ku onnitella ja kiittää loistavasta dvd:stä! Kesällä nähään Rovaniemellä uuestaan!

Kiitos sekä kädenpuristus kiertuetallenteesta! Asiallisuuksia ja asiattomuuksia sopivassa suhteessa, soitto kulki ja hauskaa näytti olleen. Itse todistettu Oulun vetokin näytti melkein siltä kuin aikoinaan tuntuikin:) Nosturin meininkien osalta (jossa siis ilmeisesti kuvakulmissa oli valinnanvaraa) olis mielellään katellut enemmänkin noita teidän kitarasankareita (edes nyt soolojen aikana), mutta kokonaisuudessaan oiva läjähys. Vaan kuinka käy kesän keikkojen kun ainoa elossa oleva yhtyeen jäsen ei vapaudu vielä kymmeneen vuoteen?

Mainio oli Sakara Tour DVD. Vähän harmittaa, että oli materiaali oli letterboxina, anamorfisena kuva olisi ollut paljon parempi. No jaa, tässä tapauksessa ääni on kyllä tärkeämpi, ja se toimi. Kyllä Sakaran bändien seksikkyys tuli ilmi letterboksatustakin matskusta…

Kyllä te jätkät ootte taitavia. Taas yks onnistunut tuotos. Kiitos tästä. Kiitos Saikkonen kun maksoit. Kiitos MotiiviTV. Kiitos kaikille.

Kiva kuulla että maistui! Pitäisiköhän oikein itsekkin vilkaista minkälainen siitä tuli..

Doddih, että Keski-Euroopan valloitukseen meinasitte lähteä!Noh, noin loistaval levyl sen ei pitäis tuottaa minkäänlaisii ongelmii.Onnea teille!

Onnea että albumi tuottaa ulkomailla!

Wau! Hieno juttu tuo Keski-Euroopan julkaisu. Toivottavasti paikallisille alkuasukkaille uppoo teiän veisuut. Onnittelut! Terv. Päkä

Helvetin hienoo että suomalaista rässiä saadaan myös keski-eurooppaan !

KKL Keski-Euroopassa! Onnea pojat, teistä on sitten tullut kansainvälinen bändi.

Noh, kattellaan.

pankaahan tuota isot luut t-paitaa myytäväksi m kokosena!!!!!

Tuota mallia ei enää tehdä. Osta pitkähihainen, saat samalla ostamisen vaivalla pidemmät hihat!

Näin Maken ja Hyrkäksen Lappeenrannassa vissiin tiistaina tai maanantain. Marko istuskeli oleksilla ja puhu puhelimee ja Hyrkäs oli vissii vanhempiensa (?) kanssa Arnoldsin kahviossa =)

Jaa.

: Moi. Mieleeni juolahti kysymys. Mihin aikaan työ soitatte myötätuulirokissa? Tullaan 16.6 eestistä polttariristeilyltä, olisi todella fantsua päättää polttari-reissu rentoutumalla mokoman/staminan herkän musiikin parissa..

Soittoajoista ei ole tietoa. Eiköhän ne keikat illemmalla ole.

rässiä d:stä heti

Ok.

Onko kellään teistä puhevikaa?

Santtu vastaa: Miulla on. Ja mitä pitemmälle illat etenee, sitä enemmän vikoja kertyy lisää. Myös puheen sisältöön.

Miten niin Lamb of God on “käyttömusiikkia”? Ok, ehkä LoG:n äänimaailma ei ole välttämättä omaperäisin mahdollinen, eipä ole teidänkään. Ja LoG:n parhaat sanoituksetkin ovat “henkevyydeltään” vertailukelpoisia Mokoman keskivertotekstien kanssa. Esim. Blacken the Cursed Sunista tulee mieleen muutamakin Mokoman tuotos, ainakin tunnelman puolesta.

Tuomo vastaa: Jatketaan tsättiä. “Käyttömusiikki” oli nimenomaan lainausmerkeissä. Käytän Lamb of Godia taustamusiikkina esimerkiksi lenkkeilylle, ja sellaisena se toimii ihan hyvin. Mutta jostain syystä tuo ei kuitenkaan kovin syvältä kosketa juuri minua, enkä siten ole jaksanut perehtyä esimerkiksi teksteihin, joissa ei varmastikaan mitään vikaa ole. Subjektiivisia juttuja.

onko poijjaat kuullu orkestrista Bad machine?

Ei oo tuttu.

The Haunted (SWE) Qstockiin. Nyt on syy siirtää studioaikaa, vai?

Oha se varma. Vai pitäiskö jopa kertoa The Hauntedille että skippaa Qstockin tänä vuonna, kun me ei kerta olla siellä.

Tervehdys. On ehkä aikaista kysyä tälläistä, mutta pystytättekö työ jokaiselle kesän keikkapaikalle kioskin vai onko tämä hienous varattu vain harvoille ja valituille paikoille? Ja sitten vielä hyvää kesää koko miehistölle.

Paitoja löytynee tapahtumien yhteismyyntipisteeltä.

Lopulta sain tähän saakka armaalta pikkuveljeltä lainaillut albuminne hankittua omaan hyllyyn ja pääsin kokemaan kokonaisuuksia. Kunnioitus syveni entisestään, harkittu albumikokonaisuus kun ei (enää nykyään?) ole mikään itsestään selvyys. Siis jämäkkä kumarrus sekä loistavista kappaleista että levyistä. Jatkakaahan, kesällä nähdään! Ja Jannelle erityiskiitos Rush-hypetyksestä, olis voinut muuten erittäin hienoksi osoittautunut bändi jäädä löytämättä klassikkoudesta huolimatta.

Kiitos kauniista sanoistasi.

Lienenkö ollut humalassa kirjoittaessani tänne viime kerralla… tarkoitin siis, että muistaako Marko tarkasti, milloin hän alkoi kasvattaa partansa? 🙂

Ei paljon parane juttujen taso, humalassa tai ei.

Kaksi epätietoisuutta: 1) Muistelisin, että olen liittänyt itseni kanta-asiakkaaksi Sakara Shopiin, mutta onneton olen unohtanut omat tunnukseni…mitkä ikinä olenkaan valinnut niistä monista vaihtoehdoistani… :/ . Mites voisin toimia, että ajastaisin jutun? 2) Mikä olikaan osoite, josta voisi tilata Sakara-kaffikupin? Kiitäen Jaana

Sakara vastaa: 1) Ota yhteys Sakara Shoppiin. 2) www.levykauppax.fi/sakara

Liikaa tietoa, liian ajoissa! AARGH!

Erittäin hauska kommentti!

Hei veikot. Miten olisi sinkkulohkaisu ennen lumia?

Kassellaan.

mites siel päin jo ootellaan uuden levyn teon aloittamist ja tulevan kesän festareita:)??

Odotamme kesän keikkoja kuin lehmät laitumelle pääsyä.

Tuollahan oli piisi toivomuksia kesän keikoille! Kalajoella on pakko kuulla Vadre, Retro Satana ja Valapatto. Siellä nähhään, kun pitti pyörii.

Kesän biisi toiveita: Teon Teoriaa, Seitsemää sinettiä, Ärräpäätä, Sirppiä ja susille ihmisen kuteet!

-Täytyisi alkaa pikkuhiljaa miettiä biisivalintoja. Toivomuksia? Koiruoho!! silmäterä and…

Kiitos toivomuksista. Palataan asiaan.

“Valun meininki on tosiaan seuraava looginen askel Kunnaista. Eino Leinokin on tosi okei.” Ei enää sitä Valua? Rässiä perkele!

Ok. Ei enää ironiaa, eikä ainakaan sarkasmia, perkele!

Olikos kuisma vaikea tehdä Meshuggahin biiseistä tablatuureja?Ainakin Tandjentin mukaan kuisma on niitä tehny. 🙂

Kuisma vastaa: Mä sain kerran opiskelijakämpässä hirveän inspiraation ja kirjoitin DEI:n transkription liki yhdeltä istumalta. Olin toki soitellut levyn perässä lukemattomia kertoja, joten biisit alkoivat tulla tutuiksi. Onhan se hankalaa musiikkia kirjoittaa ylös, eikä ne mun tekemät versiot mitään tarkkoja ole. Osa riffeistä on todella vaikeasti hahmotettavia atonaalisuuden ja perkeleellisen särövallin takia.