Totuus on se, etten koskaan ole kuunnellut teitä. Mutta – ollakseni nyt sitten rehellinen – olen aina pitänyt kansitaiteestanne. Järjetöntä, tiedän.

Tässäpä kansien kuvituksesta vastaaville kivat kesäterkut!

Tuleeko kesäkimaraa tänä vuonna? Ehtaa luettavaa kun ei kaikille keikoille ehdi.

Päiväkirjoja kirjoitellaan kyllä. Malta hetki.

Meinaatteko soittaa kesän viimeisillä festivaaleilla vielä kolmannenkin uuden biisin?

Ei taida riittää osaaminen.

Monta biisiä saikkonen on säveltänyt uusista biiseistä? Jos oikein muistan niin saikkonen ei säveltänyt laulukunnaille kuin yhden biisin ” säästä sanasi”.

Saikkola on läpisäveltänyt kaksi työn alla olevaa rallia, ja sovittanut loput.

Kai teiltä tulee seuraavankin levyn jälkeen levyjä?

Onpas sulla hoppu. Jokaista levyä, ja miksei muitakin elämän pikkuaskareita, kannattaa lähestyä siten kun se olisi viimeisesi.

Ennen kuin päätitte antaa orkesterillenne nimeksi Mokoma niin oliko teillä muita nimivaihtoehtoja?Jos oli niin mitä?

Mietimme hetken aikaa Rakkauden Puutarhaa.

$t@/\/\1/\/@ peru rovinssissa mut mokoma paikkas! oikein poijjaat oikein sanoi paskahousu lihamyllyssä.

Kovan keikan heititte Provinssissa, joten kiitokset siitä. Tuomolle plussaa (The) Zombi-paidasta soundcheckin aikana. Onhan The Zombin EP jo hommattu? Terveisin: Se ruma pitkähiuksinen hyypiö Provinssin keikan eturivistä

Jeah. Kakelle terveisiä.

Terve! Mistä te poijat tapaatte saada inspiraation biiseihinne? Ja sitten semmoinen kysymys, että soittaako Marko minkäänlaista instrumenttia, meinaa yleensäkkin?

Inspiraatiosta voi vaan sanoa, että “tuolta se tuli ja tuonne se meni”. Marko on kova kitaristi.

1. Oikein hyvää syntymäpäivää Tuomolle! Pysy niin mukavana kuin oletkin 🙂 (onhan se tänään se syntymäpäivä, vai?) 2. Voiko mistään löytää teiän bannerin, jotta voin laittaa sen minun myspace-sivuuni? tekstilinkki ei minusta riitä. 🙁 t: Serpent

Onnea pikku-Tuomolle, jos sillä on tänään synttärit.

Onnea vaan, jos ne synttärit nyt sit oli.

Miksi Kuisma näyttää niin kyrpiintyneeltä laulaessaan taustoja? Ahistaako?

Kyllähän sitä nyt aina pikkuisen luomisen tuskaa pitää olla housuissa.

Mitäs tämä tämmönen meininki on kun tuo roktotehriveri kuitenkin on 18.8., ja teillä lukkee tuola että kymmenes päivä meinasitte vetää keikan riveris ja 18. sitte Jurassicis? Rupee pelottamaan että pitääkö tästä vielä vääntäytyä tonne Mikkeliin asti teitä kahtomaa. Eipä miul muuta, morjens.

nonni, jurassic rock,11. päivä eikö niin ? eikä 18? googlasin ei ollu kukaan vissiin kysyny vielä..tämmöstä hiusten halkomista,mutta kun pitää lomat sopia ja muuta, Nujerra ihminen (kai se nimi meni jotensakin noin ?)on hieno kappale,muita uusia odotellessa.

Hei! Onko teillä oma Jurassic Rock 18.8, vaikun aattelin vaan että 10.-11. päivä ne ainakin Mikkelissä järjestetään 🙂 Voisitte tulla tuonne Rock To The Riveriin 18.8, kun sen ajankohta vaihtui 😛 ei muuta, pisti vain silmään nuo ajankohta virhepaholaiset?? (MTR:ssa hieno setti, kiitos!)

Panovirhe korjattu.

Olisitteko lähteneet Metallican lämppäreiksi jos oltaisiin kysytty, vai kysyttiinkö? Ei siinä mitään, kyllähän Apocalypticaa olisi ihan mielellään kattonu mutta jos vaikka HIM sattuisi estymään, mitäs jos sedät kävisi veivaamassa kevyet rässit stadionilla? Eikö ole hieno suunnitelma? Nyt vaan käsiä murtamaan satunnaisilta hiippareilta helsingin baareissa.

Oltais päästy Metallican lämppäriksi mutta kukaan ei pyytänyt.

onko Viides Vuodenaika ep rajoitettu painos kuten Punainen Kukko? Eli tuleeko Viides Vuodenaika -ep olemaan yhtä harvinainen kuin Punainen Kukko -ep?

Viidettä vuodenaikaa painettiin paljon enemmän, mutta kun painos loppuu niin se loppuu.

perrrrkule, vaihtakaa paikkaa viikatteen kanssa rmj:ssä, ei kerkiä muuten riehumaan!

Kyllä Viikatteen tahdissakin voi riehua. Hillityn elegantisti tietenkin.

Kun ei Klubilla tullut Marjoja niin eiköhän oteta vahinko takasin Ruisrockissa?

Tuskin. Sori.

Pojilla on aivot mutta tytöillä on pimppi.

Enpä tiedä tuosta.. Varsinkin tuo ensimmäinen väite kuulostaa aikamoiselta yleistykseltä.

Oli kunnon rässiä se uus biisi provinssis!! Mikähän mahto olla kyseisen biisin nimi? Tais marko sen nimen mainita ehkä mutta vähä hatara muisti kuva…. Ja komiasti keikan heitittä vaikka oli jo päivän toinen…!

Kenen sävellystyötä olivat nämä uudet biisit?

Minkä niminen oli tämä uusi biisi minkä soititte provinssissa?

Asiaa Marko! Public Enemy-paita Turun klubilla näemmä päällä, ei oo ainakaan sun osalta unohdettu porukka toi PE, kova orkesteri on. Soitteletteko te noita paria uutta biisiä nyt kesällä muuallaki ku klubilla ku ite en ollu paikan päällä?

Pari uutta biisiä on “treenattu” “keikkakuntoon”, Markon säveltämä Entistä ehompi ja Kuisman kynäilemä Nujerra ihminen. Niitä vedetään jos on sellainen fiilis.

Ilmoititte Myötätuuli Rockissa että uusi albumi ilmestyy tämän vuoden aikana niin osaatteko sano suurinpiirtein mihin aikoihin. ja tuleeko sinkkuja?

Joskus kuuden jälkeen, mutta ei missään nimessä ennen kahdeksaa.

Onko Marko sukua sille ihmiselle, joka matkusti viime kesänä junassa minun takana?

Voi luoja mikä kysymys.

hi guys :- i had just discovered you 2 weeks a go & i don’t understand a word from what you sing but ohenstly nice work guys keep thrashing finland .

We will.

Hyväää Marko jos tuutte!! voin tarjota kahvit tai mitä ite haluut.

Jee.

uskaltaako teijän keikoille enää tulla?

Riippu mitä olet puuhaillut ja kuinka kovat huudot tuli.

Aalto, voisit lainehtia rantaani.

Niin runollista.

Helvetin hieno keikka Myötätuulessa! Mokoma oli kirkkaasti päivän paras! Kiitos siitä.

Järjettömän kokoinen kiitos Myötätuulen keikasta. Oli nimittäin parhautta. Ootte ihania.

Kiitos mahtavasta Myötätuulirockin keikasta!

Kiitoksia hyvästä Myötätuulieockin keikasta! Uudet biisit kuulostavat hyviltä. Ja Santtu; soita soolo!

Kiitos mahtavasta Myötätuulirockin keikasta!

Kiitos kiitoksista!

Hei, voisitte tänä kesänä ottaa paljo kuvii toho Kuvakimaraanki, et ois meil faneil jtn töllisteltävää.

Voi olla vähän hiljaista, sillä meidän kuvaaja on Australiassa. Mutta ällös huoli, kuvia on netti pullollaan.

teettehän joskus uuden Sakara Tourin?? jookos? pääsis taas Kuopioon katsomaan sen ;P.. Stone-paita päälle, tai sitten Mokoma-paita 😀

Vaikea sanoa. Jos tuottaja-Saikkoselta kysytään niin emme koskaan.

Santulla on kiva bassohihna!

IhQ and.

Markohan hymyilee kuin jakoavain

… hanurissa.

Ai että te olette lutuisia poikia. Voi hellanduudelis sentään kun tekisi mieli nipistää teitä poskesta ja leperrellä teille typeriä.

No mikä ettei. Pojilla alkaakin jo olla poskia mitä nipistellä.

Komia oli keikkanne Turun Klubilla 15.6.! Tattis. Suuri kiitos valaisupolitiikallennekin, eipä ole hetkeen ollut tuolla yhtä orgastiset olosuhteet suorittaa valokuvauksen harrastetta. 🙂 Fuk teh värilliset kalvot. Muutama kuva illasta: http://www.fotoni.org/live/070615klubi/ -Markus markus@fotoni.org

Kiitokset täält Turust! Uudetkin biisit kuulostivat todella hyviltä. t. Silja

Hah, luoja mitä avautumista täällä suunnassa. On se kumma juu kun ette pysty kaikkien toivomia veisuja vetää yhessä tunnissa tai venymään joka paikkakunnan kissanristiäisiin soittelemaan. Kaikkein parhaimmat kysymykset kyllä tuli vastaan Markosta, sen jalasta ja vaimokkeen valmistumisesta. Mistä ihmiset ronkkii noita tietoja? Huh huh. No, haluanpa nyt sivaltaa osani myös tänne ja kajauttaa kiitoksen ilmoille. Kiitos siis aivan mahtavasta Turun Klubi-keikasta, erikoiskiitoksen haluan osoittaa Marskille (oli hän krititty, ortodoksi, naimisissa, naimaton, jalan hermo solmussa tai ei), joka tuli huutamaan kanssani punaista kukkoa. Hauskaa, että tukkapartahevibändi jaksaa jakaa huomiota myös metrikuuskyt kääpiölle, joka läheinnä näyttää disco ensemblen fanilta. Eihän siellä eturivissä pysy kun naisellisten avujen avulla, siis kyynärpäät käyttöön ja rastat pyörimään (sori santtu). Kiitos ja niiaus, jatkakaamme samaan malliin!

Moi ja kiitti kovasta ja rajusta keikasta 15.6 Turun klubilla! Meno oli itselleni lavanedessä hieman liian kovaa koska lääkäri totesi rintalihaksen kiinnikkeen revähtäneen ja määräsi mulle muutaman päivän sairauslomaa. Lisäksi käteni on mustelmilla ja selästäkin löytyy muutama “jälki”. Tuun kattoon teitä Ruis Rokkiin ja yritän ottaa siellä vähän iisimmin!? T:Kepa-42v/Piispanristi

voi perkele äijät mitä louhintaa eilen klubilla!! loistavaa!!

kiitos keikasta Klubilla, mahtavaa oli ja pisteet jätkille jotka niin innoissaan takatalvea veti 🙂

Mahtava keikka Turussa, iso kiitos. Uusista biiseistä voin sanoa etttä…TOIMII!! Mitkä niitten nimet ny oli, tai mitä välii nimestä…kunhan dokaa vitusti.

Paskat mä mittää haluu kysyy. Kiitokset Miitrille ja muille “tekniikan äijille” ja Soittopoppoolle mahtavasta Turun keikasta. Tää oli jotaki nii hienoo, muistetaa ja jaksetaa taas pitkälle eteepäi. Kiitos.

Kiitos itsellenne!

Moi!Saisinkos udella, mites se KL on uponnu paikallisiin, eli onks mite hyvi menny kaupaks?

Paikallisiin? Mutta joo, hyvin on mennyt kaupaksi.

Oletteko kuulleet Ari Koivusen uutta levyä?

Vaikea sanoa. Tulee kuunneltua radiota niin vähän.

Oikein ii-hoo-quu toi Sakara Tour 2006 -dvd. Täytyy häpeäkseni myöntää, etten ole yhtään Sakara -bändiä livenä nähnyt, mutta ihan tämmöttiinkin välittyy sellanen ihan saatanan kova meininki. Soittajilla käsi käy kokemuksen tuomalla varmuudella ja vokalistit purkautuvat oraalisesti kuin henkensä hädässä. Nää Suomi-popin legendat on ollutkin jotenkin hallussa, mutta Rytmihäriö ei niinkään. Nyt olen valaistunut kuin kirveellä päähän lyöty sika, ihan järjettömän hienoa tekemistä. Kaatuileminen, alkomaholi ja miehentappo kuuluvat tietenkin olennaisena osana suomalaista kulttuurimaisemaa, joten näille aihioille siunattuja makasiineja ei ole koskaan liikaa. Mikähän siinä muuten on, että aikaset ihmiset haluavat nähdä toisten vastaavien -tässä tapauksessa isojen, rumien ja karvasten miesten- päällä seisontaa ja paljasta pintaa? Nim. “Jämtlandiin saapui ty-ky-ty-ky-ty-ky…”

Heh. Sellaista se on ollunna.

Kuka mänteistä ehtii lisääntyä ekana?

Tiettyjen porukoiden mielestä se oli Aatami kun ehti ekaksi.

Mikähän siinä on kun rupeaa jännittämään jotain (puhetta, esiintymistä, jääkiekkomatsia yms.), niin aina alkaa paskattamaan. Ja miksi aina silloin uloste on vetelää? Ärsyttää hinkata vessakäynnin jälkeen sekä takamusta että pöntön reunoja. Onkohan se joku luonnon laki? Tällaista mie olen funtsinu!

Kuolemakin kuuluu elämään

Ok.

Onko kukaan bändin jäsenist lähös pipefestiin?

Minne?