Onkos tuo basso, jolla Santtu soittaa DVD:lla HIljaisuuden julistajaa (akustisena) ESP LTD F-104? Jos on, niin mitäs Santtu tykkäsit kyseisestä bassosta?

Santtu vastaa: Luulisin niin. Semmone helpposoittone hevikeppihä se on.

Koska me saadaan SVKVRV records-tyyppinen paita SVIKKONEN on herra-tekstillä?

Hehe.

Kuisma Aalto. Vaihda nimi. Siun nykyinen nimi aiheuttaa niin paljon hankaluuksia ihan normaaliin kielenkäyttöön notta voi kypärä! Kun lukee että ensimmäisiä thrshmetallibändejä seurasi toinen aalto, informaation imeytyminen aivohuokosiin jää itsestä riippumattomista syistä vajavaiseksi. Puhumattakaan niistä lukemattomista synkistä aalloista jotka nielevät kaiken sisuksiinsa. Esim. Görgel toisi huomattavasti vähemmän mielleyhtymiä.

Jaa. Luulisi että lukiessa erottaisi erisnimen muista substantiiveista ihan alkukirjaimen aakkoslajin (gemena tai versaali) perusteella.

Hyvähyvä, hyvät kitaristiantiveljekset Saikkonen ja Kuismanen. Keikkaraportointinne viihdyttää ihmisen synkeää mieltä. Sanoisin, että informatiivinen von Rullakko-linja toimii huomattavasti paremmin kuin virkaveljienne ynnä alaistenne Smj3tjanan uusi örvellyslinja, joskin osaavat myös nuo Lem1n Herkuleet avata sanaisen arkkunsa halutessaan hyvinkin hyvin. Millä mietteillä Suomen viljaisimpaan Ruisrockiin?

Thanks jätkät päiväkirjasta. Noita on todella mukava lueskella illan ratoksi, hauskalta kuullostaa meisinki. Ruisrockissa mie pääsen teikäläisiä katsomaan, toiv siellä on väh. yhtä hyvä meisinki kuin QStockissa viime kesänä.

Mokomakin RMJ…Siitä tuli kuitenkin mahtava festari nähtyämme itse artistit tavis-ihmisten alueella.Kuvistakin tuli hyviä.Kiitokset äijille niistä ja koitetaan Ruisrockissa uudestaan.

Kiitos. Ruisrock tulee olemaan yks iso leikkikenttä.

Tollaasilta rässin ammattilaisilta pitää tietty kysyä mielipidettä klassiseen kaikkien aikojen thrash-levy kysymykseen. Eli kumpi teiän mielestä vie voiton, Master of puppets vai Reign in blood vai löytyykö joku oma ehdokas?

RiB.

Mitä äijät on mieltä PyllyOksennuksesta? http://www.mikseri.net/artists/?id=55621 Kaikkiin näihin lukuisiin sekunteihin mahdutettu nerous, viha, rakkaus, pohjaton tunne ja syvällinen kauneus sekä elämän.. monimuotoisuus ja kolhut saivat minut kyynelehtimään.

Pojat on poikia. ATK hallussa ja kaikkea.

Onks teijän rakastaja(ttare)t koskaan kehuneet teitä?

Jaaha. Mites se teikäläisen kyselylupa? Onko lupa-asiat kunnossa?

aiotteko joskus julkaasta greatest hits levyn?

Seuraava studioalbumi tulee olemaan sellainen.

mokoma on paras trash metal bändi! miten te oikee säädätte vahvarit kasvot kohti itää laulus? bass, mid, treble? oisin kiitollinen tietâä

Molempien yläviulistien perussaundissa soi 5150 ja 8100 päällekkäin. Molempia on kuritettu OD-pedaaleilla. Bassot ja treblet ovat isommalla kun middlet.

Huijatkaa Martti Servo & Napander levy-yhtiöönne ja lähtekää Sakara tourille uudestaan. Aiaiaiai… Siinä vasta idea. sori.

Martti Servo lähetti meille Juhannus-terveiset keikkabussiin. Vitti että oltiin otettuja.

Millos tulloo raporttia?

Tuli jo.

jos kehtaatte millään niin ruississa voisitte poltetun maan taktiikan soittaa. olen 7 teidän keikkaa elämässäni käynyt läpi ja yhdelläkään en ole kuullut sitä. kyseessä on nimittäin vielä meikäläisen favorite mokomabiisi. jos se soi nii lupaan et pitti lähtee pyörimää kielloista huolimatta

Kattellaan.

Luulin että tiedätte kaiken?

Luulit oikein.

Onko Moksut kuullu semmosesta Lappeenranta-hevin tulevaisuudesta kun Moska?

Missäs sitä olisi voinut kuulla?

No niin mutta kun Saikkonen maksaa!

Tavallaan.

Etkös ole ihmisparka aivan arka?

Niin surullista.

Tere. Olisin tulossa toisen kitaristin tilalle yhtyeeseenne, miten toimin?

Lähetä kuva sähköpostilla. Mutta infoa emme tarvitse.

Olipas hissua RMJ:ssä, vaikka Teidän ja Stam1nan keikat missasinkin pienen navigointivirheen vuoksi. Ja Markolle: kyllä miestä syö jos kerta uutta tavaraa soititte! =) -Se humalainen mäkkärin sortama fanaatikko Tiktakin keikalta

Kerrankos sitä navigointivirheen tekee.

Todella ammattimainen esiintyminen Nummirockissa! Oli äärettömän hienoa katsoa ja kuunnella soittotaidoiltaan, asenteeltaan ja tekniikaltaan huippulaatuista bändiä. Palautitte hetken kadoksissa olleen innostukseni teihin. Kiitos!

Noo miltäs se nummirockin meno lavalla maistui? Yleisön puolella oli ainaki hauskaa, ja bändikin näytti olevan hyvässä vedossa. Tätä lisää!

JUUUUMAAALAUTA! (anteeksi, tiiän ettei kirosanat sovi naisihmisen suuhun, mutta vithuu) Poijaat veti vaan niin hyvän keikan nummes! (pakko tulla heti avautumaan) Mutta jessus! Oli mahtavuutta seurata/osallistua! Ja en meinannu eka ees tulla nummeen, mutta hyä että tlin ja olin ja nautin. ^^ Uudet biisit toimi L_O_I_S_T_A_V_A_S_T_I!! Keikasta on jo jonki aikaa ja nyt vasta alkaa adrenaliini purkautua. Ja edes sei saa tämän tuksen mieltä pilattua että perssee on hiukan kipeä koska siihen on “tatuoitunut” erään korston polvi. ei vaan tajua ettei hentoja/enemmän tai vähemmän hentoja naisia saa rutistaa koko alopainollaan aitaa vasten ja survoa polvella, mutta silti! Keep on trashing! Ja kyllä, te soititte meiltä kaikilta paskat housuun, varmasti myös Santulta. Kiitos, ja anteeksi.

Kiitos kiitoksista, ystävät!

Sonata Arctica on _saatanan_palvonta_musiikkia_, joten kuuntelen Mokomaa. 🙂

Sie oot nero.

Annala, Nygård ja Hynynen päättivät kilpailla siitä, kuka karjaisee kovimmin. Äänten avaamiseksi he päättivät päästää yhteiskarjaisun, joka johti maailmankaikkeuden romahtamiseen.

Vitti miten rank-kaa!

Mitäs mieltä olette Before the Dawnin ja Jone Nikulan Pantera coverista? (http://radiorock.fi/mouth_for_war.mp3)

Ei oo kuultu eikä taida edes hirveästi kiinnostaa. Linkkisikin oli rikki.

kannattaako punainen kukko ep ostaa 30e?

Onko sulla vaihtoehtoja?

Onko hauskaa kun pääsette nummirockiin?? mä tuun katoon tietä sinne!!! ihanaa!!!! mä olin töiskin että saan rannekeen ja että pää sen teit katomaan!!! onko teillä paljoa rauhalista musiikkia jos ei oo niin meinaateko tehä ees 1????!!!! ooyeko paljo muiten bändienkaa tekemisis?? ja kuka näihin kysymyksiin vastaa??

On. On meillä vähän ja meinataan tehdä vähän lisää. Ollaan. Kuisma, Tuomo tai joku muu.

Kalajoen Juhannuksen keikka oli aivan loistava! Eturivistä keskeltä oli mahtava katsoa kun veditte aivan loistavan setin! Olitte koko perjantain paras bändi ja fanit tuntu olevan täysillä mukana. Mitäs mieltä itse herrat ovat kyseisestä keikasta?

Oli vitin hyvä meininki meneillään!.

Saako noita Mokoma -rannenauhoja enää mistään ku ei Sakara shopissa näytä olevan?

Kassellaan syssymmällä. Ei kesällä kukaan täysjärkinen töitä tee.

Voihan piru vie että veditte kovan keikan Kalajoella. Yksi asia jäi tosin vaivaamaan. Vedättekö enää yhtään biisejä Valulta? Olisin kaivannut Viholliset ja Valehtelijat. Uudet kipaleet kuulostaa samperin lupaavilta!! Uus levy pihalle mahdollisimman nopeasti!

Kyllä Valun biiseillä on kova homma päästä settiin.

Kiitos hienosta musiikista!. Uudelta eepeeltä varsinkin En elä Talven Yli on loistava ja kaunis biisi. Kunhan muuten vaan aattelin laittaa viestiä, jatkakaa samaan malliin. Teitä on tullut kuunneltua tokalta levyltä asti. Kippis!.

Kiitos terveisistä!

Koin Provinssissa teitä kattoessa jonkin sortin valaistumisen.Tajusin yhtäkkiä kuin helevetin mahtavasta bändistä on kyse.Tykänny kuiteski jo useamman vuojen,mut sitte kesken kaiken sen riehumisen tuli semmonen olo,et tää on parasta mitä tiedän,tästä ei saa tarpeekseen. Aattelin sitte teillekki sen kertoa ja samalla kiittää monista mahtavista keikoista ja upeista biiseistä,joista on ollu elämän varrella apua,ku on elämä potkinu päähän ja monet biisit on ittelle tosi rakkaita niihin liittyvien muistojen takia.Jotenka suuri kiitos ja syvä kumarrus,tää on niin jottain parasta!Ai lav it!

Kuukauden, jollei jopa vuoden paras palaute. Kiitos siitä.

hyvä pläjäys oli eile raumamerejuhannukses! mutta järjestyksenvalvojat olis saanu ampua! ei saatu vetää lainkaa moshpittiä ku järkkärit otti heti niskasta kiinni tai kuristi!! yritin keikan jälkeen etsiä teitä nimmarin ja valokuvan toivossa mut en sit löytäny teitä.nyyh… no täytyy kokeilla uudestaan ruisrokissa! ja sit ku ne apinat ampu vedellä mua nii mun TMRH kansilehti kastu ja just siihen olisin pyytäny nimmaria!! fucking dichheads!!

Mossauskulttuurin tuntemus ja suvaitseminen vaihtelee sekä järjestäjien että yleisön edustajien sisällä todella paljon. Yrittäkää nyt jotenkin nauttia keikoista.

Moro! Huomasimpa että kuisma on käynyt affenanmaalla. Itse tulin tänään yöllä kotiin ja pakko sanoa että mahtava paikka on! Miten muuten levy edistyy vai saako tätä edes kysyä?? No any ways mahtavaa juhannusta teille!

Kiitos kysymästä. Levy etenee omalla painollaan ja studioon on jo kova hinku.

Onko Marko Annala ihan oikea ihminen, vai onko hän vain joku arska peruukkiin ja tekopartaan sonnustautuneena?

Marski on ihan perus-Arska oikeaan partaan ja tukkaan sonnustautuneena.

mä ole sataananpaloja eilekni viiltlelin sormia!!!!!!!!!!!!!!!!

Oisko koulun terkkarista apua?

Mite Napalm Death iskee?

Hienosti. Etenkin uransa alkutaipaleella yhtyeen näkemys rock-musiikista oli tuoreen raikas.

Kuka ehdotti ensimmäisenä Mokoman perustamista?

Se oli tuo SonyBMG:n a&r Janne Halmkrona. Hän ajatteli että Suomessa olisi vielä tilaa yhdelle suomeksi laulavalle hevibändille, joka voisi ratsastaa Ari Koivusen suosiolla.

olisiko mahollista että soitatte Rovaniemellä Kiellän Itseni?

Kai se mahdollista olisi.

Koska saadaan Mokoma-kauluspaitoja? Mahdollisesti ruudullisia, raidallisia, likaisia, puhtaita, jopa haalistuneita, kutistuneita. Ei muuta nyt tällä kertaa.

Hyvää paitamallia on etsitty, mutta vesiperä on vedetty joka kerta. Hyviä vinkkejä? Anyone?

Janne minkälaisia kapuloita käytät?? Tuskin mitään helvetin raskaita ku pistää toi humppakomppi varmaan pitemmän päälle hapottaan;D

Janne vastaa: Joo, aivan liian hapokkaita komppeja, jotka pilaan Balbexin pro 2 -mallilla.

Mitä huonoa ja hyvää 7-kielisissä kitaroissa on? Entä 5-bassoissa. Myytti: 7-kielisille tarvitsee pro vahvistimet ja muut kamat, että irtoaa kunnon ääni. Tottako vaikoko taruako?

Kai se tuo ylimääräinen kieli on sekä hyvä että huono puoli. Myytistä sen verran että 6-kielisellekkin kannattaa hommata pro-vahvistin jos meinaa kunnon äänen saada. Yleisesti ottaen alavireessä vahvistimelta vaaditaan luonnollisesti matalien taajuksien hallinnointia ja siihen on vissiin olemassa myös varta vasten suunniteltuja laitteita. Niistä myö ei tosin tiedetä mitn.

Haukuin häntä rumaksi. Katsoin peiliin. Vaikenin.

Niinkö? Älä ihmeessä kerro lisää.

mie kysyn nyt näin suoran että…. Mistä oot santtu ostanut tuon fenderin hello kitty hihnan? saako sitä siis mistään suomesta? 🙂

Mistä santtu on hommannu sen pinkin hello kitty hihnan?´Helvetin kovan setin veditte MTR:ssä

Santtu vastaa: Kirill lainas miulta bassoa talvella ja korvas lainaamisen uuella hihnalla. Käyttöönhä se piti laittaa heti.

Santtu onko se pasta puttanse noin hyvää vai olet kuollut tai halvaantunut vai saitko sen elämän jostain halvalla kun top viis ei uudistu?

Santtu vastaa: Ei ole kaiketi ollu tarvetta uusia listoja vähään aikaan. Ilmottelen asiasta sitte, ku jotai tuon TOP 5:n ohittavia asioita ilmenee.