Kiitos ihan perkeleesti Ruisrockin keikasta, ei jättänyt varmasti ketään kylmäksi! Ja semmoset oli teidänkin ilmeet keikan jälkeen. Tuomo, millainen fiilis sen setin jälkeen? Pyörittelit päätäsi siihen malliin ettet ollut uskoa silmiäsi.

Kiitos loistavasta Ruisrockin keikistä! Pitti oli kova.

Oli kyllä loistava meininku Ruississa !!! Iso KIITOS !!! -West53-

kiitokset ruisrokin keikasta. homma toimii hienosti.

Ootte te kyllä kieroja karvaisia miehiä! Reilusti teitte Ruissin pitille Takatalven aikana… Mutta oli hyvin toimiva pitti muuten miusta. Ja keikka muutenkin. Vaatteet paschassa mutta mieli kuin samovaari! Sadeki vaan piristi. Mikä meno lavalta käsin?

Kaksi täyttä päivällistä onnistuneita musiikkielämyksiä Ruissalon helmassa oli jo takana. Satoi. Oli vielä melkein aamu. Mutta kun Mokoma asteli lavalle, olo oli kuin olisi kotiin tullut. Elämä oli seuraavan tunnin ajan erittäin kohdallaan. En osaa tarkemmin asiaa analysoida, teissä vain on jotain erityistä. Olette arvokkaita. Kiitos!

Olipas söpö keikka RuisRockissa. Kauheasti en odottanut keikalta aikaisen ajankohdan ja vesisateen takia, mutta pitti pieni pyöri kyllä komeammin kuin missään koskaan ikinä ja te veditte ihan pirun hyvin. Kiitos. Ps. kuvamateriaalia kyseisestä pitistä odotellessa ja haavoja parannellessa.

Olipas mahtava meininki Ruisrockissa!! Vieressäni seissyt henkilö totesi kaverilleen nähtyään moshpitin videotaulun kautta näin: “Eipä taida tollasta löytyä Jonna Tervomaan keikalta!” 🙂

Kiitoksia ruissin keikasta! Oli hauskaa.

Oliks hyvä pitti meiltä ruissis?Oli hiton kova keikka!

Jumalauta mikä keikka teilt ruissis! Stna pitti pyöri helveti hyvi ja nyt o kaikki paikat paskan, no ei se mitää! Alottakaahan klubikiertue jossai vaihees ni pääsee näkee sit taas teit. Kiitos.

Kiitos ystävät, parasta!

Onks Anal Cunt parsaa?

On.

Nyt kaikki päivittää TOP-5-listaa tai tuun laittaa teidät niin nippuun että!!

Ei aikuisten miesten suosikkilistat muutu viikottain. Joillakin ei muutu enää koskaan.

Heij! Joko olen kierosti tyhmä tai elän vielä muinaisaikoja, jolloin lähettelin 7-vuotiaana Linda Lampeniukselle fanipostia hevoskirjepaperilla, mutta voiko teille olleskaan lähettää elintärkeää asiaa postitse vai sähköistyykö ja yhdenmukaistuuko koko maailma? :S piilotteleeko postiosoite jossain vai tiedustelenko ulottumattomissa olevaa asiaa? niin, ja lupaan lähettää jotain muuta kuin hevoskirjepaperia:) Linda

Sakara Records, PL 799, 33101 Tampere

Tuleeko kansitaiteesta vähintäänkin yhtä hienoa kuin edellisille levyillekkin?

Totta kai.

Aivan valtavan hieno keikka Simerockissa 🙂 Kyllä nyt on tämä tyttö tyytyväinen..loistavaa!

Kiitos Simerockin keikasta! Oli hienoa. Olette edelleen ihania.

Jumalauta äijät!! Mikä ja meno ja pitti olikaan Simessä, niin hienoa! Kiitos! Vaikka ilman korvatulppia meni laulu niin ohi korvien. Silti uudet piisit vaikutti niin rässimiseltä, että innolla ootan uutta plättyä. Saammehan kesän keikkakuvia jonnekkin esille?

Hauskaa oli, kiitos teidän!

Nyt avokkini vaihtoi sen lempparibiisinsä (ks. III/2007) kappaleeseen “Kuu Saa Valtansa Auringolta”. Mitähän sekin sitten tarkoittaakaan… ;0) Ehkä se alkaa vihdoin ymmärtämään mua. Tai sitten se vittuilee. Santtuakaan ei uskalla enää kulmille osuessa morjestaa, kun tulee vaan kyseltyä kaikkee sekavaa ja turhaa nippelitiedon nappulatriviaa, ilman päätä tai häntää. Liian paljon kysymyksiä, liian vähän aikaa. Apropoo, tiiättekö/ootteko kuullut sellaisesta thrashpumpusta kuin Fierce? Kohtuu uus poppoo, mutta toimivaa ns. Bay Area-mökää. Ehkä kerrottiin Kuismalle männä vuosina, kun törmättiin Koskipuistossa. Todennäköisesti ei. Kuisman jutut kiinnosti enemmän kuin oma bändi… Ai niin, miltä muuten tuntuu kun esim. junassa vastapäinen henkilöitymä kuuntelee korvanapeilla Mokomaa? Varsinkin kun kyseessä on viehättävä naispuolinen ihminen. Janne vois vastaa tähän ainakin ;0p T: vittumainen vartija

Äsh, asiavirhe! Se Koskipuiston juippi olikin Saikkonen. Rumia jätkiä molemmat. Mutta rumuus on katoavaista luonnontaidetta tässä plastisessa kapitalistinyky-yhteiskunnassa, jossa ihmisyydellä ei ole sijaa vaan kaikki perustuu tulokseen ja voittoihin henkisestä tai fyysisestä hyvinvoinnista välittämättä. “Eikö aina ole ollut niin?” Ei tässä mittakaavassa. Vanhoilta visualisoijilta kysyttyäni asiasta vastaukseksi sain, että peli on raaistunut. Joten olkaa onnellisia “rumuudestanne” sillä se on aitoa se. Vähän niin kuin Mokomakin… T: Vittumainen gaardian anhel

No onpas sulla asiaa. Ei muuta kun kanavoit vaan sanomisen tarpeesi musiikkiin, niin kohta kaikki ovat kuulleet Fiercestä, joka on muuten hyvvee rässiä

Moi! Tilasin just äsken Sakara Shopista Sakara Records-paidan. Kyllä kelpaa louhia. Olisin tilannut samalla muidenkin Sakara-bändien paitoja, mutta valitettavan harvasta mallista on M-kokoa. Stam1nan Stone, Rytmiksen Spurgugrammi ja teidän KLK olisi ostoslistalla, kaikki T-paitoina.

Sakara vastaa: Sori. Elokuussa tulee lisää paitoja.

Santtu tiäks! sinä ja superhessu ootte miun henkilökohtasia sankareita.

Jee.

Jonkun muun viestiä törkeästi tyrien haluaisin sanoa että minun puolestani seuraava levy saisi ehdottomasti edetä edelleen death metallin syvyyksiin. Ei kannata paikalleen jäädä, eikä ikimaailmassa kannata ruveta rauhoittumaan. Tahtia olette tähän mennessä vain kohentanut ja se on hyvä näin. Kyseessä henkilökohtainen mielipide, ei kannata ottaa turhan tosissaan…

Ei hätää. Hyvää paskia on tulossa.

Jo se on pia keikkakesä takana, vituttaako poikia?

No ei, kun omasta valinnasta on kyse. Seuraavaksi mennään studioon.

Oisko teillä tulos keikkoja vaasaan päin jossain vaihees. Provinssis en saanu plektraa, mutta nummes sain ja sekin meni rikki ku soitin loppuun kulutettua takatalvea.

Tulevista keikoista tiedotetaan kun sen aika on.

Ehdotus: tehkää seuraavalle ep:lle, jos semmosta nyt koskaan on tulossa, uus versio jostain vähän uudemmasta biisistä. Tarkoitan nyt esim. Takatalvi tai Kasvot kohti itää. Tai kun Valulta on jo pari biisiä ni vaikka Seitsemän sinetin takana. What a great idea!?

Ihan ei lähtenyt, mutta kattellaan.

Kuka maksaa tetin soittokamat? Onko teillä joku bändin “kassa” vai maksaako jokainen itte omansa? Vai maksaako Saikkonen nämäkin?

Jokainen pitää huolen siitä että omat työkalut on kunnossa.

Aivan kuin olisin nähnyt Saikkosen sunnuntaina Tuskan jälkeen Kouvolan suuntaan tms. itään lähteneessä junassa? Olenko nähnyt omia näkyjäni, vai olenko kerrankin osannut nähdä jotain oikein? 😉

No miltä susta tuntuu?

onkos poijjaat kunnellu sellaisia bändejä kun Zeke ja peter pan speedrock? on muuten kovia! kunnon menorockkia

Ei oo tuttuja. Vielä.

Infoa Sakaralle. Yritin löytää tuliterään luuriini soittoääntä Elisa sivuilta (http://mobiili.elisa.net/). Kaikki Mokoman ja suurin osa Stam1nan biiseistä oli täysin päin v*ttua. Poltetun maan taktiikkaa esikuunnellessa tulee Hiljaisuuden julistajaa jne. Ei muuta tällä erää.

Sakara vastaa: Pahoittelemme säätöä. Sakaran käyttämä yhteistyökumppani on tietojärjestelmäuudistuksen yhteydessä sekoittanut Sakaran digikatalogin tiedostojen nimet ja koodit, ja ne ovat väärin myös muun muassa iTunesissa. Solmuun mennyt katalogi on vedetty pois markkinoilta ja uusi materiaali lähtee jakoon niin pian kun mahdollista.

Käykääs pojat kattomassa meikän mokoma tatuointi myspacessa ja kertokaa jonkilainen mielipide… Toinen asia: Mites se keski-eurooppa on otettu haltuun??? Vai onko???http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm? fuseaction=viewImage&friendID=179497338& albumID=0&imageID=5763506

Hieno kukko. Kattellaan niitä ulkomaanasioita sit jos on jotain kerrottavaa.

Tuota kaikkien aikojen thrash metal -levyä on vissiin kyselty useampaan otteeseen mutta nyt kysynkin: Mikä black metal -levy on ylitse muiden? Entä mikä vie voiton death metallin kategoriassa?

Janne vastaa: Black metalin puolelta muutama ekaksi mieleen tuleva eli ilmeisimmät: Emperor: In The Nightside Eclipse, Burzum: Hvis Lyset Tar Oss, Immortal: At The Heart Of Winter ja Ulver: Bergtatt ja saman bändin Nattens Madrigal. Ai niin, ja Gorgorothin Pentagram. Dödö-osastosta Grave: Soulless, Cannibal Corpse: The Bleeding, Deicide: s/t, Suffocation: Effigy Of The Forgotten, Entombedin tuotanto vuoteen 1997. Ääh, näitä listoja voisi jatkaa vaikka kuinka…

Santtu vastaa: Autopsyn Mental Funeral on maailman paras death metal -levy. Black Metalin puolella paras on Living Colourin Time’s Up.

Tuomo vastaa: En ole suuri black metal -asiantuntija. Beheritin demot tekivät aikanaan suuren vaikutuksen. Ei sellaista menoa ollut aiemmin korvaan kantautunut. Dimmua, Satyriconia ja Dark Thronea tulee näinä päivänä eniten kuunneltua. Death metallin puolelta löytyy niin paljon tärkeitä levyjä, että edes muutamaa on vaikea nimetä. Deathin Leprosy, Entombedin Left Hand Path, Autopsyn Mental Funeral ja Carcassin Symphonies of Sickness löytyvät klassikko-osaston kärkipäästä.

Kuisma vastaa: NWOFDM oli tajuntaa laajentavaa matskua varhaisteinin korvaan Deiciden ja Obituaryn johdolla. Vanha Enska ja uudempi Corpse toimii myös. Bläkkis-skeneä en juurikaan tunne ja diiggailen vain “kaupallisesta paskasta”, eli Dimmu Borgirista.

No jos miksaillaan niinpäin, niin Hyge vois ruveta soittelemaan selkä yleisöön päin 🙂 Niinkuin kuin Rage Against The Machinen rumpali katseli yleisöään peilistä jollain keikalla.

Ei meillä vielä keikoilla noin tylsää ole .