Moi ootteko millon taas alottamassa keikkailua ku ois kiva tietää milloin teitä taas näkisi. Tulkaa sitten ihmeessä tänne lappeenrantaankin päin keikkailemaan. 🙂 ps. vastaako siellä muuten aina joku bändin jäsenistä, kun ihmetyttää miten Mokoman jätkät ehtisivät kaikkeen vastata.

Lappeenrantaan tullaan rokkaamaan heti kun palautteisiin vastaamiseltamme joudetaan.

Joku hullu mainitsi, että teidän muka pitäisi tehdä Seitsemän Sinetin Takana uusiks. Ei saa mennä ronkkimaan, se on täydellinen juuri tommosena. Sellainen seikka on nimittäin hyvä muistaa näinä hevinrynkytyksen ja älämölön aikoina, että 120 Päivää on edelleen vaan hiton hyvä levy.

On se.

Suositelkaapa miulle jotain mahtikirjaa luettavaks.

Jos koulukirjojen lisäksi ehdit vielä jotain lukemaan, niin näistä voit aloittaa. Camus: Sivullinen, de Cervantes: Don Quijote, Dickens: Oliver Twist, Dostojevski: Rikos ja rangaistus, Gogol: Kuolleet sielut, Harms: Sattumia, Huxley: Uljas uusi maailma, Melville: Moby Dick, Nietzsche: Näin puhui Zarathustra, Tolstoi: Sota ja rauha, Verne: Matka maailman keskipisteeseen , Linna: Tuntematon Sotilas, Kalevala, Pasternak: Tohtori Zivago, Poe: Korppi ja Kultakuoriainen, Kivi: Seitsemän veljestä, Paasilinna: Hirtettyjen kettujen metsä, Orwell: Eläinten vallankumous, Dumas: Kolme muskettisoturia, Pahkasian vuosikerrat, Shelley: Frankenstein, Dante: Jumalainen näytelmä, Marx: Pääoma, Hitler: Taisteluni, Waltari: Sinuhe, Raamattu, Koraani, Joyce: Odysseus, Homeros: Odysseia, Boccaccio: Decamerone, Vonnegut: Teurastamo 5, Doyle: Baskervillen koira, Tolkien: Taru sormusten herrasta, Defoe: Robinson Crusoe, Charriere: Papillon, Clavell: Shogun, Salinger: Sieppari ruispellossa, Chandler: Pitkät jäähyväiset, Wells: Aikakone , Freud: Psykoanalyysi, Kafka: Oikeusjuttu, Eco: Ruusun nimi, Kundera: Olemisen sietämätön keveys, Chaucer: Canterburyn tarinat, Shakespeare: Hamlet sekä Don Rosan Aku Ankat.

Ootteko kaikki käyny armeijan vai onko sivarimiehiä joukossa?

Sotilasarvomme vaihtelevat hullusta vänrikkiin.

Maailma pieni paikka on! Hyö-yör

Jos pallon pienuus ahistaa, niin siihen tulee helpotus viimeistään lentoliikenteen ympäristöverotuksen muodossa.

Soittakaa jurassic rockissa entistä ehompi kun ette sitä provinssissa soittanut. Kiitos.

Eikö muka? No kattellaan.

Kai olette suunnitelleet vetävänne Napalm Deathin The Killin joskus encorena ?

No toki sitä on suunniteltu. Ei vaan olla vedetty.

Mites toi KLK on mennyt kaupaksi Keski-euroopassa?

Ei myö tiietä. Kaikki on vähän kesälomalla.

Olettekohan Tampereella keikkailemassa vielä tämän vuoden kuluessa? Järkytyin kun tajusin, että viimeksi olen teitä livenä päässyt seuraamaan keväällä 2004.

Jaa-a, ottia tuota.

Ja Mokomahan on tunnettu aktiivisesta bukkake -harrastuksesta, joten eiväthän he mitään anussauvoja tarvitse. -Joo, lunta satelee naamalle. -:D -mistä vitusta te puhutte? 😀 dildoista? en jaksanu lukee paljoo ku pari kommenttia ja huomasin vaa jotain rasvoista ja dildoista. : D -Jep, eli tarkotuksena ois heittää Markoa dildolla poskeen -rock to the riveris vois vaik ;D Irc-gallerian Mokoma-yhteisöstä otettu. Pitäisikö marski huolestua?

Totta kai se on huolestuttavaa jos lapset puhuvat rumia. Keneltähän lienee ovat moisia hävyttömyyksiä oppineet?

Mun mielestä Tuomo ja Kuisma eivät olleet parhaat mahdolliset valinnat Mokoman kaltaiseen orkesteriin.Eihän noin seksikästä kitarakaksikkoa voi olla himoamatta!Musiikkiin keskittyminenkin kokee häiriöitä!

Älä sekoile.

onnittelut äijät noista kehuvista kommenteista! itsekin olin ruissin keikkaa todistamassa siellä pitin kekellä ja oli kyllä teidän paras keikka kaikin puolin mitä olen nähnyt! kiitoksia siitä.

Eipä mitn.

Mikä mahtaa olla biisin nimi, jossa kertosäkeessä “lauletiin” jotenkin “kolme vuotavaa haavaa” tjsp ?

Ei tuommoista ole. Sie oot sekaste.

Se ei kuulu sulle mitä mä teen, se ei kuulu sulle mihin mä meen, vaikka ranteeni viiltäisin, ja tunkisin parrun perseeseen!

Ok!

Miten ois nimmarikeikka uuden levyn yhteydessä? Harkitkaa, sillä kun KLK ilmesty, niin en saanutkaan levyä sinä päivänä vaikka sen siihen kyseiseen Free Record Shoppiin tilasin, ja nimmarit jäi saamatta :(.

Kattellaan mitä keksitään.

Miu on pakko kysyy ku kuisma kuuntelee Meshuggahia kans ja mesen tablatuurejaki tehny nii kannattasko ostaa tuo Sc-607B jos soittaa F-Vireessä niitten biisejä?Vai meneekö siinä kaula solmuun?Kiitos etukätöseen.

Kuisma vastaa: Kun ite soittelin Destroy Erase Improvea, niillä oli seiskat Bb-vireessä. Mulla oli silloin vastaavantyyppinen Ibanez kun Fredrikillä ja Mårtenilla. Sittemmin mun kitarani ovat olleet matalimmillaan A-vireessä, ja .68 kielillä noi 25,5 -tuumaiset ESP:t ainakin soi erittäin hyvin. Ibanezin 8-kielisissä näyttäis olevan baritonimensuuri eli 27 tuumaa, samoin kun tossa Carpenterissakin. Kaula kestää varmaan ihan hyvin, ei ton poisjäävän ohuimman ja uuden paksun kielen jännitysvoima niin paljoa poikkea toisistaan. Kitara pitää tietty säätää uudelleen kun virettä ja kielten paksuus muuttuu tehdas-asetuksista. Carpenter on kiinteätallainen, joten sitä ei tarvitse säätää, mutta hienovire menee todennäköisesti v*tuiks eikä kitaraa saa hyvään vireeseen. Samoin kaula voi joko suoristua ja kielet ruveta rämisemään, tai kaula voi mennä liian kaarelle jolloin soittotatsi huononee.

Kummalta puolelta Santulta valuu kuola jos lava on vinossa? 😀

Kysyjän perseestä.

Kuisma, miksi Flyers ei ole sitten vuoden 1975 voittanut Stanley cupia? Ja tänä vuonna sai vähiten pisteitä koko liigassa? Ja miksi SaiPa ei koskaan ole yltänyt Kanada-maljaan? Horjuuko usko vai onko Kuisma jalo heikkojen puolustaja? Hihhihhii… Kyllä Kärpät vie… Hiaheehe.

Kuisma vastaa: Flyers voitti lyhyen historiansa ensimmäisen kannun 74 ja heti perään 75, sen jälkeen on ollut vähän hiljaisempaa. Usko ei horju, vaikka menestys kiertääkin philadelphialaisia ammattilaisjoukkueita kun ruttoa. Bob Clarken aikakaudella (94-06) jengi oli koko ajan joko divarin 1. tai 2. ja neljästi konferenssifinaalissa. Ihan hyvä saldo. Ja viime kauden aluksi Clarke ymmärsikin viisaana miehenä erota, kun ei pystynyt kesämarkkinoilla pitämään johtajapelaajia jengissä ja hommat meni ihan v*tuiks. Ensi kaudella Gagne, Biere, Timonen ja Niittymäki vois mun puolesta hoitaa Flyersit taas pudotuspeleihin. SaiPa on Lappeenrannasta, Kärpistä en oo koskaan kuullutkaan.

Minkä värinen Hyrkkään letti olisi jos se ei olisi päässyt valahtamaan niin sangen kaljuiseksi?

Hyge oli aikanaan piikkisuora blondiini.

Moro pojat! Haluaisitteko laittaa korvan taakse sen et soittasitte riverissä Pois se minusta tai Haudan takaa?

Sinne sujahti.

Pyhä kolminaisuus Offspring Metallica Pantera (Mokoma)??? Onko pyhäkolminaisuus ikuinen.Oli ainakin ennen kuolemanlaulukunnaita.Kenties seuraava levy aiheuttaa muutoksen.Pyhiä portteja kolkutellaan, mutta vielä ei PiirakkaTari ovea ole avannut.

Aamen.

Te olette kyllä mulle se ylivoimainen ykkösbändi ja kaikenmaailman Metallicat ja Slayerit tulee kaukana perässä..

Hyvä!

Yksi nk. yhteys löytyy myös Vainottu ja Tämän maailman ruhtinaan hovi -biiseistä. TMRH voisi kertoa siitä, miten Vainotun entinen valtakunta saa uuden kuninkaan tai siitä, kun “Vainottu” pääsee kuninkaaksi jonnekkin uuteen paikkaan. Tää kuulosti ny taas niin tyhmältä.

Öö.. ok.

sakarashop ilmottaa että mun kassit on tyhjät,mistä vi… ne sen voi tietää??

Kaikkihan sen tietää.

Mitäs sanotte siitä et tehää ens vuon samallaine pitti ruissii?

Totta kai se käy! Toivottavasti ollaan keikalla Ruississa, ettei mee hyvä pitti hukkaan esimerkiksi PMMP:n keikalla.

Hemputti jätkät! te ootte ihan hemmetin coolei! Marko näytät aivan hemmeti hienolta partasi kanssa! olet kuin 92luvun metallin taittaja! ja tuomo näytät aivan draculalta joka pihisee voimaa ja metallia! kuisma sä näytät joltain hemmeti kuuluisalta kitaristilta mut ei tuu mieleen nimee, janne sä näytät maailman pelottavimmalta en voi sanoo kääpiöltä mut rumpalilta ja oot mun ykkös rumpali maailmas! ja soitan itekki rumpui ja joskus uneksin päästä sun opetukseen! Santtu sull on maailman hienoimmat viikset ja parta! mitä oon koskaan nähnyt! oot loistava basisti! mä oon ostanu teidän jokaisen levyn minkä oon huomannu levy hyllyillä… te ootte mun ykkös bändi! ja tuutte aina olemaan! odotan innolla uutta levyänne! koittakaa jaksaa ja käykää jyväskyläs keikal jos kerkeette joskus sillä asun siin lähellä ja haluun teidän keikalle! Ps: janne, mitä kapuloita käytät?

Jes. Janne käyttää Balbexin kapuloita.

Miksi mielummin treenasitte Nosturilla kuin että oisitte tullu Metallican keikalle?

Kai sitä nyt ennen studioon menoa pitää muutaman kerran treenata, vai kuinka?

Jätkät hei.MISSÄ ON KUVAKIMARAT???!!!

Aiheellinen kysymys. Kattellaan.

jos vain tahdot,tähän viereesi istumaan jään…jos vain pyydät,en tiedä mitään sen tärkeämpää…palvon sinua kuin silmäterää…hmmmmm.miten silmäterää palvotaan??

Kädellä.

TUli äsken soitto Hetfieldiltä, elikkä asia on nyt näin, että te tuuraatte Metallicaa koko loppukiertueen ajan. Pahoittelemme tapahtunutta, ja sitä että se tuli näin nopeasti. Ok, mutta monen aikoihin? Tossa puoli viiden aikoihin

Just. No se ei sitten käy.

Onks paha juttu, jos tuo toimittaja puhu teiän vetäneen Ärräpään ruississa ja mää en moista tapahtumaa muista. Siis tuo mesta.netin toimittaja. Ja olin selvinpäin teiän keikalla.

Kova keikka on näemmä ollu ruississa,vaikka on suen ja mestan toimittajilla vähän epäselvyyttä…toinen sanoo että soititte ärräpään ja toisen mielestä ette.Harmi kun olin töiden takia estynyt tulemaan paikalle.Mutta lutakon vierailua ja uutta levyä odotellessa!Hyvät kesän jatkot mokomille.

Bändikään ei muista mitään.